- 23 Ekim 2024
- 3.913
- 6.193
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #21.081
Kegel topu ne hemen bakmaya gidiyorumSelam herkese, aranizda hic doktoruna hamilelik sirasinda kegel topu kullanimiyla ilgili danisan oldu mu?
Kanka tam olarak ne için kullanılıyor, okuduğum şeyler hiç hoş değilSelam herkese, aranizda hic doktoruna hamilelik sirasinda kegel topu kullanimiyla ilgili danisan oldu mu?
Vajinal dogum sonrasi kaslarin eski haline donmesini kolaylastirmak icin oneriliyo aslinda o sebeple almistim. Ama sonra dedim biraz renk katmak icin de kullanilabilir bi sakincasi yoksaKanka tam olarak ne için kullanılıyor, okuduğum şeyler hiç hoş değil
pamlok bacım benimm bee!Kızlar isimlerden, kv lere, eltilere kadar neleer konuşulmuş neleeeröncelikle suuuduru68 ben olsam beğendiğim isimden vazgeçmezdim bunu sana böyle söyleyen yüzsüz bence insan nasıl böyle bişey söyler ya sana ne istediğim ismi koyarım
Bizde taşındık dünden beri yorgunluktan mahvoldum yaa cidden hamileliğin son zamanlarında hayatta taşınamazmışım iyi ki aradan çıktıkendime de hiç dikkat etmedim bu süreçte umarım her şey yolundadır ama bebeğim kendini hatırlatıyor tekmelerini hissediyorum çok şükür 9unda burada bir doktora randevu aldım gideceğim bakalımm. Detaylı için de randevu alırım diye düşündümm.
annabelica kuzu bende dün akşam saçma sapan rüyalar gördüm bebekle ilgili değil ama kötü şeylerdi dün gece bi gezegen olayı mı oldu acaba
cansınız böyle şeyler yazıyorsunuz ya tanımak istiom sizleri ya cevremdede böyle sizler gibileri olsa şirin bacımmKızlar tatilde olunca telefona pek bakamadım şimdi okudum yazdıklarınızısuuuduru68 canım ben ne olursa olsun gönlümdekini koyardım, doğmamış çocuğa neyin donunu biçiyorlar, ha çok istiyorlarsa da onlar da koysun. Kayınvalide, görümce, elti olaylarını şokla okudum. Şükür görümcem de eltim de yok. Kayınvalidemin de kızı olmayınca kızım kızım etrafımda dolanır. Kendi ailemde de 3 kız kardeşiz en küçük ben olunca orda da rahatım daha önce de yazmıştım, bence herkese karşı mesafe koymak en güzeli. Herkes sınırını bilsin, her şeye burnunu sokmasın. Benim ailem ben, eşim ve artık minik oğlumdan ibaret. Gerisi kim olursa olsun 2. plandadır ve asla söz hakkı yoktur.
