- 10 Haziran 2024
- 1.651
- 2.064
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #21.141
kokusu bile harika ve heryere sürülüyor cok iyi bir bakım ekle ekleBunu çok duydum ve listeme ekledimaşkım
Off çok dikkat etmen gereken bir şey desene aşkoSudokrem hiç tavsiye etmem. Medical kullandım bizde doğuştan yapılıklık vardı 4 . Aya kadar bekledik yarı yapışıktı çişini yapabiliryordu 4. Ayda doktor açtı sonrasında reçeteli ne verirse kullandım o hep uyarıyordu kız annelerini sudokrem kullanmayın diye. Hametan sarı(su bazlı olan) madecasoll kullandırıyorlar hafif pişiklerde onuda kulak pamuğuyla falan sürüyorsun ön kısıma
işte kız bebişi ben bilmem ben erkek annesiydimSudokrem hiç tavsiye etmem. Medical kullandım bizde doğuştan yapılıklık vardı 4 . Aya kadar bekledik yarı yapışıktı çişini yapabiliryordu 4. Ayda doktor açtı sonrasında reçeteli ne verirse kullandım o hep uyarıyordu kız annelerini sudokrem kullanmayın diye. Hametan sarı(su bazlı olan) madecasoll kullandırıyorlar hafif pişiklerde onuda kulak pamuğuyla falan sürüyorsun ön kısıma
Ya tabi işin içine girip yaşadıkça hııı falan oluyosun. Bazen şaşırıyorum bu kızı nasıl 5 yaşa getirdim şükür yarabbim diyeOff çok dikkat etmen gereken bir şey desene aşko
annabelica sen bir kız anası olarak ne tavsiye edersin
Kare pamuk var ebebekte özel satılıyor biraz daha kalın. Kapaklı kutuya koyuyordum kullancağım an su ile ıslatıp temizliyordum yine bunu yaparım ıslak mendille temizliği ben sevmiyorum açıkcası sağlıklı bulmıyorum. Pratik mi pratik ama olsun 1-2 yıl dişimizi sıkarızEvet bu konuyu soracaktım size ıslak mendilbol detay verin , ne alınmalı yoksa temiz suylamı temizlenmeli
Aşko kaldığın yerden dal önemli şeyleri sana burda özet geçerizKızlarYahu nereden dalayım konuya bilemedim, suuuduru68 Allah sana o kayınvalideyle sabır versin inşallah annabelica ben de çokça kabus görüyorum maalesef ki sepide kıyafet konusunda ben de daha hiçbir şey almadım ama pişik kremi ben de sudocream kullanmıştım, ıslak mendil de yanlış hatırlamıyorsun bu Molfix İzotonik sulu olanı almıştım 12’ li paketti galiba bakarım ama hatırlamıyorum dökünce eşyaları
Öldüm yorgunluktan kızlar, eşimle evi süpürdük, sildik sağ olsun o yapıyordu da ben de giriştim bayağı detaylı temizlik yaptık, annem geliyordu hep ama burada değil il dışında iş bize kaldı ama çok iyi geldi bana inşam hareket ettikçe açılıyor
Aşko kaldığın yerden dal önemli şeyleri sana burda özet geçeriz
Ay aşkım çok teşekkürler şimdi mustelada baktım birde weleda diye bir marka varmış onuda araştırıyorumKızlar en sevdiğim konular konuşulmuş
Daha önce söylemiştim. Kız kardeşimin yanındayım ve 3,5 aylık dünyalar tatlısı bir teyze kuzum var. Bana da staj gibi oldu.
İlk olaraksepide doktorlar ev 24 derece ise yarım kollu zıbın yeterli diyorlar ama kızların da dediği gibi kesinlikle öyle değilmiş. Bizim kuzu Nisanda doğdu ve Rize öyle çok soğuk olmayan ılıman bir şehir. Kaloriferler de yanıyor tabi. Ona rağmen annem de kız kardeşimde yarım kollu zıbın+tulum şeklinde giydirmişler ideal olmuş. Yoksa üşüyorlarmış.
Gelelim ıslak mendil olayına. Islak mendiller pişiği tetikliyormuş o yüzden alt temizleme pamukları var onları kullanmak gerek. Pamukları da kullanmadan hemen önce ıslanmak gerekmiş. Öyle bir kutuda ıslatıp bekletmek bakteri üremesine sebep oluyormuş. Tabi arada sırada ıslak mendil kullanmak da okey yani ama her zaman değil.
Pişik kremi olarak da genelde Mustela kullanıyorlar diye görüyorum. Mustelanın yeni doğan seti var. Şampuanı, losyonu, pişik kremi falan var içinde ben de onu almayı düşünüyorum
Kızlar en sevdiğim konular konuşulmuş
Daha önce söylemiştim. Kız kardeşimin yanındayım ve 3,5 aylık dünyalar tatlısı bir teyze kuzum var. Bana da staj gibi oldu.
İlk olaraksepide doktorlar ev 24 derece ise yarım kollu zıbın yeterli diyorlar ama kızların da dediği gibi kesinlikle öyle değilmiş. Bizim kuzu Nisanda doğdu ve Rize öyle çok soğuk olmayan ılıman bir şehir. Kaloriferler de yanıyor tabi. Ona rağmen annem de kız kardeşimde yarım kollu zıbın+tulum şeklinde giydirmişler ideal olmuş. Yoksa üşüyorlarmış.
Gelelim ıslak mendil olayına. Islak mendiller pişiği tetikliyormuş o yüzden alt temizleme pamukları var onları kullanmak gerek. Pamukları da kullanmadan hemen önce ıslanmak gerekmiş. Öyle bir kutuda ıslatıp bekletmek bakteri üremesine sebep oluyormuş. Tabi arada sırada ıslak mendil kullanmak da okey yani ama her zaman değil.
Pişik kremi olarak da genelde Mustela kullanıyorlar diye görüyorum. Mustelanın yeni doğan seti var. Şampuanı, losyonu, pişik kremi falan var içinde ben de onu almayı düşünüyorum
Canim o bahsettiğin kutunun linki filan var mi atabilir misin özel bir kutu mu yoksa herhangi bir kutu olur muKare pamuk var ebebekte özel satılıyor biraz daha kalın. Kapaklı kutuya koyuyordum kullancağım an su ile ıslatıp temizliyordum yine bunu yaparım ıslak mendille temizliği ben sevmiyorum açıkcası sağlıklı bulmıyorum. Pratik mi pratik ama olsun 1-2 yıl dişimizi sıkarız
Sağ ol canım buldukça bana ben de takip etmeye başladım doktoruAşkım evet oda olabilir adam muhtemelen zaten enfeksiyon falan rastlanmadan suyu fazla olanlar için söylüyor, ben yinede sana atmak istedim ne olur ne olmaz, yemeye devamkeee
İnşallah canım çok teşekkür ederimcebellato az kaldı canım inşallah Pazartesi doktorun süreç hakkında bilgi verir ve çıkarsın hastaneden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?