Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ay şu golden goose bebek modelleri oldum olası çok hoşuma gidiyordu neyse o zaman dişimi sıkayımda yürürken alayım bari, teşekkürler beybi

Çok geçmiş olsun canım

85 kilo ile gebe kaldım 2-3 kilo aldım normalde karnımda geniş acaba dedim ondan mı hissedemedim 26 da da hisseden varsa icim rahatladı ama artık duymak istiyorum ya

Doktorum bu yeterli içerisinde Omega 3 tüm vitaminler her şey var bunu kullan dedi

85 kilo ile gebe kaldım 2-3 kilo aldım normalde karnımda geniş acaba dedim ondan mı hissedemedim 26 da da hisseden varsa icim rahatladı ama artık duymak istiyorum ya
Cok haklısın canım gerçekten hareket hissettikten sonra çok rahatlıyor insan. Yeter ki bebeğin sağlıklı olsun. İllaki hissedeceksin

Canım geçmiş olsun. Havanın sıcaklığına aldanmamak lazim aslinda. Soguk sular cok icmeyin hepimiz dikkat edelim. Çünkü bağışıklığımız düşük.
Bolca suyunu icmeyi de ihmal etme Canım. Antibiyotik de kullanmak gerekiyorsa mecbur kalınca kullanmak lazım doktorun en iyisini bilir sizin icin.

Herkese merhaba, dün detaylı ultrasona gittim. Aslında kendini doktorum da yapmıştı ama kendisi perinatolog olmadığı için, ilk gebeliğimde de gittiğim doktora gittim. Bir de o görsün diye. Bebeğimin sağ böbreği olması gereken yerde değilmiş ve biraz daha küçük kalmış diğerinden. Organ gelişimi düzgün tamamlanmamış yani. Pelvik böbrek diye geçiyor bu. Daha önce duydunuz mu hiç? Bunu duyunca başımdan aşağı kaynar sular döküldü tabii, ağlamamak için kendimi zor tuttum ultrason esnasında. Doktor hayati bir şey olmadığını söyledi ısrarla, böbreği işlev görüyormuş. Tespit ettiğimiz kusurların arasında en önemsiz olanı diyebilirim dedi. Ben de araştırdığımda bu insanların böbrek taşı, iye gibi hastalıklara daha eğilimli olduğunu okudum. Yine de içim rahat etmedi. Doğumdan sonra ultrason çekilsin dedi perinatolog. Başka doktora görünür müyüm bilmiyorum çünkü bu gittiğim doktor baya hatırı sayılır bir doktor alanında. Sadece bebeği bu şekilde doğmuş olanların ne yaşadığını bilmem belki beni rahatlatır.

Klima çok fena çarpıyor onsuzda olmuyor izmi çok sıcak teşekkür ediyorum canım kullanmak şart enfeksiyon Allah korusun erken doğuma bile sebep olabiliyormuş

Canım geçmiş olsun mu diyim bilemedim ama umarım geçecek birseydir Rabbim üstesinden gelemeyeceğimiz derdi sırtımıza yüklemez. Belki usgde kaynaklı öyle görünmüştür belki doğumda bı bakmışsın hiç bi problem yok sen yine de başka bı doktora da görün farklı göz her zaman iyidir. Allah daha beterinden korusun yavrularımızı inşaallah

Zamanla değişecek gelişecek bir şey değilmiş maalesef. Teşekkür ederim

Canım çok geçmiş olsun hiç bir bilgim yok
İnşallah dediği gibi o kadar önemli etkileyecek bir şey değildir, zaten dr güveniyorsan çok stres yapma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…