- 17 Temmuz 2024
- 176
- 220
- 23
- 28
- Konu Sahibi annabelica
-
- #21.361
Sağlıkla ilgili bir sıkıntı yok çok şükür en başından beri geriden geliyor tüp bebek olduğu içinde geç döllenme gibi bir durum söz konusu değil nedenini bende bilmiyorum ama endişeleniyorum ister istemezSebebi nedir peki canım? Bazen gelişim genetik olabiliyor, minyon olabiliyor bebekler ama bu demek değil ki sağlıksız, sağlıklı olsunda 1 hafta önden 1 hafta ileriden gelmesini doktorlar sorun etmiyor
Ya aynen iste ondan kilo almiyorsun canim. Bende ondan almiyorum ayni dedigin gibi besleniyorum bende hep. Karnim tok mesela ac degilim ama canım abur cubur istiyor benimde genelde. Eskisi kadar cok degil ama. Simdi tuzlu bisküvilere sardim. Onlari yiyorum acıkınca. Napayim o kadar da olsun yaa..Evet canım, cips çekiyor bazen bir kez aşıp yedim midem bulandı yemedim bir daha akıllandım, aslında ben güne güzel bir kahvaltıyla başlıyorum; 3 ana 2 ara öğün yapıyorum diyebilirim, bitteri de yiyorum, bazen türk kahvesiyle birlikte, kahvaltı da muhakkak her sabah kaşar, ceviz, avokado, yumurta yemeye çalışıyorum, ara öğünlerde de meyve+kuruyemiş, yahut dediğin gibi yulaf bar tercih ediyorum, bazen kefir falan, akşam da protein, karbonhidrat ve salata yiyorumsanırım bu sebeple de kilo almadım, hamurişi vs hiç yiyemedim ama şimdi artık canım istiyor
Off cips normalde o kadar sevmem ama bu hamilelikte ne kadar canım çekti bir bilsenEvet canım, cips çekiyor bazen bir kez aşıp yedim midem bulandı yemedim bir daha akıllandım, aslında ben güne güzel bir kahvaltıyla başlıyorum; 3 ana 2 ara öğün yapıyorum diyebilirim, bitteri de yiyorum, bazen türk kahvesiyle birlikte, kahvaltı da muhakkak her sabah kaşar, ceviz, avokado, yumurta yemeye çalışıyorum, ara öğünlerde de meyve+kuruyemiş, yahut dediğin gibi yulaf bar tercih ediyorum, bazen kefir falan, akşam da protein, karbonhidrat ve salata yiyorumsanırım bu sebeple de kilo almadım, hamurişi vs hiç yiyemedim ama şimdi artık canım istiyor
Ya aynen iste ondan kilo almiyorsun canim. Bende ondan almiyorum ayni dedigin gibi besleniyorum bende hep. Karnim tok mesela ac degilim ama canım abur cubur istiyor benimde genelde. Eskisi kadar cok degil ama. Simdi tuzlu bisküvilere sardim. Onlari yiyorum acıkınca. Napayim o kadar da olsun yaa..
Arabanın arkasına tır yüklesekte sığarÖzel aracınızla gideceginiz yerlere gidecek boyutta olsa yeter bence arabaniz. Ucak kullanimi icin olmadi sonradan alirsiniz bir tane daha ufak tefek birsey. Hele bir cocik büyüsün hemen gezmeye gidecekler allaam yarabbim
Sağlıkla ilgili bir sıkıntı yok çok şükür en başından beri geriden geliyor tüp bebek olduğu içinde geç döllenme gibi bir durum söz konusu değil nedenini bende bilmiyorum ama endişeleniyorum ister istemez
Off cips normalde o kadar sevmem ama bu hamilelikte ne kadar canım çekti bir bilsen
Valla bana da yok der diye ben böyle şeyleri hiç sormuyorum o da bir şey demiyorHerhangibir risk olmadikca caninin istedigini yemek en güzeli bence. Bende cok isterdim vallahi canım cektiginde tatli veya hamurisi yiyeyimama doktor sey demisti dondurma yiyebilir miyim diye sorunca , gidip disardan dondurmalara bakip gelebilirsin sadece yiyemezsin daha agzima sürmedim mesela.. ahh ahh.. bir dogurayim nutella kasiklayacagim ya
Ben canım çektiğinde çorba kasesi kadar cips yiyorum aşkım ya çokta abartmamak lazımYa ben de işte, yedim de yoğurtla dip sos yaptım bir de vicdanımı rahatlatmak için, yememek lazım ama akşamına çok midem bulandı, bir daha yemem sanırım tavsiye etmem, yemeyiniz efendim
