- 4 Mart 2020
- 767
- 1.013
- 113
- Konu Sahibi annabelica
- #22.821
Balıkesir de binalar yıkılmış inşallah can kaybı olmaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimlede aynı güne denk getirinBelki de aynı gün doğururuz kız belli mi olur![]()
hahahahah off bayılıyorum grubuma ya ahiretliklerim benimgrubumuz okuyan ne içiyor bunlar diyor şu an![]()
Var aslında ama eşim daha net karar veremedi bende marsel ya da kıvanç düşünüyorumSana katılıyorum canım. Kız cocukta daha fazla seçenek var bence de. Erkek çocuğa isim koymak daha zor.
Var mi aklinda hic isim![]()
Anladim kuzum bugun e bebekte kokladım hafif bir kokusu vardı ama bebek kokusu değildi tabiBen kokusuda olsun istiyorum bebek kokusu ama böyle içeriği temiz olanlarda olmuyormuş aşkım
Sivenoda temizlikte 2.sıraya koydu chatgpt güvenilir diye![]()
kanka maalesef öyleKızlar kokululardan uzak durun ya çoğunda parfüm var çok zararlı parfüm bebeğin cildine. Bazılarında yağdan kaynaklı koku var onda da lavantanın oranı önemli ona dikkat edin
Bir süre idare edecezAnladim kuzum bugun e bebekte kokladım hafif bir kokusu vardı ama bebek kokusu değildi tabi![]()
Evet canım cok yakıstı ama Allah isteyene versın 2. Cocuk dusunmuyorum kesınlıkleİkinci bebek için belki nasip olurinci ve İdil
![]()
Dimı kuzu bencedeİnci güzel kanka kafan karışmasın![]()
İzmşr karsıyaka nasıl hıssettık anlatamam. Evde tektım ustelık. Neyse daha yenı Eve ı gırdık. Allahım korusunDeprem oldu kızlar yaaa çok korktum![]()
Kuzu dün bir eczacı bebeğime asla kullanmayacağım deterjanlar listesine almıştı unibabyi. Sebebi hatırlamıyorum ama onu alacaksan bir araştırkanka maalesef öyle
Şu uni baby kokusu falan aşırı hoşuma gidiyor
Yok aşko zaten biraz büyüyene kadar öyle kokulu şeyler kullanmamKuzu dün bir eczacı bebeğime asla kullanmayacağım deterjanlar listesine almıştı unibabyi. Sebebi hatırlamıyorum ama onu alacaksan bir araştır
Ne demek canımYok aşko zaten biraz büyüyene kadar öyle kokulu şeyler kullanmam
Senin deterjan mjs’nı kaydettim kanka Allah razı olsun grupça kurtardın bizi![]()
Oyyy tembel kızCanım, ne yazsam diye bakıyorum, çoğu şeyi de kaçıyorum, yetişemiyorum son zamanlar da cidden hızınıza
Çoğu şeyi kaçırdım, depremi ben de hissettim kızlar, çok az hissettim ama anladım hatta eşime dedim eşim de yok ne depremi dedi, dedim herhalde tansiyonum değişti, bakmaya gidiyordum kardeşim yazdı, deprem oldu diye, Allah beterinden korusunUmarım herkes iyidir
.
Bugün çok hareketli ve yoğundum kızımın hareketlerini az hissediyorum o da yoruldu herhalde![]()
Oyyy tembel kız
Kanka bende hissetmedim mutfakta ayakta olduğum için herhalde, eşim hemen koştu, baktık avizeler salıncak gibi sallanıyor![]()
Geçmiş olsun, orda olmaman şans olmuş. Ben de 10 gün önce Ayvalık’tan döndüm İstanbul'a , iyi ki orda değilim diye düşündüm. Tekrar gitmeyi düşünüyordum, gitmem artık.Ben İstanbul'da annemlerdeydim ama burda bile çok sallandık, benim evimde Sındırgıda çok şükür sıkıntı yokmuş eşimde de ama çok stres oldum ya Rabbim beterini göstermesin