- 25 Şubat 2025
- 1.406
- 1.921
- 48
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #21.541
Oyy minnosssssGeldim eve
Kızlar o kadar rahatladım ki Rabbim geride kalan tüm arkadaşlarıma bu huzuru mutluluğu versin inşallah
10.50 de girdim öncesinde vişne suyu ve çikolata yedim ve cidden bebek çoktu muayenede bile pat pat vurdu
Kızlar cidden 1 saat içinde bakılmadık yer kalmıyor beyinle başladı dr sonra kalp damarlar el kol parmaklar hepsini tek tek sayıyor.elin kolun bacağın pozisyonu doğru mu eğrilik vs var mı diye bakıyor.dudaklarına burun kemiğine falan hep detaylı bakıyor
Suyuma rahim ağzı uzunluğuna falanda baktı ideal dedi erken doğum riski yokmuş haftasıyla uyumlu çok şükür. En son dönmesi gerekti dr biraz yürü gel dedi 10 15 dk yürüdm koridorda girdiğimde şükür sırrını dönmüştü orda böbreklere falanda bakıldı. 2 syfa bakılan detay var ve nasıl bir mucize Allahın lutfu hepsi iyi. şükür sebebi değilde ne
Ekrandan uzun uzun izlemek çok güzeldi ama bebek hareket ettikçe görüntü karışıyor o yüzden çok net fotolar yok bir tanesini ekliyorum teyzoşları
Canım çok sevindim maşallah yakışıklıyaKızlar detaylı ultrason için doktorumla konuştum önerisi şu yönde oldu içine sinsin istiyorsan betül hocaya git dedi balıkesirde 3 doktor var bu işi yapan betül hocada onlardan biri şimdi onu aradım bugün gidicem öğlen boşluğu varmış şansıma
Oğluşuma gelirsek 460 gr olmuş suyu herşeyi çok iyi dedi kuzum sağ tarafımda kafası elleri çenesinde uzanıyor düşünüyo galiba annemi daha fazla nasıl tekmeleyebilirim diyedoktora dedim gece beni uyutmuyor hep tekmeliyor diye boşver rahatsız etmesi iyi bişey dedi kilo konusuna gelcek olursak azarları yedim yasaaaak diyor başka bişey demiyor bu bi kaç gündürde baldırım çekiyor dedim kramp giriyo falan kan verdim idrar verdim sonuçları almaya gitmeden oncede detaylıya giricem içim rahatlamış olcak gitmeseydim çok içimde kalcaktı acaba bişeyi var mı diye düşünüp durcaktım iyi oldu yani
Eşim yanıma gelince braz onla ilgilendim hevesimi alınca yeniden sizlere döndümAh ya masallah ne güzel fotoğraf yakalamışsınızseni merak ediyordum artık ortalarda yoksun diye. Güzel haber getirdin bize çok sevindik
İkinci çocuklar daha mücadeleci oluyor zaten güçlü olacaklar inşallah bunun sonucundaKızlar benim anlatmama gerek bile yok diye düşünüyorum 2 yaşında erkek cocuğu kızım icerde ben nereye düştüm demiştir
Kurban olurum ben onu yaradana, ay kızlar çok mutlu ettiniz bu gün biziGeldim eve
Kızlar o kadar rahatladım ki Rabbim geride kalan tüm arkadaşlarıma bu huzuru mutluluğu versin inşallah
10.50 de girdim öncesinde vişne suyu ve çikolata yedim ve cidden bebek çoktu muayenede bile pat pat vurdu
Kızlar cidden 1 saat içinde bakılmadık yer kalmıyor beyinle başladı dr sonra kalp damarlar el kol parmaklar hepsini tek tek sayıyor.elin kolun bacağın pozisyonu doğru mu eğrilik vs var mı diye bakıyor.dudaklarına burun kemiğine falan hep detaylı bakıyor
Suyuma rahim ağzı uzunluğuna falanda baktı ideal dedi erken doğum riski yokmuş haftasıyla uyumlu çok şükür. En son dönmesi gerekti dr biraz yürü gel dedi 10 15 dk yürüdm koridorda girdiğimde şükür sırrını dönmüştü orda böbreklere falanda bakıldı. 2 syfa bakılan detay var ve nasıl bir mucize Allahın lutfu hepsi iyi. şükür sebebi değilde ne
Ekrandan uzun uzun izlemek çok güzeldi ama bebek hareket ettikçe görüntü karışıyor o yüzden çok net fotolar yok bir tanesini ekliyorum teyzoşları
Ay buna çok güldüm hahahahAşık olduğum adam da kaynanaya benziyor amakadın genlerini tüm sulaleye serpiştiriyor
