- 23 Ekim 2024
- 3.033
- 4.679
- 48
- Konu Sahibi annabelica
- #22.641
Grubun muhtarı gibi hissediyorum kendimi ya 

her masada varız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CansınGrubun muhtarı gibi hissediyorum kendimi yaher masada varız
Kanka siz bir şey yazın diye bekliyorumKız ne çabuk buldun da bana attın![]()
Sakin ol daha önümüzde uzun zaman var herseyi almaya zamanımız olacakBataklık gibi ya düştüm çıkamıyorum![]()
Süpersin canımKanka siz bir şey yazın diye bekliyorum![]()
Canım seker yüksek olunca genelde suyu yükselir. Dengeli beslen birsey olmaz. Zaten cok fazla dememis ya onemli olan o bence.Banada yasakladı. Canım şekerim yüksek mi bilmiyorum ölçmedi. Şimdilik önemli değil ama dikkat et ileride şeker testi yaparız yoksa dedi çok şey de yemiyorum canım niye böyle oldu
Bence törpüKızlar tırnak makası, makas mı olmalı? Törpümü otomatik ?
En korktuğum şeylerden biridir muhtemelen şu tırnak kesimiBence törpümarka sorma henüz netlik yok bir marka var aklımda ama fiyatı yüksek atayım bak yine kuzu
Bu ete gelince duruyormuş kuzu o yüzden iyice araştıracağım ama bu gerçekse parasina değer çünkü ben de çok korkuyorumEn korktuğum şeylerden biridir muhtemelen şu tırnak kesimi![]()
Ay nihayet alışverişe başladın kız oh beKızlar oğluşumuza ciciler aldık bugünnnn. Yiaa eriyorum hepsineeee
Allahım giydirip eskitmeyi de nasip etsin inşallah![]()
Canım çok teşekkür ederim ekmeği doktor da söyledi dünden beri tam buğday yiyorum karbonhidrat miktarı en az olanı aldımCanım seker yüksek olunca genelde suyu yükselir. Dengeli beslen birsey olmaz. Zaten cok fazla dememis ya onemli olan o bence.
Beyaz ekmek yeme mesela. Tatlı tüketimin fazlaysa onu da azalt. Düzelir merak etme.
Varsa birilerinde şeker ölçüm cihazı 1 2 günlüğüne ödünç alıp kontrol edebilirsin aslinda aç ve tok. Veya saglik ocaginda aç tok seker verebilirsin hem ogrenmis olursun
Ay kanka son kararında buraya atarmısın bende ona göre alayımBu ete gelince duruyormuş kuzu o yüzden iyice araştıracağım ama bu gerçekse parasina değer çünkü ben de çok korkuyorum![]()
Kızlar mesela duştan sonra ne sürülür? Losyon mu? Nemlendirici krem mi? Yağ mı? Vücut içinKızlar bugün bebek nemlemdiricisi içeriklerini inceledim. İkisi de tertemiz içerik. Yenidoğan için mamaAura daha iyi çünkü yutulsa bile zarar vermez içerikte. Sonrasında ise antioksidan bakım için Dermakidda öne çıkıyor. Ben ilk olarak MamaAura alacağımbunların dışında araştırdığım ecowell, minoris, weleda, incia da temiz içerikte
![]()
İnan hamilelikte neye baksan erken doğum riski diyor zaten her şey ama her şeyde sonuç hep bu o yüzden çokta bakmamak lazım.dr lar zaten aman hamile psikolojik etkilenmesin demiyor ne varsa çat çat söylüyor yani ciddi bir durumun olsa emin ol o dr seni bırakmazdı rahat ol.Ayy inşallah canım yaa
Dün doktor öyle deyince soracaklarımda gitti aklımdan. İnsan önemli değil dese de takıyor netten baktım erken doğum falan yazıyorAllah korusun. Öyle bişey olsa doktor söylerdi demi kuzu ya
O işi eşlerinize bırakın kızlar onlar bizden daha sakin biz korkudan kesemiyoruzBu ete gelince duruyormuş kuzu o yüzden iyice araştıracağım ama bu gerçekse parasina değer çünkü ben de çok korkuyorum![]()
Canınbenim çok sağol gerçekten çok haklısın neye baksak hep sıkıntı strese sokuyor insanı kimse kimseyi de düşünmüyorİnan hamilelikte neye baksan erken doğum riski diyor zaten her şey ama her şeyde sonuç hep bu o yüzden çokta bakmamak lazım.dr lar zaten aman hamile psikolojik etkilenmesin demiyor ne varsa çat çat söylüyor yani ciddi bir durumun olsa emin ol o dr seni bırakmazdı rahat ol.
ferritin im 10Ben de 2 gün önce verdim b12 173 , ferritin 72 ikisi de düşük gelmiş
Bende benimkine sen kesersin ben yapamam diyorum, oda yok demiyor valla benden daha cesaretli çıktıO işi eşlerinize bırakın kızlar onlar bizden daha sakin biz korkudan kesemiyoruz![]()