Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Sen diyorsan alınır bakıp geliyorum
Ya anne yanı beşiklerde çok şikayet edilen konu otomatik sallanma olanlarda manuel sallama olmaması hep anneler bundan muzdarip olmuş. Ama bunda hem otomatik hem manuel sallama var. Müzikli, zaman ve hız ayarı var, uzaktan kumandalı, boy ayarı var, tekerlekli taşınabilir, kiloyu aşınca oyun parkına çevrilebiliyor

Kanka sünger değilde, koca yatağın kendisi, park yatakmı beşik mi diyoruz

Canım benim beşiğim IKEA dan almıştım, kullanmak inşallah nasip olacak daha henüz yatağımın yanına koymadım koyunca söylerim sanada nasıl durduğunu Park yatak almayacağım bir tane küçük böyle sallanan beşik tarzı bir şey de almıştım onu da salonda kullanırım diyorum

Kanka sanada bir şey kalmamış ki 1 hafta
Ben 23+5'te gideceğim ondan biraz geç dedim çok istediğim bir prof vardı, onun asistanı ısrarla bu haftada daha net görüntü aldıklarını, kalbe vs. daha detaylı bakabildiklerini söyledi biraz endişe ettim geç mi diye ama kendi doktorum da o bilir dinle deyince geçe kaldım

Kanka güzelmiş, içine uygun sünger yatakta bakmışsındır sen

Ne geldiyse başımıza prof yüzünden geldi

Canım benim de doktorum 22 den sonra dedi, şaşırdım ben hatta 22 ila 26 arasında yapıyoruz dedi, benim de geç, 2 hafta sonra falan gitmeyi düşünüyorum ama bazen diyorum bu hafta aniden gidip detaylıya mı girsem

Ne geldiyse başımıza prof yüzünden geldi
Kız sorma kendi doktorum 3 kişi önerdi kartlarını verdi, bu dediğim doktor zaten aklımdaydı ama diğerlerinin de direkt unvanlarına baktım onlar prof değildi eledim hemen adamları çok bir şeymiş gibi

Kuzum içinde geliyormuş ben de önce fark etmedim yatak arıyordum ki içinde varmış ve arkadaşım 1 yıldır kullanıyor gayet memnun
Kanka ama belli bir aya kadar sanırım o 0-9 kg diyor tam detaylı okuyamadım
Sonra yeni yatak is loanding’mi olacak

Ay ben darladım resmen hem perinatoloğun asistanını hem kendi doktorumu emin miyiz daha erken mi gelsem falan diye asistan artık dedi Merve hanım siz bilirsiniz ama bize güvenin bazı detaylar bu haftada daha net görünüyor

Kanka ama belli bir aya kadar sanırım o 0-9 kg diyor tam detaylı okuyamadım
Sonra yeni yatak is loanding’mi olacak
Kuzum 1 yaşına kadar geliyor işte, ben zaten şu an oda da yaptıracağım montessori yatak. Eğer bebeğim buna müsait olursa 1 yaşından sonra odasında uyur bu arada arkadaşımın kızı 13 aylık hala huggyde yatıyor ve daha birkaç ay rahat yatar

Evet canım, aslında organları gelişmiş görmek açısından gerçekten güzel ama işte herkes erken haftada yaptırınca ben de tedirgin oluyorum ben 22+0 olacağım girdiğim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…