- 17 Temmuz 2024
- 176
- 220
- 23
- 28
- Konu Sahibi annabelica
-
- #21.341
yaa bende bilmiyordum o zaman maxi cosi tercih edeceğim bende kraft kenya i size da çok tavsiye eden oldu fakat maxi cosi daha çok beğeniyorumCanım bagi neo 2 modeline baktim simdi duymamistim daha once ama puset degilde diger normal arabanin oturma yeri varya,onun altinda ayak basma yeri varya bebis icin, o kısım olmayan arabalar tercih edin diyordu tecrubeliler.
Sebebi de cocuk biraz büyüdüğünde boyu uzadiginda oraya sığmıyormus ve mecbur arabayi degistirmek gerekiyormus.
Aklınızda olsun kızlar
Maşallah canım hep kaliteli şeylerle besleniyormuşsun canım. Ben yoğurdu falan zorla yiyorum. Canım hep karbonhidrat istiyor. Ama her gün fix yumurta, kaşar, ceviz tüketmeye çalışıyorum kahvaltıda.Haklisin canım ben sağlıklı beslenerek verdim kiloyu dogru. Doktor da artik 20 22 haftadan sonra hic vermeni istemiyorum demisti. Yeter artik falan dedi hattainsallah alacagim ya inaniyorum. Istahim açık ama iste pisbogaz degilim yaa. Mesela acıktım ya kalkiyorum yarim kase yoğurt yaninda cubuk kraker ve kaşar yiyorum kalkiyorum. Yada süt bir bardak yogurt yerine. Ama doyuyorum mesela. Eskiden olsa kalkar gofret yerdim kek yerdim
Aslinda ben bebek arabasi secerken magazada deneyip en rahat kullanım hangisindeyse onu seçeceğim gibi duruyor. Ama birkac model begenmistim tabi durus olarak falan. İnşallah secmekte zorlanmayız. Cok fazla model var. Bide bu travellere herkes gerek yok deyip dursada pusete mecbur ihtiyac var. Alcaz yani yapacak birsey yok.yaa bende bilmiyordum o zaman maxi cosi tercih edeceğim bende kraft kenya i size da çok tavsiye eden oldu fakat maxi cosi daha çok beğeniyorum
Yogurt benim icinde önceden öyleydi hamilelikle birlikte yemek istiyorum. Galiba sicak havada buz gibi yemesi hosuma gidiyor. Hic olmadi sevmiyorsan yogurdu, ayran yap hemen yatmadan ic bir bardak hem uyutur daMaşall
Maşallah canım hep kaliteli şeylerle besleniyormuşsun canım. Ben yoğurdu falan zorla yiyorum. Canım hep karbonhidrat istiyor. Ama her gün fix yumurta, kaşar, ceviz tüketmeye çalışıyorum kahvaltıda.
Kanka bende okuduklarıma göre karar verdim ama gidip mağazada kesinlikle deneyecem, it ölüsü gibi ağırlıkta bir şey çıkmasın sonraAslinda ben bebek arabasi secerken magazada deneyip en rahat kullanım hangisindeyse onu seçeceğim gibi duruyor. Ama birkac model begenmistim tabi durus olarak falan. İnşallah secmekte zorlanmayız. Cok fazla model var. Bide bu travellere herkes gerek yok deyip dursada pusete mecbur ihtiyac var. Alcaz yani yapacak birsey yok.
Kanka yoğurdun içine yaban mersini atıp ye çok güzel oluyorMaşall
Maşallah canım hep kaliteli şeylerle besleniyormuşsun canım. Ben yoğurdu falan zorla yiyorum. Canım hep karbonhidrat istiyor. Ama her gün fix yumurta, kaşar, ceviz tüketmeye çalışıyorum kahvaltıda.
Ya sorma ben başlarda diyete mecbur kaldim ya, hala da yapiyorum da, o ilk zamanlar varya o kadar zordu ki. Gunde 2 tanecik burcak bisküvi ile nefsimi körelttim birkac kez. Sonra sacmalama ne faydasi var bize deyip biraktim yemeyi. O kadar garip ki gercekten hamilelikte en alakasiz seyler cekiyor insanin cani. Mesela pastane ürünleri çekiyor canım. Sütlü ve cikolatali tatlı cok severim ama hic yemedim. Dedigin gibi bende şeker ile alakali sorun yasamak istemiyorum ondan hep frene basiyorum.
