Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Kızlar kokululardan uzak durun ya çoğunda parfüm var çok zararlı parfüm bebeğin cildine. Bazılarında yağdan kaynaklı koku var onda da lavantanın oranı önemli ona dikkat edin

Kızlar kokululardan uzak durun ya çoğunda parfüm var çok zararlı parfüm bebeğin cildine. Bazılarında yağdan kaynaklı koku var onda da lavantanın oranı önemli ona dikkat edin
kanka maalesef öyle
Şu uni baby kokusu falan aşırı hoşuma gidiyor

Canım, ne yazsam diye bakıyorum, çoğu şeyi de kaçıyorum, yetişemiyorum son zamanlar da cidden hızınıza 🥰

Çoğu şeyi kaçırdım, depremi ben de hissettim kızlar, çok az hissettim ama anladım hatta eşime dedim eşim de yok ne depremi dedi, dedim herhalde tansiyonum değişti, bakmaya gidiyordum kardeşim yazdı, deprem oldu diye, Allah beterinden korusun 🙏 Umarım herkes iyidir 🙏.

Bugün çok hareketli ve yoğundum kızımın hareketlerini az hissediyorum o da yoruldu herhalde 🥲

Kuzu dün bir eczacı bebeğime asla kullanmayacağım deterjanlar listesine almıştı unibabyi. Sebebi hatırlamıyorum ama onu alacaksan bir araştır
Yok aşko zaten biraz büyüyene kadar öyle kokulu şeyler kullanmam
Senin deterjan mjs’nı kaydettim kanka Allah razı olsun grupça kurtardın bizi 🥲😁

Yok aşko zaten biraz büyüyene kadar öyle kokulu şeyler kullanmam
Senin deterjan mjs’nı kaydettim kanka Allah razı olsun grupça kurtardın bizi 🥲😁
Ne demek canım 🌸 ben de birçok konuda bu gruptan faydalanıyorum 🤍 bu süreçte bir şekilde birbirimize destek oluyoruz 🌱

Canım, ne yazsam diye bakıyorum, çoğu şeyi de kaçıyorum, yetişemiyorum son zamanlar da cidden hızınıza 🥰

Çoğu şeyi kaçırdım, depremi ben de hissettim kızlar, çok az hissettim ama anladım hatta eşime dedim eşim de yok ne depremi dedi, dedim herhalde tansiyonum değişti, bakmaya gidiyordum kardeşim yazdı, deprem oldu diye, Allah beterinden korusun 🙏 Umarım herkes iyidir 🙏.

Bugün çok hareketli ve yoğundum kızımın hareketlerini az hissediyorum o da yoruldu herhalde 🥲
Oyyy tembel kız 😂😂
Kanka bende hissetmedim mutfakta ayakta olduğum için herhalde, eşim hemen koştu, baktık avizeler salıncak gibi sallanıyor 😞😞

Oyyy tembel kız 😂😂
Kanka bende hissetmedim mutfakta ayakta olduğum için herhalde, eşim hemen koştu, baktık avizeler salıncak gibi sallanıyor 😞😞

Allah’ım beterinden korusun 🙏 Ya aslında ben de bebeğimi özledim bu hafta kontrole gidesim geliyor, 20 haftalık olduk belki müsait zaman bulursam kızımı görmeye gideceğim 🥰

Kızlar bu arada ben biraz kendime alışveriş yaptım, bir tane lohusa takımı aldım bir de memitolarımla başım dertte onların konforu için rahat bir şeyler aldım, kargolarım sizinle de paylaşayım;

Lohusa takımım;
Miss Dünya Lissa Sabahlıklı Şerit Detaylı Hamile ve Lohusa Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları

İç çamaşırı da bunu aldım;

Ben İstanbul'da annemlerdeydim ama burda bile çok sallandık, benim evimde Sındırgıda çok şükür sıkıntı yokmuş eşimde de ama çok stres oldum ya Rabbim beterini göstermesin
Geçmiş olsun, orda olmaman şans olmuş. Ben de 10 gün önce Ayvalık’tan döndüm İstanbul'a , iyi ki orda değilim diye düşündüm. Tekrar gitmeyi düşünüyordum, gitmem artık.

Back
X