Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Bu arada dün doktora gittim kızlarr doktor suyun fazla karbonhidrat çok mu tükettin yada kavun karpuz çok mı yedin dedi. Karpuz çok yiyodum ondan kaynaklıymış. Çok önemli değil ama dikkat etmelisin dedi. Var mı aranızda suyu fazla olan ne yaptınız dengelenmesi için
Şekerden şüphelenirler genelde öyle bi durumda karpuzda çok etkiler.
Şeker yüklemesi yaptırcak mısın

Şekerden şüphelenirler genelde öyle bi durumda karpuzda çok etkiler.
Şeker yüklemesi yaptırcak mısın
Şimdilik çok önemli değil ama böyle devam ederse şeker testi yaptıracak doktor öyle dedi . Karpuz kavunu kestim. Pirinç pilavı makarna da yapmıycam sadece bulgur yada basmati dedi doktor. Öyle işte canım 16sında detaylım var bakalım o doktor ne diyecek.

Şimdilik çok önemli değil ama böyle devam ederse şeker testi yaptıracak doktor öyle dedi . Karpuz kavunu kestim. Pirinç pilavı makarna da yapmıycam sadece bulgur yada basmati dedi doktor. Öyle işte canım 16sında detaylım var bakalım o doktor ne diyecek.
Ay canım detaylımız aynı gün 😍

Detaylıda tekrar bi ölçülür canım normale döner belki bu şekilde dikkat edersen

Ya aslında çok bişey de yediğim yok hergün karpuz yemek dışında . Bi endişe etmedim değil yani
Canım şeker yüksek olunca artış olur bebegin suyunda. Cok sekerli beslenme. Biraz diyet yap bu aralar. Hersey duzelir merak etme. Bol su ic ama. Vucuttan şekeri suyla atarsin.
Bana karpuz kavun yasak mesela

Chicco’da ufak çaplı indirime girmiş kızlar, tarak makas

Eklentiler

• IMG_5047.webp
    IMG_5047.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 23
Detaylıda tekrar bi ölçülür canım normale döner belki bu şekilde dikkat edersen
Ayy inşallah canım yaa
Dün doktor öyle deyince soracaklarımda gitti aklımdan. İnsan önemli değil dese de takıyor netten baktım erken doğum falan yazıyor 🙁 Allah korusun. Öyle bişey olsa doktor söylerdi demi kuzu ya

Canım şeker yüksek olunca artış olur bebegin suyunda. Cok sekerli beslenme. Biraz diyet yap bu aralar. Hersey duzelir merak etme. Bol su ic ama. Vucuttan şekeri suyla atarsin.
Bana karpuz kavun yasak mesela
Banada yasakladı. Canım şekerim yüksek mi bilmiyorum ölçmedi. Şimdilik önemli değil ama dikkat et ileride şeker testi yaparız yoksa dedi çok şey de yemiyorum canım niye böyle oldu

Back
X