Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Kızlar hesabım başkası tarafından kullanılmış yöneticilerle de görüşme sağladım sabah bi baktım tek ayak cezası yazıyor sonra maillerime baktım bana ait olmayan mesajlar vardı neyse ki kapatıldı hemen ben bunu yeni açtım
Canım öyle başkası tarafındanda kullanılabiliyormuş mu 😑🙁 çok tehlikeli ya

Kız ne 3 yaşı hepsi 6-9 ay 😄 hatta pantolonu 0 3 ay 🤤 seneye yaza giysin diye iiinsallahhh yazlıklar 🙏🥰
Teşekkür ederiz canım benim🥰
Bizde yeni aldik birseyler diyebilirim bence hemen alınmıyor bide insanın beğendiği birseyler bulmasi cokta kolay degil benim düşüncem bu yönde 💗
Ay ne kadar büyük geldi gözüme öyleyse dediğn gibi yaza bi artist geliyor 🥰🥰

Kızlar hesabım başkası tarafından kullanılmış yöneticilerle de görüşme sağladım sabah bi baktım tek ayak cezası yazıyor sonra maillerime baktım bana ait olmayan mesajlar vardı neyse ki kapatıldı hemen ben bunu yeni açtım
Aaa çok şaşırdım buna

Güle güle giysin inşallah tosunum 😍🫶
Amin teyzesiiii 🥰🥰
Ben Winnie the Pooh coook seviyorum. Özellikle ariyorum girdigim magazalarda ama pek bulamıyorum. Bugunde o niyetle gittik ama lisansli Looney tunes görünce yine dayanamadım 🤤
Erkek bebislere göre güzel seyler de bulunabiliyormus umutlarım yeşerdi 😂

Amin teyzesiiii 🥰🥰
Ben Winnie the Pooh coook seviyorum. Özellikle ariyorum girdigim magazalarda ama pek bulamıyorum. Bugunde o niyetle gittik ama lisansli Looney tunes görünce yine dayanamadım 🤤
Erkek bebislere göre güzel seyler de bulunabiliyormus umutlarım yeşerdi 😂
Ay ne izlerdim winnie’yi çizgi filmini en sevdiklerimden biri 🤭 küçük winnie geliyor 😂😂🥰

Bu arada dün doktora gittim kızlarr doktor suyun fazla karbonhidrat çok mu tükettin yada kavun karpuz çok mı yedin dedi. Karpuz çok yiyodum ondan kaynaklıymış. Çok önemli değil ama dikkat etmelisin dedi. Var mı aranızda suyu fazla olan ne yaptınız dengelenmesi için

Bu arada dün doktora gittim kızlarr doktor suyun fazla karbonhidrat çok mu tükettin yada kavun karpuz çok mı yedin dedi. Karpuz çok yiyodum ondan kaynaklıymış. Çok önemli değil ama dikkat etmelisin dedi. Var mı aranızda suyu fazla olan ne yaptınız dengelenmesi için
Canım benim bildiğim yok ama, 1 hafta dikkat edersen yediklerine gözle görülür fark oluyormuş

Ay bi dünya avuç içi kadar şeyi yıkayıp ütüleyeceğiz ona göre alın :-) :-) allahtan o sıra kış oluyor yoksa ütü yapmak offff :ruh:
Çok dogruuu😍😄 ben annemleri calistiririm galiba. Yok artik yani hem çocuğu ben tasiyayim hem ütüyü ben yapayim😏😄😄 kiz zevkle yaparim ben o ütüyü. Kurban olurum bu duygulari bize yaşatan Allahıma 🥲🥲 ağlayacağım simdiiii

Çok dogruuu😍😄 ben annemleri calistiririm galiba. Yok artik yani hem çocuğu ben tasiyayim hem ütüyü ben yapayim😏😄😄 kiz zevkle yaparim ben o ütüyü. Kurban olurum bu duygulari bize yaşatan Allahıma 🥲🥲 ağlayacağım simdiiii
Valla demi zaten okşaya okşaya seve seve yapıyorsun 🥰🥰

Back
X