Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kizlaaaar herkes silkelensin bir pozitif enerji istiyorum herkesten nolur. Bebeklerimiz gayet sağlıklı. Detaylilar iyi gidiyor. Şükürler olsun büyük bir problem olmadı kimsede. Minicik sıkıntılar sadece ama herkesin bebişi iyi maşallah hepsine de kuzularımızın Birbirinden tatlı tonton bebislerimiz gelecek Aralık'ta. İyi düşünelim nolur. Düşmesin modumuz. Herkes kendine bir tokat atabilir mi şu an

Dobarlan kendine gel

Aşkım dolaptaki kiyafetlere falan el atayım bebeğe yer hazırlayım dedim ıvır zıvır odasında onla oyalandım bütün gün, sonrada yemek yaptım şimdi hastanemi aradık sabah 8 kadar kadın doğum var dedi, bekliyorum şu an uyansın diye
Tüm gün yorulduysan belin ondan ağrıyordur canım düzenli hareket takibi yapılcak haftalara henüz gelmedik stres yaptın ondan bence
Evet bencede niye gerekse bu moda girdim bilmiyorum canım
Aşkım detaylım 16 ağustos
Kuzu bir süre acıkana kadar bekle istersen bir de öyle dene. Benimki genellikte açken hareket ediyor çünkü belki hissedersin öyle
kanka acıkana kadar sabah olması lazım hareket etsin diye sirinm dediği gibi tatlı yoğurt vişne suyunu bastım mideye

9 gün kalmış hadi sık dişini sonra kocaman bir oh çekeceksin. Şu hareket olayına da mümkünse 28. Haftadan sonra girelim artık ya. El kadar bebelere yükleniyorsunuz her gün hareket de hareket. Salın şu civcivleri artık

Kuzu önünde 24 saat var bence hiç kötü düşünmeden güzelce dinlen ve uyu. Sabah da uyanınca bir süre yeme bişeyler bekle bakalm yaa bebiş uyuyordur merak etme yada fazla yediğin için hissetmiyor da olabilirsin

ben 5-6 kg aldım ama daha biyerim catlamadı kızlar sizde 1 kg alarak nasıl oldu az almışsınız nasıl oluyor beni aydınlatın
Aşkım genetik yapısal bence çünkü ben hamilelikten 2 ay öncede belimin yan kısımları çatlamıştı şok olursunuz yani koca koca yarık yarık çatlaklar ve benim belim 2 karış oralarda et bile yok nasıl oluyor hayret ediyorum

Aşkım bugün bende yoğundum bende öğlen bi hissettim hala tekrar hissetmedim halbuki dün kıpır kıpırdı içim bence endişelenmeyelim çoğu kişinin normal zamanda bile birgün hissedip birgün hissetmediği çok oluyormuş

net genetiklik haklısın bunun başka acıklaması olamaz bacım

canim o kafar evhamlı birisiyim mi bunu ben sana soyluyorum stres bebegi aşırı etkiliyor istemsizce niye hareket etmiyor diye dusununce bile hareket etmiyor benim basima cok geldi ya 1 gun ya 2 gun ust uste hic hareket etmedi başım çatlıyodu artık stresten parol bile ictim o kadar kafaya taktim sonra sert vurdu oturdum agladim
sakin ol bebegin cok sukur saglikli sen yorulmussun o illa ki hareket edicek dinleme sen kendini zamana bırak iyi hisset bak gor nasıl hareket edicek normal yani yasadign durum
inan boyle yazcagm aklma bile gelmezdi kafaya takan ben ama yazan da ben

Evet şu an öyle sakinleştirdim kendimi aşkım, eşim gidelim acile diyor ama ben takip edecem biraz

Kanka ben normalde çok sakin biriyim bu durumlarda, başka şeylerde etkiledi herhalde beni

Hatta şu an yazarken iki kere vurdu çok şükür yarabbi

babylovee canım kusura bakma sana yazıcaktım bugun gorumcemin nikahı vardi baya yogun gecti gun
doktorum gayettt normal diye uzattı
gun iicnde o cok hareket ediyor sen surekli asagida ve ayni yerde hissediyorsundur dedi hafta erken gun icinde surekli ayakta oluyorsun hissedemedign yerlerde duruyordur dedi aslinda o gobek hizasında bile hareket ediyordur sen hissetmiyorsundur dedi
surekli asagida hissetmen normal dedi
doktorum da biraz kisiye gore muamele yapiyor oda evhamli birisi aslında benide biliyor iicm rahaf etsjn diye gel bakaym derdi normalde ama gel bile demedi o kadar normal buldu durumu

Ay beni her gün akşam alıştırdı hareketlerine, bu gün şaşırdım olmayınca ağzından çıkan her şeye dikkat etmek lazım, 20+4 erken olur erken olur diye bu cumartesi adamı tatile yolladım, haftaya cumartesini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…