Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Off çok dikkat etmen gereken bir şey desene aşko
annabelica sen bir kız anası olarak ne tavsiye edersin

işte kız bebişi ben bilmem ben erkek annesiydim sepide ama ben başka pişik kremleride kullandım hic iyi değildi sudokrem cok iyi geldi oğluşa

Evet bu konuyu soracaktım size ıslak mendil bol detay verin , ne alınmalı yoksa temiz suylamı temizlenmeli
Kare pamuk var ebebekte özel satılıyor biraz daha kalın. Kapaklı kutuya koyuyordum kullancağım an su ile ıslatıp temizliyordum yine bunu yaparım ıslak mendille temizliği ben sevmiyorum açıkcası sağlıklı bulmıyorum. Pratik mi pratik ama olsun 1-2 yıl dişimizi sıkarız

Kızlar Yahu nereden dalayım konuya bilemedim, suuuduru68 Allah sana o kayınvalideyle sabır versin inşallah annabelica ben de çokça kabus görüyorum maalesef ki sepide kıyafet konusunda ben de daha hiçbir şey almadım ama pişik kremi ben de sudocream kullanmıştım, ıslak mendil de yanlış hatırlamıyorsun bu Molfix İzotonik sulu olanı almıştım 12’ li paketti galiba bakarım ama hatırlamıyorum dökünce eşyaları

Öldüm yorgunluktan kızlar, eşimle evi süpürdük, sildik sağ olsun o yapıyordu da ben de giriştim bayağı detaylı temizlik yaptık, annem geliyordu hep ama burada değil il dışında iş bize kaldı ama çok iyi geldi bana inşam hareket ettikçe açılıyor

Aşko kaldığın yerden dal önemli şeyleri sana burda özet geçeriz

Kızlar en sevdiğim konular konuşulmuş
Daha önce söylemiştim. Kız kardeşimin yanındayım ve 3,5 aylık dünyalar tatlısı bir teyze kuzum var. Bana da staj gibi oldu.
İlk olarak sepide doktorlar ev 24 derece ise yarım kollu zıbın yeterli diyorlar ama kızların da dediği gibi kesinlikle öyle değilmiş. Bizim kuzu Nisanda doğdu ve Rize öyle çok soğuk olmayan ılıman bir şehir. Kaloriferler de yanıyor tabi. Ona rağmen annem de kız kardeşimde yarım kollu zıbın+tulum şeklinde giydirmişler ideal olmuş. Yoksa üşüyorlarmış.
Gelelim ıslak mendil olayına. Islak mendiller pişiği tetikliyormuş o yüzden alt temizleme pamukları var onları kullanmak gerek. Pamukları da kullanmadan hemen önce ıslanmak gerekmiş. Öyle bir kutuda ıslatıp bekletmek bakteri üremesine sebep oluyormuş. Tabi arada sırada ıslak mendil kullanmak da okey yani ama her zaman değil.
Pişik kremi olarak da genelde Mustela kullanıyorlar diye görüyorum. Mustelanın yeni doğan seti var. Şampuanı, losyonu, pişik kremi falan var içinde ben de onu almayı düşünüyorum

Ay aşkım çok teşekkürler şimdi mustelada baktım birde weleda diye bir marka varmış onuda araştırıyorum

Ben de Mustela’ nın setini alacağım canım, evet aslında en güzeli kutuda pamukla silmek almıştım var benim de o pamuklardan ama dışarıda ve zaruri kaldığımız durumlar da en güzeli bir mendil markası belirlemek bence

Canim o bahsettiğin kutunun linki filan var mi atabilir misin özel bir kutu mu yoksa herhangi bir kutu olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…