- 23 Ekim 2024
- 3.821
- 6.013
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #22.841
Kanka öyle faydalı şeyleri bizimlede paylaşKızlar bu arada ben biraz kendime alışveriş yaptım, bir tane lohusa takımı aldım bir de memitolarımla başım dertte onların konforu için rahat bir şeyler aldım, kargolarım sizinle de paylaşayım;
Lohusa takımım;
Miss Dünya Lissa Sabahlıklı Şerit Detaylı Hamile ve Lohusa Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları
İç çamaşırı da bunu aldım;
H&M 2'li Dolgulu Balensiz Pamuklu Sütyen - Fiyatı, Yorumları
H&M 2'li Dolgulu Balensiz Pamuklu Sütyen yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kanka normalde ne zaman randevunAllah’ım beterinden korusunYa aslında ben de bebeğimi özledim bu hafta kontrole gidesim geliyor, 20 haftalık olduk belki müsait zaman bulursam kızımı görmeye gideceğim
Kanka öyle faydalı şeyleri bizimlede paylaş
Kızlar hepiniz fikir olsun paylaşınben bu konularda cahilim biraz
Önce kendimaslında yazacaktım başka şeyler çıktı giremedim, henüz bebeğime hiçbir şey almadım, alınca atacağım ama canım şu an kendime yatırım yapıyorum
Kanka normalde ne zaman randevun
Önce kendim
Kanka içi çok kalın değil dimi, bende alacamBu arada ikisini de çok beğendim, yumuşacık yıkadım hatta çok güzel oldu, birkaç tane daha beğendim pijama onları da alacağım
Canım sanada çok geçmiş olsun size daha yakın bölgede oldu zatenİzmşr karsıyaka nasıl hıssettık anlatamam. Evde tektım ustelık. Neyse daha yenı Eve ı gırdık. Allahım korusun
Canım bir doktor fikri daha mı alsam için rahat ederKızlar ben ecopirinden emin olamadım ya. Çok ciddi sakıncası var 20. haftadan sonra. Sanırım kullanmayacağım. Bugün çok canımı sıktı bu servikal kısalık olayı. Benim yatıp dinlenmem falan da mümkün değil. Bakalım akışına bıraktım artık
İnşallah canımCanım sanada çok geçmiş olsun size daha yakın bölgede oldu zatenAllahım hepimizi korusun inşallah
Bu arada biraz araştırdım doktorun önerileri dışında bol sıvı almak önemliymiş çünkü susuzluk kasılma riskini arttırıyormuş. Yan yatarken hafif dizleri karna çekmek ve altına yastık koymak serviks basısını azaltırmış. Merdiven, hızlı yürüyüş, uzun süre ayakta kalma ve ağır kaldırma olmamalıymış. Bebeğin de var ama bol bol dinlen kuzu uzayabilen bir şeymiş cunkuKızlar ben ecopirinden emin olamadım ya. Çok ciddi sakıncası var 20. haftadan sonra. Sanırım kullanmayacağım. Bugün çok canımı sıktı bu servikal kısalık olayı. Benim yatıp dinlenmem falan da mümkün değil. Bakalım akışına bıraktım artık
Canım sutyeni kac beden aldın yani su anki bedenine göre mi aldın yoksa büyük mu aldın daha büyürler mi acaba diye düşünüyorum ben deKızlar bu arada ben biraz kendime alışveriş yaptım, bir tane lohusa takımı aldım bir de memitolarımla başım dertte onların konforu için rahat bir şeyler aldım, kargolarım sizinle de paylaşayım;
Lohusa takımım;
Miss Dünya Lissa Sabahlıklı Şerit Detaylı Hamile ve Lohusa Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları
İç çamaşırı da bunu aldım;
H&M 2'li Dolgulu Balensiz Pamuklu Sütyen - Fiyatı, Yorumları
H&M 2'li Dolgulu Balensiz Pamuklu Sütyen yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
canim ecopirini pıhtılaşman oldugu icin mi kullaniyorsun yoksa onlem amaclimiKızlar ben ecopirinden emin olamadım ya. Çok ciddi sakıncası var 20. haftadan sonra. Sanırım kullanmayacağım. Bugün çok canımı sıktı bu servikal kısalık olayı. Benim yatıp dinlenmem falan da mümkün değil. Bakalım akışına bıraktım artık
Kendi doktorum da bir baksın da cuma günü gidicem canım. Kisalma olmadiysa rahatlarim zaten. Doktor çok endise etme çünkü ilk gebeliğin zamanında doğum olmuş dedi. Chat gpt de öyle dedi. Ama ben çok evham yaptım. Cuma günü hemen gidip doktorum baksın istiyorum. Benim bebeğimi kucağıma almama ya da yatıp uzanma gibi bir lüksüm hiç olmuyor. Banyo yaptırmak yemek yedirmek parka götürmek hepsi yorucu şeyler ve bebeğim de iri baya. İlk doğumda olmadı ama bunda da kendimi koruyamıyorum ki. Ya o yüzden olduysa diye içim içimi yiyor resmen. Cuma günü umarım rahatlarimBu arada biraz araştırdım doktorun önerileri dışında bol sıvı almak önemliymiş çünkü susuzluk kasılma riskini arttırıyormuş. Yan yatarken hafif dizleri karna çekmek ve altına yastık koymak serviks basısını azaltırmış. Merdiven, hızlı yürüyüş, uzun süre ayakta kalma ve ağır kaldırma olmamalıymış. Bebeğin de var ama bol bol dinlen kuzu uzayabilen bir şeymiş cunku
Serviks kısalığı olunca Progestanla birlikte reçeteme yazmış canım. Sanırım rutin bir uygulama. Çünkü kızlar da yazmış hareket azlığı sebebiyle pıhtı riski oluşuyor diye veriyorlarmis. Ama benim hayat şeklim aynı. Uyanıyorum ve yatana kadar ayaktayım. Biraz gereksiz geldi bana kullanmakcanim ecopirini pıhtılaşman oldugu icin mi kullaniyorsun yoksa onlem amaclimi
mesela benim kesin kullanmam gereken bir ilac ve 35.haftaya kadar kullanip 38.haftada nasipse dogum yapicam
kan sulandirici igneyide ya 35.haftaya kadR yada dogumdan 1 gun oncesine kadar kullanicam
riskten doktorum hic bahsetmedi hatta icmesem benim icin cok daha buyuk risk pıhtı atma ihtimali oldugu icin
eger onlem amacli kullaniyorsan bu durumdan bahset doktoruna senin de icine sinecek sekilde ve nasıl ilerlemen gerekiyorsa oyle ilerleyin
ogluma hamileyken de kullandim bir sorun olmadı cok sukur
150 mg ecoprin 4000 axseparin kullaniyorum
Bende akşamları az yemeye çalışıyorum inanılmaz karnım geriliyor şişiyorum rahatsız ediyor beniKızlar benim karnım artık çıktı hareketlerimde çok fazla kısalma yok Fakat karın kaslarımı eskisi kadar iyi kullanamıyorum artık ama çok fazla yediğimde sıkıntı yaşıyorum sanırım az az ama sık sık yemek önemli yoksa hareket edemiyorum
Benim normalde 75B idi canım 80A sipariş ettim bakalım nasıl olacak, 75b artık sıkıyor beni, mememin ucu yamulduCanım sutyeni kac beden aldın yani su anki bedenine göre mi aldın yoksa büyük mu aldın daha büyürler mi acaba diye düşünüyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?