Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Canım önce kalbinde parlaklık göründü ayrıntılıya gönderdi dr. Ayrıntılıda beyninde kist göründü. Bunlar üzerine fetal verdim

Canım önce kalbinde parlaklık göründü ayrıntılıya gönderdi dr. Ayrıntılıda beyninde kist göründü. Bunlar üzerine fetal verdim
Anladım cnm parlaklıkta tek başına net gösterge olmuyor aslında hele kist tamamen gidebilir bile sen sakın kesin sonucu almadan üzme kendini .
Amniyosentez ön sonuç hızlıca çıkar zatn rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah

Canım peki ense kalınlığı burnu nasıldı ultrasonda ona baktılar mı? Cherry Mom dediği gibi parlaklık kist çok kişide görülen bir şey sonra geçiyordu

Balımmm benim arkadaşımın kızına da doktor beyninde kist görünüyor dedi ama çok şükür sağlıkla doğdu hiçbir şeyi yok içini ferah tut inşallah senin bebişinde sağlıkla doğacak

Onlar iyidi ikili testimiz de iyiydi
Canım ikili testinde iyiymiş, kesinlikle amniyosentez yaptır, özelde zaten hızlı çıkıyormuş ön sonuç. Birde ayrıntılıda yüz yapısından falan belli olurdu, onlar hariç bir şey görülmemiş, inşallah temiz sonuçlar gelir tüm dualarımız seninle

Fetal dna sonucum çıktı hiç iyi değil malesef yüksek riskli çıktı sonucum trizomi21 açısından
canım gönlünü ferah tut asla karartma yüreğini bebişin hisseder. Benim ikili tarama testim yüksek riskli çıkmıştı hep inkar ettim bebeğim sağlıklı dedim çok şükür öyle . Lütfen sen de sağlıklı olduğuna inan. Benzer durumlar hem burada hem de sosyal hayatımızda karşımıza çıkıyor ve sağlıklı bebişler geliyor anneler stres olduğuyla kalıyor. Amniyosentezini yaptır temiz gelecek o da

Ayyy maşallah prensese yaa çok sevindim kuzum gözün aydın darısı bekleyen tüm annelere

İntergene yaptırdım. Bugün amniyosentez yaptıracağım muhtemelen
Canım vakit kaybetmeden amniyosentez yaptır. İnşallah fetal dna yanılmıştır. Dualarımız seninle Allahım tüm bebeklerimize sağlık versin sağlıkla dogsun buyusunler.

Canım intergen benim tüm genetik sürecimi yöneten firma , Doktor Serdar Ceylaner genetik alanında çok iyi bir doktor .Allah bin kere razı olsun şuan bizim genetiğimize teşhis koyan o oldu.

Kızlar gebe okulu araştırmaya başladım daha önce konuşulmuştu sanırım. Gidenler olduysa nasıl bir yol izleniyor kayıt nasıl olunuyor bilenler bilgi verebilirse çok makbule geçer
Şehir Hastanesi'nde gitmiştim canım. Muayene olduğun bir doktor olursa o yönlendiriyor kayıt yaptırıyorsun

Aa İntergen yaptırmışsınız , sonuç ne çıktı canım geçmiş mesajları okuyamadım inşaallah bir şeyi yoktır bebeğini gönlünü ferah tut
Doktorla görüşme için randevu istemeni tavsiye ederim direk görüntülü arama yapıyor Serdar hoca , durumdan bahsedersin o seni aydınlatır , nasıl bir yol izlemen konusunda da yönlendirir .İnşaallah yanılmadır hatalı sonuçtur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…