- 18 Temmuz 2022
- 6.373
- 10.738
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #22.061
Dobarlan kendine gelKizlaaaar herkes silkelensin bir pozitif enerji istiyorum herkesten nolur. Bebeklerimiz gayet sağlıklı. Detaylilar iyi gidiyor. Şükürler olsun büyük bir problem olmadı kimsede. Minicik sıkıntılar sadece ama herkesin bebişi iyi maşallah hepsine de kuzularımızınBirbirinden tatlı tonton bebislerimiz gelecek Aralık'ta. İyi düşünelim nolur. Düşmesin modumuz. Herkes kendine bir tokat atabilir mi şu an
Aşkım dolaptaki kiyafetlere falan el atayım bebeğe yer hazırlayım dedim ıvır zıvır odasında onla oyalandım bütün gün, sonrada yemek yaptımCanım bir sakin ol. Kendini yorma. Yemekmis ev isiymis bırak. Gerekirse dışardan yiyin birkac gün. Valla bu süreçte tek onemsememiz gereken şey bebeklerimiz. Kendi rahatımız.. bunu bilelim arkadaşlar. Kimse bize madalya takmayacak yorulup yıpranınca. Gün sonunda bak hareket hissedilmeyince veya bel karın ağrısı yaşayınca yine üzülen strese giren belli..
Evet bencede niye gerekse bu moda girdim bilmiyorum canımTüm gün yorulduysan belin ondan ağrıyordur canım düzenli hareket takibi yapılcak haftalara henüz gelmedik stres yaptın ondan bence
Aşkım detaylım 16 ağustosBebeğim ya kendine gel nolur grubun da enerjisi yok bugün gerçekten nazarlar mı değdi bize noldu. Hiç bir sıkıntı yok endişe etme yok yere. Yıpratma hiç kendini ortada bişey yokken. Senin detaylı ne zamandı çok var mı daha
kanka acıkana kadar sabah olması lazım hareket etsin diyeKuzu bir süre acıkana kadar bekle istersen bir de öyle dene. Benimki genellikte açken hareket ediyor çünkü belki hissedersin öyle
Evet ya nolurr dobarlaninDobarlan kendine gel
9 gün kalmış hadi sık dişini sonra kocaman bir oh çekeceksin. Şu hareket olayına da mümkünse 28. Haftadan sonra girelim artık ya. El kadar bebelere yükleniyorsunuz her gün hareket de hareket. Salın şu civcivleri artıkAşkım dolaptaki kiyafetlere falan el atayım bebeğe yer hazırlayım dedim ıvır zıvır odasında onla oyalandım bütün gün, sonrada yemek yaptımşimdi hastanemi aradık sabah 8 kadar kadın doğum var dedi, bekliyorum şu an uyansın diye
Evet bencede niye gerekse bu moda girdim bilmiyorum canım
Aşkım detaylım 16 ağustos
kanka acıkana kadar sabah olması lazım hareket etsin diyesirinm dediği gibi tatlı yoğurt vişne suyunu bastım mideye
Kuzu önünde 24 saat var bence hiç kötü düşünmeden güzelce dinlen ve uyu. Sabah da uyanınca bir süre yeme bişeyler bekle bakalm yaa bebiş uyuyordur merak etme yada fazla yediğin için hissetmiyor da olabilirsinAşkım dolaptaki kiyafetlere falan el atayım bebeğe yer hazırlayım dedim ıvır zıvır odasında onla oyalandım bütün gün, sonrada yemek yaptımşimdi hastanemi aradık sabah 8 kadar kadın doğum var dedi, bekliyorum şu an uyansın diye
Evet bencede niye gerekse bu moda girdim bilmiyorum canım
Aşkım detaylım 16 ağustos
kanka acıkana kadar sabah olması lazım hareket etsin diyesirinm dediği gibi tatlı yoğurt vişne suyunu bastım mideye
Aşkım genetik yapısal bence çünkü ben hamilelikten 2 ay öncede belimin yan kısımları çatlamıştı şok olursunuz yani koca koca yarık yarık çatlaklar ve benim belim 2 karış oralarda et bile yok nasıl oluyor hayret ediyorumben 5-6 kg aldım ama daha biyerim catlamadı kızlar sizde 1 kg alarak nasıl oldu az almışsınız nasıl oluyor beni aydınlatın
Aşkım bugün bende yoğundum bende öğlen bi hissettim hala tekrar hissetmedim halbuki dün kıpır kıpırdı içim bence endişelenmeyelim çoğu kişinin normal zamanda bile birgün hissedip birgün hissetmediği çok oluyormuşKızlar bütün gündüz işlerim oldu uzanıp kendimi dinleme zamanım olmadı, normalde kızım her gün akşam saatleri durmadan hareket ederdi ama bu gün tık yok, bu gün belimde biraz ağrıyor. Sizce yatana kadar hareket etmezse acile gideyim mi?
