Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
hmm seninki sert duruyor zaten bakayım ben de biraz

Yarık dudak olabilir dedi baktı oğluşumun dudakları öyle değildi zaten saçmalıyordu doktor bana da karbonhidrat falan herşeyi yasakladı sana dediği gibi sen şeker yüklemesi yaptın mı

Kuzum bence haberler güzel endişe edeceğin bişey yok. Normal doğum konusunda zaten çok takıntılı olmaya da gerek yok. Bebeğinin gidişatına bakılırsa 36-37 gibi 2500ü çok rahat geçecek kilosu o zamana kadar sezaryen olsun bizim olsun boşver yeter ki bebislerimiz sağlıkla gelsin mümkün olduğunca kendini yormamaya çalış. Çok kötü bir durum yok gibi geldi bana doktorunun tutumuna bakılırsa

Oy maşallah dolsun sütler ya işte dokunmayın doğumu tetikler diye duydum ama düşünürsen ilk 19 hafta emzirdim ben. Doğuma kadar emziren bile var. Çok emin değilim o konuda

Benim ilk bebeğim olacağı için biraz paniğim her ihtimale önlem almaya çalışıyorum o yüzden uyumama problemine anne karnında gibi hissetmesi için junoyu aldım aslında
benim de ilk bebeğim olcak inşallah kuzu ama sen daha mükemmelliyetçi ve plan programlısın maşallah

Pat diye konuya girince ilk gördüğüm mesajınız bu oldu. Dr unuz kullanmanız gerektiğini söylüyor mu peki , ya da o kısalmaya bu sebep olmuş olabilir dediler mi ? İlk gebeligimde 33e kadar kullandim coraspin 100lük, 35 e kadar kullanacaktik ama artik durup dururken burnum ve dişlerim kanamaya başlayınca Dr kesti, bunda ecopirin kullanıyorum 81lik. Eğer pıhtılaşmada bir sorun varsa kulanmamak da riskli. İnşallah sağlıcakla zamanında alalım bebişlerimizi kucağımiza

Kızlar şişkinlik ve hazımsızlık yaşıyor musunuz ? Başından beri öyleyim , duphalac bile işe yaramadı, nasıl çözüm buluyorsunuz

Gereksiz patlayan ürün olduğunu düşünüyorum ama bana kizarsiniz diye bunları yazmakta da tereddüt ediyorum Bir de oioi diye bişey var böyle bir tuzak olamaz. Ama çoğunuz alacaksınız muhtemelen

Ya şunların güzelliğine bakın maşallah

Gereksiz patlayan ürün olduğunu düşünüyorum ama bana kizarsiniz diye bunları yazmakta da tereddüt ediyorum Bir de oioi diye bişey var böyle bir tuzak olamaz. Ama çoğunuz alacaksınız muhtemelen
Kuzum niye kızalım. Ben hep arkadaşlarıma şey diyorum, ben çok araştırıyorum, bir sürü kitap okuyorum, hem sınıf öğretmeniyim hem çocuk gelişimi okudum. Ama kendimi 1 anne kadar bilgili hissetmiyorum çünkü tecrübesizim. Hatta geçen saçma sapan ağladım çok cahilim çocuk konusunda ne yapacağım ben diye o yüzden tecrübe > diğer şeyler. Yorumların kıymetli

Aşkım yok normal yatak, süngeri değil, bebeği içine koyduğumuz şey
Kanz withme2 almıştım ama hala satılıyor mu bilmiyorum. Zaten 5-6 ay sonra durmadı içinde. Şimdi kendi yatagima bile yatıramiyorum. Yerde yorgana yatıyor bir senedir. Yatak olayı kanayan yaram

Pıhtılaşma yönünden hiçbir sıkıntım yok. Genetik testinde çıkmadi ilk gebelikte kullanmadım. Bir tane düşüğüm var tekrarlayan dusuklerim de olmadi. Kendi doktorum vermedi zaten detaylıda perinatolog verdi. Kullanan çok var bir sakincasi olacağını sanmıyorum. Chat gptye sordum. Çok aşırı doz kullanımında böyle bir yan etki olabileceğini ama normal kullanımda sorun olmayacağını söylemiş. Ben yine de normal takipli olduğum doktoruma danisacağım

Kızlar juno ile ilgili ben de bir şeyler söylemek istedim. Gerçekten bebekten bebeğe her şey değişiyor galiba. Patron onlar. Biz de ikizlerimize aldık. Çünkü 4 aylık yeğenim 3 ay boyunca çok kullandı. Çok rahat uyudu içinde. Özellikle annesi her gittiği odaya götürdü. Biz park yatak almayı düşünüyoruz ve ben öyle yatağı taşıyamam odadan odaya. Kullanım süresi az evet ama ikiz bebeklerle ilk 3 ay beni rahatlatacak her şeye okeyim ben. Çok gerekli mi tabi ki hayır. Umarım yavrularım da sever de annelerini rahatlatırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…