Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
O sırada örgülünün üstüne 24 derecede yorgan atmaya çalışacak olan kaynanam
benin kaynanam benim yavrum daha 1 aylık ne yapmıştı aklıma geldi sen bunu yazınca komple baddaniyeyle kafasını komple kapatmıştı böyle uyur bebek dedi "anne yapma cocuk nefes alamaz" dedim ben 5 cocuk büyüttüm dedi kendi anneme resim attım kadın resmi görünce kalp krizi geciriyordu

Bir de kızı olacak yeni anneler kız bebeklerinin vajina kısmına çok yoğun yağ bazlı pişik kremleri kullanmayın yapışıklık yapıyor cerrahi müdahale gerektiriyor sonra. Bazende bu durum genetik olabiliyor ben kızımda yaşadığım için yazmak istedim.. ve de yine kız anneleri büyük beden ve çok kalın bezler kullanmak bacakları biçimsizleştiriyor

Kanka daha büyük ne kötülük yapabilirim demiş bilinçsizce

En büyük mücadele cehalete karşı verilendir doğrusunu anlatamazsın bunlara

Bez dediğin normal bebek bezi dimi canım? Ben prima düşünüyorum, kalın ince nasıl anlayacaz?

Bez dediğin normal bebek bezi dimi canım? Ben prima düşünüyorum, kalın ince nasıl anlayacaz?
Ya mesela bazı bezlerin serileri doğal pamuk adı altında bezi öyle kalın üretiyor ki çocuk iki bacağı birbirinden çok açık kalıyor kullandıkça farkedeceksin her bebek her bezi sevmiyor primanın en iyi serisi benim kıza pişik yapmıştı klasik serisi iyi gelmişti denemek lazım çok stok yapma deneye deneye git

böyle şeyler hic yaşamadım, kız bebişlerde herşey nasıl farklı bide erkeklerin altını değiştirmek daha basit bence kız daha zor geliyor gözüme hiç yaşamadım ama öylemi?

Pişik krem ne kullandın canım, veya memnun olmadığın hangisi

böyle şeyler hic yaşamadım kız bebişlerde herşey nasıl farklı bide erkeklerin altını değiştirmek daha basit bence kız daha zor geliyor gözüme öylemi?
Bende şimdi erkeği deneyimleyeceğim ama kakayı temizlemek ön kısma bulaştırmadan zorluyor önden arkaya temizlenmeli ve ben hep pamukla temizledim. E bebekte kare pamuklar var kutu aldım temizleyeceğim an ıslatıp temizliyordum pişik sorununu azaltıyor kesinlikle

erkek bebek cok basit alt değişimi kız da birazdaha detay yapman gerek sanki

Evet bu konuyu soracaktım size ıslak mendil bol detay verin , ne alınmalı yoksa temiz suylamı temizlenmeli

Pişik krem ne kullandın canım, veya memnun olmadığın hangisi
Sudokrem hiç tavsiye etmem. Medical kullandım bizde doğuştan yapışıklık vardı 4 . Aya kadar bekledik yarı yapışıktı çişini yapabiliryordu 4. Ayda doktor açtı sonrasında reçeteli ne verirse kullandım o hep uyarıyordu kız annelerini sudokrem kullanmayın diye. Hametan sarı(su bazlı olan) madecasoll kullandırıyorlar hafif pişiklerde onuda kulak pamuğuyla falan sürüyorsun ön kısıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…