- 18 Temmuz 2022
- 6.361
- 10.705
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #22.221
Bakalım Allah sağlıkla erdirsin o günlere de kim önce kim sonra doğuracak ben de çok merak ediyorumBenim ki de öyle :) neyse ki benim sezeryan olacak senden önce alırım kucağıma
Demi çok heyecanlı oluyorBakalım Allah sağlıkla erdirsin o günlere de kim önce kim sonra doğuracak ben de çok merak ediyorumyeter ki Aralıkta doğuralim
Canım hadi inşallah sağlıklı sonuçlarla sevinelim. Herseyin yolunda oldugu haberlerini alalım inşallah
Güzel sonuçlar al inşallah canım
Yok canım sabah sonucu alınca araştırmaya fırsat olmadan Antalya Eğitim araştırma hastanesine attık kendimizi. Haftamız da baya ilerledi çünkü. Burdaki bi doçent yaptı operasyonu. 15 güne ön sonuç çıkacakmış. Ön sonuç çok değişmez zaten dediCanım hadi inşallah sağlıklı sonuçlarla sevinelim. Herseyin yolunda oldugu haberlerini alalım inşallah
Özelde mi yaptırdın nerede yaptırdın? Ön sonuclar kac güne çıkar dedi doktorun ?
Ne yedin gittin benim ki hep uyuyorAy umarım güzel pozlar verir. Çok dik başlı falan dedi doktoreller kollar vücut asla durmuyor ama o burun dimdik hep muayenemiz de uzun sürünce artık doktora ısrar edemedim fotoğraf için
İnşallah canım dualarınıza talibimGüzel sonuçlar al inşallah canımkorkma kızların da dediği gibi bu grupta testleri riskli çıkan herkesin amniyosentezi tertemiz geldi.
Güzelce dinlen canım özellikle 2 3 gün pek kalkma yat dinlen. Vucudun toparlansin. Doktorun zaten önerilerde bulunmustur. Hersey güzel olsun senin icin dua edicem. Yavrunuzu size bagislasin AllahımYok canım sabah sonucu alınca araştırmaya fırsat olmadan Antalya Eğitim araştırma hastanesine attık kendimizi. Haftamız da baya ilerledi çünkü. Burdaki bi doçent yaptı operasyonu. 15 güne ön sonuç çıkacakmış. Ön sonuç çok değişmez zaten dedi
İnşallah canım arkadaşım inşallah. Dualarınıza cidden çok ihtiyacım varGüzelce dinlen canım özellikle 2 3 gün pek kalkma yat dinlen. Vucudun toparlansin. Doktorun zaten önerilerde bulunmustur. Hersey güzel olsun senin icin dua edicem. Yavrunuzu size bagislasin Allahım
Uzman birinin işlemi yapması iyi olmus. Ani hareketlerden kaçın. Öyle söylüyorlar ön sonuc yeterli oluyor diyorlar. İnanalım temiz çıkacak. En başta sen inan ama
Bir kaşarlı poğaça bir de vişne suyu. Yarım saat öncesinde yedim kıpır kıpırdıNe yedin gittin benim ki hep uyuyor
Zayıfsın ondandır birde ilk hamilelik değil mi ? O da etkiler derlerdi inanmazdım ama benim 2.çok çabuk belli etti kendini cidden:))Bir göbek fotisiiii18+3 ve ikiz sizce de çok minik değil miiii hala kimse hamile demez
Kaşarlı poğaça niye etkisi mi var ciddenBir kaşarlı poğaça bir de vişne suyu. Yarım saat öncesinde yedim kıpır kıpırdı
canım amnıyo yaptır ve ön sonuç tirozomi 21 için doktoruna kesinlikle fikir verecektir Amniyosentez eline gelmeden hiçbir şey için endişelenme ve üzülme Ben Fetal DNA sonucundan sonra tam 40 45 gün bu şüphelerle yaşadım söyleyebileceğim tek şey vakit kaybetmeden Amniyosentez yaptırmanCanım önce kalbinde parlaklık göründü ayrıntılıya gönderdi dr. Ayrıntılıda beyninde kist göründü. Bunlar üzerine fetal verdim
İnşallah guzel sobuclar alırsın arkadasım
Aşkım bir ara birden büyüyor göbek 20.haftana gelince gözle görülür derecede belli oluyor, ben öne öne çıkarıcam diye belimi ağrısı kronikleşti yaBir göbek fotisiiii18+3 ve ikiz sizce de çok minik değil miiii hala kimse hamile demez
İlk hamilelik etkisi herhalde gerçektenZayıfsın ondandır birde ilk hamilelik değil mi ? O da etkiler derlerdi inanmazdım ama benim 2.çok çabuk belli etti kendini cidden:))
20. Haftada inşallah kendimizi gösterdiğimiz bir foti atarızAşkım bir ara birden büyüyor göbek 20.haftana gelince gözle görülür derecede belli oluyor, ben öne öne çıkarıcam diye belimi ağrısı kronikleşti ya
Canım maşallah senin boyun da uzun kilon da az galiba o yüzden şimdilik böyle görünüyor. 22+4üm ve bir anda büyüdü gerçekten. Şu an 165 boy 71 kiloyum. Seninki de 20.haftalardan sonra hızla büyürBir göbek fotisiiii18+3 ve ikiz sizce de çok minik değil miiii hala kimse hamile demez
Gittiğimde sorayım canım bende doktorumaŞehir Hastanesi'nde gitmiştim canım. Muayene olduğun bir doktor olursa o yönlendiriyor kayıt yaptırıyorsun
Ayy harika bende çok istiyorum araştırıp gideceğim inşallah kuzum teşekkür ediyorumEbe polikilinikleri var canım şehir hastanelerinde. Eğer özelde takipliysen de direkt gidip kayıt olabiliyorsun. Haftana göre sana başlayacağın tarihi söylüyorlar. Benim gittiğim yerde WhatsApp üzerinden grup kurmuşlar oradan bilgilendirme yapıyorlar. Haftada bir gün, yaklaşık 2 saat 4 ya da 5 hafta sürüyor. Son derse eşlerimizi de davet ettiler ki bu çok güzel benceAnnenin beslenmesi, bebek bakımı, banyosu, emzirme ve lohusalık gibi konular işleyeceklermiş. Tabi bu anlattıklarım hastaneye göre değişiklik gösteriyor mu bilemiyorum. İlk dersimiz beslenmeydi ve ben çok memnun kaldığım için devam edeceğim. Kafana takılan tüm soruları da sorabiliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?