Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Sosyal medya doktorlarina o yüzden güvenmiyorum işte. Sonra sırf izlenmek için aşılara falan laf ediyorlar. Çok seviyeli faydalı paylaşım yapan doktorlar da var. Bir de böyle medyatik tipler oluyor. Kim olduğunu bilmiyorum ama şok oldum yazdıklarına

Kesinlikle öyle ya o dediğim kişinin tavrını falan görseniz, altın istiyormuş hediye doğumda ay şaka gibi ya

Canım ben de antibiyotik sonrası mantar enfeksiyonu geçirdim, onlar mı işe yaradı bilmiyorum ama ben şöyle bir yol izledim; Cranberry var Turna yemişi diye geçiyor ben günde 1 avuç kadar yiyorum bir de yanına activia shot probiyotik küçük şişelerde şase tarzı içecek var bunları kullandım, araştırdım probiyotik ve bu yemiş çok iyi geliyormuş ve banada iyi geldi, çok ama çok su içtim bir de

Canım beni uyandırdı bir kere normal saatimden geç kalktım acıkmıştım da aslında biliyorum elbette o aç değil ama içimden dedim kalk kadın beni doyur diyor herhalde

Günaydın canım, ben bazı sabahalr miniş vuruşlarla uyanıyorum özellikle üzerine yatmışsam, çok minik minik böyle yavrum kalk diyor ama her sabah değil işte düzenli değil, bu sefer 2 sabah üst üste olunca 3. Sabah strese girmeye çalışıyorum aa niye olmadı ki diye

Canımm diminyaa gerçekten. Zaman aslinda bekliyorken yavas gibi geliyor ama aslinda baya hızlı farkinda degiliz..
Çok şükür geldi detaylı ultrason günüm güzel sağlıklı mutlu haberlerle gelcem size

Ayy ben bunu yanlış mesajın altına yazmışım sirinm çok özür

Peripellas canım sana cevap vermek için yazmıştım

Kanka sünger değilde, koca yatağın kendisi, park yatakmı beşik mi diyoruz

Şifa olsun canım ikinizede
sirinm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…