- 16 Eylül 2024
- 5.707
- 5.127
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.101
Aa dogru aynı doktora gidiyoruuuz
Bende cinsiyeti sormuştum önce bakmamız gerekenlere bakalım en son cinsiyete bakarız demiştiKanka soru soruyorum cevap vemriyordu ya ultrason bitene kadarben yokmuşum gibi davranıyor
Bilmiyorum ki kankaCanım senin de kız acaba cinsiyetle ilgili mi bu
Ay sen bensinBende cinsiyeti sormuştum önce bakmamız gerekenlere bakalım en son cinsiyete bakarız demiştiparvana hocanın tatlı dilinden sonra biraz dumura uğramıştık
Tamam örtmenim
Ayy iyi bari çok sevindim ben sıcak samimi doktorlara daha yakın hissediyorum zaten gerildiğimiz bir yerAa dogru aynı doktora gidiyoruuuz
Canım doktorumuz cok iyidir. Bilgilerini verir soru sorarsan zevkle cevaplar. İşine Aşık. Gayet ılımlı insanı germeyen bir doktor. Icin rahat olsun.
Aman öyle soguk tipler uzak olsun
Aynen kuzumBilmiyorum ki kankabence hazmedemiyoruz
Aşko mesela yemekten sonra ben meyve suyu normal su komposto tarzı sıvılar almıyorum onlar dahada şişiriyor beni, hele suuuAynen kuzumYürüyüşten geldim bide düşün , şuan ayaklarım soğuk ve tuzlu su masajında sanki dersin maratondan geldim
Hadi yaaAy sen bensinsana yinede bir şeyler mırıldanmış ben cinsiyeti sorunca duymamış gibi yaptı. En son her şey bitince eşim tekrar sordu, onada bakalım dedi
Parvana anam gibi yakadını delirtiyorum
Güzel haberlerle geleceğiz inşallah kuzum
Kuzum benim düşüncem pek anneyi yormayi düşünmeyen bir doktor. Strese sokmayi sevmiyor. Epidurale sicak bakan biri benim gördüğüm.Ayy iyi bari çok sevindim ben sıcak samimi doktorlara daha yakın hissediyorum zaten gerildiğimiz bir yerdoğuma bakış açısı ne sence kuzu? Yani bu aralar biraz doğum şekliyle ilgili düşünmeye başladım da. Epidural e bakış açısını filan merak ediyorum. Yarın doktoru seversek onunla devam etmeyi düşünüyoruz
Genetik mi ne anlamadım canım bende inan aynı kiloda arkadaşım hamile hemen hemen aynı haftalardayız onun normal benim kocamanBenimde son birkaç gündür büyüdü karnım ya sabahları küçük ama akşam 6 aylık gibi duruyor. Kilo almamama rağmen
Aşkım aslında adam haklı her detaya ince ince bakıyor bizim gibi lak lak yapmıyor, suratsız olsada tecrübesine çok güveniyorumHadi yaabidee uzuun uzun inceliyor ve hiç bişey demiyor ya insan nasıl geriliyor parvanadan ayrıldığım için çok üzüldüm yaa sanki ailemden birinden ayrılmışım gibi oldu bu arada suda doğum düşünüyorsan mutlaka düşün kuzu ben suda düşünüyordum parvanayla
Canım Allah yardımcınız olsun, en azından şöyle düşün bebek yokken taşınıp yeni evinde karşılayacaksın bebeğiniDepremden sonra ev orta hasarlı çıkmış taşınma yolları gözüktü.. ev bulursak taşıncaz tabi ev bulmak ayrı bi dert rabbim yardımcımız olsun stres oldum
Bence cinsiyetle değil de vücut yapısıyla alakalı oluyor kuzu. Benimki de akşamları 8 aylık oluyor sabahları normaliz şükürKızlar size bişey sorcam benim karnım bildiğiniz 9 aylık gibi görenler öyle sanıyorsizin ne durumda bunun cinsiyetle bi ilgisi var mıdır ki
Kuzu ne güzel açıklamışsınKuzum benim düşüncem pek anneyi yormayi düşünmeyen bir doktor. Strese sokmayi sevmiyor. Epidurale sicak bakan biri benim gördüğüm.
Bir kere şaka yollu bana öyle demisti korkma hemen hallederiz falan diye
Canim insallah seversin. Bilmiyorum ben kendisini cok seviyorum. Uzmanlığı benim icin herseyden önemli. Bide yaklaşımı da guzel. Sadece kadın doktorlara alışıksan eger onlardaki o fazla samimiyeti bulamazsin. Doktor gibi doktor yani, neyse bilgisi verir sonra gereksiz samimiyet yokkadin doktorlara bakiyorum hastanede mesela hastalariyla el ele kol kola öpücükler ellesmeler
Bizim doktorumuz isi neyse yapar net sekilde konusur seni cevaplar ve haydi görüşürüz der
Ideal doktor benim icin
Canım öncelikle çok geçmiş olsunDepremden sonra ev orta hasarlı çıkmış taşınma yolları gözüktü.. ev bulursak taşıncaz tabi ev bulmak ayrı bi dert rabbim yardımcımız olsun stres oldum
Aynı ben ben aynıyım bişey içmeye korkuyorumAşko mesela yemekten sonra ben meyve suyu normal su komposto tarzı sıvılar almıyorum onlar dahada şişiriyor beni, hele suuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?