- 23 Mart 2016
- 30.767
- 91.817
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #21.761
Ay harika iyi yapmışsın cnm güzel haberlerle gelKızlar ben pazartesi günkü detaylı randevumu iptal ettim. Cuma günü 9a randevu aldım. 21+2 olcam dayanamıyorum bebeğimi görmem lazım@se25lin ben de Betül hocaya gidicem çok güzel reklam yaptın
Ayy bu ben3 tane götürdüm üçü de pert oldu o neydi öyle ya bir paket depend almıştım normal ped hikaye zaten sonra depend de yetmedi eşimi tekrar gönderdim almaya
Evet aşko acıbadem ataşehir çok iyiydi dediğin gibi ama ankaradaki o kadar lüks değil tabii ki yine de çok güzel. Bence hemşire ve ebelerin ilgili olması da çok önemli sana katılıyorum iş doktorda hastanede bitmiyoAy aşkım tabi acıbademin odaları falan gerçekten çok iyi ilgide öyle,Babamım ameliyatında 10 gün kaldık hastane değil otel gibiydi, saatte bir hemşireler gelip kontrol ediyorlar, duşu falan hep ordaki yardımcılar aldırıyor, her gün yatak yorgan çarşaf değişti, hemşireler inanılmaz güler yüzlü, bence doktor kadar bunlarda önemli detaylar, rahat hissetmen için
Memorial şişlide deneyimim oldu tüp bebekte, odalar falan ordada iyiydi ilgi ve hemşireler, hangisi içine siniyorsa o olsun
Kuzu evet 1 yıl kullanabiliyorsun ama pusetle aynı mantık işte puset alıp sürekli bebek arabasından tak çıkar uğraşmaktansa tek bir arabayla 1 sene geçirip sonra bebek arabasına geçmekte mantıklı geldiKız birde doona çıkardınız başıma,hemen bakıp geliyorum o neyyyy
Ben Zeynep Kamil perinatolojiye gidiyorum muhtemelen benim doktorun sistemine düşmez çünkü her gittiğimde farklı biri oluyor . Siz özeldesiniz muhtemelenSonuçlar doktorunuzun sistemine düşüyor doktorumuz söyledi bize cinsiyetini
İnşallah canım ya doktorumdan ayrıldığım için içim buruk gerçektenCanım hakkında hayırlısı hangi hastaneye hangi doktora icin ısınıyorsa orayla devam et. İnşallah seversin frekansın tutar bir doktorla.
Hocamdan detaylı için randevu aldin demek hadi bakalim inşallah hepimiz güzel haberlerle geliriz
Kanka sen sonu benim evde her markadan araba göreceksiniz, seç beğen alEvet aşko acıbadem ataşehir çok iyiydi dediğin gibi ama ankaradaki o kadar lüks değil tabii ki yine de çok güzel. Bence hemşire ve ebelerin ilgili olması da çok önemli sana katılıyorum iş doktorda hastanede bitmiyo
Kuzu evet 1 yıl kullanabiliyorsun ama pusetle aynı mantık işte puset alıp sürekli bebek arabasından tak çıkar uğraşmaktansa tek bir arabayla 1 sene geçirip sonra bebek arabasına geçmekte mantıklı geldiama doonayı bebek arabası gibi değilde puset gibi düşünebilirsin
Cinsiyeti de ani bir kararla öğrenmiştim bana geliyorlar böyle bazenbayılıyorum böyle süpriz kararlaraen iyisini yapmıssın
Güzel fiyat ben de bu makineyi kullandım bence alınLansinoh Kompakt Tekli Elektrikli Göğüs Pompası
Kızlar nasılsınız iyisinizdir umarım çok giremiyorum bu aralarhepsiburadada indirim var düşünen varsa baya uygun bilginiz olsun
Kızımı uçuyor havada yakalıyorum falanŞu an arabayı kullanışın canlandı gözümde
O modeli bilmiyorum ama ağır yazmışsiniz. Ağır bebek arabası hayattan soğutur. Hangi markaya yönelirsin bilmiyorum ama hafiflik ilk kriterin olsunKanka priam gözüme çok havalı geldi ondan kafama takmışım onu
