Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Anladım canım cok önemli birsey degil belki de
Benimde 30 mm çıkmıştı en son baktığında doktor. Bana da progestani keselim demisti o hafta iste. Bende hala vedalasamadim progestanla

E dahada iyi ozaman sevindim cnm zaten bu gibi durumlarda önceki gebelik referans oluyor erken doğum olmaz o yüzden merak etme

Ay ben utanıyorum zaten fotoğraf isterken bile. Cinsiyet sormaya bile utanıyorum hatta. Sağlık haberini versin gerisi önemli değil. Doktorum bugün çekemeyince çok ısrarcı olamadım artık 2 hafta sonra görürüm. Zaten sağlıklı deyince dünyalar benim oluyor

Amin canım tabi ki en önemlisi sağlıklı olması , hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşaallah

Anladım canım cok önemli birsey degil belki de
Benimde 30 mm çıkmıştı en son baktığında doktor. Bana da progestani keselim demisti o hafta iste. Bende hala vedalasamadim progestanla
Ben hiç sevmiyorum fitil ya. Bana bırak dese arkama bile bakmazdim

Canlar, hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruz. Benim ilk gebeliğim ama okuduklarımdan gördüm ki moral en önemli şey. İnşallah hepimiz sağ salim aralık ayına ulaşacağız ve minikolarımızı sağlıcakla kucağımıza alacağız. Birçok olumsuzluk yaşayan oldu, hareketini hissetmedik paniğe kapıldık. Eminim önümüzdeki 18-20 haftada da bunlar olabilecek ama biz moralimizi yüksek tutacak, hep iyi düşüneceğiz. İyi düşünelim iyi olsun

Aa niye gitmiyorsun ki böyle bişey yazmış bana. Baksın herşeyine o da eksik kalmasın
Benimkinden farklı yazıyor ben burdan çıkışta hemen şehir hastanesine gititm doktora dedim böyle böyle gerek var mı sizce diye 2 hafta sonra çağırdı dedim sen bilirisn dedi eğer sorun olsaydı giderdimde bi sorun yok gözüküyor büyük ihtimalle gitmem

Sen bilirsin kuzum. Zaten ben her halükarda gidicem rahim ağzı ölçmesi için. Bir de fotoğraf istiyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…