Sakın denemeden alma zatenKanka bende okuduklarıma göre karar verdim ama gidip mağazada kesinlikle deneyecem, it ölüsü gibi ağırlıkta bir şey çıkmasın sonraeşimde tutturmuş katlanıp kabin boy oluyormu deli etti beni ya, sanki çocuk uçakta büyüyor
Aynen öyle canım aynennn.. yemem diyorum bebegim sağlıklı olsun diyorum. Ne yapayım. Dogumdan sonra yerim diyorum.Evet canım, ben oğlumda çok tatlı yemiştim bunda böyle çok tatlıya düşmüyorum ama paketli ürün istiyor canım işte karaciğeri korkmasam yerim, yoksa zarar geleceğini düşünmüyorum 1 dilim yedim diye ama işte bir kez hasar alınca organ insan korkuyor, seni anlıyorum haklısın durup başım ağrıyacağına yemem daha iyi diyorsun işte
Yok kanka 3-4 ayda bir çıkıyoruz uçakla yoksa hep şehir yada şehir arası, burdanda paylaşın kızlar denediğiniz arabalarıSakın denemeden alma zatençünkü cok yanıltıyor fotolar yorumlar. Ben bir arabaya bakmistim muthis övülüyordu markayi hatirlayamiyorum simdi ama bir deneyelim dedik ebebekte ayyy imkani yok ben onu hafif egimli bir yolda kullanamam mesela. Seyit onbaşı miyiz biz ayol
Ay bence kabin boy olmasi cokta mühim degil her ay bir sehir veya ulke gezmiyorsaniz
Özel aracınızla gideceginiz yerlere gidecek boyutta olsa yeter bence arabaniz. Ucak kullanimi icin olmadi sonradan alirsiniz bir tane daha ufak tefek birsey. Hele bir cocik büyüsün hemen gezmeye gidecekler allaam yarabbimYok kanka 3-4 ayda bir çıkıyoruz uçakla yoksa hep şehir yada şehir arası, burdanda paylaşın kızlar denediğiniz arabaları
Valla canım ben çok dikkat etmiyorum. Evde ne varsa yiyorumYogurt benim icinde önceden öyleydi hamilelikle birlikte yemek istiyorum. Galiba sicak havada buz gibi yemesi hosuma gidiyor. Hic olmadi sevmiyorsan yogurdu, ayran yap hemen yatmadan ic bir bardak hem uyutur da
Kahvaltida yediklerin de yetiyor zaten sana. Ben aksam acikinca ne yiyecegimi bulamiyorum ki. Mesela 9 10 11 gibi acikinca ne yiyorsun sen
Aynen öyle canım aynennn.. yemem diyorum bebegim sağlıklı olsun diyorum. Ne yapayım. Dogumdan sonra yerim diyorum.
Annemde kızıyor bu konuda bana. Sen hamilesin cok kısıtlıyorsun kendini diye. Ama iste bebis iyi olsun diye herseyden vazgeciyorum.
Mesela cios fln cekiyorsa canın z.berin ürünlerinden al. Tatli icinde yulaf barlar varya onlar iyi oluyor. Ben bunlarla geciriyorum istegimi. Birde bitter cikolata.
Yaaa bende sizin gibi sağlıklı beslenemeye çalışıyorum ona rağmen bebğimin gelişimi bir hafta geriden gidiyor canımı sıkıyor çokEvet canım, cips çekiyor bazen bir kez aşıp yedim midem bulandı yemedim bir daha akıllandım, aslında ben güne güzel bir kahvaltıyla başlıyorum; 3 ana 2 ara öğün yapıyorum diyebilirim, bitteri de yiyorum, bazen türk kahvesiyle birlikte, kahvaltı da muhakkak her sabah kaşar, ceviz, avokado, yumurta yemeye çalışıyorum, ara öğünlerde de meyve+kuruyemiş, yahut dediğin gibi yulaf bar tercih ediyorum, bazen kefir falan, akşam da protein, karbonhidrat ve salata yiyorumsanırım bu sebeple de kilo almadım, hamurişi vs hiç yiyemedim ama şimdi artık canım istiyor
Kefirin içine atıp blenderdan geçiyorum ben de yaban mersinini iyi oluyor gerçekten ama yine de işte benim için mecburiyettenKanka yoğurdun içine yaban mersini atıp ye çok güzel oluyor
Canım baginin hem katlanması daha zor hem de tam yatış yok o yüzden onu direkt eledim ben. Leonayı da denedim çok hafif sürüşü güzel ondan tercih ediyorumbende maxi cosi leona 2 ve bagi neo 2 arasında kaldım canım çok karasızım çok seçenek var bide
Herhangibir risk olmadikca caninin istedigini yemek en güzeli bence. Bende cok isterdim vallahi canım cektiginde tatli veya hamurisi yiyeyimValla canım ben çok dikkat etmiyorum. Evde ne varsa yiyorumDışarıdan pek bir şey almıyorum ama kendim yapıp yiyorum. Hamurişi de oluyor tatlı da
Ama doğru olan süt grubu galiba. Akşam meyve de önerilmiyor. Akşamdan kalan sebze yemeği falan varsa da yoğurtla yiyorum. Ama akşam yemekten sonra illa ki çay ya da kahve yanında bir şeyler atıştırıyorum o yüzden geç saatlerde pek acıkmıyorum. Züber'in falan sağlıklı protein barları falan var bazen de ondan tüketiyorum.
Yaaa bende sizin gibi sağlıklı beslenemeye çalışıyorum ona rağmen bebğimin gelişimi bir hafta geriden gidiyor canımı sıkıyor çok
teşekkürler canım bende leona alacağım kesinleştiCanım baginin hem katlanması daha zor hem de tam yatış yok o yüzden onu direkt eledim ben. Leonayı da denedim çok hafif sürüşü güzel ondan tercih ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?