Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kanka öyle faydalı şeyleri bizimlede paylaş
Kızlar hepiniz fikir olsun paylaşın ben bu konularda cahilim biraz

Kanka normalde ne zaman randevun

Canım ay sonundaydı biraz kendi isteğimle öyle almıştım, epey daha olduğu için bu hafta mı gitsem diyorum bilemedim, bahsetmiştim ultrasona bir yandan çok gitmek istiyorum M bir diğer yarım da korkuyor, gitmek istemiyorum doktora böyle değişik bir ruh hali işte

Kızlar ben ecopirinden emin olamadım ya. Çok ciddi sakıncası var 20. haftadan sonra. Sanırım kullanmayacağım. Bugün çok canımı sıktı bu servikal kısalık olayı. Benim yatıp dinlenmem falan da mümkün değil. Bakalım akışına bıraktım artık

Eklentiler

• 1000040447.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 33
Canım bir doktor fikri daha mı alsam için rahat eder

Bu arada biraz araştırdım doktorun önerileri dışında bol sıvı almak önemliymiş çünkü susuzluk kasılma riskini arttırıyormuş. Yan yatarken hafif dizleri karna çekmek ve altına yastık koymak serviks basısını azaltırmış. Merdiven, hızlı yürüyüş, uzun süre ayakta kalma ve ağır kaldırma olmamalıymış. Bebeğin de var ama bol bol dinlen kuzu uzayabilen bir şeymiş cunku

Kızlar benim karnım artık çıktı hareketlerimde çok fazla kısalma yok Fakat karın kaslarımı eskisi kadar iyi kullanamıyorum artık ama çok fazla yediğimde sıkıntı yaşıyorum sanırım az az ama sık sık yemek önemli yoksa hareket edemiyorum

Canım sutyeni kac beden aldın yani su anki bedenine göre mi aldın yoksa büyük mu aldın daha büyürler mi acaba diye düşünüyorum ben de

canim ecopirini pıhtılaşman oldugu icin mi kullaniyorsun yoksa onlem amaclimi
mesela benim kesin kullanmam gereken bir ilac ve 35.haftaya kadar kullanip 38.haftada nasipse dogum yapicam
kan sulandirici igneyide ya 35.haftaya kadR yada dogumdan 1 gun oncesine kadar kullanicam
riskten doktorum hic bahsetmedi hatta icmesem benim icin cok daha buyuk risk pıhtı atma ihtimali oldugu icin
eger onlem amacli kullaniyorsan bu durumdan bahset doktoruna senin de icine sinecek sekilde ve nasıl ilerlemen gerekiyorsa oyle ilerleyin
ogluma hamileyken de kullandim bir sorun olmadı cok sukur
150 mg ecoprin 4000 axseparin kullaniyorum

Kendi doktorum da bir baksın da cuma günü gidicem canım. Kisalma olmadiysa rahatlarim zaten. Doktor çok endise etme çünkü ilk gebeliğin zamanında doğum olmuş dedi. Chat gpt de öyle dedi. Ama ben çok evham yaptım. Cuma günü hemen gidip doktorum baksın istiyorum. Benim bebeğimi kucağıma almama ya da yatıp uzanma gibi bir lüksüm hiç olmuyor. Banyo yaptırmak yemek yedirmek parka götürmek hepsi yorucu şeyler ve bebeğim de iri baya. İlk doğumda olmadı ama bunda da kendimi koruyamıyorum ki. Ya o yüzden olduysa diye içim içimi yiyor resmen. Cuma günü umarım rahatlarim

Serviks kısalığı olunca Progestanla birlikte reçeteme yazmış canım. Sanırım rutin bir uygulama. Çünkü kızlar da yazmış hareket azlığı sebebiyle pıhtı riski oluşuyor diye veriyorlarmis. Ama benim hayat şeklim aynı. Uyanıyorum ve yatana kadar ayaktayım. Biraz gereksiz geldi bana kullanmak

Bende akşamları az yemeye çalışıyorum inanılmaz karnım geriliyor şişiyorum rahatsız ediyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…