Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149

Yok canım şu son 2 gündür her gün hissettim önceden hiç yoktu, bugün de azdı ama 3 gün hareket hissetmediğim oldu, mesela tatlı yediğim de falan hiç hareket etmiyor çocuğum, ben açken daha çok hissediyorum hareket ettiğini her bebek farklı bence, korkma lütfen, yoruldun sen, ben de yorulunca hiç etmiyor

Canım çok geçmiş olsun. Peki ilk muayene eden doktor da aynı seyi mi söylemişti? Doktorun cok olumsuz bir tablo çizmemis bence en onemlisi bu. Elbette canın sıkılmıştır ama cok büyük bir sorun degil gibi anlaşılıyor doktorun dediklerinden. Allahım tüm evlatlarımıza sağlık sihhat versin inşallah

Teşekkür ederim canım, doktorum söylerken “merak etmeyin, tek böbrekle bile yaşıyor insanlar” diyince bir gebe olarak kaygı seviyemi tahmin edersiniz. Böyle yaşayanlardan dinleyince normal geliyor. İnş sağlıkla doğsun bütün bebekler

Düzelmeyecek bir problem değil canım. Bebeğin saglikliysa en önemlisi şu an bu. Suyun da düzelecek inşallah
Evet doktorumda sağolsun bu konuda içimi rahatlattı bende çok kafama takmamaya çalışıyorum stres bile etkileyebiliyormuş sıvı miktarını inşallah bende düzeleceğine inanmak istiyorum

Evet kuzucum ya sorma kalbim pır pır midemde kelebekler öyle böyle heyecanli değilim Doktor ilk randevuyu bana verdi. Siz uyandığınızda yazmış olucam inşallah
Ayy seni çok iyi anliyorum kuzumm benimde yaklaşıyor detaylı randevum daha simdiden karnıma kramplar giriyor.
O zaman sabaha senden çok güzel haberler alalım inşallah

Kendi doktorum da ayrıntılı bakmıştı organlarına ama hiç böyle bir şeyden bahsetmemişti. Tabii benim doktorum prof ama perinatolog değil, fark etmemiştir diye düşünüyorum. Haftaya Salı gidicem ne diyecek bakalım, raporu ona da gönderdim. Evet büyük bir problem değil dedi ama hiç duymadığım için endişelendim ve üzüldüm elimde değil. Umarım sağlıkla doğar hepsi

Canım soguk biseyler etkiliyor genelde birde tatli. Bacaklarini dümdüz uzat birlestirip kollarini da uzanirken başının üst tarafina dogru uzat yastığın da biraz daha düz olsun. Birde oyle dene. Hareketlenir merak etme kuşum

Anladım canım, belki yanlış bir muayene olmustur diye düşündüm ama tabi perinatolog da iyi diyorsun.
Cok normal canım böyle bir haber alacagini tahmin etmiyordun. Bak yazilmis yıllar sonra öğrenenler de olmus. Sıkma canını annesi. Bebisin senden güç alıyor

ayy kızlar ben bugün cok karışık beslendim ilk kez böyle sacmaladım benim yarın hafif şeyler yemem gerekiyor yine herzamanki gibi, bu şişlik hissi cok kötüymüş karnım taş gibi şuan

Canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah hep sağlıklı ilerleyecek her günümüz

Muayenede bir problem olmamasi gayet güzel bence. Doktorun da suyunun öyle az olmadigini soylemis bence kafana takma. Dedigi gibi biraz daha sekerli beslenirsen zaten artışa gececektir. Hersey yolunda gidecektir eminim. Hic canını sıkma
Allahım tüm bebişlerimize sağlık uzuuuuun ömür versin inşallah

ayy kızlar ben bugün cok karışık beslendim ilk kez böyle sacmaladım benim yarın hafif şeyler yemem gerekiyor yine herzamanki gibi, bu şişlik hissi cok kötüymüş karnım taş gibi şuan
Canım gecen bende o hataya düştüm. Midemde su icmeye yer kalmamıştı. O kadar zorlandim ki o gün. Ne oturabildim ne yatabildim sonra kendime kızdım yani neydi zorum sanki kıtlık mı var diye bol su icip wc gitmeye bak

Doktoruma yazdım kızlar, normal diyor, 24 saat takip edelim hiç hareket etmezse endişelenecek durum olur diyor, sinirden ağladım, yoruldum herhalde gündüz
Canım bir sakin ol. Kendini yorma. Yemekmis ev isiymis bırak. Gerekirse dışardan yiyin birkac gün. Valla bu süreçte tek onemsememiz gereken şey bebeklerimiz. Kendi rahatımız.. bunu bilelim arkadaşlar. Kimse bize madalya takmayacak yorulup yıpranınca. Gün sonunda bak hareket hissedilmeyince veya bel karın ağrısı yaşayınca yine üzülen strese giren belli..

Evet bende hep güzel düşünüyorum hamileliğin de tadını çıkarma kafasındayım ama böyle ufak tefek problemler annelik güdümüzü ortaya çıkarıyor ister istemez farklı bir moda geçiyoruz. İnşallah bu gruptaki bütün anneler sağlıcakla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi

Doktoruma yazdım kızlar, normal diyor, 24 saat takip edelim hiç hareket etmezse endişelenecek durum olur diyor, sinirden ağladım, yoruldum herhalde gündüz
Bebeğim ya kendine gel nolur grubun da enerjisi yok bugün gerçekten nazarlar mı değdi bize noldu. Hiç bir sıkıntı yok endişe etme yok yere. Yıpratma hiç kendini ortada bişey yokken. Senin detaylı ne zamandı çok var mı daha

Ben de açken hissediyorum bebişi resmen vuruyor anne acıktım diye tok olduğumda karnım şiş olduğu için hissetmiyorum heralde

Kuzu bir süre acıkana kadar bekle istersen bir de öyle dene. Benimki genellikte açken hareket ediyor çünkü belki hissedersin öyle

Kızlar ben 17+4 haftalık hareketlerini henüz net olarak hissetmiyorum günde 1-2 kez çok hafif bi kıpırtı hissediyorum sadece normal mi siz kaçıncı haftada hissettiniz

Tüm gün yorulduysan belin ondan ağrıyordur canım düzenli hareket takibi yapılcak haftalara henüz gelmedik stres yaptın ondan bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…