Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Canım benim doktorum da aynı kişi. Bence adam işinde başarılı ama iletişim olarak çok konuşkan ya da iletişime çok çok açık diyemem. Detaylıyı yaparken sana anlatıyor zaten aynı zamanda hemşireye de not aldırıyor her şeyi duyuyorsun zaten. Olması gerektiği kadar konuşuyor. Seni asla telaşa sokmuyor. Arada bir iki espri yapıyor ama zorlama değil yani. Bir de kendine güvendiğini çok belli ediyor. Rahatlıyorsun. Hani bazı doktorlar oluyor ya özellikle kadın doktorlar çok sevecen oluyor. Bizim doktor öyle değil

Son düzenleme:
Depremden sonra ev orta hasarlı çıkmış taşınma yolları gözüktü.. ev bulursak taşıncaz tabi ev bulmak ayrı bi dert rabbim yardımcımız olsun stres oldum
Sındırgıda ev bulmak çok zor kuzum ya Allah yardımcınız olsun gerçekten. Doğru düzgün ev zaten yoktu şimdi depremden sonra iyice zor olacak

Ya aslında konuşması samimi olsa yeter geçen burda bir arkadaşımız doktorunun canlı yayınından bahsetmişti sanırım Ezmu0810 olabililir doç.dr. Adnan orhan mesela takip etmeye başladım adama bayıldım çok samimi geldi videoları filan baya bilgilendirici ve korkutan bir doktora benzemiyor. Demek istediğim bu vibe da biri olsa okey benim için. Bursada olsam net ona giderdim

Canım zaten kesinlikle yapmacık değil. Arada esprisini de yapar. Kendinden emin olduğunu da belli eder rahatlarsın. Ama bazı hamişler arkadaş gibi doktor istiyor. Rahat rahat mesaj atayım falan istiyor ya bizim doktor öyle değil. Bu biraz ne beklediğinle ilgili bence.
Yarınki görüşünü de çok merak ediyorum

canım doktorum 5 yıldır baska doktora gitmedim aşırı guven veriyor piskolojimi cok iyi anlıyor ve ona gore davraniyor
odasina girince ultrason soru sorma derken 20 dk odada kalıyorum içim rahat sekilde gonderiyor rahatsızsam mesaj attıysam arayıp durumumu soruyor Allah razi olsun ondan oyle birine denk geldigim icin cok şanslym

Beyazyasemin canım bizim doktor usb ye fotograf falan attı mı ? Maile mi atıyor? Yada atti mi fotograf
Canım biz temiz bşr usb bellek götürdük oraya attı biraz fotoğraf ama çoğunu anlamadığımız şeyler onun baktığı şeyler yani. Damarlar falan. O yüzden bir kere açtık baktık o kadar. Yüzünün fotoğraflarını da basıyor zaten. O yüzden öyle çok da gerekli değil bence

Kızlar sizin doktorun adı ne merak ettim belki instagramindan filan faydalanırım bu arada yarın güzel haberlerinizi bekliyoruz senin saat kaçta babylovee
Ertuğrul Karahanoğlu canım. Zaten kendisi riskli gebelik uzmanı. Instagramda da bilgilendirici videolar çekiyor ama öyle influencer mizaçlı bir adam değil pek

Kuzu peki tel no veriyor mu yani aklıma bişey takılınca da sormak isterim açıkçası

Kuzu peki tel no veriyor mu yani aklıma bişey takılınca da sormak isterim açıkçası
Tabi tabi. Biz daha ilk kez gitmiştik paket falan yapmamıştık hemen verdi kartını. 7/24 yazabilirsiniz dedi. Bazen yazılı bazen ses kaydı şeklinde cevap veriyor. Cevapları çok uzun olmuyor ama. Arada başka doktora gidersen de trip atıyor Kendisine tam güvenilmesini istiyor

İyi süper zaten çok önemli olmadıkça mesai dışında yazmıyorum rahatsız etmemek için. Başka bir doktor daha var onu da deneyimlemek istiyorum aslında biraz trip yiyeceğim gibi duruyor

İyi süper zaten çok önemli olmadıkça mesai dışında yazmıyorum rahatsız etmemek için. Başka bir doktor daha var onu da deneyimlemek istiyorum aslında biraz trip yiyeceğim gibi duruyor
Deneyimle tabi canım. Hangisi içine sinerse. Bir de aklında bulunsun. İlk muayenede ücret vereceksin ya şimdi eğer 10 gün içinde paket yaptırırsan ödediğin ücreti de düşüyorlar

Deneyimle tabi canım. Hangisi içine sinerse. Bir de aklında bulunsun. İlk muayenede ücret vereceksin ya şimdi eğer 10 gün içinde paket yaptırırsan ödediğin ücreti de düşüyorlar
Harika bilgi kuzu çok sağol benim özel sağlık sigortam var o doğumu karşılıyor o yüzden onu kullanmak daha mantıklı olacak gibi ama gidince detaylı bilgi de alırım belki paket yaptırırım hangisi mantıklı olursa

Cok grcmıs olsun canım dr un soyledıklerıne dıkkat et bıdahakı muayene ne zaman?

Tamam canım çok teşekkür ederim inşallah güzel pozlar yakalarız bizde ve sağlıklı haberlerini alıp geliriz amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…