- 1 Aralık 2022
- 2.447
- 3.782
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.241
O sırada 1 ay önce zar zor randevu alan ben
Kanka zaten 22+0 haftada bakıyorlar, gideceğin dr iyiyse beklemeye değerHastanede olan doktoruma girerim, randevu aldığım Prof 27 sine verdi maalesef ki günona gidemem yüksek ihtimal işte, bazen sıkılıyorum diyorum gitsem de görsem diye
Ben aldıktan sonra adam bir hafta tatile gitti ekstra uzattı bideO sırada 1 ay önce zar zor randevu alan ben
Kanka zaten 22+0 haftada bakıyorlar, gideceğin dr iyiyse beklemeye değer
1 yaşına kadarsa ikna oldumKuzum 1 yaşına kadar geliyor işte, ben zaten şu an oda da yaptıracağım montessori yatak. Eğer bebeğim buna müsait olursa 1 yaşından sonra odasında uyurbu arada arkadaşımın kızı 13 aylık hala huggyde yatıyor ve daha birkaç ay rahat yatar
Sen git normal gör detaylı değilde, detaylı için zamanını bekle bence kanka, eğer öyle dediyseler bir bildiği vardırİşte canım mesela bu hafta gitsem sata göre yarın 20+0 olacağım henüz, Cuma günü falan gitsem diye düşünüyordum ama erkende geliyor bana işte karar veremedim
Sen git normal gör detaylı değilde, detaylı için zamanını bekle bence kanka, eğer öyle dediyseler bir bildiği vardır
Kuzu bence herhangi bir risk görürse Allah korusun, 2. Bir görüş o zaman almak daha iyiBu Prof dan ben de çok önceden randevu aldım canım, hastanede olan doktora yaptırmak istemedim diye, eşimde iki doktora da gidelim diyor işte emin olamadım gerek yok diyorum ama 2 farklı doktor görsün diyor, hastanede olana hemen bulurum randevu doktorum yönlendirecek, Prof için ben 1 ay öncesinden aldım randevuyu
Canım çok çok erken bence 22+0 ya senin tarihin çok güzelİşte canım mesela bu hafta gitsem sata göre yarın 20+0 olacağım henüz, Cuma günü falan gitsem diye düşünüyordum ama erkende geliyor bana işte karar veremedim
Kuzu bence herhangi bir risk görürse Allah korusun, 2. Bir görüş o zaman almak daha iyi
Canım çok çok erken bence 22+0 ya senin tarihin çok güzel
Ay ben de hiç görmedim, bizim ilk kez son kontrolde renkli gösterildi onda da eli yüzündeydi miniğiminEvet canım gerçekten öyle, ben de öyle dedim eşime, tarihim iyi erkenden girmeyeyim büyüsün hem yüzünü de görürüm çok tatlı yahiç göremedik hep elleri yüzünde
Evet canım gerçekten öyle, ben de öyle dedim eşime, tarihim iyi erkenden girmeyeyim büyüsün hem yüzünü de görürüm çok tatlı yahiç göremedik hep elleri yüzünde
İnat anam inatAy ben de hiç görmedim, bizim ilk kez son kontrolde renkli gösterildi onda da eli yüzündeydi miniğimino yüzden detaylıyı iple çekiyorum
Ay ben de hiç görmedim, bizim ilk kez son kontrolde renkli gösterildi onda da eli yüzündeydi miniğimino yüzden detaylıyı iple çekiyorum
Ben girdiğim halde tekrar girmek istiyorumAy ben de hiç görmedim, bizim ilk kez son kontrolde renkli gösterildi onda da eli yüzündeydi miniğimino yüzden detaylıyı iple çekiyorum
Bizm dr abisine benzetti bakalımYa doktor açıyor renkli ama hep eli yüzündesanki babasına benziyor gibi hissettim ama oğlum benim kopyamdı ya da ben mi ona benzetmek istiyorum onu da bilmiyorum
Hangi modelini almıştın acaba bende İkea Myllra modelini almak istiyorum evimiz biraz küçük muhtemelen 1.5-2 yaşına kadar yanımızda yatıcak üç kademeli yüksekliği var ayarlanabilen mağazasına gidip incelemek istiyorum aslında ama henüz fırsatımız olmadıCanım benim beşiğim IKEA dan almıştım, kullanmak inşallah nasip olacakdaha henüz yatağımın yanına koymadım koyunca söylerim sanada nasıl durduğunu Park yatak almayacağım bir tane küçük böyle sallanan beşik tarzı bir şey de almıştım onu da salonda kullanırım diyorum
Kızlar sallanan bir şey olması çok önemli diyorlar yaCanım benim beşiğim IKEA dan almıştım, kullanmak inşallah nasip olacakdaha henüz yatağımın yanına koymadım koyunca söylerim sanada nasıl durduğunu Park yatak almayacağım bir tane küçük böyle sallanan beşik tarzı bir şey de almıştım onu da salonda kullanırım diyorum
hayırlı olsun cano ağrın sızın olursa bilgilendirirsen sevinirizzGünaydın kızlar, ben şimdi ilk doz aşımı oldum. Tetanoz, difteri yaptılar şimdi 4. Hafta sonra da 2. Doz yapılacakmış
bence sallanmaya alışmamalıKızlar sallanan bir şey olması çok önemli diyorlar ya
Bizm dr abisine benzetti bakalımgerçekten bi ön benzetme yapılabiliyor detaylıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?