- 18 Temmuz 2022
- 6.418
- 10.815
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.201
Sosyal medya doktorlarina o yüzden güvenmiyorum işte. Sonra sırf izlenmek için aşılara falan laf ediyorlar. Çok seviyeli faydalı paylaşım yapan doktorlar da var. Bir de böyle medyatik tipler oluyor. Kim olduğunu bilmiyorum ama şok oldum yazdıklarınaKız bir tane videosu var hele kadın doğumdan çıkmış .Kadına sürekli kendinden büyük bebek doğurdun diyip duruyor .Kadın durumdan belli ki rahatsız hoşlanmıyor güya espiri yapıyor üst üste aynı cümleyi kuruyor ailesinin yanında
Kesinlikle öyle ya o dediğim kişinin tavrını falan görseniz, altın istiyormuş hediye doğumdaay şaka gibi ya
Canım beni uyandırdı bir kereGünaydın kızlar, bebişleriniz hiç hareketiyle uykunuzdan uyandırdı mı şuana kadar?ben sabah rüya gördüm rüyamda da hamileyim ve yürürken bebiş tekme atıyo çok hoşuma gidiyo gülüyorum falan sonra bi uyandım gerçekten bebişim pıt pıt vuruyordu baya hareketliydi. Acaba gerçekten tekmeye mi uyandım ki çok arafta bi durum 19.haftalık olduk öyle aşırı güçlü vuruşları da yok ki yavrumun
Günaydın kızlar, bebişleriniz hiç hareketiyle uykunuzdan uyandırdı mı şuana kadar?ben sabah rüya gördüm rüyamda da hamileyim ve yürürken bebiş tekme atıyo çok hoşuma gidiyo gülüyorum falan sonra bi uyandım gerçekten bebişim pıt pıt vuruyordu baya hareketliydi. Acaba gerçekten tekmeye mi uyandım ki çok arafta bi durum 19.haftalık olduk öyle aşırı güçlü vuruşları da yok ki yavrumun
Canımm diminyaa gerçekten. Zaman aslinda bekliyorken yavas gibi geliyor ama aslinda baya hızlı farkinda degiliz..
Canım ben de antibiyotik sonrası mantar enfeksiyonu geçirdim, onlar mı işe yaradı bilmiyorum ama ben şöyle bir yol izledim; Cranberry var Turna yemişi diye geçiyor ben günde 1 avuç kadar yiyorum bir de yanına activia shot probiyotik küçük şişelerde şase tarzı içecek var bunları kullandım, araştırdım probiyotik ve bu yemiş çok iyi geliyormuş ve banada iyi geldi, çok ama çok su içtim bir de
Canımm diminyaa gerçekten. Zaman aslinda bekliyorken yavas gibi geliyor ama aslinda baya hızlı farkinda degiliz..
Çok şükür geldi detaylı ultrason günümgüzel sağlıklı mutlu haberlerle gelcem size
Gut mornikkkkAyy ben bunu yanlış mesajın altına yazmışımsirinm çok özür
Peripellas canım sana cevap vermek için yazmıştım
Kanka sünger değilde, koca yatağın kendisi, park yatakmı beşik mi diyoruzCanım biz Yataş Mini Twinny almayı düşünüyoruz. İki tarafın sertliği farklı. Bir taraf yenidoğandan itibaren 2yaşa kadar diğer taraf 6 yaşına kadar kullanılıyormuş. Memnuniyet oranı yüksek
Şifa olsun canım ikinizedeŞeker yükleme testi için akşam 00:00 den sonra su bile içmiyormuşuz. Sabah 8 de aç bakılcak sonra sıvı içicem 1. Ve 2. Saat ölçümleri olucakmış 2 saat sürüyormuş yani bilginiz olsun 2 saat hastanede müşaade altında oluyormuşuz.
Aşı içinde sağlık ocağı 24. Haftada boğmaca tetanoz 28. De tetanoz 2. Doz demişti
Doktorum öyle istemiyorum 28-30 hafta arası tetanoz boğmaca difteri ol dedi tek dozluk o kadar 3 lü karma aşıymış
Canım ben anne yanı alacağım kesin kararım huggy moonKanka sünger değilde, koca yatağın kendisi, park yatakmı beşik mi diyoruz
Kanka senin ne zamanAy detaylı günü gelenlerin heyecanıgelmeyen bizler sabırsızlıkla bekliyor
20 Ağustos kuzu benim biraz geçKanka senin ne zaman
Sen diyorsan alınırCanım ben anne yanı alacağım kesin kararım huggy moon
Bumu aşko yoksa başka modelide var mıCanım ben anne yanı alacağım kesin kararım huggy moon
Haberlerini bekliyoruz canımGünaydıınnnn günaydın kızlaarhepimiz için harika bir gün olsun difembahyaa suuuduru68 teşekkürler kızlar çok güzel haberlerle geleceğim inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?