Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kanka tam olarak ne için kullanılıyor, okuduğum şeyler hiç hoş değil
Vajinal dogum sonrasi kaslarin eski haline donmesini kolaylastirmak icin oneriliyo aslinda o sebeple almistim. Ama sonra dedim biraz renk katmak icin de kullanilabilir bi sakincasi yoksa

pamlok bacım benimm bee! arkamdaki dağsın

cansınız böyle şeyler yazıyorsunuz ya tanımak istiom sizleri ya cevremdede böyle sizler gibileri olsa şirin bacımm

Kızlar şimdi bebeler aralık doğacak ya, bizim ev sıcak oluyor, yani her türlü bebek için gerekli dereceyi ayarlayabiliriz. Chatgpt içine kısa kollu, üstünede uzun kollu, altınada pantalon demiş. Sizce ona göremi yapayım alış verişi ? Tek uzun kollu giyecek şekilde yaparsam üşür mü yada iki kat sıcak olur mu
Chatgpt dediği tarzı fotodaki gibi, sanki bebem sıcaklayacakmış gibime geliyor

Eklentiler

• IMG_4920.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_4919.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 46
3 Kilo çok iyi ya doktorun da daha ne istiyor kızdırmasın beni

Cano benim evimde senin ev gibi sıcak ama hem kısa kollu hem uzun alıyorum doğumdan sonra hatta bikere kolsuz tulumu cıkarmıştım bebeğimin üstünde tek uzun kollu cıt cıt badi vardı hemşire bu cocuk üşür giydir dedi halbuki hastanede sıcak oluyor

Ah canım en azından bunu akıl etmen ne güzel
Geçen gün telimde eskilerden bi fotoğraf gördüm oğlumda Kasım sonunda doğmuştu evde zatn bebek var diye kaloriferi fullemişimdir eşimde tshirt çocukta zıbın +kadife tulum +üstüne yün hırka + yün eldiven +yün patik çocuğun terden saçları birbirine yapışmış sonra vay bu cocuk niye uyumuyor görünce kendime küfür ettim
Uzmanların dediğine göre bizden 1 kat kalın yani bence chat gpt doğru söylemiş zıbın üstüne penye takım okeydir

O zaman içine sıfır kol değilde yarım kol diyorsunuz canlar

O zaman içine sıfır kol değilde yarım kol diyorsunuz canlar
sana benim oğlanın yeni doğdundaki resimleri atıym neler giydirmişim fikir olsun sana cano
benim oğlan bu arada 4.ayda doğdu ona rağmen böyle giydirdim

Eklentiler

• IMG_0611.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_0612.webp
    77,6 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_0613.webp
    93,6 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_0614.webp
    123,4 KB · Görüntüleme: 44
  • IMG_0615.webp
    90,5 KB · Görüntüleme: 48
Sağdaki tarz takımların veya tulumların altına body giydirdim kısa kollu veya kolsuz. Evi 23-24 derece şeklinde tuttum 2 ay sonra dokucem ben de kıyafetleri bakalım neyden kaç tane giydirmişim yazicam sizlere de

Aynı ortamda durulmazz ay ne kadar ayıp ya. Oh iyi demişsinde anlamışmıdır acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…