Öyle canım bebislerimiz sağlıkla bir dogsunlar buyusunler biz istediğimizi yeriz hic bisey olmaz. Biraz diyetten hickimseye zatat gelmezTabi canım canının istediğini yiyemek de çok kötü gerçekten malesef ki, az kaldı ama bebişleri kucağımıza alalım inşallah yeriz o zaman
Ben canım çektiğinde çorba kasesi kadar cips yiyorum aşkım ya çokta abartmamak lazımamerikada hamileler neler yiyorlar aklınız şaşar görseniz
Sorma sorma bosverValla bana da yok der diye ben böyle şeyleri hiç sormuyorum o da bir şey demiyor
Ama geçen gittiğimde bir dahakine şeker yüklemesini de planları ikiz gebelikte risk biraz daha yüksek falan deyince bi tırsmadım değil
Ben de ailemin yanına geldim. Dün markete uğradık. Babam diyor ki canın ne çekiyorsa al bak. Meyveleri falan gösteriyor. Dedim cips çekiyor canım cips. Eee tamam ondan al diyorOff cips normalde o kadar sevmem ama bu hamilelikte ne kadar canım çekti bir bilsen
Sonrasi icin alırsınız kucuk bitane daha madem o kadar gezmecisinizArabanın arkasına tır yüklesekte sığar
Aşkım valla biz martta ramazanda bir yurtdışı tatili planı yapıyoruz şimdiden
Ya aşko aslında biraz tırsıyorum uçakta falan panik yaparım diye 4.5 saat sürecek ama o kadar küçükken gezenleri görünce, bebek bize göre alışsın biz bebeğe göre değil diyorumSonrasi icin alırsınız kucuk bitane daha madem o kadar gezmecisiniz
Yaa mart cok erken degil mi kuşum amaaben seneye yaza tatil plani yapiyorum da annem bana nasil tatil yapacaksin küçük olacak daha bebis diyor ama yaza gideriz inşallah.
Ama martı bilemedim az erken sanki
Ya zaten benim oldum olası şekerli içeceklerle aram yoktur Allahtan. O konuda rahatım. 2-3 günde bir soğuk sütlü kahve içerim. Diğer türlü de evde yapar yerim her şeyi. Geçen pizza da yaptım mesela ama sucuksuz falan. Akdeniz pizza gibi. Paketli gıdaların da Züber gibi sağlıklı alternatiflerini tüketiyorum.Sorma sorma bosverbizde gündem seker oldu uzun süre ondan sordum herseyi. Sekerli içecek vs de icmiyorum bu arada ben. O da etkiliyor bence kilo durumlarinim madem seker yuklemesi yaocak biraz sende dikkat et nolur nolmaz tetanoz icin bisey dedi mi
Kalın kol
Genelde tüm anne babalar bu hayal ile yola koyuluyor tabi bebek bize uyum saglasin düşüncesi ile ama inşallah bebislerimiz bizi parmaginda oynatmazYa aşko aslında biraz tırsıyorum uçakta falan panik yaparım diye 4.5 saat sürecek ama o kadar küçükken gezenleri görünce, bebek bize göre alışsın biz bebeğe göre değil diyorum
Ay iyi bari canım ben asitli sekerli cok severim normalde. Ama icmeye icmeye unuttum tadı nasıldıYa zaten benim oldum olası şekerli içeceklerle aram yoktur Allahtan. O konuda rahatım. 2-3 günde bir soğuk sütlü kahve içerim. Diğer türlü de evde yapar yerim her şeyi. Geçen pizza da yaptım mesela ama sucuksuz falan. Akdeniz pizza gibi. Paketli gıdaların da Züber gibi sağlıklı alternatiflerini tüketiyorum.
24.haftada gideceğim bir daha o zaman tetanozu da yapalım dedi. Gelmeden mi yaptırayım sonra mı diye sordum farketmez dedi ama sonradan aklıma geldi bir de karma aşı falan varmış o yüzden önce kontrole gider sorarım ona göre sağlık ocağına giderim artık
Bence de öyle yap diye yazdım zatenAşko bende portratif beşik tarzı düşünüyorum salona, part yatak tipi almicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?