Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ay aşko ben niye bu kadar gaza geldim sözde detaylıdan sonra girişecektim, ama bir girdinmi kendini tutamıyorsun, denendi
Ay çok hoşuma gidiyor yürümeselerde ayaklarında ayakkabı giyiyorlar ya
Ay zaten bebis esyalari o kadar güzel ki gerçekten insan basladiginda duramiyor cok haklısın. Yine de detayliyi bekleyecegim ama
Kuzum biraz kalın taban bir ayakkabiya benziyor onun o ince narin bilekleri yürümüyor iken bu papuçları tasiyamazzz az daha ince taban bak yürümüyor iken kullanmayaaa cocikin bileklerini agritacak yaaa

Ben prefolic plus kullanıyorum canım
Yeterli geliyor mu sana benim de 12. Haftada multivitamin verdi ve ekleyeceğini söyledi daha sonraki haftalar da ama kaldı kan değerlerimde sorunlar olduğunu düşünüyorum kan vermek için sağlık ocağına gittim orası da almadı kan gebelikte tarihler varmış o zaman alıyorlarmış bende tabii panik insan daha da hastalandım düşündükçe neyim var diye

Bebeğim ben omega 3 d vitamini demir kalsiyum magnezyum kullanıyorum b12icin 5gnluk iğne kullandım sadece
Bunları ayrı kullanmak daha mantıklı gelmeye başladı multıvitamin tarzında olanların dozları çok düşük yarın randevu aldım inşallah benımde günceller böyle kullanmak istiyorum

Canım
Elenatal 2
D3 K2 damla
Gyno ferro sanol demir ilacı, icerisinde B12 falanda var.
Bunlari kullanıyorum ben. Ek olarak kendi tiroid ilacımı.
Demir ilacı kabız yapıyor ya geneli sende o problem var mı? Daha doğrusu demir ilacından mı kabız olmuştun acaba , teşekkür ederim tek tek yazdığınız içinn

Demir ilacı kabız yapıyor ya geneli sende o problem var mı? Daha doğrusu demir ilacından mı kabız olmuştun acaba , teşekkür ederim tek tek yazdığınız içinn
Yok canım yapmadi bende kabızlık. Ben beslenme seklimden dolayı oldum geçen. Demir ilacı garip bir ilac ama bagirsaklari gercekten etkiliyor. Hatta prospektüsünde yaziyor koyu renk dışkıya sebep olur bu bir bağırsak rahatsizligi anlamina gelmiyor falan diye. Garip ama direkt bagirsak etkileyen bir ilac. Ben daha once feremat kullanmistim. Simdi hamilelikte icerigi daha zengin diye doktorum bunu verdi galiba. B12 ve ekstra folik asitte var icinde.

Detaylida sorunlar çıktı ikilide ve dörtlüde bisey yoktu
İnşallah tertemiz gelir sonuçların usg yanilmistir
Bende yaptirdim amniyosentez. Benimde ön sonuclar geldi ama tam sonuclar cikmadi henüz. Doktorum ön sonuclar ile benzer çıkar zaten dedi. Allahın izniyle tam sonuçların da temiz gelecegine hic şüphem yok. Sende çok inanarak bekle

Canım geçmiş olsun bence de eğer sezeryan olacaksan aldir miyomu da illa bebeğe degil dura dura rahmine zarar verir Allah korusun

Canım geçmiş olsun bence de eğer sezeryan olacaksan aldir miyomu da illa bebeğe degil dura dura rahmine zarar verir Allah korusun
Benim miyom rahmin dışında. Durup durup böyle ağrılar verecekse ben de aldırmaktan yanayım zaten. Tek korkum sezaryen sonrası toparlanmam daha mı zor olur

Amin canım İnşallah

Yarın bakayım söylerim bende doktoruma teşekkür ederim

Kızlar bi sorum olacak emzirme sutyenini kac beden almalıyız normalde 75 takiyordum su an 80 oldum daha da 4 ayımız var acaba daha buyur mu siz nasıl almayı düşünüyorsunuz

Kıslar bebitoma bundan almak istiyorum ama ayakkabı kaçıncı aydan itibaren giydirebilirim birde kaç numara almalıyım
Benim kızım 10 aylık yürüdü 19 numarayla başladık canım. Onun öncesinde ayakkabi kullanmadım. Patik tarzı daha yumuşak şeyler giydi hep. Ama kaçıncı ayda yürür belli olmaz mesela kışın yürürse bu ayakkabıyi giydirebilir misin bilemiyorum. Kaç numarada yürüyecek. Ayağı ne hızla büyüyecek belli değil. Bence ayakkabı için çok acele etme derim

evet ilk kez oldu böyle ağzım hayatta sulanmazdı bakalım devamı gelicekmi sizlerin iştahı nasıl kızlar?
Canım benim sabahlari iştahım yok malesef hala. Ama bu saatlerden itibsren açılıyor iştahım. Birseyler yeme atistirma istegi geliyor. Aksam yemeklerinde sıkıntı yok ama istahim normal hatta yemekten sonra bi daha yemek yiyebiliyorum bazen. Şükür diyeyim de. Baslarda hic istahim yoktu ama yine de kilo almıyorum bende anlamadim. Paketli gıda yemeyince kilo alinmiyor galiba

Beyazyasemin canlarım ikinizede çok geçmiş olsun, ilaçlarınızı aksatmayın bir an önce toparlarsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…