bu işte hic hoş değil kv diyince akan sular dururAşık olduğum adam da kaynanaya benziyor amakadın genlerini tüm sulaleye serpiştiriyor
Korkma bebeğim inşaallah sorunsuz sıkıntısız çıkacaksınız hastaneden dualarımız seninleKızlar canlarım bacılarım kızımın teyzeleriyarın Serklaj olucaz sonra da doktor iki üç gün sonra taburcu ederiz seni dedi, dualarınızı bekliyorum canlarım çok korkuyorum ama Rabbiö yardım eder
Bi yerden sonra gözüm Müge falan görmedi tabiDurun bekleyin önce konu çözülsün sonra dogurayim demedin inşallah
Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallahOyy minnosssssmaşallah Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Canım Allah razı olsun her güzel haberle çiçek açıyor buralarKurban olurum ben onu yaradana, ay kızlar çok mutlu ettiniz bu gün bizi
Kanka konudan bağımsız kizçenin ağzı dudakları şakamı
Oy şükürler olsun bal kuzusu çok mutlu olduk. Darısı kalanlarimizin başina. Çok iyi gidiyoruz grupça maşallah bin kereGeldim eve
Oy Allahımm küçüçük çok duygulanıyom ya yicem bunları hepsi cok tatlıGeldim eve
Aynen kuzum bugün girdim okudum hepsini sonra ben yazdım senin girecegini öğrendim çok şükür yavrularımız iyi inşaallah hep iyiolsunlarAmin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
Artık başlasın mı alışverişlersende bugün girdin galiba demi okuyamadım tam geçmişi
Canım Allah razı olsun her güzel haberle çiçek açıyor buralar
Ay demi ne belli ağız burun
İnşallah canımmmKorkma bebeğim inşaallah sorunsuz sıkıntısız çıkacaksınız hastaneden dualarımız seninle
Geçmiş olsun cnm sezeryan sonrası bendeçok üşümüştüm ameliyathaneler gerçekten buz gibi oluyor çıkınca üstüne yorgan mont ne var varsa atmışlardı yinede titriyordum kalın çorap mutlaka almak lazım ben süslü süslü ince çoraplar götürmüştümKızlarr şuan bir korku kapladı ben ameliyat oldum ya oldum olası hastayım çok üşüdüm ki ameliyat kısa sürdü hazırlan git yapılsın gel en fazla yarım saat çok üşümüşüm orda burun akıntım başladı eve gelince hapşırık ve öksürük eşlik etti bugün de bogaz ağrısı ve 2. Şurubu bitirdim bana mısın demiyor benim korkum bu kısa sürede bağışıklığım çöktüğü için bu kadar ağır geçiriyorsam kışın doğumda hasta olur muyum bu durum bebek olunca çok daha sıkıntılı olucak gibi düşünüyorum önlem alıyor musunuz her gün c vitamini tarzı takviyeler falan ben geçen kış böyle grip geçirmedim antibiyotiğe de alerjim var ondan şurup gidiyoruz tek ilaca da bağlı değilim ballı süt falan da içiyorum. Ben hamile olmadan önce hastane ziyaretim 2023 de 3 kereymiş şuan 20 geçmişti hastaneyle işim olmayan biriydim beni ne hala getirdiçok şükür umarım tosun çıkar çok sağlıklı olur en azından değdi derim sömürürülmeme
Ben de korkuyorum babaannesine falan benzicek diye. İlk kızım benim kopyam. Allah'ım bu da bana benzese çok mu şey istiyorum diyorumAy kızlar bir an önce kendi bebemi görmek istiyorum ya, kime benziyorbana çekerse dudakları burnu falan güzel olması lazım, baba ve halalar gibi sinsi dudak olmaz umarım
Dualarımız seninle kuzum. Zor kısmı atlattın artık evinde prenseslik baslayacakKızlar canlarım bacılarım kızımın teyzeleriyarın Serklaj olucaz sonra da doktor iki üç gün sonra taburcu ederiz seni dedi, dualarınızı bekliyorum canlarım çok korkuyorum ama Rabbiö yardım eder
Kanka benimkinin tarafına çekerse 18 yaşta iyi bir estetik dr bulmam lazımBen de korkuyorum babaannesine falan benzicek diye. İlk kızım benim kopyam. Allah'ım bu da bana benzese çok mu şey istiyorum diyorumgaliba çocuklarımızın eşimizden ziyade eş akrabalarına benzemesi korkumuz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?