Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kızlarrrr akşamları karnım sertleşiyor demiştim dün o ara karnıma değdiğimde sağ taraf yumuşak sol tarafta yumruk gibi bi sertlik vardı herhalde o sertlik bebişlerdi herhalde dimi beni bir aydınlatın 18+1

Mecburdum yoksa bende pert oldum bacim bide catlak kremi onerin bana baslamalimym smdi gecmi kaldim bilmiyom herkes catlak kremine baslamis
Dikkat et canım benim dikkatt
Ay canım valla bende daha başlamadım herkes başladı doğru. Benim karnim daha anca kaşınmalara başladı gibi bir iki gündür.
Ben Lierac jel aldim Birde hindistan cevizi yağı var soguk sıkım. Onları kullanacagim canım. Birde bio oil var onu almayi düşünüyorum ama bakalim.
En bilinenler bunlar

Canım teyzeler. Bizim sonuclarımız tertemız geldi. Allah guzel haber bekleyen herkesın yardımcısı olsun inşallah.
Ayyyy o kadar sevindim kiiiiicanım benim çok şükür Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah
Darısı benim başıma kalan tüm sonuçlarım da temiz gelsin inşallah

Aynen öyle canım bebislerin arada saga arada sola kaçarlar. Ortada da duruyorlar bolca
Benim oglusumbir sagda bir solda geziniyor bugun yine. Ortada olunca geriliyorum aşağı baskı yaptığı zaman. Yeter ki sağlıklı olsunlar

Ay nasıl mutlu oldum nasılll bu arada yeni öğrenmem şaka mığğğğ komşularım gülüyor içinde hani iki tane bebiş var ya onlar olabilir mi acabağğğ diye eee napıyım ilk hamileliğim

2 gündür ozellikle akşamları benim de karnım sertleşiyor ya

Ay nasıl mutlu oldum nasılll bu arada yeni öğrenmem şaka mığğğğ komşularım gülüyor içinde hani iki tane bebiş var ya onlar olabilir mi acabağğğ diye eee napıyım ilk hamileliğim
Canım benimde ilk bende burda sorarak öğrendim haftası ileri olan hamislerden. Simdi daha net bebisimin hareketlerini anlayabiliyorum. Zaman gectikce sende aa demek ki bu bebegimin hareketiymis diyeceksin. Çünkü basta hissetsen de anlamiyorsun acemilik

2 gündür ozellikle akşamları benim de karnım sertleşiyor ya
Canım uzun sürüyor mu veya devamli oluyor mu bu önemliymiş. Benimde mesela bir anda sertlesiyor sağ yada sol bir anda yükseliyor. Bende yapay zekaya sordum bebek dönerken oluyormus. Zaten anlaşılıyor. Anlik orayi geriyor sonra yavas yavas duzeliyor.
Onemli olan kasılma gibi mi nasil oldugunu takip etmekmis. Surekli mi oluyor nasil oluyor diye bakmak lazimmis

Kiz kac tane kullanacan lierac ablamda kullandi belki baska vardir diye sormak istedim bende zayifm pek karnim yok ama ya catlarsa diye korkuyon

Kiz kac tane kullanacan lierac ablamda kullandi belki baska vardir diye sormak istedim bende zayifm pek karnim yok ama ya catlarsa diye korkuyon
Güreşçiler gibi yaglanıp koltuga da naylon serip uzanmayi düşünüyorum
Ay ne bilim ya herkes birsey öneriyor. Ben hindistan cevizi yagi ve lierac ile ilerlemek istiyorum normalde ama karnim biraz daha büyüyünce bi de bio oil alayim diyorum. İnşallah catlamadan bebislerimizi dogururuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…