Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Bukadar net bir görüntü ilk kez görüyorum maşallah bu nee yakışıklılık duygulandım ya yine
Ya neti brak daha önce hiç görmemiştim bende oğlumu valla çok değişik oldum ağladım bu arada ağzı burnu herşeyiyle kocamın kopyası babam bile fotoyu görür görmez eee bu damadın aynısı dedi bı Umut değişir diye bekleyecem ikinci bir kocayı kabul edemem

hahahahahah ayy deli kız ya aşık olduğun adama benziyor işte daha ne olsun kız

Ay çok sevindim sen anlatırken kendim yaşıyor gibi oldum rahim uzunluğuna vajinal mi baktı

Ay konu neydi hatırlamıyorum bazen takip ettiğim şeyler oluyor orda doğururken bile merak etmişim demekki

Ay inşallah benimki gecicidir söylediğin gibi olmaz kuzum ya cok zorlayıcı birsey çünkü insan tedirgin oluyor. Ne ağrısı yaşıyorsun anlayamıyorsun da. Vallahi geriyor beni.

Canım hadi gözün aydınn çok sevindim herseyin yolunda olmasına. Maşallah tipe bak yaaaa
Ay amin inşallah hepimiz sağlıklı haberlerle geliriz her zaman. Detaylı ultrasonlar da hep guzel gecer inşallah bebislerin iyi haberlerini aliriz bide böyle güzel pozlar yakalariz insallahh aminn

Cnım bende hıc yasamamıstım ama 18. Hafta ıle 21 arası ful kabızlık yasadım. Bana kavun cok ıyı gelmıstı bır porsıyon kavun yıyordum hemen normale donuyordu

Cnım bende hıc yasamamıstım ama 18. Hafta ıle 21 arası ful kabızlık yasadım. Bana kavun cok ıyı gelmıstı bır porsıyon kavun yıyordum hemen normale donuyordu
Kavuna da alerjim var ama du bakalim devam ederse esime diyeyim aksama alsin gelirsin. Ay bide şeker de yükseltir o ama. Bakcam bakalim kuzum. Evde kayisi erik falan vardi onlari kaynatip iceyim olmadı.
Ya ayıptır söylemesi ı.kınamıyorum ki. Bilmiyorum sizde de var mi bu durum ama hamileligimi öğrendiğimden beri o dürtümü kullanmiyorum resmen.

Kanka avokado ve kefir en iyi çözüm
Zeytinyağı içebiliyorsan bir kaşık zeytinyağı iç sabah aç karnına

Canım ben rahatsız hissedersem sabah kuru erik yiyip üstüne su ıcıyorum hatta hani meyve çok yemiyorsun ama meyve sonrası peşine su içince de ishale sebep olduğu için oda kolaylık sağlayabilir

Kızlar nasılsınız uzun zamandır yazamadım inşallah herkes iyidir bende yolunda şuan 19+4 olduk 2 gündür bebek hareketlerini çok aşağıda hissediyordum o an adet ağrısı gibi bir ağrı oluyordu kısa süreli doktoruma yazdım normal mi diye bakalım haber bekliyorum umarım normaldir ilk kez yaşayınca insan bilmiyor ne normal ne degil

Geldim eve
Kızlar o kadar rahatladım ki Rabbim geride kalan tüm arkadaşlarıma bu huzuru mutluluğu versin inşallah
10.50 de girdim öncesinde vişne suyu ve çikolata yedim ve cidden bebek çoktu muayenede bile pat pat vurdu
Kızlar cidden 1 saat içinde bakılmadık yer kalmıyor beyinle başladı dr sonra kalp damarlar el kol parmaklar hepsini tek tek sayıyor.elin kolun bacağın pozisyonu doğru mu eğrilik vs var mı diye bakıyor.dudaklarına burun kemiğine falan hep detaylı bakıyor
Suyuma rahim ağzı uzunluğuna falanda baktı ideal dedi erken doğum riski yokmuş haftasıyla uyumlu çok şükür. En son dönmesi gerekti dr biraz yürü gel dedi 10 15 dk yürüdm koridorda girdiğimde şükür sırrını dönmüştü orda böbreklere falanda bakıldı. 2 syfa bakılan detay var ve nasıl bir mucize Allahın lutfu hepsi iyi. şükür sebebi değilde ne
Ekrandan uzun uzun izlemek çok güzeldi ama bebek hareket ettikçe görüntü karışıyor o yüzden çok net fotolar yok bir tanesini ekliyorum teyzoşları

Eklentiler

• Screenshot_20250805-115942_Video Player.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 51
Ah ya masallah ne güzel fotoğraf yakalamışsınız seni merak ediyordum artık ortalarda yoksun diye. Güzel haber getirdin bize çok sevindik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…