- 10 Şubat 2024
- 1.028
- 1.395
- 53
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.141
Canım benim doktorum da aynı kişi. Bence adam işinde başarılı ama iletişim olarak çok konuşkan ya da iletişime çok çok açık diyemem. Detaylıyı yaparken sana anlatıyor zaten aynı zamanda hemşireye de not aldırıyor her şeyi duyuyorsun zaten. Olması gerektiği kadar konuşuyor. Seni asla telaşa sokmuyor. Arada bir iki espri yapıyor ama zorlama değil yani. Bir de kendine güvendiğini çok belli ediyor. Rahatlıyorsun. Hani bazı doktorlar oluyor ya özellikle kadın doktorlar çok sevecen oluyor. Bizim doktor öyle değil
Bebekle iletişim kurmayı yeterli görüyorsa demekKanka soru soruyorum cevap vemriyordu ya ultrason bitene kadarben yokmuşum gibi davranıyor
Sındırgıda ev bulmak çok zor kuzum ya Allah yardımcınız olsun gerçekten. Doğru düzgün ev zaten yoktu şimdi depremden sonra iyice zor olacakDepremden sonra ev orta hasarlı çıkmış taşınma yolları gözüktü.. ev bulursak taşıncaz tabi ev bulmak ayrı bi dert rabbim yardımcımız olsun stres oldum
Ya aslında konuşması samimi olsa yeterCanım benim doktorum da aynı kişi. Bence adam işinde başarılı ama iletişim olarak çok konuşkan ya da iletişime çok açık diyemem. Detaylıyı yaparken sana anlatıyor aynı zamanda hemşireye de not aldırıyor hee şeyi duyuyorsun zaten. Olması gerektiği kadar konuşuyor. Hani bazı doktorlar oluyor ya özellikle kadın doktorlar çok sevecen oluyor. Bizim doktor öyle değil
Ahahah tam olarakBebekle iletişim kurmayı yeterli görüyorsa demek
Kızlar sizin doktorun adı ne merak ettim belki instagramindan filan faydalanırım bu arada yarın güzel haberlerinizi bekliyoruzBeyazyasemin canım bizim doktor usb ye fotograf falan attı mı ? Maile mi atıyor? Yada atti mi fotograf
Canım zaten kesinlikle yapmacık değil. Arada esprisini de yapar. Kendinden emin olduğunu da belli eder rahatlarsın. Ama bazı hamişler arkadaş gibi doktor istiyor. Rahat rahat mesaj atayım falan istiyor ya bizim doktor öyle değil. Bu biraz ne beklediğinle ilgili bence.Ya aslında konuşması samimi olsa yetergeçen burda bir arkadaşımız doktorunun canlı yayınından bahsetmişti sanırım Ezmu0810 olabililir doç.dr. Adnan orhan mesela takip etmeye başladım adama bayıldım çok samimi geldi videoları filan baya bilgilendirici ve korkutan bir doktora benzemiyor. Demek istediğim bu vibe da biri olsa okey benim için. Bursada olsam net ona giderdim
canım doktorum 5 yıldır baska doktora gitmedim aşırı guven veriyor piskolojimi cok iyi anlıyor ve ona gore davraniyorYa aslında konuşması samimi olsa yetergeçen burda bir arkadaşımız doktorunun canlı yayınından bahsetmişti sanırım Ezmu0810 olabililir doç.dr. Adnan orhan mesela takip etmeye başladım adama bayıldım çok samimi geldi videoları filan baya bilgilendirici ve korkutan bir doktora benzemiyor. Demek istediğim bu vibe da biri olsa okey benim için. Bursada olsam net ona giderdim
Canım biz temiz bşr usb bellek götürdük oraya attı biraz fotoğraf ama çoğunu anlamadığımız şeylerBeyazyasemin canım bizim doktor usb ye fotograf falan attı mı ? Maile mi atıyor? Yada atti mi fotograf
Böyle canım trizomi 13 18 sıkıntılı yaniYaptır tabi canım. Sonucu öğrenip için rahat şekilde devam edersin yoksa 4 ay geçmez böyle haklısın. İkilide risk kaç gelmiş
Ertuğrul Karahanoğlu canım. Zaten kendisi riskli gebelik uzmanı. Instagramda da bilgilendirici videolar çekiyor ama öyle influencer mizaçlı bir adam değil pekKızlar sizin doktorun adı ne merak ettim belki instagramindan filan faydalanırım bu arada yarın güzel haberlerinizi bekliyoruzsenin saat kaçta babylovee
Evet canım trizomi 13 18 1.83 gelmiş yani bunu ben bile baktığımda anlamıştımRiskin cok mu yüksekti ikili de ?
