- 10 Haziran 2024
- 1.647
- 2.060
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
-
- #21.401
Vallah bence cok güzel dikkat etmissin bikere şimdiye kadar hic almaman cok iyi bu saatten sonra aldığınıda cok cabuk verirsin zaten kaldı şurda 4 ayımız alsak nekadar alırız cok merak ediyorum korkmuyor da değilimIlk gittigim zaman doktorum sadece karbonhidrati azaltarak ilerle demisti. Ve diyetisyene gondermisti. Gittigimde de zaten bana verdiği listedeki gibi beslenmeye ben baslamistim gerek mide bulantilari gerekte şeker yüzünden. O şekilde devam ettim bide beyaz ekmek hayattan çıkınca kilo artışı o kadar olmuyor kizlar dogum sonrasi kilo vermek isteyenler icin ipucu olsun.
Sonrada fazla kilo gidince doktorum tekrae diyetisteyene git ve kalori açığın olmasin artik kilo Kaybetme yeter dedi. O zamandan beri az daha yiyorum iste ama tabi 3 4 ay oyle az yiyerek beslenince mide küçülmüş demek ki. Aşırı da yiyemiyorum.
Ay kilomu hic soylemem normalde ama neyse
93 kg ile hamile kaldim. 86 ya düştüm. Simdi 87 kiloyum. Yanında 87.200 87.500 fln ilerliyor. Doktorumda kilon cok degil normalsin diyor zaten. Boyumda 1.68.
yiceeem bu neee
Olsun balım senin için hangisi doğruysa onu tercih ediyorlar umarım daha da iyiye gider dikişte enfeksiyon en sıkıntılı şeyler zaten çok hassas davranıyorlar iyiyde yapıyorlar seni bu durum fazla yordu onuda farkındayım seninle aynı durumdayım full yatak ama en azından süresi var ve sonu gerçekten mutluluk hani sonunu düşününce bu çektiklerimize değeceğini düşünüyoruz hafta bitmeden güzel haberlerin gelir inşallahMerhaba canım çok teşekkür ederim sordugun ilgilendigin için doktorla görüşemedim henüz ama enfeksiyonu düşmeye başladığını ama henüz tam olarak sıfırlanmadığını öğrendim enfeksiyon sıfırlanana kadar Dikişin riskli olacağını söylediler beni hastaneden çıkarmayacaklarını burada takibin daha iyi olacağını söylediler, yani herhangi bir değişiklik yok maalesef hala yatıyorum
Aynen canim devam et devamAy iyi hadi aynı şekilde yemeye devam ben o zaman1 saat kuzum
Dimi ya cokta fazla degilim sonuctaVallah bence cok güzel dikkat etmissin bikere şimdiye kadar hic almaman cok iyi bu saatten sonra aldığınıda cok cabuk verirsin zaten kaldı şurda 4 ayımız alsak nekadar alırız cok merak ediyorum korkmuyor da değilim
Kız ne olcak kilonda boyun uzunmuş senin ama kuzum birde doğumdan sonra hayatın hareketli gecicek verirsin
Benim boyumda 160 ve 62kg ile başladım 66-67kg arası oynuyorum
Bence coğumuz iyi ilerliyor bazılarımız hic almamış bazılarımız 5 kilo fln almış
Canım süt için büyük etken su diyorlar ya günde en az 3 lt suTecrubelı anneler benım ablamın sutu hic gelmemisti. Benimde gelmezse dıye endıse edıyorum. Bunun nedeni nedir? Genetık mı yoksa suandan ıtıbaren sutumuzun gelmesını saglayabılecek seyler yapmaya baslayabılır mıyız merak edıyorum
Tamamdır bebişim ben de sana soruyorum bu konuyu biliyorsun diye çok teşekkür ederimAynen canim devam et devamgüzel gelmis degerin.
