Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Fetal dna sonucum çıktı 😞 hiç iyi değil malesef yüksek riskli çıktı sonucum trizomi21 açısından
Amniyosentez en garantisi şu an umarım amniyosentez sonucu tertemiz gelir 🤲
cezerye_ cezerye_ kızz ben sana yazmamışım 😢 maşallah yakışıklına yaaa 😍 dua et oğlum oluyor kızım olsaydı taliptim 😂
Canın sağolsun bebişim 😂😘 neyse bizim firlamalar da bebekte üç beş tur atar kanka kanka😂😂

kızlar şampuan, pişik kremi, losyon vs. Mustela yenidoğan seti alacaktım ancak doğal içerik konusunda pureseed ve ecowell markalarını da beğendim. Kullandığınız ya da almayı düşündüğünüz marka hangisi

Kızlar biraz bağırsaklarımı bozmuşum karnımda hafif ağrı var ama bebeğimin vurmasını resmen vajina girişimde hissediyorum ya sanki her an vajinamdan bir şey çıkacakmış hissi var 🤦🏻‍♀️ normal mi ilk kez bu şekilde hissediyorum bu kadar aşağıda ..

Benim de öyle ya. Doğurdum doğurcam sanki 😃
Ayy benim ilk gebelik ama kocaman bence ama kilomda artış yok 58le devam ve çok zorlanıyorum aşırı sert göbüşü çıkmayan arkadaşlarım acele etmeyin sefasını sürün foto paylaşıyorum şuraya

Eklentiler

• IMG_8085.webp
    IMG_8085.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 55
K kumsal007 şimdi nasılsın? Geçti gitti bile, söylemesi kolay ama çok stres yapmadan beklemeye çalış, şu an her şey çok yeni, üzme kendini ❤️ hayırlı haberler alırsın inş en kısa zamanda 🙏

Ayy benim ilk gebelik ama kocaman bence ama kilomda artış yok 58le devam ve çok zorlanıyorum aşırı sert göbüşü çıkmayan arkadaşlarım acele etmeyin sefasını sürün foto paylaşıyorum şuraya
Göbüşü çıkan annelere eriyorum 🫠 bende bu hissi 6 yıl bekleyen bir insan olarak aşırı sabırsızlanıyorum büyük göbüşte dert olucak biliyorum ama herşeye rağmen bi an önce çıksın penguen moduna geçiyim istiyorum 😅

maşallah cok tatlııı göbüş ya😍🧿
Ahh kuzum gel de bana sor birden bire çıktı
Göbüşü çıkan annelere eriyorum 🫠 bende bu hissi 6 yıl bekleyen bir insan olarak aşırı sabırsızlanıyorum büyük göbüşte dert olucak biliyorum ama herşeye rağmen bi an önce çıksın penguen moduna geçiyim istiyorum 😅
Canımm o kadar haklısın ki ben de aynını söylüyodum çıksa da hamile olduğumu anlasam diye ama aşırı gergin patlayacak gibi hissediyorum bazen ve daha yolun yarısı ( bugün manifest günüymüş 08.08 evrene yanlış mesaj göndermiyim isyan etmiyorum )☺️☺️☺️

Kızlar biraz bağırsaklarımı bozmuşum karnımda hafif ağrı var ama bebeğimin vurmasını resmen vajina girişimde hissediyorum ya sanki her an vajinamdan bir şey çıkacakmış hissi var 🤦🏻‍♀️ normal mi ilk kez bu şekilde hissediyorum bu kadar aşağıda ..
Canım benim de dün böyleydi oturur pozisyondayken bir anda aynı senin gibi vajinamdan çıkacak gibi hissettim hemen koltuğa uzanıp ayaklarımı yukarı diktim yatış pozisyonuna geçtim ve Eski haline geri döndü Anladığım kadarıyla bebeğimizin pozisyonu ile alakalı sanırım ayakları aşağı tarafa geldiğinde tekmeyi orada hissediyoruz🥰

kızlar şampuan, pişik kremi, losyon vs. Mustela yenidoğan seti alacaktım ancak doğal içerik konusunda pureseed ve ecowell markalarını da beğendim. Kullandığınız ya da almayı düşündüğünüz marka hangisi
Canım ben araştırdım ya mustela alacam yada weleda alacam, muhtemelen ilk aylar weleda sonra mustela kullanırım

Canım benim de dün böyleydi oturur pozisyondayken bir anda aynı senin gibi vajinamdan çıkacak gibi hissettim hemen koltuğa uzanıp ayaklarımı yukarı diktim yatış pozisyonuna geçtim ve Eski haline geri döndü Anladığım kadarıyla bebeğimizin pozisyonu ile alakalı sanırım ayakları aşağı tarafa geldiğinde tekmeyi orada hissediyoruz🥰
Kuzum evet daha önce aşağı vurduğunu hissetmiştim ama dediğim gibi ilk kez bu kadar vajinama yakın hissettim inşaallah normaldir dediğin gibi 🥰

Back
X