- 15 Ağustos 2024
- 664
- 1.128
- 33
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.261
Ay daha da heyecan yaptım ,Ben girdiğim halde tekrar girmek istiyorumçünkü ilk girdiğinde böyle acaba bir şey mi vrdr diye streste oluyor ya keşke diyorum şimdi gönlümce rahat girebilsem dr kısa kısa videolar attı maile açıp açıp onlara bakıyorum eli ağzında emiyor gibi faln aşık olmamak elde değil
Kızlar bu gerçekmi, kime benziyor görülüyormuEvet canım, oğlum detaylıda bana benziyordu ve gerçekten de doğduğunda da aynı bendimSağlıkla gelsinler de yeter ki
Tabiki kuzum, hemşire ağrı, ateş olabilir dedi ama şükür şimdilik hiçbir şey yokhayırlı olsun cano ağrın sızın olursa bilgilendirirsen sevinirizz
Kanka bende düz güzel şeyler bakıyordum etrafım öyle diyince sallanan bakmaya başladımbence sallanmaya alışmamalıböyle diyip sallayarak uyutmam şoku olmaz inşallah
Hangi modelini almıştın acaba bende İkea Myllra modelini almak istiyorum evimiz biraz küçük muhtemelen 1.5-2 yaşına kadar yanımızda yatıcak üç kademeli yüksekliği var ayarlanabilen mağazasına gidip incelemek istiyorum aslında ama henüz fırsatımız olmadı
Kızlar bu gerçekmi, kime benziyor görülüyormu
Aslında önerilen ilk aylar için sallanma fonksiyonlu ancak sabitlenebilen modeller. Yani bebek uyuyana kadar sallanabilir sonra sabitlenmeli diye. Zaten o yüzden sadece otomatik sallanma olmamalı demiştimKanka bende düz güzel şeyler bakıyordum etrafım öyle diyince sallanan bakmaya başladım
Kızlar sallanan bir şey olması çok önemli diyorlar ya
Aslında önerilen ilk aylar için sallanma fonksiyonlu ancak sabitlenebilen modeller. Yani bebek uyuyana kadar sallanabilir sonra sabitlenmeli diye. Zaten o yüzden sadece otomatik sallanma olmamalı demiştimhem otomatik hem manuel en güzeli bence. Uyuyana kadar istediğin hızda sallayabilir sonra manuele alırsın durur.
Bir karar verin kızlarCanım bence sallanmaması daha iyi ben bir tanede sallanan minik beşik aldım ilk zamanları için ama tahmin ediyorum 2-3 ay anca kullanırız salonda yanımda uyuturum diye aldım onu
Evet bende öyle düşündüm ayaklanıp beşikten atlamaya çalıştığında alt kademeye indiririz kendisi girip çıkabilir diye park yataklara göre de daha estetik duruyor bence park yataklar 70x110 oluyor genelde ikeanınkiler 60x120 sence genişliği nasıl çok da dar değil dimiCanım ben Sundvık aldım beşiği, henüz anne yanına yerleştirmedim, iki kademeli ama şu an ortasına montaj ettik ileri de büyüdüğünde alt kısma indiririz diye düşündük
Bir karar verin kızlar
Evet bende öyle düşündüm ayaklanıp beşikten atlamaya çalıştığında alt kademeye indiririz kendisi girip çıkabilir diye park yataklara göre de daha estetik duruyor bence park yataklar 70x110 oluyor genelde ikeanınkiler 60x120 sence genişliği nasıl çok da dar değil dimi
Kuzum aslında ikimizin de dediği aynı yere geliyor. Difem bir tane sallanan bir tane sallanmayan almış. Ben direk huggyde sallanan ve sallanmayanı birleştirilmiş alacağımBir karar verin kızlar
Aa 60x120 nevresim sadece ikeada mı oluyor peki içinin yatağını da mı ikeadan almıştınız?Evet canım onun ölçüleri farklı diğerlerinden çünkü nevresim almıştım başka yerden alınca uymuyor, IKEA dan almak gerekiyor ona, yeterli bence, hiç dar falan değil
Ikea her şeyin ölçüsünü farklı yapıyor yaEvet canım onun ölçüleri farklı diğerlerinden çünkü nevresim almıştım başka yerden alınca uymuyor, IKEA dan almak gerekiyor ona, yeterli bence, hiç dar falan değil
Benim park beşik vb ürünler ablamlardan gelecek sapasağlamlar o yüzden yeni bişey bakmadım sadece yatak odası mobilyası aldım aşağıya ekliyorum hepsini fikir olur belkiKanka sünger değilde, koca yatağın kendisi, park yatakmı beşik mi diyoruz
Uyy hazır bile maşallahBenim park beşik vb ürünler ablamlardan gelecek sapasağlamlar o yüzden yeni bişey bakmadım sadece yatak odası mobilyası aldım aşağıya ekliyorum hepsini fikir olur belki
Aşko ilk fotodaki baby nestler kullanışlı mı ben de bebeği başlarda neye koysam uyusa diye düşünüyorm yataş juno yatak mı alsam böyle bişey mi alsam bilemedim. bunlar yumuşak ya zararı olur mu başlardaBenim park beşik vb ürünler ablamlardan gelecek sapasağlamlar o yüzden yeni bişey bakmadım sadece yatak odası mobilyası aldım aşağıya ekliyorum hepsini fikir olur belki
BenUyy hazır bile maşallaho sırada bebemin odasını hala ütü odası gibi kullanan ben
Canım kime sorsam junoyu aşırı öneriyor, ben aldım o yüzden. Bu babynestlerden de bir arkadaşım vermişti onu annelerin evine koyacağım gidince orda yatsın diyeAşko ilk fotodaki baby nestler kullanışlı mı ben de bebeği başlarda neye koysam uyusa diye düşünüyorm yataş juno yatak mı alsam böyle bişey mi alsam bilemedim. bunlar yumuşak ya zararı olur mu başlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?