Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Vallah bence cok güzel dikkat etmissin bikere şimdiye kadar hic almaman cok iyi bu saatten sonra aldığınıda cok cabuk verirsin zaten kaldı şurda 4 ayımız alsak nekadar alırız cok merak ediyorum korkmuyor da değilim
Kız ne olcak kilonda boyun uzunmuş senin ama kuzum birde doğumdan sonra hayatın hareketli gecicek verirsin
Benim boyumda 160 ve 62kg ile başladım 66-67kg arası oynuyorum
Bence coğumuz iyi ilerliyor bazılarımız hic almamış bazılarımız 5 kilo fln almış

Tecrubelı anneler benım ablamın sutu hic gelmemisti. Benimde gelmezse dıye endıse edıyorum. Bunun nedeni nedir? Genetık mı yoksa suandan ıtıbaren sutumuzun gelmesını saglayabılecek seyler yapmaya baslayabılır mıyız merak edıyorum

Olsun balım senin için hangisi doğruysa onu tercih ediyorlar umarım daha da iyiye gider dikişte enfeksiyon en sıkıntılı şeyler zaten çok hassas davranıyorlar iyiyde yapıyorlar seni bu durum fazla yordu onuda farkındayım seninle aynı durumdayım full yatak ama en azından süresi var ve sonu gerçekten mutluluk hani sonunu düşününce bu çektiklerimize değeceğini düşünüyoruz hafta bitmeden güzel haberlerin gelir inşallah

Son düzenleme:
Dimi ya cokta fazla degilim sonucta ya boyuma göre iyi sayilir evet. Ama tabi hamilelikte daha fazlasini vermem yasaklandi tabi o da var. Yoksa bi vermeye basladim mi ben 15 18 kg kadar verirdim mubtemelenbu gazla. Ama bebisim vaaar verememm. Dogumdan sonra ayni irade ile devam edebilirsem güzel kilo kaybederim diye hayal kuruyorum bakalim
Sen tam guzel kiloda kalmissin kuzum. Gayet iyisin yani. Bu arada sana katiliyorum cok iyi gidiyoruz kilo konusunda grupça hepimize kocaman maşallah.
Dedigin gibi 4 ayımız kaldı bence hepimiz ideal kilolardayiz.

Canım süt için büyük etken su diyorlar ya günde en az 3 lt su

Kuzum benim tecrübe ettiğim kadarıyla protein ağırlıklı beslenmek ve çok su içmek süt yapıyor. Tatlı falan boş şehir efsanesi. Bol et yiyip bol su içeceğiz genetik etkisi olur mu bilmiyorum ama psikolojik yönü mutlaka var sütün. Sen şimdiden sütüm çok olacak diye odaklan

Canım süt için büyük etken su diyorlar ya günde en az 3 lt su
Buna katılıyorum. Kız kardeşim oldu olası çok su içer. Günde 3-4 litre içer yani ve maşallah şu an emziriyor o kadar bol ki sütü. Kalitesi de iyi yani çünkü çocuk doktoru kilo alımına göre mama veriyor muyduk veriyorsak keselim demiş. Ama zaten mama vermiyordu. Anne sütüyle alıyorsa kiloyu sorun yok demiş asdaf

Evet maşallah vallah bize ayrıca grubumuzada maşallah nasıl cok sohbet edilmiş sayfamız bile 1100 olcak

Bugün 21+6 ikinci doz içinde 4 hafta sonra dediler
Ben sadece karma olanı yapıcam, yarın gidicem zaten sorayım ne zaman yaptırmam gerekiyor diye. Muhtemelen 24-26 arası yaparlar
sıkınca da mı yoktu? İlk günler kolostrum olduğu için zaten gelmiyor gibi oluyor ama içinde var aslında, bebek de güçsüz çekemiyor. Hatırladığım hastanede hemşire gelip sıkmıştı, süt çıkışı varsa emzirmek lazım bol bol.

Kızlar ayaklarım çok fena şismeye başladı özellikle sol ayağım bir öneriniz var mı bir kac gündür tatildeyiz çokta yormuyorum kendimi ama neden bu kadar şişti

Kızlar ayaklarım çok fena şismeye başladı özellikle sol ayağım bir öneriniz var mı bir kac gündür tatildeyiz çokta yormuyorum kendimi ama neden bu kadar şişti
Canım ayaklarının altına yükseltecek bir şey koyarak uzan, kalp seviyesinin üstünde olsun. Özellikle yolculuk yaptıysan şişmesi normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…