Yani bu ihmal edilecek bir komu degil ki doktorun neden bilgilendirmedi seni. Fetal yaptırırdın hemen bu zamana kalmazdin.
Kuzu peki tel no veriyor mu yani aklıma bişey takılınca da sormak isterim açıkçasıCanım zaten kesinlikle yapmacık değil. Arada esprisini de yapar. Kendinden emin olduğunu da belli eder rahatlarsın. Ama nasılsın hamişler arkadaş gibi doktor istiyor. Rahat rahat mesaj atayım falan istiyor ya bizim doktor öyle değil. Yarınki görüşünü de çok merak ediyorum
Tabi tabi. Biz daha ilk kez gitmiştik paket falan yapmamıştık hemen verdi kartını. 7/24 yazabilirsiniz dedi. Bazen yazılı bazen ses kaydı şeklinde cevap veriyor. Cevapları çok uzun olmuyor ama. Arada başka doktora gidersen de trip atıyorKuzu peki tel no veriyor mu yani aklıma bişey takılınca da sormak isterim açıkçası
İyi süper zaten çok önemli olmadıkça mesai dışında yazmıyorum rahatsız etmemek için. Başka bir doktor daha var onu da deneyimlemek istiyorum aslındaTabi tabi. Biz daha ilk kez gitmiştik paket falan yapmamıştık hemen verdi kartını. 7/24 yazabilirsiniz dedi. Bazen yazılı bazen ses kaydı şeklinde cevap veriyor. Cevapları çok uzun olmuyor ama. Arada başka doktora gidersen de trip atıyorKendisine tam güvenilmesini istiyor
Deneyimle tabi canım. Hangisi içine sinerse. Bir de aklında bulunsun. İlk muayenede ücret vereceksin ya şimdi eğer 10 gün içinde paket yaptırırsan ödediğin ücreti de düşüyorlarİyi süper zaten çok önemli olmadıkça mesai dışında yazmıyorum rahatsız etmemek için. Başka bir doktor daha var onu da deneyimlemek istiyorum aslındabiraz trip yiyeceğim gibi duruyor
Harika bilgi kuzu çok sağolDeneyimle tabi canım. Hangisi içine sinerse. Bir de aklında bulunsun. İlk muayenede ücret vereceksin ya şimdi eğer 10 gün içinde paket yaptırırsan ödediğin ücreti de düşüyorlar
Cok grcmıs olsun canım dr un soyledıklerıne dıkkat et bıdahakı muayene ne zaman?Evet canım öyleymiş
Geçtiğimiz cuma randevum vardı herşey yolunda çok şükür sadece suyun fazla dedi doktorum karpuz kavun karbonhidrat tüketimi mi sordu bende çok karpuz yediğimi söyledim yasakladı. Beyaz ekmek pirinç makarna falan yasakladı . Ama bu arkadaşın doktoru yarık dudak demiş korktum canım bende
Tamam canım çok teşekkür ederimCanım biz temiz bşr usb bellek götürdük oraya attı biraz fotoğraf ama çoğunu anlamadığımız şeyleronun baktığı şeyler yani. Damarlar falan. O yüzden bir kere açtık baktık o kadar. Yüzünün fotoğraflarını da basıyor zaten. O yüzden öyle çok da gerekli değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?