Kuzum benim tecrübe ettiğim kadarıyla protein ağırlıklı beslenmek ve çok su içmek süt yapıyor. Tatlı falan boş şehir efsanesi. Bol et yiyip bol su içeceğizTecrubelı anneler benım ablamın sutu hic gelmemisti. Benimde gelmezse dıye endıse edıyorum. Bunun nedeni nedir? Genetık mı yoksa suandan ıtıbaren sutumuzun gelmesını saglayabılecek seyler yapmaya baslayabılır mıyız merak edıyorum
Buna katılıyorum. Kız kardeşim oldu olası çok su içer. Günde 3-4 litre içer yani ve maşallah şu an emziriyor o kadar bol ki sütü. Kalitesi de iyi yani çünkü çocuk doktoru kilo alımına göre mama veriyor muyduk veriyorsak keselim demiş. Ama zaten mama vermiyordu. Anne sütüyle alıyorsa kiloyu sorun yok demişCanım süt için büyük etken su diyorlar ya günde en az 3 lt su
Evet maşallah vallah bize ayrıca grubumuzada maşallah nasıl cok sohbet edilmiş sayfamız bile 1100 olcakDimi ya cokta fazla degilim sonuctaya boyuma göre iyi sayilir evet. Ama tabi hamilelikte daha fazlasini vermem yasaklandi tabi o da var. Yoksa bi vermeye basladim mi ben 15 18 kg kadar verirdim mubtemelenbu gazla. Ama bebisim vaaar verememm. Dogumdan sonra ayni irade ile devam edebilirsem güzel kilo kaybederim diye hayal kuruyorum bakalim
Sen tam guzel kiloda kalmissin kuzum. Gayet iyisin yani. Bu arada sana katiliyorum cok iyi gidiyoruz kilo konusunda grupçahepimize kocaman maşallah.
Dedigin gibi 4 ayımız kaldı bence hepimiz ideal kilolardayiz.
Ben sadece karma olanı yapıcam, yarın gidicem zaten sorayım ne zaman yaptırmam gerekiyor diye. Muhtemelen 24-26 arası yaparlarBugün 21+6 ikinci doz içinde 4 hafta sonra dediler
Ben sadece karma olanı yapıcam, yarın gidicem zaten sorayım ne zaman yaptırmam gerekiyor diye. Muhtemelen 24-26 arası yaparlarBugün 21+6 ikinci doz içinde 4 hafta sonra dediler
sıkınca da mı yoktu? İlk günler kolostrum olduğu için zaten gelmiyor gibi oluyor ama içinde var aslında, bebek de güçsüz çekemiyor. Hatırladığım hastanede hemşire gelip sıkmıştı, süt çıkışı varsa emzirmek lazım bol bol.Tecrubelı anneler benım ablamın sutu hic gelmemisti. Benimde gelmezse dıye endıse edıyorum. Bunun nedeni nedir? Genetık mı yoksa suandan ıtıbaren sutumuzun gelmesını saglayabılecek seyler yapmaya baslayabılır mıyız merak edıyorum
Ne demek kuzum rica ederimTamamdır bebişim ben de sana soruyorum bu konuyu biliyorsun diye çok teşekkür ederim
Harika mıyız neEvet maşallah vallah bize ayrıca grubumuzada maşallah nasıl cok sohbet edilmiş sayfamız bile 1100 olcak
Canım ayaklarının altına yükseltecek bir şey koyarak uzan, kalp seviyesinin üstünde olsun. Özellikle yolculuk yaptıysan şişmesi normalKızlar ayaklarım çok fena şismeye başladı özellikle sol ayağım bir öneriniz var mı bir kac gündür tatildeyiz çokta yormuyorum kendimi ama neden bu kadar şişti
Ben bugün baktım yarı fiyatı kızz nasıl fark yokEvet canım bende baktım almanyada uygunsa getirtiriz diye ama öyle ahım şahım fark yoktu, o yüzden burdan alacam
Hedef Ekim anneleri şimdi 25 k yapalımHarika mıyız ne
Çenemize sağlık vallahi ben geçen yanlis gormediysem Eylül annelerini bile geçmiştik
Bizim grupta bu çene oldukca cokta imkansız degil benceHedef Ekim anneleri şimdi 25 k yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?