Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlar canlarım bacılarım kızımın teyzeleri yarın Serklaj olucaz sonra da doktor iki üç gün sonra taburcu ederiz seni dedi, dualarınızı bekliyorum canlarım çok korkuyorum ama Rabbiö yardım eder
Canım inşallah su gibi geçsin ameliyatın Allah senin ve yavrucağının yardımcısı olsun

Ay gerçekten yakışıklı maşallah canım çok güzel bir bebek. Sağlıkla kavuşalım inşallah yavruna bende çok ağladım gözümden hep ince ince yaş sızdı bir yandan kafayı toplayıp hocayı dinlemek istiyorum bir yandan görüntüye dalıp gitmek

Bende yaşadım iki gün demir ilacına ara verdim sonrada markasını değiştim düzeldim şükür düzeldim ferrum kabızlık yapıyor diye düşünüyorum feramat daha iyi geldi bana

Kız sabah gözümü açar açmaz fotosunu öper oldum ne kadar güzel ya Rabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsin tüm kuzularimiza

Erkek olsa yine çirkin de olsa gideri oluyor da bizim kızların bize benzemesi şart benim KV güzel kadın ama o da çoğu estetik
Kanka ben kv estetikte kurtarmaz gerçekten erkeğe güzelliğe gerek yok adam olsa güzel görünüyor zaten ama kız sıkıntı
Allahtan eşim farkındada oda dua ediyor inşallah her şeyi sana benzesin diye, eşimde istediğim tek şey beynini alması

Kızlar canlarım bacılarım kızımın teyzeleri yarın Serklaj olucaz sonra da doktor iki üç gün sonra taburcu ederiz seni dedi, dualarınızı bekliyorum canlarım çok korkuyorum ama Rabbiö yardım eder
Dualarımız seninle canım bu kadar hamişin duasıyla her şey güzel gececek inşallah

Hhhehee alemsin yok o bez sonrası lazım kuzum

Valla benim ki babaanneye benzeyebilir kadın taş gibi sarışın mavi gözlü beyaz tenli artık bunların hatrına katlanırım

Kızlar unutmadan benim gibi kilo sorunu olan varsa. 80 85 kg üstü perinatolog kan sulandirici önerdi Coraspin 37.haftaya kadr kullan dedi. Öncesinde tahlil ver sorun yoksa dr un yazsın başla ne olur ne olmaz dedi. Sizde dr larınıza danışabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…