- 1 Nisan 2025
- 687
- 910
- 18
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #22.021
Ben Deli gibi şırdan aşerdim. Üstelik İzmirliyim ve İzmirde bulması ınanılmaz zormuş. Neyse gece yarısı esıme goturttum kendimi ve yedim hala aklıma geldıkce agızımın suyu akıyorhahahahahhaa ye kız seninde ağzını sulandırdım demikızlar bişeyler aşeren oldumu şimdiye kadar?
Allahım saglıklı dogum sag salım evlat nasıp etsın inşallah canım. Evet doktorun bak hayati olmadıgını ve baktıkları o kadar cıddı hastalık arasında son sey oldugunu soylemıs icini ferah tut.Teşekkür ederimbaşka bir problem görünmediği için ve fetal yaptırdığım için o ihtimalden hiç bahsetmedi zaten. Okuduğuma göre tek böbrekle doğan bebekler bile varmış. Biraz makale okudum, doğumdan sonra kontrol ettirmemiz gerekecek düzenli. O zaman net bir tablo çizilir diye düşünüyorum. Forumda başlık açtım ama yazan olmadı.
eşleri yoralım kızlar aşerelim bol bol böyle devamBen Deli gibi şırdan aşerdim. Üstelik İzmirliyim ve İzmirde bulması ınanılmaz zormuş. Neyse gece yarısı esıme goturttum kendimi ve yedim hala aklıma geldıkce agızımın suyu akıyor
Evet canım ben de bunları okudum, çoğu insan asemptomatikmiş, tesadüfen öğreniyormuş. Hatta bugün bir arkadaşımla görüştüm babası kısa süre önce öğrenmiş öyle olduğunu. İnsan ister istemez üzülüyor tabii, keşke olmasaydı diyecanim selam ben geçtiğimiz haftalarda buna benzer bi durum okumuştum nerede okuduğumu hatirlayamadim ama bunun bi sorun teşkil etmediğini hatta bi cok insanin bunu ilerleyen yaslarda tesadüfen baska bi sebeple kontrol oldugunda farkettiğini, ancak bi ameliyat bi kaza vs olursa allah korusun o zaman dr'a bu konuda on bilgilendirme yapilmasi gerektiğini bi cok insanin pelvik böbrekle normal bi yasam sürdüğünü yazmislardi.
ben 5-6 kg aldım ama daha biyerim catlamadı kızlar sizde 1 kg alarak nasıl oldu az almışsınız nasıl oluyor beni aydınlatınKızlar 5. Aya 1 kilo alarak geldim ve benim şimdiden üst bacaklarım çatladı karnımdan önce sizde durumlar ne
Amin canım sağol, hepimizeAllahım saglıklı dogum sag salım evlat nasıp etsın inşallah canım. Evet doktorun bak hayati olmadıgını ve baktıkları o kadar cıddı hastalık arasında son sey oldugunu soylemıs icini ferah tut.
Biz zoru başarmışızben 5-6 kg aldım ama daha biyerim catlamadı kızlar sizde 1 kg alarak nasıl oldu az almışsınız nasıl oluyor beni aydınlatın
helal kız size vallaha ilk kez duydum az kilo alımla catlağı bu hayatta herşey oluyormuşBiz zoru başarmışız
Kızlar bütün gündüz işlerim oldu uzanıp kendimi dinleme zamanım olmadı, normalde kızım her gün akşam saatleri durmadan hareket ederdi ama bu gün tık yok, bu gün belimde biraz ağrıyor. Sizce yatana kadar hareket etmezse acile gideyim mi?
Ya belim birde 1 haftadır rahattı ama bu gün uyandığımdan beri zonkluyor, bebede gündüz hareket ettimi bilmiyorum ayaktayken pek anlayamıyorumCanım benim kızım hep öyle, mesela ben de bugün çok yoğundum, hareket en son öğle hissettim daha hissetmedim, uzandım henüz yok hareket bende de
Canım rahım ve böbrek aynı zamanda gelişiyormuş. Ben doğuştan yarım rahımliyim. Ve tek bobreklıyım. Yarim rahımli olduğumu 25 yaşımda, tek böbrekli olduğumu da oğluma hamileyken öğrendim. En küçük bir sıkıntı da yaşamadım çok şükür.Taş da dökmedim. Rabbim bundan sonra da göstermesin inşallah. Doktor da korkma demiş. Sen ıyı düşün bebeğin de güzel hissettsin. bir sıkıntı yaşamazsınız gelip geçicidir umarımTeşekkür ederimbaşka bir problem görünmediği için ve fetal yaptırdığım için o ihtimalden hiç bahsetmedi zaten. Okuduğuma göre tek böbrekle doğan bebekler bile varmış. Biraz makale okudum, doğumdan sonra kontrol ettirmemiz gerekecek düzenli. O zaman net bir tablo çizilir diye düşünüyorum. Forumda başlık açtım ama yazan olmadı.
