Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ya küçük ellerini yerim ben onun hiç korkma kuzum hic kötü bişey duymayacaksin inşallah artık Benim de düzenli değil hareketleri ama daha güçlü hissediyorum artık

Biliyorsun balıkesirde her konum aynı olmuyor bizim evde 1 yaşında daha ben kolay kolay korkmam depremden başta korkmadım eve güvendim sonrasında hızlanınca napıcağımızı bilemedik çatırdadı ev resmen daha 1 yaşında olmasına rağmen gerçekten çok kokunçtu bende dediğin gibi oğlumu hissedemedim baya uğraştım sonunda hareket ettide rahatladım şimdide anneme geldim eşim yanlız kalmamı istemedi en azından birinin olması iyi yanımızda inşallah bir daha yaşanmaz

Yalnız kalma kuzum eşin iyi söylemiş. Annemlerin evde sarsıntı az oluyor mesela bizim ev de yeni bir bina ama daha çok sallanıyor. Balıkesir sokaktan sokağa bile değişiyor çok kırıklı bir zemini var. Büyük bir travma oldu dün ama sakin kalmaya çalışıyoruz napalim

H&M de winnie the pooh temalı yenidoğan için birkaç parça bar ben aldım siz de bakabilirsiniz

Kızlar az önce kontrolden çıktım doktor bebeğin suyu çok fazla olduğunu söyledi aranızda bu durumu yaşayan var mı aşırı tedirgin oldum
Şekerin nasıl peki hic ölçüm yapiyor musun veya takip yaptirdin mı açlık tokluk ?
Doktorun ne dedi duruma. Biraz şeker yüksekliği ile bağlantılı oluyormus bu suyu fazla olması. Diyet yapmalısın seker diyeti

Hadi gözün aydın canım onca stresten sonra bebisin hareketleri senin en büyük ilacın olacak.
Şimdi soranlara at havanı

Sağlık ocağında hep ölçüyorlardi iyi dediler doktor de şeker olabilir dedi ama aşırı korktum ya tehlikeli bir şey değil dimi.bu suyun fazla olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…