Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ayy bu ben 3 tane götürdüm üçü de pert oldu o neydi öyle ya bir paket depend almıştım normal ped hikaye zaten sonra depend de yetmedi eşimi tekrar gönderdim almaya
valla zor ya bu işler ne kadar önceden düşünsen plan yapsanda yinede bir şey çıkıyor neyseki bunlar halledilebilir şeyler :)

Evet aşko acıbadem ataşehir çok iyiydi dediğin gibi ama ankaradaki o kadar lüks değil tabii ki yine de çok güzel. Bence hemşire ve ebelerin ilgili olması da çok önemli sana katılıyorum iş doktorda hastanede bitmiyo
Kız birde doona çıkardınız başıma, hemen bakıp geliyorum o neyyyy
Kuzu evet 1 yıl kullanabiliyorsun ama pusetle aynı mantık işte puset alıp sürekli bebek arabasından tak çıkar uğraşmaktansa tek bir arabayla 1 sene geçirip sonra bebek arabasına geçmekte mantıklı geldi ama doonayı bebek arabası gibi değilde puset gibi düşünebilirsin

İnşallah canım ya doktorumdan ayrıldığım için içim buruk gerçekten umarım onunla enerjimin tuttuğu gibi bir doktor bulurum evet canım detaylıya ona gideyim dedim acıbademdeki detaylı yapan doktorda bizim sağlık sigortası geçerli değildi o yüzden memorialda karar verdik

Kanka sen sonu benim evde her markadan araba göreceksiniz, seç beğen al

Kuzum özel hastaneleri bilmiyorum ama devlet hastanelerinde emzirme danışma birimleri var. Gidip sormanı mutlaka öneriyorum. Ben doğumdan sonra bir soru sormak için gitmiştim. Ebe hanım o kadar ilgiliydi güzel açıklamıştı ki

Ya çok heyecanlandim götüreyim tabi canım teşekkür ederim söylediğin için

Ben de işte şu an leona2 ve tam yatabilir puset alıp sonrasında 1.5 yaş civarı cybex in dünyanın en küçük arabası olan bi baston arabası var onu almayı düşünüyorum. Oto koltuğu olarak da maxi cosi mica 360 pro i size ı alıcam. O da araç dışına çekilebiliyo bebeği koyup almakta ciddi rahatlık sağlayacağını düşünüyorum o yüzden

Peki kışın doğum yapıcaz ama yine de kısa kollu mu almalı uzun kollu mu buna karar veremedim ben. Hastaneler sıcak oluyo aslında kısa daha mı rahat olur

T
tamam canim çok sagol randevu filan alınmıyor dimi ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…