Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Canım hadi inşallah sağlıklı sonuçlarla sevinelim. Herseyin yolunda oldugu haberlerini alalım inşallah
Özelde mi yaptırdın nerede yaptırdın? Ön sonuclar kac güne çıkar dedi doktorun ?
Yok canım sabah sonucu alınca araştırmaya fırsat olmadan Antalya Eğitim araştırma hastanesine attık kendimizi. Haftamız da baya ilerledi çünkü. Burdaki bi doçent yaptı operasyonu. 15 güne ön sonuç çıkacakmış. Ön sonuç çok değişmez zaten dedi

Güzelce dinlen canım özellikle 2 3 gün pek kalkma yat dinlen. Vucudun toparlansin. Doktorun zaten önerilerde bulunmustur. Hersey güzel olsun senin icin dua edicem. Yavrunuzu size bagislasin Allahım
Uzman birinin işlemi yapması iyi olmus. Ani hareketlerden kaçın. Öyle söylüyorlar ön sonuc yeterli oluyor diyorlar. İnanalım temiz çıkacak. En başta sen inan ama

İnşallah canım arkadaşım inşallah. Dualarınıza cidden çok ihtiyacım var

Canım önce kalbinde parlaklık göründü ayrıntılıya gönderdi dr. Ayrıntılıda beyninde kist göründü. Bunlar üzerine fetal verdim
canım amnıyo yaptır ve ön sonuç tirozomi 21 için doktoruna kesinlikle fikir verecektir Amniyosentez eline gelmeden hiçbir şey için endişelenme ve üzülme Ben Fetal DNA sonucundan sonra tam 40 45 gün bu şüphelerle yaşadım söyleyebileceğim tek şey vakit kaybetmeden Amniyosentez yaptırman

Bir göbek fotisiiii 18+3 ve ikiz sizce de çok minik değil miiii hala kimse hamile demez
Canım maşallah senin boyun da uzun kilon da az galiba o yüzden şimdilik böyle görünüyor. 22+4üm ve bir anda büyüdü gerçekten. Şu an 165 boy 71 kiloyum. Seninki de 20.haftalardan sonra hızla büyür

Şehir Hastanesi'nde gitmiştim canım. Muayene olduğun bir doktor olursa o yönlendiriyor kayıt yaptırıyorsun
Gittiğimde sorayım canım bende doktoruma
Ayy harika bende çok istiyorum araştırıp gideceğim inşallah kuzum teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…