- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.181
İyiyim canım sağ ol sorduğun içinSunsun9 canım nerelerdesin hic sesin çıkmıyor iyi misin
Canım sağlıklı haberlerle gel şekerden de inşallahGünaydın kızlar
Benim bugün 24. Hafta kontrolüm vardı. Şeker yüklemesi için bugün 8 de gidicem inş temiz çıkar testten sonra deneyimlerimi yazarım size.
Bebeğim 650 gr 27 cm miş suyu vs iyi dedi doktor çok hareketliydi yandınız dedi
Ben plesentanın rahim ağzına olan yakınlığına tekrar bakmasını istedim çünkü 28 de tekrar bakalım yukarı çıkması lazım demişti erken ama yinede bakarmısınız çok merak ediyorum ağrılı geçti bu süreç acaba daha da aşağıda mı diye düşündüm.
Baktı 44 mm mil yanı uzaklaşmış bu iyi haber ama plesenta tamamen rahim ağzını kapatmış durumda dedi
Bu nedemek diye sorunca normal doğum yapman imkansız hatta doğum başlamadan bizim erken almamız lazım dedi
Normalde 4 aralık görünüyordu ultrasonra benim
18 kasım gibi 37. Haftaların ortasında alırız dedi.
Rahim ağzını kapatma durumu değşen bişey değilmiş uzama kısalma değişiyor ama bu konum değişmşyor malesef dedi
Normal doğuma yatkın bir doktor hem normal olur diye konuşuyordu ama plesenta olayını görünce çok netti direk sezeryan olmak zorundasın fln dedi
Doktoruma güveniyorum o ne derse onu yaparımda beni endişelendiren dikkatli olman lazım kanama istemiyoruz doğumu tetiklicek erken gelicek bişey asla istemiyoruz 37 ye kadar tetiklememen lazım fln demesi ya erken gelire bişey olurmu korkusunu aşırı uyandırdı bende
Toplam 6 kg almışım hep iyi gidiyorsun diyordu şimdi hızlanmış kilo alman çok dikkat et dedi bide şeker temiz çıkar umarım onunlada uğraşmak istemiyorum
Ama sen iki bebek taşıyorsun canım belki ondan daha fazla hakkın vardır. Benimki de normalde hiç sormaz bile, ben birden kilo aldım bir ayda 4 kilo diyince öyle dedi. Çok umrumda değil gerçekten, sağlıkla doğum yapalım da, bebeğe sıkıntı olmasın kilo alınıp verilir napalımCanım ben de 5 kilo aldım ama doktorum tek bir laf bile etmesi şimdiye kadar kiloyla ilgili. Öyle çok da zayıf değilim yani. Şu an 71 kiloyum
Sen nereden nereye taşınıyorsun canımİyiyim canım sağ ol sorduğun içintaşınıyoruz o yüzden bu aralar çok yoğunum arada girip yazılanların okuyabildiğim kadarını okuyorum. İnşallah düzenimi tekrar kurarım en yakın zamanda. Haftaya salı detaylı ultrasonum var bir yandan da heyecanla onu bekliyorum sen nasılsın bebişin nasıl
Yaaa hadi bakalım merakla bekliyorum seninkini, iyi haberle getir bizeSen nereden nereye taşınıyorsun canımkolay gelsin bende dedim sesin çıkmıyor nerelere kayboldun.
Cok az kalmis senin detayliya da
Sagol canım bende heyecanlıyım bugun detaylımız var. Güzel haberlerle gelmek nasip olsun
Ayy canım benim çok teşekkür ederim aminn inşallah güzel haberlerle gelcez size teyzelerimizzYaaa hadi bakalım merakla bekliyorum seninkini, iyi haberle getir bizeben de randevu almıştım, detaylıda çıkan böbreği bir de ona sorucam, bakalım ne dicek.
Canım biz Yataş Mini Twinny almayı düşünüyoruz. İki tarafın sertliği farklı. Bir taraf yenidoğandan itibaren 2yaşa kadar diğer taraf 6 yaşına kadar kullanılıyormuş. Memnuniyet oranı yüksekKıslar yatak alanlar yada alacak olanlar, kullanım ve araştırmaların sonucunda beğendiğiniz markaları buraya yazarmısınızel birliğiyle bana yatak alalım bebeğe
Ya bence çok sağlıksız şeyler tüketmediğimiz sürece çok can sıkılacak bir konu değil. Dediğin gibi bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım da kilo verilir ki zaten aldığımız da çok değilAma sen iki bebek taşıyorsun canım belki ondan daha fazla hakkın vardır. Benimki de normalde hiç sormaz bile, ben birden kilo aldım bir ayda 4 kilo diyince öyle dedi. Çok umrumda değil gerçekten, sağlıkla doğum yapalım da, bebeğe sıkıntı olmasın kilo alınıp verilir napalım
21.haftaya girdim ben de geçen hafta kan tahlili için gittiğimde şimdi risk almayalım haftaya gel aşı için dedi. ben en iyisi sonraki hafta gideyim erken olmasınCanım bilmiyorum hemssırem 23 ğncü haftadan sonra dedı bu hafta gel dedı senın kac hafta oldu suan
evet sütümüz doluyor habercisi tabi canımAy öyle mi doluyor sütler kuzuu. Ben bu konuya cok yabanciyim. Bir iki gündür göğüs ucum çıkıyor evde styen takmıyorum ben, tişörtüme degdikce ucu sızlıyor. Bu birseyin habercisi miii. Birde büyüdüler tabi.
