- 23 Mart 2016
- 30.612
- 91.549
- 598
- Konu Sahibi annabelica
- #22.621
Oldu baya fark edeli cnm geçmişi okuyunca dedim 1 2 gün banlı kalır ama dönmeyince yazayım artık dedim :))yokluğumu farketmişsin bu arada
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldu baya fark edeli cnm geçmişi okuyunca dedim 1 2 gün banlı kalır ama dönmeyince yazayım artık dedim :))yokluğumu farketmişsin bu arada
![]()
Sembolik 1 haftamı o işler3 aya kadar dayanırsak iyi![]()
Yaa canım benimOldu baya fark edeli cnm geçmişi okuyunca dedim 1 2 gün banlı kalır ama dönmeyince yazayım artık dedim :))
Şekerden şüphelenirler genelde öyle bi durumda karpuzda çok etkiler.Bu arada dün doktora gittim kızlarr doktor suyun fazla karbonhidrat çok mu tükettin yada kavun karpuz çok mı yedin dedi. Karpuz çok yiyodum ondan kaynaklıymış. Çok önemli değil ama dikkat etmelisin dedi. Var mı aranızda suyu fazla olan ne yaptınız dengelenmesi için
Yani cidden hemen hemn öyle ütülü şeylerin hepsi bittiğinde ne varsa giydirmiştimSembolik 1 haftamı o işler![]()
Şimdilik çok önemli değil ama böyle devam ederse şeker testi yaptıracak doktor öyle dedi . Karpuz kavunu kestim. Pirinç pilavı makarna da yapmıycam sadece bulgur yada basmati dedi doktor. Öyle işte canım 16sında detaylım var bakalım o doktor ne diyecek.Şekerden şüphelenirler genelde öyle bi durumda karpuzda çok etkiler.
Şeker yüklemesi yaptırcak mısın
Ay canım detaylımız aynı günŞimdilik çok önemli değil ama böyle devam ederse şeker testi yaptıracak doktor öyle dedi . Karpuz kavunu kestim. Pirinç pilavı makarna da yapmıycam sadece bulgur yada basmati dedi doktor. Öyle işte canım 16sında detaylım var bakalım o doktor ne diyecek.
Yaaa benim saat 14:00 senin kaçtaAy canım detaylımız aynı gün![]()
Aşko benim sabah 11:30, daha erkene alacaktım ama yer yoktuYaaa benim saat 14:00 senin kaçta
Aynen yaaValla demi zaten okşaya okşaya seve seve yapıyorsun![]()
Detaylıda tekrar bi ölçülür canım normale döner belki bu şekilde dikkat edersenŞimdilik çok önemli değil ama böyle devam ederse şeker testi yaptıracak doktor öyle dedi . Karpuz kavunu kestim. Pirinç pilavı makarna da yapmıycam sadece bulgur yada basmati dedi doktor. Öyle işte canım 16sında detaylım var bakalım o doktor ne diyecek.
Canım şeker yüksek olunca artış olur bebegin suyunda. Cok sekerli beslenme. Biraz diyet yap bu aralar. Hersey duzelir merak etme. Bol su ic ama. Vucuttan şekeri suyla atarsin.Ya aslında çok bişey de yediğim yok hergün karpuz yemek dışında . Bi endişe etmedim değil yani
Sal artık kendini birazKızlar tırnak makası, makas mı olmalı? Törpümü otomatik ?
Aşko benim sabah 11:30, daha erkene alacaktım ama yer yoktu![]()
Bataklık gibi ya düştüm çıkamıyorumSal artık kendini birazdiğer aylara alışveriş kalmayacak bacı
Ayy inşallah canım yaaDetaylıda tekrar bi ölçülür canım normale döner belki bu şekilde dikkat edersen
Banada yasakladı. Canım şekerim yüksek mi bilmiyorum ölçmedi. Şimdilik önemli değil ama dikkat et ileride şeker testi yaparız yoksa dedi çok şey de yemiyorum canım niye böyle olduCanım şeker yüksek olunca artış olur bebegin suyunda. Cok sekerli beslenme. Biraz diyet yap bu aralar. Hersey duzelir merak etme. Bol su ic ama. Vucuttan şekeri suyla atarsin.
Bana karpuz kavun yasak mesela
Ayy inşallah canım yaa
Dün doktor öyle deyince soracaklarımda gitti aklımdan. İnsan önemli değil dese de takıyor netten baktım erken doğum falan yazıyorAllah korusun. Öyle bişey olsa doktor söylerdi demi kuzu ya