Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
İçinizi ferah tutun canım şuan bebeklerimiz daha çok küçük belkide zamanla daha iyi olacak o böbreği de gelişecek Çok bilgim olmadığı için yorum yapamıyorum kusura bakma. Başka bişey dedi mi canım ? Sen Fetal yaptırmıştın zaten

Canım çok gecmis olsun. Bebegin icin daha sakin kalmalisin. Zordur su an sakinlik eminim ama bebeğini de kendini de strese sokma yat dinlen.

Zamanla gelişecek bir şey değilmiş, böbrekler oluştuktan sonra bel seviyesine çıkarmış, biri çıkmamış pelvik bölgesinde kalmış. Fetal yaptırmıştım temiz çıkmıştı, başka bir anomali de saptanmadığı için daha kötü bir ihtimalden bahsetmedi. Allahım daha kötüsünü göstermesin ne bana ne kimseye

Canım çok geçmiş olsun. Ben de ilk kızımda Balıkesirde büyük bir deprem olmuştu senin gibi olmuştum ben de. Kalbim çok kötü atıyordu ağlıyordum. Kızımı hissedememiştim uzun süre. Ben sakinleştikce o da sakinleşmişti. Tamamen hissediyorlar kalp atışlarımızı korkularımızı. Çok zor biliyorum ama sakin kalmaya çalış Bu depremde annemlerdeydim eşim şehir dışında. Bikac gündür kızımla yalnızdık iyi ki dün gelmişiz. Bu mahallede zemin daha sağlam nispeten sarsıntı daha az oluyor. Kızım küçük olunca babamın da yaşı var zaten çıkamadık dışarı. Evde olmak daha kötü geldi bana. Normalde deprem olunca uzun süre dışarda beklerdim. Çok kötü bir gün geçirdik Allah beterinden korusun hepimizi

Canım sutyeni kac beden aldın yani su anki bedenine göre mi aldın yoksa büyük mu aldın daha büyürler mi acaba diye düşünüyorum ben de

Canım ben şu an kullanmak için aldım, normalde 75B dolgulu giyerim, bunu 80C balensiz aldım ve inanır mısın tam oldu ileri de belki daha büyük alabilirim ne kadar büyüyecek bilmiyorum ama şu an durdular gibi

Kanka içi çok kalın değil dimi, bende alacam
Hangisi kalın canım, pijama çok ince onu soruyorsan çok tavsiye ederim, iç çamaşırı da yumuşacık hiç kalın değil, dolgusuz zaten çok memnun kaldım yıkadım her ikisini de, ben iç çamaşırlarımı hep bu markadan alıyorum hiç deforme vs olmuyor

Canım herhangi bir şey hissettin mi peki, kısalma olmuş ya bu benim de kafama takılıyor, neden öyle olmuş doktor bir şey dedi mi, bir de bu ölçümler cihazdan cihaza değişiyormuş kendi doktoruna da görünmekte fayda var, inşallah rahatlarsın

Bu pijamanın siyahını ben de favorilemiştim gelince yorumlarını paylaşır mısın bizimle canım

Bu pijamanın siyahını ben de favorilemiştim gelince yorumlarını paylaşır kısın bizimle canım

Geldi canım, o kadar beğendim ki, çekinerek aldım ben de çok hassasım pijama konusunda, çok rahat yıkadım, hiç bozulma vs olmadı kurutma makinesine atmadım ama değişeceğini sanmıyorum Alabilirsiniz ben tavsiye ederim

Bu arada önce beyazını mı alsam diye düşündüm sonra başka bir takım beğendim açık renk onu alacağım diye bunu lacivert aldım, benim mavi ve yeşil bir takımım da Çar ilkinden almıştım ama onları giyer miyim bilmiyorum sanırım giymeyeceğim bunda hepsini yeni alacağım beğendiğim diğerlerini de atayım ama henüz almadım

Yaa süper o zaman ben de vereyim sipariş bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alıp giydiğimiz günleri görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…