Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Kızlar ben 17+4 haftalık hareketlerini henüz net olarak hissetmiyorum günde 1-2 kez çok hafif bi kıpırtı hissediyorum sadece normal mi siz kaçıncı haftada hissettiniz
Aşkım ben 18+3 üm 17. Haftamda 1 hafta asla hissetmedim 18 e girdiğim gün şükür kıpırdamalar hafif başladı dün kıpırdamaları net hissettim bi kaç sefer bugün 1 kere anca günü gününü tutmuyor yani hiç endişelenme dedim ya koca 1 hafta asla hissetmediğim oldu

Hunileri takicaz doğurana kadar hepimiz aynıyız ya Ben de size yaza yaza kendimi rahatlatiyorum iyi geliyor

Doktoruma yazdım kızlar, normal diyor, 24 saat takip edelim hiç hareket etmezse endişelenecek durum olur diyor, sinirden ağladım, yoruldum herhalde gündüz
kuzum bu mesajınıda yeni gördüm sakın endişelenme bebeğin gayet iyidir sadece bu haftalarda bi belli ediyorlar kendilerini bi etmiyorlar bak daha haftan ilerlesin iyice hissediceksin kızını
kuzum kötüymüş ya bence aşerme günleri biz ne yaptımızı bilmiyoruz bidaha yapmıyalım böyle bişey

Olsun ya zaten hareketini de hissettin beklersin 9 gün. Bebeğin ben harikayım diyor gümbür gümbür

Yemek konusunda hiç karışmam ya dön de kendine bak dersiniz sonra benim de uykum geliyor zaten sabahı zor edicem ya çok fena heyecan basiyor
adminim hadi ee ee e sen uyuman lazımm yarın büyük gün hadi uyumanı bekliyom nöbetteyim bu gece göbeğimin şişliği izin verirse

adminim hadi ee ee e sen uyuman lazımm yarın büyük gün hadi uyumanı bekliyom nöbetteyim bu gece göbeğimin şişliği izin verirse
sepide min bebesi de annesini tepiklediğine göre rahatça uyuyabiliriz bence artık Sabaha da ben güzel fotoğraflarla gelicem inşallah herkes sıkı dursun

Off bende burda birisi detaylım var desin onun kadar heyecanlanıyorum
inan ki detaylı icin heyecanm sıfır yuzu net goremiyoruz git gez gel bakalm deseler bile hocam siz saglık olarak bakın yuzu net cekmezseniz bile olur diycem
o kadar stresliyimmmm ki anlatamam yani o gun gelsin bitsin istiyorum

inan ki detaylı icin heyecanm sıfır yuzu net goremiyoruz git gez gel bakalm deseler bile hocam siz saglık olarak bakın yuzu net cekmezseniz bile olur diycem
o kadar stresliyimmmm ki anlatamam yani o gun gelsin bitsin istiyorum
Kesinlikle öyle düşünüyorum ben de. Sağlıkli olduğunu söylesin yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…