- 1 Aralık 2022
- 2.443
- 3.781
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #22.901
Yaa süper o zaman ben de vereyim sipariş bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alıp giydiğimiz günleri görelim
Çok güzeller canım teşekkür ederizGünaydın kızlar,
Beğendiğim diğer pijama takımlarını da atıyorum, henüz almadım alırsam yorumlarını da atarım arkadaşım tavsiye etmişti en üsttekin ;
Trendyolmilla Pudra Kalpli Bağlama Detaylı Viskon Dokuma Pijama Takımı THMAW22PT0300 Fiyatı, Yorumları - Trendyolmilla
H&M Pamuklu Poplin Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları
Catherines Comfort Mood Hamile Pijama Takımı-895 - Fiyatı, Yorumları
Bunlar favorilerimde olanlar ve bekleyenler
Canım kısalma var mı yoksa hep mi öyleydi bilmiyoruz. Doktorum da illaki bakmıştır önceki muayenelerde. O yüzden kısalma varsa diye çok korkuyorum. Herhangi bir şey hissetmedim ben. Ne ağrım ne kanamam hic birseyim yok. Acilde bir keresinde 36 ölçülmüştü ama mesane doluluğu ve cihaz farkı olabileceği için doktor ben kendim ölçeyim hep dedi. Perinatolog ölçümü daha sağlıklı oluyor. İlk doğumum 40+1de oldu benim. O yüzden muhtemelen yapısaldır endişelenme dedi doktor. Ultrasonda bakarken ıkınmamı söyledi. Şekil değişimi ya da kısalma olmadı. Bu da olumlu bişeymis. Sadece Progestan kullanacaksın ve 2 haftada bir kontrol edilecek bu yeterli dedi. Ama ben çok korktum tabi içim rahat etmiyor tahmin edersiniz kiCanım herhangi bir şey hissettin mi peki, kısalma olmuş ya bu benim de kafama takılıyor, neden öyle olmuş doktor bir şey dedi mi, bir de bu ölçümler cihazdan cihaza değişiyormuş kendi doktoruna da görünmekte fayda var, inşallah rahatlarsın
Çok güzeller canım teşekkür ederizkac takım gerekir acaba 2 tane set şeklinde 2 tanede pijama takımı şeklinde diye düşündüm ben ama sizce ?
Canım kısalma var mı yoksa hep mi öyleydi bilmiyoruz. Doktorum da illaki bakmıştır önceki muayenelerde. O yüzden kısalma varsa diye çok korkuyorum. Herhangi bir şey hissetmedim ben. Ne ağrım ne kanamam hic birseyim yok. Acilde bir keresinde 36 ölçülmüştü ama mesane doluluğu ve cihaz farkı olabileceği için doktor ben kendim ölçeyim hep dedi. Perinatolog ölçümü daha sağlıklı oluyor. İlk doğumum 40+1de oldu benim. O yüzden muhtemelen yapısaldır endişelenme dedi doktor. Ultrasonda bakarken ıkınmamı söyledi. Şekil değişimi ya da kısalma olmadı. Bu da olumlu bişeymis. Sadece Progestan kullanacaksın ve 2 haftada bir kontrol edilecek bu yeterli dedi. Ama ben çok korktum tabi içim rahat etmiyor tahmin edersiniz kidoktorlar karından zaten bakıyorlar buna. Bir sıkıntı görürse vajinal bakıyor emin olmak için. O yüzden bence endişe etmene gerek yok. Detaylıda tam ölçümü de söyler doktorun
Amin canımZamanla gelişecek bir şey değilmiş, böbrekler oluştuktan sonra bel seviyesine çıkarmış, biri çıkmamış pelvik bölgesinde kalmış. Fetal yaptırmıştım temiz çıkmıştı, başka bir anomali de saptanmadığı için daha kötü bir ihtimalden bahsetmedi. Allahım daha kötüsünü göstermesin ne bana ne kimseye
Canım bunları almak için erken değil mi ben son aylarda bakarım diye düşünmüştüm ama daha önceden mi almalıyım bilemedim.Canım ben set şeklinde 1 tane götüreceğim sanırım şimdi hastanede dolaşırken mecburen uzun kimono lazım oluyor ama pijama 3-4 tane götürürüm, lazım oluyor sürekli değiştiriyorsun, kanama oluyor, terliyorsun vs
Canım bunları almak için erken değil mi ben son aylarda bakarım diye düşünmüştüm ama daha önceden mi almalıyım bilemedim.
İnşallah kuzum detaylıdan bir hafta sonra gel demişti doktorum. Cuma günü ona gidicem. Sonraki hafta da perinatolog tekrar bakicak. Ben artık doktorların kapısında yaticamEvet aslında senin ilk doğumda geç oldu, bir şey yoktur bence ya öyle olsa diğer ölçümler de belli olurdu ama yine de ihmal etme tekrar baktırmakta fayda var, muhakkak kendi doktorun da baksın, bir şey yoktur inşallah
İnşallah kuzum detaylıdan bir hafta sonra gel demişti doktorum. Cuma günü ona gidicem. Sonraki hafta da perinatolog tekrar bakicak. Ben artık doktorların kapısında yaticam
Git gör kuzum artık hareketleri hissediyoruz zaten kötü bir haber almayiz Allah'ın izniyle için rahat olsunBol bol bebeğini görürsün, öyle düşün canım, hiç canını sıkma, her şey olacağına varır, iyi düşün, iyi olsun buna inanıyorumben de belki bu hafta bebeğimi görmeye giderim normalde doktorum 3 haftada bir çağırıyor ama ben 5-6 haftada bir gidiyorum diyorum ya hem çok gitmek istiyorum hem de gitmeye korkuyorum, seni anlıyorum hem stres oluyorsun hem de hoşuna gidiyor işte onu görmek
Git gör kuzum artık hareketleri hissediyoruz zaten kötü bir haber almayiz Allah'ın izniyle için rahat olsungörmek çok güzel bi duygu elleri yüzünde yumul yumul harika bişey ya
Ben onu bebek sanıyordum ya korktu da toplandı bir köşeye oğluşum kıyamam diyordumOluyor bende de anlık sertleşir yumru gibi sonra yumuşuyor ilk gebelikte bebek sanıyordum ama kasılmaymış :) düzenli aralıklarla ve çok sık olmuyorsa normal cnm
Bende bebeğimden başladım ilkAslında erken ya da değil, bana göre erken değilİlk bunlarla başladım, bebeğime henüz bir şey alamadığım için, sen en son da alabilirsin tabi canım Sana bağlı biraz da
İnşallah canımGünaydın kızlar ayrıntılı ultrasona gidiyorum şuan inşallah hayırlı habarlerle dönerim
Bende bebeğimden başladım ilk
Tokalara sonradan geçerim ben belki saçsız olcak kızım bilmiyorumBen bir çorap bile almadım henüz, geçen de tokalar beğendim, alıp almama konusunda kararsız kaldım, sonra alacağım dedim bir sürü şey favladım ama bakalımİyi yapmışsın canım, o da bir seçenek tabi ki
Tokalara sonradan geçerim ben belki saçsız olcak kızım bilmiyorumama renkli bandana istiyorum bulamadım ebebekte yoktu
Bak cicilerimize teyzesiBen bir çorap bile almadım henüz, geçen de tokalar beğendim, alıp almama konusunda kararsız kaldım, sonra alacağım dedim bir sürü şey favladım ama bakalımİyi yapmışsın canım, o da bir seçenek tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?