Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kesinlikle çok profesyonel biri ona katılıyorum dediğin gibi adam oturup bizle lak lak mı yapcak sanki bir konuş bakalım kuzum mutlaka vardır riskleri tabi ki

Ne demek kuzum rica ederim
Haklısın bende öyle çok soguk doktorlari pek sevemiyorum sanki zorla oturtulmus oraya gibi.
Hocam iyidir ya bence seversin.
Evet kuzum yorumlari da cok iyiydi bende seçerken baya arastirmistim. Insallah sağlıklı dogumlarimiz sağlıklı bebislerimiz olsun amiiin

Depremden sonra ev orta hasarlı çıkmış taşınma yolları gözüktü.. ev bulursak taşıncaz tabi ev bulmak ayrı bi dert rabbim yardımcımız olsun stres oldum
Canim cok gecmis olsun. Insallah en kisa zamanda bulursunuz da bebis daha fazla büyümeden taşınma isi de aradan çıkar

Ne çok soğuk olacak ne çok mıçmıç bence ya benim gittiğim hastanede bir doktor var mesela isim vermeyeceğim bence Mersin'de olan net tanıyordur. Mesela sen Anteplisin senden tatlı istiyor ağzıyla sonra getirince de canim hastam beni düşünmüş getirmiş anteplerden diyor beni niye evinize yemeğe çağırmıyorsunuz falan diyor, çok ilginç

Uha o da baska bir boyutmus kanka bende sevmiyorum aşırı samimi davrananlari yaa. Tamam sohbet edersin ilgilenirsin ama bazilarini görüyorum ohoo neler neler konusuyor bana göre degil.

Ben daha önce ay sıcakkanlı olsun diye diretip durmustum mesela hata oldugunu sonradan anladim. Önemli olanın doktorun bilgisi donanımı ve bana yaklasimi oldugunu sonradan anladim. Cıvık tipleri sevmiyorum. Bi ağırlığı olsun daktırın da

Kesinlikle öyle ya o dediğim kişinin tavrını falan görseniz, altın istiyormuş hediye doğumda ay şaka gibi ya

Benimde yarın kontrolüm var kızlar 19+0 olcam detaylıyı konuşcaz ona göre randevu alcam bu ay grip idrar yolu enfeksiyonu bir sürü sıkıntı yaşadım bakalım oğluşum iyidir inşallah. Bir de size sormak istediğim başka şey var antibiyotik kullanınca muhtemelen mantar enfeksiyonu oldum bazı antibiyotikler yapıyor bunu ama doğal ne yapabilirim bir ilaç daha kullanmak istemiyorum

İnstadan biliyorum gerçekten çok değişik tavırları olan bir doktor .Bir videosunda balonu patlatan ailenin çocuğuna gerizekalı diyordu .
Ay benim kocam gömerdi onu oraya hatta kocama bırakmaz doğumdan çıkmış halimle ben gömerdim çocuğuma gerizekalı dese

Ay benim kocam gömerdi onu oraya hatta kocama bırakmaz doğumdan çıkmış halimle ben gömerdim çocuğuma gerizekalı dese
Kız bir tane videosu var hele kadın doğumdan çıkmış .Kadına sürekli kendinden büyük bebek doğurdun diyip duruyor .Kadın durumdan belli ki rahatsız hoşlanmıyor güya espiri yapıyor üst üste aynı cümleyi kuruyor ailesinin yanında

Canım ben de 5 kilo aldım ama doktorum tek bir laf bile etmesi şimdiye kadar kiloyla ilgili. Öyle çok da zayıf değilim yani. Şu an 71 kiloyum

Sağlık ocağından aradılar bugün tetanoz boğmaca için siz yaptırdınız mı kızlar
Geçende de beni aradılar canım. 23.haftada gittiğim hastane sonunda girmiş sisteme hamile olduğumu da ertesi gün aradılar. Genel bilgiler sordular. Aşı için de doktorum 24.hafta dedi o zaman geleceğim dedim. Sistemde hiç aşın görünmüyor doktoruna gelmeden mutlaka sadece tetanoz aşısı mı yoksa karma aşı olan tdap mı olayım diye sor dedi

Canım ben de 5 kilo aldım ama doktorum tek bir laf bile etmesi şimdiye kadar kiloyla ilgili. Öyle çok da zayıf değilim yani. Şu an 71 kiloyum
Benim de öyle 5 kilo aldım hatta son kontrolde tartıya çıkmadan tatilden yeni geldik ve dikkat etmedim geçtiğimiz hafta dedim çıktım gayet iyi gidiyorsun 6. Aya giriyorsun 5 kilo çok güzel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…