Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
O sırada 1 ay önce zar zor randevu alan ben

Bu Prof dan ben de çok önceden randevu aldım canım, hastanede olan doktora yaptırmak istemedim diye, eşimde iki doktora da gidelim diyor işte emin olamadım gerek yok diyorum ama 2 farklı doktor görsün diyor, hastanede olana hemen bulurum randevu doktorum yönlendirecek, Prof için ben 1 ay öncesinden aldım randevuyu

1 yaşına kadarsa ikna oldum

İşte canım mesela bu hafta gitsem sata göre yarın 20+0 olacağım henüz, Cuma günü falan gitsem diye düşünüyordum ama erkende geliyor bana işte karar veremedim
Sen git normal gör detaylı değilde, detaylı için zamanını bekle bence kanka, eğer öyle dediyseler bir bildiği vardır

Kuzu bence herhangi bir risk görürse Allah korusun, 2. Bir görüş o zaman almak daha iyi

Kuzu bence herhangi bir risk görürse Allah korusun, 2. Bir görüş o zaman almak daha iyi
Canım çok çok erken bence 22+0 ya senin tarihin çok güzel

Evet canım gerçekten öyle, ben de öyle dedim eşime, tarihim iyi erkenden girmeyeyim büyüsün hem yüzünü de görürüm çok tatlı ya hiç göremedik hep elleri yüzünde

Evet canım gerçekten öyle, ben de öyle dedim eşime, tarihim iyi erkenden girmeyeyim büyüsün hem yüzünü de görürüm çok tatlı ya hiç göremedik hep elleri yüzünde
Ay ben de hiç görmedim, bizim ilk kez son kontrolde renkli gösterildi onda da eli yüzündeydi miniğimin o yüzden detaylıyı iple çekiyorum

Ay ben de hiç görmedim, bizim ilk kez son kontrolde renkli gösterildi onda da eli yüzündeydi miniğimin o yüzden detaylıyı iple çekiyorum
İnat anam inat

Ya doktor açıyor renkli ama hep eli yüzünde sanki babasına benziyor gibi hissettim ama oğlum benim kopyamdı ya da ben mi ona benzetmek istiyorum onu da bilmiyorum

Ben girdiğim halde tekrar girmek istiyorum çünkü ilk girdiğinde böyle acaba bir şey mi vrdr diye streste oluyor ya keşke diyorum şimdi gönlümce rahat girebilsem dr kısa kısa videolar attı maile açıp açıp onlara bakıyorum eli ağzında emiyor gibi faln aşık olmamak elde değil

Hangi modelini almıştın acaba bende İkea Myllra modelini almak istiyorum evimiz biraz küçük muhtemelen 1.5-2 yaşına kadar yanımızda yatıcak üç kademeli yüksekliği var ayarlanabilen mağazasına gidip incelemek istiyorum aslında ama henüz fırsatımız olmadı

Kızlar sallanan bir şey olması çok önemli diyorlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…