- Konu Sahibi annabelica
-
- #21.381
Merhaba canım çok teşekkür ederim sordugun ilgilendigin için doktorla görüşemedim henüz ama enfeksiyonu düşmeye başladığını ama henüz tam olarak sıfırlanmadığını öğrendim enfeksiyon sıfırlanana kadar Dikişin riskli olacağını söylediler beni hastaneden çıkarmayacaklarını burada takibin daha iyi olacağını söylediler, yani herhangi bir değişiklik yok maalesef hala yatıyorum
Aşkım detaylı bence herkes yaptırıyor, çok önemli bir kontrol çünküKızlar aranızda detaylı ultrason yaptırmayan var mı ? Herkes yaptırıyor galiba dimi
Kızma ama enişteye hak veriyorumKanka bende okuduklarıma göre karar verdim ama gidip mağazada kesinlikle deneyecem, it ölüsü gibi ağırlıkta bir şey çıkmasın sonraeşimde tutturmuş katlanıp kabin boy oluyormu deli etti beni ya, sanki çocuk uçakta büyüyor
Sen yapma bari gözünü sevdiğimKızma ama enişteye hak veriyorumbagajda ya da evde çok yer tutması da sorun bence
Sen yaptırmayacak mısın canımKızlar aranızda detaylı ultrason yaptırmayan var mı ? Herkes yaptırıyor galiba dimi
Canım benim de bazen karışık tost çekiyor canım sucukları önden pişirerek yapıyorum zaten.Ay iyi bari canım ben asitli sekerli cok severim normalde. Ama icmeye icmeye unuttum tadı nasıldı
Ya bende pizza severim emsela gecen siparis verdik 2 3 kez pes pese hepte sucukta vardi secerek yedim biraz ama uc bes tanede yedim yani sucuk dilimi ne olcak dedim. Bide bizim doktor iyi pismis olmasi sartiyla yiyebilirsin demisti bana. Bu gidisimde sorcam ama sucuk cok cekiyor canim çünkü.....
Hadi bakalim ne diyecek sana hangi aşıyı önerecek. Karma mı normal tetanoz mu. Aslinda bu aşıları falanda yapmasi lazim hastanenin bence birsuru ödeme yaptik sonucta
Kullanırken hak verirsiniz bana. SustumSen yapma bari gözünü sevdiğim
Valla biz de nisan gibi İtalya planı yapıyoruzYa aşko aslında biraz tırsıyorum uçakta falan panik yaparım diye 4.5 saat sürecek ama o kadar küçükken gezenleri görünce, bebek bize göre alışsın biz bebeğe göre değil diyorum
Hayaller hayatlar olmayalım kanka sonraValla biz de nisan gibi İtalya planı yapıyoruz
Kuzu sonra cybex gb pockit alırsın olmadıSen yapma bari gözünü sevdiğim
Bilet alırsam kesin gideriz diye doğurmadan ben o işi aradan çıkarırımHayaller hayatlar olmayalım kanka sonra
Kanka ne fark eder yani kabine girmesin abi iki dk bekle uçak kapısında veriyorlar zaten eline, şu erkeklerin gereksiz detayı beni benden alıyorKuzu sonra cybex gb pockit alırsın olmadıdünyanın en küçük katlanan kabin boy bebek arabası
Aşko biz daha rezervasyon falan yapmadık ama mutlaka her sene mart nisan dubai yapıyoruz, bu seferde marta denk geldi ramazan bayramı, korkuyorumda orda dışarı sıcak mekan soğuk çocuğu hasta edermiyim acaba diye ama her gittiğimizde el kadar bebekli aileler oluyor hepBilet alırsam kesin gideriz diye doğurmadan ben o işi aradan çıkarırım
Sağlıksal bir sorun olmazsa inşallah onun dışında hayat mottom şudur "herkes yapıyorsa sen de yaparsın kızım"Kanka ne fark eder yani kabine girmesin abi iki dk bekle uçak kapısında veriyorlar zaten eline, şu erkeklerin gereksiz detayı beni benden alıyor
Aşko biz daha rezervasyon falan yapmadık ama mutlaka her sene mart nisan dubai yapıyoruz, bu seferde marta denk geldi ramazan bayramı, korkuyorumda orda dışarı sıcak mekan soğuk çocuğu hasta edermiyim acaba diye ama her gittiğimizde el kadar bebekli aileler oluyor hepyapabiliriz bunu rocky
Gazlayalım aşko bir birimiziSağlıksal bir sorun olmazsa inşallah onun dışında hayat mottom şudur "herkes yapıyorsa sen de yaparsın kızım"
Iyi kuzum degerin maşallahbabylovee kuzum doktor 2 hafta sonra açlık tokluk bakalım demişti. Bugün bakıldı da açlık 80 tokluk 135 çıkmış. Tokluk için referans aralığı girmemişler. Doktora yarın sorcam da merak ettim şimdi. Rahatlayabilirim dimi artık iyi çıkmış sanki
Ye gitsin canım ya sabahtan aksama bi kangal sucuk yemiyoruz yaCanım benim de bazen karışık tost çekiyor canım sucukları önden pişirerek yapıyorum zaten.
Bence de valla dünyanın parası. Ama galiba aşıların tek elden yapılması takip açısından daha kolay oluyormuş
Ay iyi hadi aynı şekilde yemeye devam ben o zamanIyi kuzum degerin maşallah2 saat sonra mi verdin 1 saat sonra mi tokluk olanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?