Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Çok güzeller canım teşekkür ederiz kac takım gerekir acaba 2 tane set şeklinde 2 tanede pijama takımı şeklinde diye düşündüm ben ama sizce ?

Canım kısalma var mı yoksa hep mi öyleydi bilmiyoruz. Doktorum da illaki bakmıştır önceki muayenelerde. O yüzden kısalma varsa diye çok korkuyorum. Herhangi bir şey hissetmedim ben. Ne ağrım ne kanamam hic birseyim yok. Acilde bir keresinde 36 ölçülmüştü ama mesane doluluğu ve cihaz farkı olabileceği için doktor ben kendim ölçeyim hep dedi. Perinatolog ölçümü daha sağlıklı oluyor. İlk doğumum 40+1de oldu benim. O yüzden muhtemelen yapısaldır endişelenme dedi doktor. Ultrasonda bakarken ıkınmamı söyledi. Şekil değişimi ya da kısalma olmadı. Bu da olumlu bişeymis. Sadece Progestan kullanacaksın ve 2 haftada bir kontrol edilecek bu yeterli dedi. Ama ben çok korktum tabi içim rahat etmiyor tahmin edersiniz ki doktorlar karından zaten bakıyorlar buna. Bir sıkıntı görürse vajinal bakıyor emin olmak için. O yüzden bence endişe etmene gerek yok. Detaylıda tam ölçümü de söyler doktorun

Çok güzeller canım teşekkür ederiz kac takım gerekir acaba 2 tane set şeklinde 2 tanede pijama takımı şeklinde diye düşündüm ben ama sizce ?

Canım ben set şeklinde 1 tane götüreceğim sanırım şimdi hastanede dolaşırken mecburen uzun kimono lazım oluyor ama pijama 3-4 tane götürürüm, lazım oluyor sürekli değiştiriyorsun, kanama oluyor, terliyorsun vs

Evet aslında senin ilk doğumda geç oldu, bir şey yoktur bence ya öyle olsa diğer ölçümler de belli olurdu ama yine de ihmal etme tekrar baktırmakta fayda var, muhakkak kendi doktorun da baksın, bir şey yoktur inşallah

Amin canım haklısın Allah beterinden korusun inşallah hepimizi

Canım bunları almak için erken değil mi ben son aylarda bakarım diye düşünmüştüm ama daha önceden mi almalıyım bilemedim.

Canım bunları almak için erken değil mi ben son aylarda bakarım diye düşünmüştüm ama daha önceden mi almalıyım bilemedim.

Aslında erken ya da değil, bana göre erken değil İlk bunlarla başladım, bebeğime henüz bir şey alamadığım için, sen en son da alabilirsin tabi canım Sana bağlı biraz da

İnşallah kuzum detaylıdan bir hafta sonra gel demişti doktorum. Cuma günü ona gidicem. Sonraki hafta da perinatolog tekrar bakicak. Ben artık doktorların kapısında yaticam

İnşallah kuzum detaylıdan bir hafta sonra gel demişti doktorum. Cuma günü ona gidicem. Sonraki hafta da perinatolog tekrar bakicak. Ben artık doktorların kapısında yaticam

Bol bol bebeğini görürsün, öyle düşün canım, hiç canını sıkma, her şey olacağına varır, iyi düşün, iyi olsun buna inanıyorum ben de belki bu hafta bebeğimi görmeye giderim normalde doktorum 3 haftada bir çağırıyor ama ben 5-6 haftada bir gidiyorum diyorum ya hem çok gitmek istiyorum hem de gitmeye korkuyorum, seni anlıyorum hem stres oluyorsun hem de hoşuna gidiyor işte onu görmek

Git gör kuzum artık hareketleri hissediyoruz zaten kötü bir haber almayiz Allah'ın izniyle için rahat olsun görmek çok güzel bi duygu elleri yüzünde yumul yumul harika bişey ya

Git gör kuzum artık hareketleri hissediyoruz zaten kötü bir haber almayiz Allah'ın izniyle için rahat olsun görmek çok güzel bi duygu elleri yüzünde yumul yumul harika bişey ya

Ya evet hiç yüzünü göstermiyor benimki ya, hep elleri yüzünde doktor yüzünü göremedi bir türlü, renkli bakıyoruz hep ama yüzü yok sürekli elleriyle ağzını burnunu kapatıyor yerim yerim ben onu, çok haklısın ya işte insan korkuyor, olumsuz bir şey öğrenmektense duymamak istiyorum işte halbuki biliyorum da süreçlerim oldu ama işte hareketlerini hissediyorum artık evet düzenli sayılmaz ama çok kafaya takan biri değilim zaten hareket konusunu, bazen hiç etmediği de oluyor

Tokalara sonradan geçerim ben belki saçsız olcak kızım bilmiyorum ama renkli bandana istiyorum bulamadım ebebekte yoktu

Bak cicilerimize teyzesi kalbim eriyor

Eklentiler

• IMG_0689.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_0688.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_0687.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…