- 15 Ağustos 2024
- 665
- 1.132
- 33
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.221
Ya anne yanı beşiklerde çok şikayet edilen konu otomatik sallanma olanlarda manuel sallama olmaması hep anneler bundan muzdarip olmuş. Ama bunda hem otomatik hem manuel sallama var. Müzikli, zaman ve hız ayarı var, uzaktan kumandalı, boy ayarı var, tekerlekli taşınabilir, kiloyu aşınca oyun parkına çevrilebiliyorSen diyorsan alınırbakıp geliyorum
Kanka sanada bir şey kalmamış ki 1 hafta20 Ağustos kuzu benim biraz geç
Bu kuzum bu, başka renkleri de varBumu aşko yoksa başka modelide var mı
Kanka sünger değilde, koca yatağın kendisi, park yatakmı beşik mi diyoruz
Ben 23+5'te gideceğim ondan biraz geç dedimKanka sanada bir şey kalmamış ki 1 hafta
Kanka güzelmiş, içine uygun sünger yatakta bakmışsındır senYa anne yanı beşiklerde çok şikayet edilen konu otomatik sallanma olanlarda manuel sallama olmaması hep anneler bundan muzdarip olmuş. Ama bunda hem otomatik hem manuel sallama var. Müzikli, zaman ve hız ayarı var, uzaktan kumandalı, boy ayarı var, tekerlekli taşınabilir, kiloyu aşınca oyun parkına çevrilebiliyor
Ne geldiyse başımıza prof yüzünden geldiBen 23+5'te gideceğim ondan biraz geç dedimçok istediğim bir prof vardı, onun asistanı ısrarla bu haftada daha net görüntü aldıklarını, kalbe vs. daha detaylı bakabildiklerini söyledi biraz endişe ettim geç mi diye ama kendi doktorum da o bilir dinle deyince geçe kaldım
Kuzum içinde geliyormuş ben de önce fark etmedim yatak arıyordum ki içinde varmış ve arkadaşım 1 yıldır kullanıyor gayet memnunKanka güzelmiş, içine uygun sünger yatakta bakmışsındır sen
Ben 23+5'te gideceğim ondan biraz geç dedimçok istediğim bir prof vardı, onun asistanı ısrarla bu haftada daha net görüntü aldıklarını, kalbe vs. daha detaylı bakabildiklerini söyledi biraz endişe ettim geç mi diye ama kendi doktorum da o bilir dinle deyince geçe kaldım
Kız sorma kendi doktorum 3 kişi önerdi kartlarını verdi, bu dediğim doktor zaten aklımdaydı ama diğerlerinin de direkt unvanlarına baktım onlar prof değildi eledim hemen adamları çok bir şeymiş gibiNe geldiyse başımıza prof yüzünden geldi
Kanka ama belli bir aya kadar sanırım o 0-9 kg diyor tam detaylı okuyamadımKuzum içinde geliyormuş ben de önce fark etmedim yatak arıyordum ki içinde varmış ve arkadaşım 1 yıldır kullanıyor gayet memnun
Aşko aniden gidince girebiliyormusunCanım benim de doktorum 22 den sonra dedi, şaşırdım ben hatta 22 ila 26 arasında yapıyoruz dedi, benim de geç, 2 hafta sonra falan gitmeyi düşünüyorum ama bazen diyorum bu hafta aniden gidip detaylıya mı girsem
Ay ben darladım resmen hem perinatoloğun asistanını hem kendi doktorumu emin miyiz daha erken mi gelsem falan diyeCanım benim de doktorum 22 den sonra dedi, şaşırdım ben hatta 22 ila 26 arasında yapıyoruz dedi, benim de geç, 2 hafta sonra falan gitmeyi düşünüyorum ama bazen diyorum bu hafta aniden gidip detaylıya mı girsem
Boşuna prof yapmamışlardırKız sorma kendi doktorum 3 kişi önerdi kartlarını verdi, bu dediğim doktor zaten aklımdaydı ama diğerlerinin de direkt unvanlarına baktım onlar prof değildi eledim hemen adamları çok bir şeymiş gibi
Aşko aniden gidince girebiliyormusun
Kuzum 1 yaşına kadar geliyor işte, ben zaten şu an oda da yaptıracağım montessori yatak. Eğer bebeğim buna müsait olursa 1 yaşından sonra odasında uyurKanka ama belli bir aya kadar sanırım o 0-9 kg diyor tam detaylı okuyamadım
Sonra yeni yatak is loanding’mi olacak
Ay ben darladım resmen hem perinatoloğun asistanını hem kendi doktorumu emin miyiz daha erken mi gelsem falan diyeasistan artık dedi Merve hanım siz bilirsiniz ama bize güvenin bazı detaylar bu haftada daha net görünüyor
O sırada 1 ay önce zar zor randevu alan benAşko aniden gidince girebiliyormusun
Bence senin çok çok normal kuzu, benimki 23+5 düşünEvet canım, aslında organları gelişmiş görmek açısından gerçekten güzel ama işte herkes erken haftada yaptırınca ben de tedirgin oluyorum ben 22+0 olacağım girdiğim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?