- 15 Mayıs 2022
- 1.798
- 2.317
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.121
Kesinlikle çok profesyonel biri ona katılıyorum dediğin gibi adam oturup bizle lak lak mı yapcak sankiAşkım aslında adam haklı her detaya ince ince bakıyor bizim gibi lak lak yapmıyor, suratsız olsada tecrübesine çok güveniyorumo yüzden başka dr gitmedim dönüşünü bekledim tatilden
Kanka suda doğum burda okuduktan sonra istedim ama bir tanıdığımız işte suda doğum için doktorun çok profesyonel olması lazım dedi, çünkü suda kan falan kaybedilirse farkına varmıyorlarmış. Bir tanıdğı az kalsın bebeğide kaybediyor kendiside gidiciymiş, su içinde çok kan kaybetmişparvananın suda doğum olayları nasıl hiç bilmiyorum konuşacam onu yakın zamanda
Bence de iç karın büyüklüğüyle çok alakalı kuzu ya takma kafana bence bebeğin ve sen sağlıklı olun yeterAynı ben ben aynıyım bişey içmeye korkuyorum
Neyse ki çoğu kişi benim gibi o zaman sorun yokBence cinsiyetle değil de vücut yapısıyla alakalı oluyor kuzu. Benimki de akşamları 8 aylık oluyor sabahları normaliz şükür
Yok canım takmıyorum sormak istedim sadece kötü düşündüğümden değilBence de iç karın büyüklüğüyle çok alakalı kuzu ya takma kafana bence bebeğin ve sen sağlıklı olun yeter
ettim bile teyzelik göreviTamam örtmenim
Sende bize dua et
inşallah dua ettim size canımGüzel haberlerle geleceğiz inşallah kuzum
Ne demek kuzum rica ederimKuzu ne güzel açıklamışsınyok bende aşırı samimi olsun demiyorum ama bazı doktorlar aşırı soğuk öyle olunca da bir problemim olunca söylemekten çekinirim gibi geliyor yorumları çok iyi zaten doktorun epey bilgili tecrübeli birine benziyor yarın tanışalım bakalım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
Canim cok gecmis olsun. Insallah en kisa zamanda bulursunuz da bebis daha fazla büyümeden taşınma isi de aradan çıkarDepremden sonra ev orta hasarlı çıkmış taşınma yolları gözüktü.. ev bulursak taşıncaz tabi ev bulmak ayrı bi dert rabbim yardımcımız olsun stres oldum
Ne çok soğuk olacak ne çok mıçmıç bence yaNe demek kuzum rica ederim
Haklısın bende öyle çok soguk doktorlari pek sevemiyorum sanki zorla oturtulmus oraya gibi.
Hocam iyidir ya bence seversin.
Evet kuzum yorumlari da cok iyiydi bende seçerken baya arastirmistim. Insallah sağlıklı dogumlarimiz sağlıklı bebislerimiz olsun amiiin
UhaNe çok soğuk olacak ne çok mıçmıç bence yabenim gittiğim hastanede bir doktor var mesela isim vermeyeceğim bence Mersin'de olan net tanıyordur. Mesela sen Anteplisin senden tatlı istiyor ağzıyla sonra getirince de canim hastam beni düşünmüş getirmiş anteplerden diyor beni niye evinize yemeğe çağırmıyorsunuz falan diyor, çok ilginç
Kesinlikle öyle ya o dediğim kişinin tavrını falan görseniz, altın istiyormuş hediye doğumdaUhao da baska bir boyutmus kanka bende sevmiyorum aşırı samimi davrananlari yaa. Tamam sohbet edersin ilgilenirsin ama bazilarini görüyorum ohoo neler neler konusuyor bana göre degil.
Ben daha önce ay sıcakkanlı olsun diye diretip durmustum mesela hata oldugunu sonradan anladim. Önemli olanın doktorun bilgisi donanımı ve bana yaklasimi oldugunu sonradan anladim. Cıvık tipleri sevmiyorum. Bi ağırlığı olsun daktırın da
Bu doktor “ A. Y.” Mı acabaKesinlikle öyle ya o dediğim kişinin tavrını falan görseniz, altın istiyormuş hediye doğumdaay şaka gibi ya
İnstadan biliyorumHahahahah evet
Ay benim kocam gömerdi onu orayaİnstadan biliyorumgerçekten çok değişik tavırları olan bir doktor .Bir videosunda balonu patlatan ailenin çocuğuna gerizekalı diyordu .
Kız bir tane videosu var hele kadın doğumdan çıkmış .Kadına sürekli kendinden büyük bebek doğurdun diyip duruyor .Kadın durumdan belli ki rahatsız hoşlanmıyor güya espiri yapıyor üst üste aynı cümleyi kuruyor ailesinin yanındaAy benim kocam gömerdi onu orayahatta kocama bırakmaz doğumdan çıkmış halimle ben gömerdim çocuğuma gerizekalı dese
Yok canım ciddi mi yaaaKesinlikle öyle ya o dediğim kişinin tavrını falan görseniz, altın istiyormuş hediye doğumdaay şaka gibi ya
Canım ben de 5 kilo aldım ama doktorum tek bir laf bile etmesi şimdiye kadar kiloyla ilgili. Öyle çok da zayıf değilim yani. Şu an 71 kiloyumİşte o kiloya yatkın kişi benim
Ya ben 5 kg aldım diye doktorum benim epeyi parladı dalga geçti yani, bu ay için çok çok fazla dedi, yani moralim bozuldu haliyle ama dönüp de şey de diyemedim hocam sormuyordun hiç kilomu ben söyleyince mi fazla buldun. Üstelik fazla da yemedim, tamam çok dikkat etmedim belki ama hamile olmasam bu kadar yemek ile 5 kg asla almam öyle diyim. Tatildeyim diye meyve fazla yedim biraz, onu da azalttım ama değişen bir şey olmadı
Geçende de beni aradılar canım. 23.haftada gittiğim hastane sonunda girmiş sisteme hamile olduğumu da ertesi gün aradılar. Genel bilgiler sordular. Aşı için de doktorum 24.hafta dedi o zaman geleceğim dedim. Sistemde hiç aşın görünmüyor doktoruna gelmeden mutlaka sadece tetanoz aşısı mı yoksa karma aşı olan tdap mı olayım diye sor dediSağlık ocağından aradılar bugün tetanoz boğmaca için siz yaptırdınız mı kızlar
Benim de öyle 5 kilo aldım hatta son kontrolde tartıya çıkmadan tatilden yeni geldik ve dikkat etmedim geçtiğimiz hafta dedim çıktım gayet iyi gidiyorsun 6. Aya giriyorsun 5 kilo çok güzel dediCanım ben de 5 kilo aldım ama doktorum tek bir laf bile etmesi şimdiye kadar kiloyla ilgili. Öyle çok da zayıf değilim yani. Şu an 71 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?