Günaydın canım, olsun yine de güzel geçmiş kötü düşünme, sen de temizlik yaparken veya başka bişey yaparken daha dikkatli olursun en azından güzelce bilgilendirmiş ve daha şimdiden söylemiş doktorun. İnşallah şeker yüklemen de temiz çıkar da sağlıkla kucağına alırsın bebişi. Ama 37 değil de 38 de alsa bari bebişi yaa tabi doktor daha iyisini bilirGünaydın kızlar
Benim bugün 24. Hafta kontrolüm vardı. Şeker yüklemesi için bugün 8 de gidicem inş temiz çıkar testten sonra deneyimlerimi yazarım size.
Ben plesentanın rahim ağzına olan yakınlığına tekrar bakmasını istedim çünkü 28 de tekrar bakalım yukarı çıkması lazım demişti erken ama yinede bakarmısınız çok merak ediyorum ağrılı geçti bu süreç acaba daha da aşağıda mı diye düşündüm.
Baktı 44 mm mil yanı uzaklaşmış bu iyi haber ama plesenta tamamen rahim ağzını kapatmış durumda dedi
Bu nedemek diye sorunca normal doğum yapman imkansız hatta doğum başlamadan bizim erken almamız lazım dedi
Rahim ağzını kapatma durumu değşen bişey değilmiş uzama kısalma değişiyor ama bu konum değişmşyor malesef dedi
Normal doğuma yatkın bir doktor hem normal olur diye konuşuyordu ama plesenta olayını görünce çok netti direk sezeryan olmak zorundasın fln dedi
Doktoruma güveniyorum o ne derse onu yaparımda beni endişelendiren dikkatli olman lazım kanama istemiyoruz doğumu tetiklicek erken gelicek bişey asla istemiyoruz 37 ye kadar tetiklememen lazım fln demesi ya erken gelire bişey olurmu korkusunu aşırı uyandırdı bende
Toplam 6 kg almışım hep iyi gidiyorsun diyordu şimdi hızlanmış kilo alman çok dikkat et dedi bide şeker temiz çıkar umarım onunlada uğraşmak istemiyorum
yaaa öylemi oluyor kızz. benkızlar benim sütüm doluyor galiba göğüslerim şiş ve sıvı geliyor tekrar
ben ilk kez duydum erken doğum riski olduğunu canım adminimdenyaaa öylemi oluyor kızz. benannabelica yüzünden göğüslerime bakamaz oldum demişti ya dokunmak falan erken doğumu tetikliyormuş diye korkudan açıp bakamıyorum benimkiler çok ağrıyor özellikle sabah yataktan kalkarken onları da ayrı kaldırıyorum resmen. 5 dakika daha diyip duruyolar
Canım merhaba plasenta previa olmuşsun sanırım sen. Benim de plasentam biraz aşağıdaydı çıkmazsa diye araştırmıştım tam kapama durumu olursa diye. Ben hep bebeğime bir şey olacak sanıyordum ama hiç korkma sadece bol bol dinlen, bebeği daha erken almaları senin yararına çünkü vajinal doğum yapılamayacağı için bebek kanala girmeye çalışıp herhangi bir kanama olmasın diyeGünaydın kızlar
Evet yasakladı zaten nerdeyse hamileliğin başından beri türlü sebeplerle hep yasak oluyorduCanım sağlıklı haberlerle gel şekerden de inşallah
Ağır falan kaldırma burda öyle denmisti hep. Bide iliski fln da yasakladi mi doktorun. Gerci chatgpt ye sorsan nelerin yasak oldugunu baya sıralar sana. Stres olma bence hersey yoluna girer
Sirke iyi geliyor diye duymuştum sanki canım tam ben de bilmiyorumBenimde yarın kontrolüm var kızlar 19+0 olcam detaylıyı konuşcaz ona göre randevu alcam bu ay grip idrar yolu enfeksiyonu bir sürü sıkıntı yaşadım bakalım oğluşum iyidir inşallah. Bir de size sormak istediğim başka şey var antibiyotik kullanınca muhtemelen mantar enfeksiyonu oldum bazı antibiyotikler yapıyor bunu ama doğal ne yapabilirim bir ilaç daha kullanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?