Kuzum özel hastaneleri bilmiyorum ama devlet hastanelerinde emzirme danışma birimleri var. Gidip sormanı mutlaka öneriyorum. Ben doğumdan sonra bir soru sormak için gitmiştim. Ebe hanım o kadar ilgiliydi güzel açıklamıştı kiKızlar benim meme ucum hep böyle 2. Fotodaki usttekiler gibi sag göğsüm yine elleyince şişiyor cikiyor ama sol hic çıkmıyor benim ne kullanmam lazım emzirme sürecinde emzirmek istiyorum ya benim gibi olan var mı elektrikli mi almam lazım Manuel mi marka lansinohu çok oneriyorlar ama hangisi bi de mochi ydi sanırım onu da çok oneriyorlar ama bana biraz mochi basit gelebilir sanki
Ya çok heyecanlandim götüreyim tabi canım teşekkür ederim söylediğin içinYaa çok sevindimmmmhiç pişman olmayacağına eminimm giderken boş usb belleğin varsa yanında götür canım tüm çekimi aktarıyormuş ben boş götürmedim yanımda o yüzden sadece resimleri bide bir video attı wp den aklında bulunsun güzel haberlerini bekliyoruzz
Bu tekliymiş ikili var bende ama tek tek kullandım hep aynı anda ikisini sağmadım. Bu da iş görürGüzel fiyat ben de bu makineyi kullandım bence alın
en sevdiğim tarz anne yerinde duramayan ani kararlar alanCinsiyeti de ani bir kararla öğrenmiştim bana geliyorlar böyle bazen
Ben de işte şu an leona2 ve tam yatabilir puset alıp sonrasında 1.5 yaş civarı cybex in dünyanın en küçük arabası olan bi baston arabası var onu almayı düşünüyorum. Oto koltuğu olarak da maxi cosi mica 360 pro i size ı alıcam. O da araç dışına çekilebiliyo bebeği koyup almakta ciddi rahatlık sağlayacağını düşünüyorum o yüzdenBen şöyle bir strateji izledim, ilk aylar için Joie Chrome aldım. Pusetli musetli. Sonra zaten o büyük boy arabalar insanı bunaltır diye düşünüyorum. Bir tane de Cybex Beezy aldım, 6 aydan sonra kullanılıyor o, arabaya direkt onu koyarım. Joie mahallede gezmek için olurpuseti de çok takmadım yine çok uzun süre kullanılmıyor diye, oto koltuğu da Cybex Sirona aldım
Ahahahaj aralığa kadar vaktimiz var aşkım bir şekilde karar vericezKanka sen sonu benim evde her markadan araba göreceksiniz, seç beğen al
Genetik testle sadece özelde ki dr lara düşüyor bende sırf o yüzden farklı bir dr a gitmiştimBen Zeynep Kamil perinatolojiye gidiyorum muhtemelen benim doktorun sistemine düşmez çünkü her gittiğimde farklı biri oluyor . Siz özeldesiniz muhtemelen
Peki kışın doğum yapıcaz ama yine de kısa kollu mu almalı uzun kollu mu buna karar veremedim ben. Hastaneler sıcak oluyo aslında kısa daha mı rahat olurKızlar önceki tecrübemden aklıma geldikçe yazayım. Ben doğum için kendime hep krem açık bej falan pijama takımı almıştım ama siz siz olun takımlardan birini koyu renk alın. Doğum sonrası kanama oluyor hele ayağa kalktığınızdao yüzden koyu renkle daha rahat edersiniz. Her ne kadar depend falan alsakta insan tedirgin oluyor
tamam canim çok sagol randevu filan alınmıyor dimi onaKuzum özel hastaneleri bilmiyorum ama devlet hastanelerinde emzirme danışma birimleri var. Gidip sormanı mutlaka öneriyorum. Ben doğumdan sonra bir soru sormak için gitmiştim. Ebe hanım o kadar ilgiliydi güzel açıklaçıklamıştı
Açık olsam kısa kollu alırdım canım serum damar yolu falan daha rahat olurPeki kışın doğum yapıcaz ama yine de kısa kollu mu almalı uzun kollu mu buna karar veremedim ben. Hastaneler sıcak oluyo aslında kısa daha mı rahat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?