- 1 Aralık 2022
- 2.443
- 3.782
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #22.921
Bak cicilerimize teyzesikalbim eriyor
Çok güzel canımHeves işte bir ümit belki saçı olur, bandana ben şöyle bir şey buldum canım
Cherub Baby Bebek Çift Kat Fiyonklu Bebek Bone - Fiyatı, Yorumları
Bir bakarsın istersen
Ya küçük ellerini yerim ben onunYa evet hiç yüzünü göstermiyor benimki ya, hep elleri yüzünde doktor yüzünü göremedi bir türlü, renkli bakıyoruz hep ama yüzü yok sürekli elleriyle ağzını burnunu kapatıyoryerim yerim ben onu, çok haklısın ya işte insan korkuyor, olumsuz bir şey öğrenmektense duymamak istiyorum işte halbuki biliyorum da süreçlerim oldu ama işte hareketlerini hissediyorum artık evet düzenli sayılmaz ama çok kafaya takan biri değilim zaten hareket konusunu, bazen hiç etmediği de oluyor
Amin inşallah teşekkür ederizYiiiaaa çok güzeller, maşallah sağlıkla giysin hepsini
ben güncelleme yapabilirim, kız :)Kızlaaaar busefer listenin aşyasından başlıyorum
hamişler cinsiyetleri öğrenemedik mi daha 5 aylık olduk kızlar doğurcaz az kaldı
Yoklama yapıyoruum
@mutlubahar @enguzelumut @minnosannesi @morcelestial @nsakbra A aist123 @Nurylmz8 @canzuzu @hiranur3419 @Mygznannesi @Zeynobenn @Ilce28 @pembe kurklu
Güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın kızlar ayrıntılı ultrasona gidiyorum şuan inşallah hayırlı habarlerle dönerim
Biliyorsun balıkesirde her konum aynı olmuyor bizim evde 1 yaşında daha ben kolay kolay korkmam depremden başta korkmadım eve güvendim sonrasında hızlanınca napıcağımızı bilemedik çatırdadı ev resmen daha 1 yaşında olmasına rağmen gerçekten çok kokunçtuCanım çok geçmiş olsun. Ben de ilk kızımda Balıkesirde büyük bir deprem olmuştu senin gibi olmuştum ben de. Kalbim çok kötü atıyordu ağlıyordum. Kızımı hissedememiştim uzun süre. Ben sakinleştikce o da sakinleşmişti. Tamamen hissediyorlar kalp atışlarımızı korkularımızı. Çok zor biliyorum ama sakin kalmaya çalışBu depremde annemlerdeydim eşim şehir dışında. Bikac gündür kızımla yalnızdık iyi ki dün gelmişiz. Bu mahallede zemin daha sağlam nispeten sarsıntı daha az oluyor. Kızım küçük olunca babamın da yaşı var zaten çıkamadık dışarı. Evde olmak daha kötü geldi bana. Normalde deprem olunca uzun süre dışarda beklerdim. Çok kötü bir gün geçirdik Allah beterinden korusun hepimizi
Ay maşallahKızlar ben dün gece bebeğimi hissetim önceden birşeyler oluyordu da o mu emin olamıyordum dün emin oldum az önce de oldu ayyyyy çok güzel his19+5 de emin oldum soranlara emin olamadığımı söylüyordum şimdi sorsunlar bakalım
Yalnız kalma kuzum eşin iyi söylemiş. Annemlerin evde sarsıntı az oluyor mesela bizim ev de yeni bir bina ama daha çok sallanıyor. Balıkesir sokaktan sokağa bile değişiyor çok kırıklı bir zemini var. Büyük bir travma oldu dün ama sakin kalmaya çalışıyoruz napalimBiliyorsun balıkesirde her konum aynı olmuyor bizim evde 1 yaşında daha ben kolay kolay korkmam depremden başta korkmadım eve güvendim sonrasında hızlanınca napıcağımızı bilemedik çatırdadı ev resmen daha 1 yaşında olmasına rağmen gerçekten çok kokunçtubende dediğin gibi oğlumu hissedemedim baya uğraştım sonunda hareket ettide rahatladım şimdide anneme geldim eşim yanlız kalmamı istemedi en azından birinin olması iyi yanımızda inşallah bir daha yaşanmaz
Güzel isimBenim de Yaman var listemde ilk sıralarda
H&M de winnie the pooh temalı yenidoğan için birkaç parça bar ben aldım siz de bakabilirsinizAmin teyzesiiii
Ben Winnie the Pooh coook seviyorum. Özellikle ariyorum girdigim magazalarda ama pek bulamıyorum. Bugunde o niyetle gittik ama lisansli Looney tunes görünce yine dayanamadım
Erkek bebislere göre güzel seyler de bulunabiliyormus umutlarım yeşerdi
Çok teşekkür ederim bakacagim hemenH&M de winnie the pooh temalı yenidoğan için birkaç parça bar ben aldım siz de bakabilirsiniz
Şekerin nasıl peki hic ölçüm yapiyor musun veya takip yaptirdin mı açlık tokluk ?Kızlar az önce kontrolden çıktım doktor bebeğin suyu çok fazla olduğunu söyledi aranızda bu durumu yaşayan var mı aşırı tedirgin oldum
Hadi gözün aydın canımKızlar ben dün gece bebeğimi hissetim önceden birşeyler oluyordu da o mu emin olamıyordum dün emin oldum az önce de oldu ayyyyy çok güzel his19+5 de emin oldum soranlara emin olamadığımı söylüyordum şimdi sorsunlar bakalım
Evetttt teşekkür ederimHadi gözün aydın canımonca stresten sonra bebisin hareketleri senin en büyük ilacın olacak.
Şimdi soranlara at havanı
Ben mağazadan aldım ama onlineda da görüyorum. Hatta link ekleyeyim biraz ince gibi takımlar ama çok tatlılarÇok teşekkür ederim bakacagim hemeninternet sitesinden mi aldınız magazadan mı?
Sağlık ocağında hep ölçüyorlardi iyi dediler doktor de şeker olabilir dedi ama aşırı korktum ya tehlikeli bir şey değil dimi.bu suyun fazla olmasıŞekerin nasıl peki hic ölçüm yapiyor musun veya takip yaptirdin mı açlık tokluk ?
Doktorun ne dedi duruma. Biraz şeker yüksekliği ile bağlantılı oluyormus bu suyu fazla olması. Diyet yapmalısın seker diyeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?