Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Umudunu kaybetme lütfen, inşallah amniyosentez sonucun temiz gelecek doktorun ne dedi peki bir yorumu var mı? Parlaklık çok sık görülen bir şey çünkü.
Doktorum acil amniyosentez dedi. Tatil ve aile ziyareti için Antalyaya gelmiştik dün. Sabah öğrenince kendimizi hastaneye attık. Şimdi yapılacak amniyosentez

Yüzde 92 down sendromu çıktı
Canım inşaallah yanılmıştır testlerin yanıldığını çok kez gördük , sırf bundan sebep yaptırmadım bile Allah korusun bir şey çıksa dedim direk amniyosentez yaparım .Amniyosentez de tertemiz gelir inşaallah bebeğin sağlıklıdır dualarım seninle inşaallah hiç bir şeyi yoktur bebeğinin .

Canım ben üniversiteye gidecektim ama kararımı değiştirdim başka bir doktora gittim özel klinikte yaptırdım. Tam 1 saat sürdü. Rahim ağzı acilde bakılmıştı daha önce 36 çıkmışti ama o zaman mesanem doluydu ve cihaza göre de ölçüm değişebilirmis. O yüzden aynı doktora gidicem 2 hafta sonra yine. Umarım kısalma olmaz

İnşallah canım inşallah

Sabah sabah ne güzel haber verdin maşallah 23. Hafta da dört gözle bekliyoruz fotoğraflarını ve gene güzel haberlerini
Ay umarım güzel pozlar verir. Çok dik başlı falan dedi doktor eller kollar vücut asla durmuyor ama o burun dimdik hep muayenemiz de uzun sürünce artık doktora ısrar edemedim fotoğraf için

Doktorum acil amniyosentez dedi. Tatil ve aile ziyareti için Antalyaya gelmiştik dün. Sabah öğrenince kendimizi hastaneye attık. Şimdi yapılacak amniyosentez
Sağlıklı haberler alırsınız inşallah canım korkma sakin ol. Amniyosentez hemen biten bir işlem. Kalbini ferah tut bebegine güven. Ön sonuçlar yeterli oluyor zaten bu durumda inşallah temiz gelir canım benim Allah yardımcınız olsun inşallah

Gözün aydın canım.

Çok şükür kuzum. İnşallah kimse Aralık'tan önce doğurmayacak hep bunu söylüyorum hepimiz için

Normal sınırlarda anatomi incelemesi 2 hafta sonra kontrol us önerilir yazıyor verdiği kağıtta en alttaa ama gitmeyeceğim canım ben kendide dedi 2 hafta sonra gel diye
Aa niye gitmiyorsun ki böyle bişey yazmış bana. Baksın herşeyine o da eksik kalmasın

Eklentiler

• 1000040055.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 27
Ay minik şebnemmm iyiymiş ya şükür çok sevindim canım benimm rahim ağzı uzunluğunu için sen başla progestana en kısa sürede etki gösterecektik sıkma canını
İnşallah canım ilk gebeliğimde ilk 12 hafta kullandım. Bunda 32ye kadar kullanalım dedi. İnşallah iyi olur

Kızlar gebe okulu araştırmaya başladım daha önce konuşulmuştu sanırım. Gidenler olduysa nasıl bir yol izleniyor kayıt nasıl olunuyor bilenler bilgi verebilirse çok makbule geçer
Ebe polikilinikleri var canım şehir hastanelerinde. Eğer özelde takipliysen de direkt gidip kayıt olabiliyorsun. Haftana göre sana başlayacağın tarihi söylüyorlar. Benim gittiğim yerde WhatsApp üzerinden grup kurmuşlar oradan bilgilendirme yapıyorlar. Haftada bir gün, yaklaşık 2 saat 4 ya da 5 hafta sürüyor. Son derse eşlerimizi de davet ettiler ki bu çok güzel bence Annenin beslenmesi, bebek bakımı, banyosu, emzirme ve lohusalık gibi konular işleyeceklermiş. Tabi bu anlattıklarım hastaneye göre değişiklik gösteriyor mu bilemiyorum. İlk dersimiz beslenmeydi ve ben çok memnun kaldığım için devam edeceğim. Kafana takılan tüm soruları da sorabiliyorsun.

25mis canım. Alt sınıra yakın diye kontrol edelim dedi. İnşallah daha da düşmez. Açıklık yumuşama falan yok zaten çok riskli bir durum olsa açılma oluyormuş ıkınmami istedi ultrasonda bakarken. Hiç bir degisiklik olmadı. O yüzden korkacak bişey yok ama temkinli olalım dedi

Genelde çoğu doktor bakmazmis canım ama doktorum bakmayı tercih ettiğini söyledi. O kısım da 23te oluşuyormuş. O yüzden bakalım tekrar dedi. Zaten fotoğraf da alamadik gidicem her türlü Progestan da 32ye kadar kullanmanı isteyebilirim duruma göre bakicaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…