Henüz almadım ama her an herşey olabilirsen kac kilo aldın adminnim bizi aydınlat
3 Kilo çok iyi ya doktorun da daha ne istiyor kızdırmasın beniAyyy inşallah bizim de öyle rahat geçer yaaa ben aslında genelde kilo veren değil de alan insanımama bu sefer 4 kilo almıştım şimdiye kadar bir kilo verdim 3 kilo kaldı şuanlık benlik sıkıntı yok da doktorum isyanlarda
Cano benim evimde senin ev gibi sıcak ama hem kısa kollu hem uzun alıyorumKızlar şimdi bebeler aralık doğacak ya, bizim ev sıcak oluyor, yani her türlü bebek için gerekli dereceyi ayarlayabiliriz. Chatgpt içine kısa kollu, üstünede uzun kollu, altınada pantalon demiş. Sizce ona göremi yapayım alış verişi ? Tek uzun kollu giyecek şekilde yaparsam üşür mü yada iki kat sıcak olur mu
Chatgpt dediği tarzı fotodaki gibi, sanki bebem sıcaklayacakmış gibime geliyor
Ah canım en azından bunu akıl etmen ne güzelKızlar şimdi bebeler aralık doğacak ya, bizim ev sıcak oluyor, yani her türlü bebek için gerekli dereceyi ayarlayabiliriz. Chatgpt içine kısa kollu, üstünede uzun kollu, altınada pantalon demiş. Sizce ona göremi yapayım alış verişi ? Tek uzun kollu giyecek şekilde yaparsam üşür mü yada iki kat sıcak olur mu
Cano benim evimde senin ev gibi sıcak ama hem kısa kollu hem uzun alıyorumdoğumdan sonra hatta bikere kolsuz tulumu cıkarmıştım bebeğimin üstünde tek uzun kollu cıt cıt badi vardı hemşire bu cocuk üşür giydir dedi halbuki hastanede sıcak oluyor
O zaman içine sıfır kol değilde yarım kol diyorsunuz canlarAh canım en azından bunu akıl etmen ne güzel
Geçen gün telimde eskilerden bi fotoğraf gördüm oğlumda Kasım sonunda doğmuştu evde zatn bebek var diye kaloriferi fullemişimdir eşimde tshirt çocukta zıbın +kadife tulum +üstüne yün hırka + yün eldiven +yün patik çocuğun terden saçları birbirine yapışmışsonra vay bu cocuk niye uyumuyor görünce kendime küfür ettim
Uzmanların dediğine göre bizden 1 kat kalın yani bence chat gpt doğru söylemiş zıbın üstüne penye takım okeydir
Onu üstüne giydirceğin şeye göre ayarlarsın bence bazı takımlar çok ince oluyor kimi çok tok kumaş oluyor sıfır yarım çokta etkilemez bence.O zaman içine sıfır kol değilde yarım kol diyorsunuz canlar
sana benim oğlanın yeni doğdundaki resimleri atıym neler giydirmişim fikir olsun sana canoO zaman içine sıfır kol değilde yarım kol diyorsunuz canlar
Kanka ilk katman olarak bunların içine yarım kol mu giydirdinsana benim oğlanın yeni doğdundaki resimleri atıym neler giydirmişim fikir olsun sana cano
benim oğlan bu arada 4.ayda doğdu ona rağmen böyle giydirdim
uzun kol giydirdim hep kuzum cünki yeni doğan bebekler üşüyorlar yaKanka ilk katman olarak bunların içine yarım kol mu giydirdin
Bu arada yakışıklıya maşallah
Sağdaki tarz takımların veya tulumların altına body giydirdim kısa kollu veya kolsuz. Evi 23-24 derece şeklinde tuttumKızlar şimdi bebeler aralık doğacak ya, bizim ev sıcak oluyor, yani her türlü bebek için gerekli dereceyi ayarlayabiliriz. Chatgpt içine kısa kollu, üstünede uzun kollu, altınada pantalon demiş. Sizce ona göremi yapayım alış verişi ? Tek uzun kollu giyecek şekilde yaparsam üşür mü yada iki kat sıcak olur mu
Aynı ortamda durulmazz ay ne kadar ayıp ya. Oh iyi demişsinde anlamışmıdır acaba?bana birgün hicbişey yok ortada hamur işinde yardım ediyorum kv ve ben, ben bişeyin tozunu görmemişim "sen kadın mısın" dedi tozu görmedim diye yedim bu lafı kızlar
bende ayağa kalktım dedim ki "sen bütün mahalleyi topla buraya benim gibi kadın göremezsin" dedim şimdi al hamurunu kendin yap dedim cıktım oğlumu alıp kv evinden
Kanka konudan bağımsız senin kullanıcı adına çok gülüyorum, bizim kızın ilk ismi Peri olacak, eşim evde hep peripella diyor o geliyor aklımaAynı ortamda durulmazz ay ne kadar ayıp ya. Oh iyi demişsinde anlamışmıdır acaba?
Ay bekliyoruz bekliyoruzSağdaki tarz takımların veya tulumların altına body giydirdim kısa kollu veya kolsuz. Evi 23-24 derece şeklinde tuttum2 ay sonra dokucem ben de kıyafetleri bakalım neyden kaç tane giydirmişim yazicam sizlere de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?