net genetiklik haklısın bunun başka acıklaması olamaz bacımAşkım genetik yapısal bence çünkü ben hamilelikten 2 ay öncede belimin yan kısımları çatlamıştı şok olursunuz yani koca koca yarık yarık çatlaklar ve benim belim 2 karış oralarda et bile yok nasıl oluyor hayret ediyorum
O seni uyutmadan uyumaz
canim o kafar evhamlı birisiyim mi bunu ben sana soyluyorum stres bebegi aşırı etkiliyor istemsizce niye hareket etmiyor diye dusununce bile hareket etmiyor benim basima cok geldi ya 1 gun ya 2 gun ust uste hic hareket etmedi başım çatlıyodu artık stresten parol bile ictim o kadar kafaya taktim sonra sert vurdu oturdum agladimYa belim birde 1 haftadır rahattı ama bu gün uyandığımdan beri zonkluyor, bebede gündüz hareket ettimi bilmiyorum ayaktayken pek anlayamıyorum
Telaşa düştüm, yemekten beri uzanıyorum tatlı yedim hiç tık yok
Sende normalde hareket ediyormu her gün
hahahah
Evet şu an öyle sakinleştirdim kendimi aşkım, eşim gidelim acile diyor ama ben takip edecem birazAşkım bugün bende yoğundum bende öğlen bi hissettim hala tekrar hissetmedim halbuki dün kıpır kıpırdı içim bence endişelenmeyelim çoğu kişinin normal zamanda bile birgün hissedip birgün hissetmediği çok oluyormuş
meraklı benO seni uyutmadan uyumaz
Kanka ben normalde çok sakin biriyim bu durumlarda, başka şeylerde etkiledi herhalde benicanim o kafar evhamlı birisiyim mi bunu ben sana soyluyorum stres bebegi aşırı etkiliyor istemsizce niye hareket etmiyor diye dusununce bile hareket etmiyor benim basima cok geldi ya 1 gun ya 2 gun ust uste hic hareket etmedi başım çatlıyodu artık stresten parol bile ictim o kadar kafaya taktim sonra sert vurdu oturdum agladim
sakin ol bebegin cok sukur saglikli sen yorulmussun o illa ki hareket edicek dinleme sen kendini zamana bırak iyi hisset bak gor nasıl hareket edicek normal yani yasadign durum
inan boyle yazcagm aklma bile gelmezdi kafaya takan ben ama yazan da ben
ohhh şükür bak yazdıgına ben bde rahatladımKanka ben normalde çok sakin biriyim bu durumlarda, başka şeylerde etkiledi herhalde beni
Hatta şu an yazarken iki kere vurduçok şükür yarabbi
Ay beni her gün akşam alıştırdı hareketlerine, bu gün şaşırdım olmayınca9 gün kalmış hadi sık dişini sonra kocaman bir oh çekeceksin. Şu hareket olayına da mümkünse 28. Haftadan sonra girelim artık ya. El kadar bebelere yükleniyorsunuz her gün hareket de hareket. Salın şu civcivleri artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?