- 18 Temmuz 2022
- 6.418
- 10.819
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #21.561
Tabi canım çok severizbu işte hic hoş değil kv diyince akan sular durur
Canım inşallah su gibi geçsin ameliyatın Allah senin ve yavrucağının yardımcısı olsunKızlar canlarım bacılarım kızımın teyzeleriyarın Serklaj olucaz sonra da doktor iki üç gün sonra taburcu ederiz seni dedi, dualarınızı bekliyorum canlarım çok korkuyorum ama Rabbiö yardım eder
Ay gerçekten yakışıklı maşallah canım çok güzel bir bebek. Sağlıkla kavuşalım inşallah yavruna bende çok ağladım gözümden hep ince ince yaş sızdı bir yandan kafayı toplayıp hocayı dinlemek istiyorum bir yandan görüntüye dalıp gitmekGünaydın annelerdün detaylı ultrasonumuz vardı bebeğimin yüzünü ilk kez gördüm ve öyle aglamisim ki herşey güzeldi herşeyiyle sağlıklı çok şükür umarım sizler de güzel haberler alırsınız yakışıklı oğlusumu sizlere de göstermek istiyorum
Bende yaşadım iki gün demir ilacına ara verdim sonrada markasını değiştim düzeldim şükür düzeldim ferrum kabızlık yapıyor diye düşünüyorum feramat daha iyi geldi banaAy kızlar hic kabızlık sorunu yaşamamıştım uzun zamandır. Dünden beri var bu sorun. Aksamdan beri karnım mı kasığım mı agriyor diye düşünüp duruyorum. Hala wc çıkamadım hala karın ağrısı var ince ince. Belime de vuruyor. Bunlar wc ye çıkamadığım icin midir. Kabızlık sorunu yasayan arkadaşlarım bi bilgilendirebilir mi ?
Erkek olsa yine çirkin de olsa gideri oluyor da bizim kızların bize benzemesi şartKanka benimkinin tarafına çekerse 18 yaşta iyi bir estetik dr bulmam lazımtövbe estağfurullah
Benim karından bakıldı hiç vajinal bakmadı muayene süresinceAy çok sevindim sen anlatırken kendim yaşıyor gibi oldumrahim uzunluğuna vajinal mi baktı
Kız sabah gözümü açar açmaz fotosunu öper oldum ne kadar güzel ya Rabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsin tüm kuzularimizaAy gerçekten yakışıklı maşallah canım çok güzel bir bebek. Sağlıkla kavuşalım inşallah yavruna bende çok ağladım gözümden hep ince ince yaş sızdı bir yandan kafayı toplayıp hocayı dinlemek istiyorum bir yandan görüntüye dalıp gitmek
Kanka ben kv estetikte kurtarmazErkek olsa yine çirkin de olsa gideri oluyor da bizim kızların bize benzemesi şartbenim KV güzel kadın ama o da çoğu estetik
Dualarımız seninle canım bu kadar hamişin duasıyla her şey güzel gececek inşallahKızlar canlarım bacılarım kızımın teyzeleriyarın Serklaj olucaz sonra da doktor iki üç gün sonra taburcu ederiz seni dedi, dualarınızı bekliyorum canlarım çok korkuyorum ama Rabbiö yardım eder
Ay kızlar rahatladım şimdi, benim perinatolog erkek ne kadar moderine olsamda hep bir utangaçlık var içimde erkek drlara karşıBenim karından bakıldı hiç vajinal bakmadı muayene süresince
Şükür canım inşallah hep güzel haberlerle mutlu olalımOy şükürler olsun bal kuzusu çok mutlu olduk. Darısı kalanlarimizin başina. Çok iyi gidiyoruz grupça maşallah bin kere
Sorma kuzum öyle doluyum ki şuan zirvede bir mutluluk ama bi yandan da hala ağlayasım varOy Allahımm küçüçük çok duygulanıyom ya yicem bunları hepsi cok tatlı
Hhhehee alemsin yok o bez sonrası lazım kuzumAynen kuzum bugün girdim okudum hepsini sonra ben yazdım senin girecegini öğrendim çok şükür yavrularımız iyi inşaallah hep iyiolsunlarvalla ben baya bı zıbın atlet alt takım felan aldım hatta dün bı sürü çorap da aldım başka ne yapmak lazım külot giydiriliyo mu kızlar bebeklere lazım değildir dmi
Valla benim ki babaanneye benzeyebilir kadın taş gibi sarışın mavi gözlü beyaz tenliBen de korkuyorum babaannesine falan benzicek diye. İlk kızım benim kopyam. Allah'ım bu da bana benzese çok mu şey istiyorum diyorumgaliba çocuklarımızın eşimizden ziyade eş akrabalarına benzemesi korkumuz var
Kadın dr da olsa vajinalde insan çekiniyor be canımAy kızlar rahatladım şimdi, benim perinatolog erkek ne kadar moderine olsamda hep bir utangaçlık var içimde erkek drlara karşı
Çok sağol canımsın tamamen yatacak mıyım acaba napıcamDualarımız seninle kuzum. Zor kısmı atlattın artık evinde prenseslik baslayacak
Yok kanka ben kadın olsa elbiseyi çekip yatıyorum hemenKadın dr da olsa vajinalde insan çekiniyor be canım
Amin canım çok teşekkür ederimCanım inşallah su gibi geçsin ameliyatın Allah senin ve yavrucağının yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?