- 23 Ekim 2024
- 3.033
- 4.678
- 48
- Konu Sahibi annabelica
- #22.601
Güle güle giysin inşallah tosunumKızlar oğluşumuza ciciler aldık bugünnnn. Yiaa eriyorum hepsineeee
Allahım giydirip eskitmeyi de nasip etsin inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle giysin inşallah tosunumKızlar oğluşumuza ciciler aldık bugünnnn. Yiaa eriyorum hepsineeee
Allahım giydirip eskitmeyi de nasip etsin inşallah![]()
Canım öyle başkası tarafındanda kullanılabiliyormuş muKızlar hesabım başkası tarafından kullanılmış yöneticilerle de görüşme sağladım sabah bi baktım tek ayak cezası yazıyor sonra maillerime baktım bana ait olmayan mesajlar vardı neyse ki kapatıldı hemen ben bunu yeni açtım
Canım şifremi bilen biri girmiş yakın tanıdıklar girmiştir dediler. Yani aynı şifreyle girmiş giren kişiCanım öyle başkası tarafındanda kullanılabiliyormuş muçok tehlikeli ya
Ay ne kadar büyük geldi gözüme öyleyse dediğn gibi yaza bi artist geliyorKız ne 3 yaşı hepsi 6-9 ayhatta pantolonu 0 3 ay
seneye yaza giysin diye iiinsallahhh yazlıklar
Teşekkür ederiz canım benim
Bizde yeni aldik birseyler diyebilirim bence hemen alınmıyor bide insanın beğendiği birseyler bulmasi cokta kolay degil benim düşüncem bu yönde![]()
Aaa çok şaşırdım bunaKızlar hesabım başkası tarafından kullanılmış yöneticilerle de görüşme sağladım sabah bi baktım tek ayak cezası yazıyor sonra maillerime baktım bana ait olmayan mesajlar vardı neyse ki kapatıldı hemen ben bunu yeni açtım
Amin teyzesiiiiGüle güle giysin inşallah tosunum![]()
Fotoda gerçekten öyle duruyor, bende geçen çekip atacaktım sonra baktım 10 yaş tulumu gibi duruyor vazgeçtimAy ne kadar büyük geldi gözüme öyleyse dediğn gibi yaza bi artist geliyor![]()
Bize ahsen olduğunu kanıtla diyor muşumannabelica canım özelde yazışmıştık ahsen ben o hesap kapatıldı bunu yeni açtım beni tekrar ekler misin
Fotolarda bebekler de hep büyük çıkar ya onun gibi oldu heraldeAy ne kadar büyük geldi gözüme öyleyse dediğn gibi yaza bi artist geliyor![]()
Ay ne izlerdim winnie’yi çizgi filmini en sevdiklerimden biriAmin teyzesiiii
Ben Winnie the Pooh coook seviyorum. Özellikle ariyorum girdigim magazalarda ama pek bulamıyorum. Bugunde o niyetle gittik ama lisansli Looney tunes görünce yine dayanamadım
Erkek bebislere göre güzel seyler de bulunabiliyormus umutlarım yeşerdi![]()
Ay bi dünya avuç içi kadar şeyi yıkayıp ütüleyeceğiz ona göre alınFotolarda bebekler de hep büyük çıkar ya onun gibi oldu heraldebirbucuk karış bile yok cogu
![]()
Canım benim bildiğim yok ama, 1 hafta dikkat edersen yediklerine gözle görülür fark oluyormuşBu arada dün doktora gittim kızlarr doktor suyun fazla karbonhidrat çok mu tükettin yada kavun karpuz çok mı yedin dedi. Karpuz çok yiyodum ondan kaynaklıymış. Çok önemli değil ama dikkat etmelisin dedi. Var mı aranızda suyu fazla olan ne yaptınız dengelenmesi için
Yaaa bendeeeeAy ne izlerdim winnie’yi çizgi filmini en sevdiklerimden biriküçük winnie geliyor
![]()
Kanka ben bir tane alman dr takip ediyorum, 3.aydan sonra ütülemeden giydirin bebekte dış şeylere karşı bağışıklık oluşsun diyor. Öyle yapılmalımı?Ay bi dünya avuç içi kadar şeyi yıkayıp ütüleyeceğiz ona göre alın![]()
allahtan o sıra kış oluyor yoksa ütü yapmak offff
![]()
Bize ahsen olduğunu kanıtla diyor muşumzor alışırım ben
![]()
Çok dogruuuAy bi dünya avuç içi kadar şeyi yıkayıp ütüleyeceğiz ona göre alın![]()
allahtan o sıra kış oluyor yoksa ütü yapmak offff
![]()
Ya aslında çok bişey de yediğim yok hergün karpuz yemek dışında . Bi endişe etmedim değil yaniCanım benim bildiğim yok ama, 1 hafta dikkat edersen yediklerine gözle görülür fark oluyormuş
3 aya kadar dayanırsak iyiKanka ben bir tane alman dr takip ediyorum, 3.aydan sonra ütülemeden giydirin bebekte dış şeylere karşı bağışıklık oluşsun diyor. Öyle yapılmalımı?
Valla demi zaten okşaya okşaya seve seve yapıyorsunÇok dogruuuben annemleri calistiririm galiba. Yok artik yani hem çocuğu ben tasiyayim hem ütüyü ben yapayim
kiz zevkle yaparim ben o ütüyü. Kurban olurum bu duygulari bize yaşatan Allahıma
ağlayacağım simdiiii