- 1 Nisan 2025
- 704
- 930
- 18
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.161
Canım bilmiyorum hemssırem 23 ğncü haftadan sonra dedı bu hafta gel dedı senın kac hafta oldu suanKızz beni de bu hafta çağırdılar erken mi ki yaa
Canım bu sekilde çıkan ikili test sonucunda seni neden fetal dna ya yönlendirmedi doktorun. Baska doktora da gitseydin keske test sonucunla birlikte o zamanlarda. Gec kalmadan fetal dna ver bence deEvet canım trizomi 13 18 1.83 gelmiş yani bunu ben bile baktığımda anlamıştım
Sen hangı ıldesın canım. Gecmis olsunDepremden sonra ev orta hasarlı çıkmış taşınma yolları gözüktü.. ev bulursak taşıncaz tabi ev bulmak ayrı bi dert rabbim yardımcımız olsun stres oldum
Evim Balıkesir Sındırgıda, bende İstanbul'da annemlerdeyim depreme yakalanmadım şükür teşekkür ederimSen hangı ıldesın canım. Gecmis olsun
Yaaa yicemm eriyorum biz nasıl beklicez 4 ay dahaKızlar bu gün yürüyüşe gittiğimizde sahilde eşimin eski lise arkadaşnı gördük, bebeği olmuş 40 günlük, bebek o kadar küçük kikulağı işaret parmağımın yarısı kadar 3 aylık kiyafet alıyorum ama böyle küçük olursa yüzer içinde
Çoraplar ayağından çıkmış ya, çorabın topuğundan küçük ayağı
benimde öyle şuan ilk 3 ay ekşi tuzlu şimdi tatlıKızlar Benim ekşi ve tuzlu isteği gitti Onun yerine inanılmaz derecede tatlı isteği geldi sizde durumlar ne
Kanka eşim hala etkisinden çıkamadıYaaa yicemm eriyorum biz nasıl beklicez 4 ay daha
Hiç birini çekmiyor canımKızlar Benim ekşi ve tuzlu isteği gitti Onun yerine inanılmaz derecede tatlı isteği geldi sizde durumlar ne
Bende hala tatlı isteği yok kuzu hiç yemiyorumKızlar Benim ekşi ve tuzlu isteği gitti Onun yerine inanılmaz derecede tatlı isteği geldi sizde durumlar ne
adam nasıl cıksın biz bile eriyoruz bencede yapın destekliyorumKanka eşim hala etkisinden çıkamadıbiz çok çocuk yapalım diyor
Hedef 4adam nasıl cıksın biz bile eriyoruz bencede yapın destekliyorum
Yaa yerim onuuuKızlar bu gün yürüyüşe gittiğimizde sahilde eşimin eski lise arkadaşnı gördük, bebeği olmuş 40 günlük, bebek o kadar küçük kikulağı işaret parmağımın yarısı kadar 3 aylık kiyafet alıyorum ama böyle küçük olursa yüzer içinde
Ay öyle mi doluyor sütler kuzuu. Ben bu konuya cok yabanciyim. Bir iki gündür göğüs ucum çıkıyor evde styen takmıyorum ben, tişörtüme degdikce ucu sızlıyor. Bu birseyin habercisi miii. Birde büyüdüler tabi.kızlar benim sütüm doluyor galiba göğüslerim şiş ve sıvı geliyor tekrar
Bol bol yenidoğan ve 0-3 al çünkü habireKızlar bu gün yürüyüşe gittiğimizde sahilde eşimin eski lise arkadaşnı gördük, bebeği olmuş 40 günlük, bebek o kadar küçük kikulağı işaret parmağımın yarısı kadar 3 aylık kiyafet alıyorum ama böyle küçük olursa yüzer içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?