Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Sebebi nedir peki canım? Bazen gelişim genetik olabiliyor, minyon olabiliyor bebekler ama bu demek değil ki sağlıksız, sağlıklı olsunda 1 hafta önden 1 hafta ileriden gelmesini doktorlar sorun etmiyor
Sağlıkla ilgili bir sıkıntı yok çok şükür en başından beri geriden geliyor tüp bebek olduğu içinde geç döllenme gibi bir durum söz konusu değil nedenini bende bilmiyorum ama endişeleniyorum ister istemez

Ya aynen iste ondan kilo almiyorsun canim. Bende ondan almiyorum ayni dedigin gibi besleniyorum bende hep. Karnim tok mesela ac degilim ama canım abur cubur istiyor benimde genelde. Eskisi kadar cok degil ama. Simdi tuzlu bisküvilere sardim. Onlari yiyorum acıkınca. Napayim o kadar da olsun yaa..

Off cips normalde o kadar sevmem ama bu hamilelikte ne kadar canım çekti bir bilsen

Tabi canım canının istediğini yiyemek de çok kötü gerçekten malesef ki, az kaldı ama bebişleri kucağımıza alalım inşallah yeriz o zaman

Özel aracınızla gideceginiz yerlere gidecek boyutta olsa yeter bence arabaniz. Ucak kullanimi icin olmadi sonradan alirsiniz bir tane daha ufak tefek birsey. Hele bir cocik büyüsün hemen gezmeye gidecekler allaam yarabbim
Arabanın arkasına tır yüklesekte sığar
Aşkım valla biz martta ramazanda bir yurtdışı tatili planı yapıyoruz şimdiden

Hayır canım sorun değil ki ama 1 hafta önden ya da geride gelmesi problem değil benim de bebeğim 3-4 gün öndeydi sorun değil demişti doktorum

Valla bana da yok der diye ben böyle şeyleri hiç sormuyorum o da bir şey demiyor
Ama geçen gittiğimde bir dahakine şeker yüklemesini de planları ikiz gebelikte risk biraz daha yüksek falan deyince bi tırsmadım değil

Ya ben de işte, yedim de yoğurtla dip sos yaptım bir de vicdanımı rahatlatmak için, yememek lazım ama akşamına çok midem bulandı, bir daha yemem sanırım tavsiye etmem, yemeyiniz efendim
Ben canım çektiğinde çorba kasesi kadar cips yiyorum aşkım ya çokta abartmamak lazım amerikada hamileler neler yiyorlar aklınız şaşar görseniz

Tabi canım canının istediğini yiyemek de çok kötü gerçekten malesef ki, az kaldı ama bebişleri kucağımıza alalım inşallah yeriz o zaman
Öyle canım bebislerimiz sağlıkla bir dogsunlar buyusunler biz istediğimizi yeriz hic bisey olmaz. Biraz diyetten hickimseye zatat gelmez

Ben canım çektiğinde çorba kasesi kadar cips yiyorum aşkım ya çokta abartmamak lazım amerikada hamileler neler yiyorlar aklınız şaşar görseniz

Tabi canım, ben de biliyorum ama işte diyorum ya hiç organ hasarım olmasa ben yerdim ama işte korkuyorum doktorum da çok uyardı bu bana has bir şey, yoksa bir sorun yoksa ne olacak hamileyim, o kadar titiz davranmazdım yani bazen de diyorum kızım difembahya olacağı varsa da bazı şeyler olacak zaten, çok kasma

Sorma sorma bosver bizde gündem seker oldu uzun süre ondan sordum herseyi. Sekerli içecek vs de icmiyorum bu arada ben. O da etkiliyor bence kilo durumlarinim madem seker yuklemesi yaocak biraz sende dikkat et nolur nolmaz tetanoz icin bisey dedi mi

Off cips normalde o kadar sevmem ama bu hamilelikte ne kadar canım çekti bir bilsen
Ben de ailemin yanına geldim. Dün markete uğradık. Babam diyor ki canın ne çekiyorsa al bak. Meyveleri falan gösteriyor. Dedim cips çekiyor canım cips. Eee tamam ondan al diyor öyle olmuyor işte baba dedim. Züberin nohut cipsi olsaydı alacaktım ama köy yerinde neredeeee

Arabanın arkasına tır yüklesekte sığar
Aşkım valla biz martta ramazanda bir yurtdışı tatili planı yapıyoruz şimdiden
Sonrasi icin alırsınız kucuk bitane daha madem o kadar gezmecisiniz
Yaa mart cok erken degil mi kuşum amaa ben seneye yaza tatil plani yapiyorum da annem bana nasil tatil yapacaksin küçük olacak daha bebis diyor ama yaza gideriz inşallah.
Ama martı bilemedim az erken sanki

Ya aşko aslında biraz tırsıyorum uçakta falan panik yaparım diye 4.5 saat sürecek ama o kadar küçükken gezenleri görünce, bebek bize göre alışsın biz bebeğe göre değil diyorum

Ya zaten benim oldum olası şekerli içeceklerle aram yoktur Allahtan. O konuda rahatım. 2-3 günde bir soğuk sütlü kahve içerim. Diğer türlü de evde yapar yerim her şeyi. Geçen pizza da yaptım mesela ama sucuksuz falan. Akdeniz pizza gibi. Paketli gıdaların da Züber gibi sağlıklı alternatiflerini tüketiyorum.
24.haftada gideceğim bir daha o zaman tetanozu da yapalım dedi. Gelmeden mi yaptırayım sonra mı diye sordum farketmez dedi ama sonradan aklıma geldi bir de karma aşı falan varmış o yüzden önce kontrole gider sorarım ona göre sağlık ocağına giderim artık

Ya aşko aslında biraz tırsıyorum uçakta falan panik yaparım diye 4.5 saat sürecek ama o kadar küçükken gezenleri görünce, bebek bize göre alışsın biz bebeğe göre değil diyorum
Genelde tüm anne babalar bu hayal ile yola koyuluyor tabi bebek bize uyum saglasin düşüncesi ile ama inşallah bebislerimiz bizi parmaginda oynatmaz
Bence simdiden rezervasyon vs yapmayin ama. Bebis bir dogsun kanka. Bakarsiniz uyumlu mu sorun çıkar mivs sonra yaparsiniz planınızı. Benim düşüncem

Ay iyi bari canım ben asitli sekerli cok severim normalde. Ama icmeye icmeye unuttum tadı nasıldı
Ya bende pizza severim emsela gecen siparis verdik 2 3 kez pes pese hepte sucukta vardi secerek yedim biraz ama uc bes tanede yedim yani sucuk dilimi ne olcak dedim. Bide bizim doktor iyi pismis olmasi sartiyla yiyebilirsin demisti bana. Bu gidisimde sorcam ama sucuk cok cekiyor canim çünkü.....
Hadi bakalim ne diyecek sana hangi aşıyı önerecek. Karma mı normal tetanoz mu. Aslinda bu aşıları falanda yapmasi lazim hastanenin bence birsuru ödeme yaptik sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…