Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
cebellato doktorla görüştün mü? Son durum ne umarım güzel haberlerle gelirsin aklım hep sendeydi
Merhaba canım çok teşekkür ederim sordugun ilgilendigin için doktorla görüşemedim henüz ama enfeksiyonu düşmeye başladığını ama henüz tam olarak sıfırlanmadığını öğrendim enfeksiyon sıfırlanana kadar Dikişin riskli olacağını söylediler beni hastaneden çıkarmayacaklarını burada takibin daha iyi olacağını söylediler, yani herhangi bir değişiklik yok maalesef hala yatıyorum

Kızma ama enişteye hak veriyorum bagajda ya da evde çok yer tutması da sorun bence

Canım benim de bazen karışık tost çekiyor canım sucukları önden pişirerek yapıyorum zaten.
Bence de valla dünyanın parası. Ama galiba aşıların tek elden yapılması takip açısından daha kolay oluyormuş

babylovee kuzum doktor 2 hafta sonra açlık tokluk bakalım demişti. Bugün bakıldı da açlık 80 tokluk 135 çıkmış. Tokluk için referans aralığı girmemişler. Doktora yarın sorcam da merak ettim şimdi. Rahatlayabilirim dimi artık iyi çıkmış sanki

Kuzu sonra cybex gb pockit alırsın olmadı dünyanın en küçük katlanan kabin boy bebek arabası
Kanka ne fark eder yani kabine girmesin abi iki dk bekle uçak kapısında veriyorlar zaten eline, şu erkeklerin gereksiz detayı beni benden alıyor
Bilet alırsam kesin gideriz diye doğurmadan ben o işi aradan çıkarırım
Aşko biz daha rezervasyon falan yapmadık ama mutlaka her sene mart nisan dubai yapıyoruz, bu seferde marta denk geldi ramazan bayramı, korkuyorumda orda dışarı sıcak mekan soğuk çocuğu hasta edermiyim acaba diye ama her gittiğimizde el kadar bebekli aileler oluyor hep yapabiliriz bunu rocky

Sağlıksal bir sorun olmazsa inşallah onun dışında hayat mottom şudur "herkes yapıyorsa sen de yaparsın kızım"

Iyi kuzum degerin maşallah 2 saat sonra mi verdin 1 saat sonra mi tokluk olanı

Ye gitsin canım ya sabahtan aksama bi kangal sucuk yemiyoruz ya
Valla keske de hastanede yapilsaydi daha iyi olurdu. Doktorun dedigi direkt yapılırdı.
Simdi hastanede yaptıralım desek ona da ekstra ödeme isteyecekler zaten. Bana ilk kan uyuşmazlığı ignesini devlet hastanesinde ücret odemeden yapmışlardı ama tabiki ilaci gidip bulup alip getirmek falan hepsi bize aitti.
En son kontrolde doktor kan uyuşmazlığı ignesini tekrarlayalim artik bir daha vurul dedi hastanede ellerinde oluyor eczanelerinde. Orda getirdiler vurdular acilde 2500 den fazla ödedik mesela. Tamam hemen ulaşılabilir hemen vuruyorlar o açıdan güzel ama iste epey maliyetli oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…