- 15 Mayıs 2022
- 1.517
- 1.775
- 83
- Konu Sahibi annabelica
- #22.241
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de öyle ya. Doğurdum doğurcam sankiZayıfsın ondandır birde ilk hamilelik değil mi ? O da etkiler derlerdi inanmazdım ama benim 2.çok çabuk belli etti kendini cidden:))
Vişne suyunun etkisi var da karnımı doyurmak için yedim poğaçayı. Hiç bir anlamı yokKaşarlı poğaça niye etkisi mi var ciddenvişne suyu favorim
![]()
Aşkım bende 1.63 boy 71 kiloyumCanım maşallah senin boyun da uzun kilon da az galiba o yüzden şimdilik böyle görünüyor. 22+4üm ve bir anda büyüdü gerçekten. Şu an 165 boy 71 kiloyum. Seninki de 20.haftalardan sonra hızla büyür![]()
Amniyosentez en garantisi şu an umarım amniyosentez sonucu tertemiz gelirFetal dna sonucum çıktıhiç iyi değil malesef yüksek riskli çıktı sonucum trizomi21 açısından
Canın sağolsun bebişimcezerye_ kızz ben sana yazmamışım
maşallah yakışıklına yaaa
dua et oğlum oluyor kızım olsaydı taliptim
![]()
Allah seni sormasam senin yüzünden poğaça yiyip şiştiğmle kalcamVişne suyunun etkisi var da karnımı doyurmak için yedim poğaçayı. Hiç bir anlamı yoksabahın köründe çikolata da yenmiyor
![]()
Belki de öyle oluyordur kız bilmiyorum ki. Sen deyince mantıklı geldiAllah seni sormasam senin yüzünden poğaça yiyip şiştiğmle kalcamkarbonhidrat hareketlendiriyor cocuğu sandım hrhehe
Ayy benim ilk gebelik ama kocaman bence ama kilomda artış yok 58le devam ve çok zorlanıyorum aşırı sert göbüşü çıkmayan arkadaşlarım acele etmeyin sefasını sürün foto paylaşıyorum şurayaBenim de öyle ya. Doğurdum doğurcam sanki![]()
maşallah cok tatlııı göbüş yaAyy benim ilk gebelik ama kocaman bence ama kilomda artış yok 58le devam ve çok zorlanıyorum aşırı sert göbüşü çıkmayan arkadaşlarım acele etmeyin sefasını sürün foto paylaşıyorum şuraya
Göbüşü çıkan annelere eriyorumAyy benim ilk gebelik ama kocaman bence ama kilomda artış yok 58le devam ve çok zorlanıyorum aşırı sert göbüşü çıkmayan arkadaşlarım acele etmeyin sefasını sürün foto paylaşıyorum şuraya
Ahh kuzum gel de bana sor birden bire çıktımaşallah cok tatlııı göbüş ya❤
![]()
Canımm o kadar haklısın ki ben de aynını söylüyodum çıksa da hamile olduğumu anlasam diye ama aşırı gergin patlayacak gibi hissediyorum bazen ve daha yolun yarısı ( bugün manifest günüymüş 08.08 evrene yanlış mesaj göndermiyim isyan etmiyorum )Göbüşü çıkan annelere eriyorumbende bu hissi 6 yıl bekleyen bir insan olarak aşırı sabırsızlanıyorum büyük göbüşte dert olucak biliyorum ama herşeye rağmen bi an önce çıksın penguen moduna geçiyim istiyorum
![]()
Canım benim de dün böyleydi oturur pozisyondayken bir anda aynı senin gibi vajinamdan çıkacak gibi hissettim hemen koltuğa uzanıp ayaklarımı yukarı diktim yatış pozisyonuna geçtim ve Eski haline geri döndü Anladığım kadarıyla bebeğimizin pozisyonu ile alakalı sanırım ayakları aşağı tarafa geldiğinde tekmeyi orada hissediyoruzKızlar biraz bağırsaklarımı bozmuşum karnımda hafif ağrı var ama bebeğimin vurmasını resmen vajina girişimde hissediyorum ya sanki her an vajinamdan bir şey çıkacakmış hissi varnormal mi ilk kez bu şekilde hissediyorum bu kadar aşağıda ..
Canım ben araştırdım ya mustela alacam yada weleda alacam, muhtemelen ilk aylar weleda sonra mustela kullanırımkızlar şampuan, pişik kremi, losyon vs. Mustela yenidoğan seti alacaktım ancak doğal içerik konusunda pureseed ve ecowell markalarını da beğendim. Kullandığınız ya da almayı düşündüğünüz marka hangisi
Kuzum evet daha önce aşağı vurduğunu hissetmiştim ama dediğim gibi ilk kez bu kadar vajinama yakın hissettim inşaallah normaldir dediğin gibiCanım benim de dün böyleydi oturur pozisyondayken bir anda aynı senin gibi vajinamdan çıkacak gibi hissettim hemen koltuğa uzanıp ayaklarımı yukarı diktim yatış pozisyonuna geçtim ve Eski haline geri döndü Anladığım kadarıyla bebeğimizin pozisyonu ile alakalı sanırım ayakları aşağı tarafa geldiğinde tekmeyi orada hissediyoruz![]()