- 8 Şubat 2024
- 769
- 1.262
- 33
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #22.081
Aşkım ben 18+3 üm 17. Haftamda 1 hafta asla hissetmedim 18 e girdiğim gün şükür kıpırdamalar hafif başladı dün kıpırdamaları net hissettim bi kaç sefer bugün 1 kere anca günü gününü tutmuyor yani hiç endişelenme dedim ya koca 1 hafta asla hissetmediğim olduKızlar ben 17+4 haftalık hareketlerini henüz net olarak hissetmiyorum günde 1-2 kez çok hafif bi kıpırtı hissediyorum sadece normal mi siz kaçıncı haftada hissettiniz
Hunileri takicaz doğurana kadar hepimiz aynıyız yacanim o kafar evhamlı birisiyim mi bunu ben sana soyluyorum stres bebegi aşırı etkiliyor istemsizce niye hareket etmiyor diye dusununce bile hareket etmiyor benim basima cok geldi ya 1 gun ya 2 gun ust uste hic hareket etmedi başım çatlıyodu artık stresten parol bile ictim o kadar kafaya taktim sonra sert vurdu oturdum agladim
sakin ol bebegin cok sukur saglikli sen yorulmussun o illa ki hareket edicek dinleme sen kendini zamana bırak iyi hisset bak gor nasıl hareket edicek normal yani yasadign durum
inan boyle yazcagm aklma bile gelmezdi kafaya takan ben ama yazan da ben
Yemek konusunda hiç karışmam ya dön de kendine bak dersiniz sonrahahahahtam şimdi size son kez yazıp uyku moduna gecicektim cünki bugün ilk kez kacırdım adminim ceza ver
kuzum bu mesajınıda yeni gördüm sakın endişelenme bebeğin gayet iyidir sadece bu haftalarda bi belli ediyorlar kendilerini bi etmiyorlar bak daha haftan ilerlesin iyice hissediceksin kızınıDoktoruma yazdım kızlar, normal diyor, 24 saat takip edelim hiç hareket etmezse endişelenecek durum olur diyor, sinirden ağladım, yoruldum herhalde gündüz
kuzum kötüymüş ya bence aşerme günleri biz ne yaptımızı bilmiyoruz bidaha yapmıyalım böyle bişeyCanım gecen bende o hataya düştüm. Midemde su icmeye yer kalmamıştı. O kadar zorlandim ki o gün. Ne oturabildim ne yatabildim sonra kendime kızdım yani neydi zorum sanki kıtlık mı var diyebol su icip wc gitmeye bak
Demiştim demek istemiyorum ama nasıl demiyim. Durduk yere ariza çıkarıyorsun rahat bırak şu çocuğuKanka ben normalde çok sakin biriyim bu durumlarda, başka şeylerde etkiledi herhalde beni
Hatta şu an yazarken iki kere vurduçok şükür yarabbi
Ohhhh Rabbime hamdüsenalar olsunKanka ben normalde çok sakin biriyim bu durumlarda, başka şeylerde etkiledi herhalde beni
Hatta şu an yazarken iki kere vurduçok şükür yarabbi
Olsun ya zaten hareketini de hissettin beklersin 9 gün. Bebeğin ben harikayım diyor gümbür gümbürAy beni her gün akşam alıştırdı hareketlerine, bu gün şaşırdım olmayıncaağzından çıkan her şeye dikkat etmek lazım, 20+4 erken olur erken olur diye bu cumartesi adamı tatile yolladım, haftaya cumartesini bekliyorum
adminim hadi ee ee eYemek konusunda hiç karışmam ya dön de kendine bak dersiniz sonrabenim de uykum geliyor zaten sabahı zor edicem ya çok fena heyecan basiyor
Sırf çenemden kurtulmak için yaptıDemiştim demek istemiyorum ama nasıl demiyim. Durduk yere ariza çıkarıyorsun rahat bırak şu çocuğu
Ohhhh Rabbime hamdüsenalar olsunAnamı daha fazla meraklandırmayım rahat uyusun dedi peri kız
Off bende burda birisi detaylım var desin onun kadar heyecanlanıyorumYemek konusunda hiç karışmam ya dön de kendine bak dersiniz sonrabenim de uykum geliyor zaten sabahı zor edicem ya çok fena heyecan basiyor
adminim hadi ee ee esen uyuman lazımm yarın büyük gün hadi uyumanı bekliyom nöbetteyim bu gece göbeğimin şişliği izin verirse
Sen bizi sakinleştirmekten kendi derdin varsa unutuyorsundurHunileri takicaz doğurana kadar hepimiz aynıyız yaBen de size yaza yaza kendimi rahatlatiyorum iyi geliyor
Ay benimki 26 Ağustos da 18 gün nasıl geçicekOff bende burda birisi detaylım var desin onun kadar heyecanlanıyorum
Ben de öyle ya. Ve sira bana geldi bekleye bekleye. Çok fenayımOff bende burda birisi detaylım var desin onun kadar heyecanlanıyorum
hadi kızlar ozaman herkez uykuya erken yatalım yarın erken kalkalım hemen görelim küçük şebnem prensesisepide min bebesi de annesini tepiklediğine göre rahatça uyuyabiliriz bence artık Sabaha da ben güzel fotoğraflarla gelicem inşallah herkes sıkı dursun
inan ki detaylı icin heyecanm sıfır yuzu net goremiyoruz git gez gel bakalm deseler bile hocam siz saglık olarak bakın yuzu net cekmezseniz bile olur diycemOff bende burda birisi detaylım var desin onun kadar heyecanlanıyorum
Ben size yazarken kendime de söylüyorum zaten iyi geliyor gerçektenSen bizi sakinleştirmekten kendi derdin varsa unutuyorsundur
Amin kuzum ya kocaman amin. Allah'ım nasip etsin saatler kaldı buluşmayahadi kızlar ozaman herkez uykuya erken yatalım yarın erken kalkalım hemen görelim küçük şebnem prensesi
Kesinlikle öyle düşünüyorum ben de. Sağlıkli olduğunu söylesin yeter kiinan ki detaylı icin heyecanm sıfır yuzu net goremiyoruz git gez gel bakalm deseler bile hocam siz saglık olarak bakın yuzu net cekmezseniz bile olur diycem
o kadar stresliyimmmm ki anlatamam yani o gun gelsin bitsin istiyorum
Valla günleri saya saya tükettik biz de. Seninki de hemen geçsin inşallahAy benimki 26 Ağustos da 18 gün nasıl geçicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?