- 24 Ekim 2024
- 613
- 494
- 18
- Konu Sahibi annabelica
-
- #22.941
Benim de suyum az çıkmıştı bu dönemde olabiliyor son 3 ay olmadıkça riskli düşünmeyiz demişti sıvı tüketimini ve şekeri havuç vs arttırınca normale dönmüştü canım doktorunun önerilerine uymaya çalış belki bunların tersi gerekiyordur düzene girer inşallah sıkıntı yapma çok geçmiş olsunKızlar az önce kontrolden çıktım doktor bebeğin suyu çok fazla olduğunu söyledi aranızda bu durumu yaşayan var mı aşırı tedirgin oldum
Ben canım aynı şeyi bana da söyledi doktorumKızlar az önce kontrolden çıktım doktor bebeğin suyu çok fazla olduğunu söyledi aranızda bu durumu yaşayan var mı aşırı tedirgin oldum
Şeker mi var kuzum fazla suyu çekiyorlarmis sıkıntı olmaz herhalde doktor ne dediKızlar az önce kontrolden çıktım doktor bebeğin suyu çok fazla olduğunu söyledi aranızda bu durumu yaşayan var mı aşırı tedirgin oldum
Çok teşekkür ederimBen mağazadan aldım ama onlineda da görüyorum. Hatta link ekleyeyim biraz ince gibi takımlar ama çok tatlılar
https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.1290234001.html
Şeker ile alakalı bir sorun yoksa bazen bu tarz seyler vucudun kendi üretimi de olabiliyormus. Sen yine de beyaz ekmek tuketmemeye çalış mesela. Sekerli tatli besleniyorsan azaltmaya çalış. Tedbirini al yani.Sağlık ocağında hep ölçüyorlardi iyi dediler doktor de şeker olabilir dedi ama aşırı korktum ya tehlikeli bir şey değil dimi.bu suyun fazla olması
Kızlar bende bugün kızımı rüyamda gördüm ve erken doğum yapıyordum ama çok sağlıklıydı normal doğuruyodum
sacları vardı çok onu hatırlıyorum
ben bu ara sosyal medyada cok erken gelen bebekler gördümde şok oldum onların etkisi var birde bendede doktor eğer bebek beslenmezse erken alırız demişti onun tedirginliği var
İnşallah canım benimCanım endişelenme, haftasıyla gelsin inşallah, o biliyor doğru zamanı canım inşallah en güzel zaman gelecek sana
Canım guzel gectı ama kalbını goremıyprum cok arkada suan dedı dr um yarıb tekrsr gıdecegım kalbı ıcınNasıl geçti canım detaylın. Ayy ben çok merak ediyorum 16 Ağustos ta benim randevum. O gün 22+3 olcam. Şuan 21+4
İnşallah canım benimbak gördüğüm videolardan birini buraya ekleyim bunlardan etkilendim galiba TikTok - Make Your Day
33.haftada doğan bir bebek videosu ve küçüçük ama sağlıklı görsenAyy sanırım uygulama bende yüklü olmadığı için açamadım, çok tatlı bir bebiş poposu görünüyordu ama
Izleme kuzum yaa böyle şeyler. Denk gelse de kaçır gözlerini. Vallahi ne izlesek bilinçaltımızda kalıyor sonra geliyor rüyalar.İnşallah canım benimbak gördüğüm videolardan birini buraya ekleyim bunlardan etkilendim galiba TikTok - Make Your Day
bence sorun yok eğer sen güzelce yemeğini yiyorsan güzel besleniyorsan bunlara rağmen kilo almaman süperKızlar dün tartıldım hala kilo almamışım yav. Bende bu duruma takıldım. Doktorum yarın ne diyecek kilo konusunda acaba kilo almamis olmam bir sorun olur mu sizce ?
Kızlar dün tartıldım hala kilo almamışım yav. Bende bu duruma takıldım. Doktorum yarın ne diyecek kilo konusunda acaba kilo almamis olmam bir sorun olur mu sizce ?
Yiyorum canım ya. Bir kahvaltıda aşırı iştahlı degilim o kadar. Onun dışında yiyorum aksamlari güzel besleniyorum. Sonra ara öğün falan da yiyorum kuruyemis kefir vs. Ama kilo almamışım hic dün tartıldım. Eşim de biraz bunaltıyor bu konuda. Çünkü göğüslerim fln büyüdü karnimda belirgin, o zaman kilo veriyorsun demek ki bu degisimler tartiya hic artı kilo olmuyor diye.bence sorun yok eğer sen güzelce yemeğini yiyorsan güzel besleniyorsan bunlara rağmen kilo almaman süperson aylarda ister istemez alıyorsun zaten canım
Kuzum sabahlari zorlanıyorum sadece ama ben zaten cocuklugumdan beri kahvalti öğününü cok sevmem. Diger öğünlerde ve ozellikle gece yatmadan falanda birseyler yiyip yatıyorum.Canım bir sorarsın ben 1 buçuk kilo aldım tartıldım öyle görünüyor artık öğle yemeklerinde çok iştahım var maşallah, hala iştahın yok mu canım senin
Bilemedim canım doktoruna bir sor istersen ama bebeğin gelişiyorsa senin almaman sorun değil bence hatta iyi bir şey bile olabilirKuzum sabahlari zorlanıyorum sadece ama ben zaten cocuklugumdan beri kahvalti öğününü cok sevmem. Diger öğünlerde ve ozellikle gece yatmadan falanda birseyler yiyip yatıyorum.
Hic almadım hala biraz kafama takiliyor bu konubebegimin gelisimi normal olsun da kilo almam sart degil diyorum. Ama bir yandan da herkes alıyor benimde almam gerekiyordu diyorum.
Bebegim iyi olsun da bu bize yetiyo zatenBilemedim canım doktoruna bir sor istersen ama bebeğin gelişiyorsa senin almaman sorun değil bence hatta iyi bir şey bile olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?