Ben 7 kilo aldım ve hiç çatlagım olmadı çok şükür ne karnımda ne göğsümde 61 kiloydumValla oyle demek 5- 6 kilo alsak ne olur düşünemiyorum
Canım çok normal bence ama yine de sen bilirsin çok strese girdiysen bi git olmazsaKızlar bütün gündüz işlerim oldu uzanıp kendimi dinleme zamanım olmadı, normalde kızım her gün akşam saatleri durmadan hareket ederdi ama bu gün tık yok, bu gün belimde biraz ağrıyor. Sizce yatana kadar hareket etmezse acile gideyim mi?
Kuzu vişne suyu iç biraz da dürt, hiç endişelenmeKızlar bütün gündüz işlerim oldu uzanıp kendimi dinleme zamanım olmadı, normalde kızım her gün akşam saatleri durmadan hareket ederdi ama bu gün tık yok, bu gün belimde biraz ağrıyor. Sizce yatana kadar hareket etmezse acile gideyim mi?
Aşkım çok dürttüm soğuk su içtim şimdi bekliyorum, bir saat beklicemKuzu vişne suyu iç biraz da dürt, hiç endişelenme
evet biraz stres oldum aşkım, neden bilmiyorum normalde sakin kalırım öyle durumlardaCanım çok normal bence ama yine de sen bilirsin çok strese girdiysen bi git olmazsa
Her gün düzenli hareket hissetmek için çok erken zaten kuzu. Acile gittiğinde de sana bunu söylerler emin olAşkım çok dürttüm soğuk su içtim şimdi bekliyorum, bir saat beklicem
evet biraz stres oldum aşkım, neden bilmiyorum normalde sakin kalırım öyle durumlarda
Düzelmeyecek bir problem değil canım. Bebeğin saglikliysa en önemlisi şu an bu. Suyun da düzelecek inşallahİyi akşamlar kızlar, bende bugün detaylı ultrasona gittim genelde mesajları okuyorum ama çok yazamıyorum. Serklaj olan arkadaşlarımıza geçmiş olsun bundan sonrası çok daha iyi olucak inşallah onlar için.asdaf sonuçlarının temiz gelmesine çok sevindim inşallah sağlıcakla alıcaksın kızını kucağına babylovee darısı senin başına inşallah canım senin de sonuçların çok iyi gelicek zaten ben çok inanıyorum.
Benim detaylı ultrasonuma gelecek olursak bebeğimin bütün organları çok şükür ki normal çıktı. Fakat bebeğim biraz küçük zaten hep küçük çıkıyordu sata göre ama geç döllenme olduğunu biliyoruz ovitrelle ile hamile kaldığım için kendi doktorum da bu durumu biliyor satı buna göre güncelledi fakat önceki kontrolüme göre sanırım haftası bir kaç gün geride çıktı sanırım. Detaylı ultrasonu doktorum perinatoloğa yönlendirdiği için başka doktorda yaptırdım. Tek problem doktor suyumu az gördü normalin altında olduğunu söyledi. Biraz keyfimi kaçırdı bu durum açıkcası çünkü doktor çok donuktu bebeğim küçük olduğu için ve suyu az olduğu için gelişim geriliği olabilir bile dedi. Neyse sonrasında kendi doktoruma uğradım raporu göstermek için canım doktorum oldukça sakin ve rahat bi tavırla gel birlikte bakalım birde suyuna dedi o da baktı bak burda hep su var hiç de az gözükmüyor suyun dedi ama yine de 2 hafta sonra tekrar bakalım bol bol su iç karpuz ye havuç suyu tüket dedi hiç kafana takılacak bir durum değil dedi. Benim için de dua edin kızlar lütfen ben bugünden itibaren su içmeyi arttırdım havuç portakal suyu içmeye başladım inşallah 2 hafta sonra amniyotik sıvı normal değerlere döner
Kuzu bir de ben normalde akşam kefir içmem pek, acıkınca az önce içtim şu an hiç vurmadığı kadar arka arkaya vuruyor belki 20 kez oldu devam ediyor güçlü şekildeAşkım çok dürttüm soğuk su içtim şimdi bekliyorum, bir saat beklicem
evet biraz stres oldum aşkım, neden bilmiyorum normalde sakin kalırım öyle durumlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?