- 18 Temmuz 2022
- 6.418
- 10.819
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #21.421
Bence de öyle ya maşallahimiz varBizim grupta bu çene oldukca cokta imkansız degil bence
aynen baya baya cenemize sağlıkHarika mıyız ne
Çenemize sağlık vallahi ben geçen yanlis gormediysem Eylül annelerini bile geçmiştik
yapalım ben hazırım cenem düşük zatenHedef Ekim anneleri şimdi 25 k yapalım
Senin KV elti mevzusuna girersek tamamdır zatenyapalım ben hazırım cenem düşük zaten
Canım bazı modellerde fiyat farkı yokBen bugün baktım yarı fiyatı kızz nasıl fark yok
hahahahaha ayy hic güleceğim yokduSenin KV elti mevzusuna girersek tamamdır zaten
Bak aşağıda ekliyorum ben kendi internet sitesinden baktım almanya fiyatına pusetle birlikte 56 felan burda 107Canım bazı modellerde fiyat farkı yokpriamda mesele 15 bin gibi fark vardı, zaten git gel otel bilet derken burdan almam daha iyi
Kanka burda opera kendi sayfasında ben 80 gördümBak aşağıda ekliyorum ben kendi internet sitesinden baktım almanya fiyatına pusetle birlikte 56 felan burda 107
Bak aşağıda ekliyorum ben kendi internet sitesinden baktım almanya fiyatına pusetle birlikte 56 felan burda 107
Hay köpekler ana kucağı ayrı satılmaktadır diyorBak aşağıda ekliyorum ben kendi internet sitesinden baktım almanya fiyatına pusetle birlikte 56 felan burda 107
Çok yanlış görmüşsünKanka burda opera kendi sayfasında ben 80 gördümpusetle beraber
AynennHay köpekler ana kucağı ayrı satılmaktadır diyorbende resimde öyle görünce beraber sandım içeriği okumamıştım
Canım çok cömertsin çok sağolAynennvizen varsa ben sana uçak bileti alayım git al gel
Adnan Oktar diye okumamKızlar adnan doktor canlı yayın yapıyor onu izliyorum şuan
Şaka yapmıştım, yanlış anlaşıldıysam kusura bakmaCanım çok cömertsin çok sağolsen o hakkını kendinde kullanırsın
Hheeeeheheonuda izlemeyim hahahahah
Sorma yaaa stresliyim çokDetaylının heyecanına verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?