Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Banada yasakladı. Canım şekerim yüksek mi bilmiyorum ölçmedi. Şimdilik önemli değil ama dikkat et ileride şeker testi yaparız yoksa dedi çok şey de yemiyorum canım niye böyle oldu
Canım seker yüksek olunca genelde suyu yükselir. Dengeli beslen birsey olmaz. Zaten cok fazla dememis ya onemli olan o bence.
Beyaz ekmek yeme mesela. Tatlı tüketimin fazlaysa onu da azalt. Düzelir merak etme.
Varsa birilerinde şeker ölçüm cihazı 1 2 günlüğüne ödünç alıp kontrol edebilirsin aslinda aç ve tok. Veya saglik ocaginda aç tok seker verebilirsin hem ogrenmis olursun

Kızlar tırnak makası, makas mı olmalı? Törpümü otomatik ?
Bence törpü 🙈 marka sorma henüz netlik yok bir marka var aklımda ama fiyatı yüksek atayım bak yine kuzu

Eklentiler

• 1000119601.webp
    1000119601.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 33
Canım seker yüksek olunca genelde suyu yükselir. Dengeli beslen birsey olmaz. Zaten cok fazla dememis ya onemli olan o bence.
Beyaz ekmek yeme mesela. Tatlı tüketimin fazlaysa onu da azalt. Düzelir merak etme.
Varsa birilerinde şeker ölçüm cihazı 1 2 günlüğüne ödünç alıp kontrol edebilirsin aslinda aç ve tok. Veya saglik ocaginda aç tok seker verebilirsin hem ogrenmis olursun
Canım çok teşekkür ederim ekmeği doktor da söyledi dünden beri tam buğday yiyorum karbonhidrat miktarı en az olanı aldım

Kızlar bugün bebek nemlemdiricisi içeriklerini inceledim. İkisi de tertemiz içerik. Yenidoğan için mamaAura daha iyi çünkü yutulsa bile zarar vermez içerikte. Sonrasında ise antioksidan bakım için Dermakidda öne çıkıyor. Ben ilk olarak MamaAura alacağım 🌸 bunların dışında araştırdığım ecowell, minoris, weleda, incia da temiz içerikte 🤍

Eklentiler

• 1000119632.webp
    1000119632.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 29
  • 1000119633.webp
    1000119633.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar bugün bebek nemlemdiricisi içeriklerini inceledim. İkisi de tertemiz içerik. Yenidoğan için mamaAura daha iyi çünkü yutulsa bile zarar vermez içerikte. Sonrasında ise antioksidan bakım için Dermakidda öne çıkıyor. Ben ilk olarak MamaAura alacağım 🌸 bunların dışında araştırdığım ecowell, minoris, weleda, incia da temiz içerikte 🤍
Kızlar mesela duştan sonra ne sürülür? Losyon mu? Nemlendirici krem mi? Yağ mı? Vücut için

Ayy inşallah canım yaa
Dün doktor öyle deyince soracaklarımda gitti aklımdan. İnsan önemli değil dese de takıyor netten baktım erken doğum falan yazıyor 🙁 Allah korusun. Öyle bişey olsa doktor söylerdi demi kuzu ya
İnan hamilelikte neye baksan erken doğum riski diyor zaten her şey ama her şeyde sonuç hep bu o yüzden çokta bakmamak lazım.dr lar zaten aman hamile psikolojik etkilenmesin demiyor ne varsa çat çat söylüyor yani ciddi bir durumun olsa emin ol o dr seni bırakmazdı rahat ol.

İnan hamilelikte neye baksan erken doğum riski diyor zaten her şey ama her şeyde sonuç hep bu o yüzden çokta bakmamak lazım.dr lar zaten aman hamile psikolojik etkilenmesin demiyor ne varsa çat çat söylüyor yani ciddi bir durumun olsa emin ol o dr seni bırakmazdı rahat ol.
Canınbenim çok sağol gerçekten çok haklısın neye baksak hep sıkıntı strese sokuyor insanı kimse kimseyi de düşünmüyor

Back
X