- 16 Eylül 2024
- 5.715
- 5.144
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #22.201
Anladım canım cok önemli birsey degil belki deGenelde çoğu doktor bakmazmis canım ama doktorum bakmayı tercih ettiğini söyledi. O kısım da 23te oluşuyormuş. O yüzden bakalım tekrar dedi. Zaten fotoğraf da alamadik gidicem her türlüProgestan da 32ye kadar kullanmanı isteyebilirim duruma göre bakicaz dedi
E dahada iyi ozaman sevindim cnm zaten bu gibi durumlarda önceki gebelik referans oluyor erken doğum olmaz o yüzden merak etme25mis canım. Alt sınıra yakın diye kontrol edelim dedi. İnşallah daha da düşmez. Açıklık yumuşama falan yok zaten çok riskli bir durum olsa açılma oluyormuş ıkınmami istedi ultrasonda bakarken. Hiç bir degisiklik olmadı. O yüzden korkacak bişey yok ama temkinli olalım dedi
Ay ben utanıyorum zaten fotoğraf isterken bile. Cinsiyet sormaya bile utanıyorum hatta. Sağlık haberini versin gerisi önemli değil. Doktorum bugün çekemeyince çok ısrarcı olamadım artık 2 hafta sonra görürüm. Zaten sağlıklı deyince dünyalar benim oluyorCanım zaten yüzünü net görmek istemesinin sebebi de sağlıkla ilgili , Allah korusun yarık damak dudak vs. Var mı ? İki göz arası mesafesi , burnu vs .bunlara bakılıyor tek tek .Yoksa bize daha estetik fotoğraf vermek için uğraşmıyorlar
Kuzum şimdi gördüm ne yapacaksın peki amniyosentez mi dedi doktorun. İnşallah yanlış sonuçtur seninki deFetal dna sonucum çıktıhiç iyi değil malesef yüksek riskli çıktı sonucum trizomi21 açısından
İnşallah kuzum alınca paylaşıcam hemenAyy maşallah maşallahFotoğraflarınıda bekliyoruz bakalım
İnşallah kuzum hepimize nasip olsun dualarım hepimiz icinAyyy maşallah prensese yaa çok sevindim kuzum gözün aydın darısı bekleyen tüm annelere
Amin canım tabi ki en önemlisi sağlıklı olması , hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşaallahAy ben utanıyorum zaten fotoğraf isterken bile. Cinsiyet sormaya bile utanıyorum hatta. Sağlık haberini versin gerisi önemli değil. Doktorum bugün çekemeyince çok ısrarcı olamadım artık 2 hafta sonra görürüm. Zaten sağlıklı deyince dünyalar benim oluyor
Ben hiç sevmiyorum fitil ya. Bana bırak dese arkama bile bakmazdimAnladım canım cok önemli birsey degil belki de
Benimde 30 mm çıkmıştı en son baktığında doktor. Bana da progestani keselim demisti o hafta iste. Bende hala vedalasamadim progestanla
Evet kuzum doktorum da öyle dedi. Hatta 40 haftada bile doğmamıştı ilk kızımE dahada iyi ozaman sevindim cnm zaten bu gibi durumlarda önceki gebelik referans oluyor erken doğum olmaz o yüzden merak etme
Ahh ahh öyle olmuyor isteBen hiç sevmiyorum fitil ya. Bana bırak dese arkama bile bakmazdim
Benimkinden farklı yazıyor ben burdan çıkışta hemen şehir hastanesine gititm doktora dedim böyle böyle gerek var mı sizce diye 2 hafta sonra çağırdı dedim sen bilirisn dedi eğer sorun olsaydı giderdimde bi sorun yok gözüküyor büyük ihtimalle gitmemAa niye gitmiyorsun ki böyle bişey yazmış bana. Baksın herşeyine o da eksik kalmasın
Benim ki de öyle :) neyse ki benim sezeryan olacak senden önce alırım kucağımaEvet kuzum doktorum da öyle dedi. Hatta 40 haftada bile doğmamıştı ilk kızım
sıkcaz dişimizi ama en erken 1 Aralık doğurcaz kızlarÇok şükür kuzum. İnşallah kimse Aralık'tan önce doğurmayacak hep bunu söylüyorum hepimiz için
Çok geçmiş olsun cnm. İyi dinlemeler dua edeceğim mübarek cuma gününe denk geldi dualrımz kabul olsun inşallah
gecmiş olsun canım okudum yazdıklarını inşallah güzel sonuc alcaz nezaman cıkarmış sonuc?
Kuzum tüm kalbimle dua ediyorum sana. İnşallah tertemiz gelecek sonucun
Sen bilirsin kuzum. Zaten ben her halükarda gidicem rahim ağzı ölçmesi için. Bir de fotoğraf istiyorum bakalımBenimkinden farklı yazıyor ben burdan çıkışta hemen şehir hastanesine gititm doktora dedim böyle böyle gerek var mı sizce diye 2 hafta sonra çağırdı dedim sen bilirisn dedi eğer sorun olsaydı giderdimde bi sorun yok gözüküyor büyük ihtimalle gitmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?