Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Oyy minnosssss maşallah Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin

Canım çok sevindim maşallah yakışıklıya Betül hocanın muayene ücreti ne kadar sordun mu. Gerçi ben artık İzmir'e gidicem ödememi de yaptım

Kurban olurum ben onu yaradana, ay kızlar çok mutlu ettiniz bu gün bizi
Kanka konudan bağımsız kizçenin ağzı dudakları şakamı

Kızlar canlarım bacılarım kızımın teyzeleri yarın Serklaj olucaz sonra da doktor iki üç gün sonra taburcu ederiz seni dedi, dualarınızı bekliyorum canlarım çok korkuyorum ama Rabbiö yardım eder
Korkma bebeğim inşaallah sorunsuz sıkıntısız çıkacaksınız hastaneden dualarımız seninle

Oyy minnosssss maşallah Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin canım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
Artık başlasın mı alışverişler sende bugün girdin galiba demi okuyamadım tam geçmişi
Kurban olurum ben onu yaradana, ay kızlar çok mutlu ettiniz bu gün bizi
Kanka konudan bağımsız kizçenin ağzı dudakları şakamı
Canım Allah razı olsun her güzel haberle çiçek açıyor buralar
Ay demi ne belli ağız burun

Oy şükürler olsun bal kuzusu çok mutlu olduk. Darısı kalanlarimizin başina. Çok iyi gidiyoruz grupça maşallah bin kere

Oy Allahımm küçüçük çok duygulanıyom ya yicem bunları hepsi cok tatlı

Aynen kuzum bugün girdim okudum hepsini sonra ben yazdım senin girecegini öğrendim çok şükür yavrularımız iyi inşaallah hep iyiolsunlar valla ben baya bı zıbın atlet alt takım felan aldım hatta dün bı sürü çorap da aldım başka ne yapmak lazım külot giydiriliyo mu kızlar bebeklere lazım değildir dmi

Geçmiş olsun cnm sezeryan sonrası bendeçok üşümüştüm ameliyathaneler gerçekten buz gibi oluyor çıkınca üstüne yorgan mont ne var varsa atmışlardı yinede titriyordum kalın çorap mutlaka almak lazım ben süslü süslü ince çoraplar götürmüştüm
Ama sen şimdiden o zamanları düşünüp sıkma kendini olur mu

Ay kızlar bir an önce kendi bebemi görmek istiyorum ya, kime benziyor bana çekerse dudakları burnu falan güzel olması lazım, baba ve halalar gibi sinsi dudak olmaz umarım
Ben de korkuyorum babaannesine falan benzicek diye. İlk kızım benim kopyam. Allah'ım bu da bana benzese çok mu şey istiyorum diyorum galiba çocuklarımızın eşimizden ziyade eş akrabalarına benzemesi korkumuz var

Kızlar canlarım bacılarım kızımın teyzeleri yarın Serklaj olucaz sonra da doktor iki üç gün sonra taburcu ederiz seni dedi, dualarınızı bekliyorum canlarım çok korkuyorum ama Rabbiö yardım eder
Dualarımız seninle kuzum. Zor kısmı atlattın artık evinde prenseslik baslayacak

Kanka benimkinin tarafına çekerse 18 yaşta iyi bir estetik dr bulmam lazım tövbe estağfurullah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…