- 25 Şubat 2024
- 1.343
- 1.670
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.301
hmm seninki sert duruyor zaten2 hafta öncesine kadar benim de öyleydi bi hevesle yaptım
Canım ben o babynestleri özel yaptırmıştım sene 2018ablamda çok aktif kullandı evi dublex bebekler ikiz her defasında odalarına götürüp yatıramadı hep onları kullandı o dönemde junolar yoktu tabi tamamen tercihe kalmış memnun olan da var olmayan da var hazır elde varken deneyeceğiz bebek arabası da almıyorum şimdilik sonrası için cybex gb pockit düşünüyorum bakalım
Yarık dudak olabilir dedi baktı oğluşumun dudakları öyle değildi zaten saçmalıyordu doktor bana da karbonhidrat falan herşeyi yasakladı sana dediği gibi sen şeker yüklemesi yaptın mıEvet canım öyleymiş
Geçtiğimiz cuma randevum vardı herşey yolunda çok şükür sadece suyun fazla dedi doktorum karpuz kavun karbonhidrat tüketimi mi sordu bende çok karpuz yediğimi söyledim yasakladı. Beyaz ekmek pirinç makarna falan yasakladı . Ama bu arkadaşın doktoru yarık dudak demiş korktum canım bende
Aynen sanırım öyle olcakCanım bizde terleme dezavantajı olmayacak mevsimden kaynaklı. Bence tek dezavantajı kısa süreli kullanım olması.
Benim ilk bebeğim olacağı için biraz paniğim her ihtimale önlem almaya çalışıyorum o yüzden uyumama problemine anne karnında gibi hissetmesi için junoyu aldım aslındaAynen sanırım öyle olcak
Kuzum bence haberler güzel endişe edeceğin bişey yok. Normal doğum konusunda zaten çok takıntılı olmaya da gerek yok. Bebeğinin gidişatına bakılırsa 36-37 gibi 2500ü çok rahat geçecek kilosu o zamana kadarGünaydın kızlar
Benim bugün 24. Hafta kontrolüm vardı. Şeker yüklemesi için bugün 8 de gidicem inş temiz çıkar testten sonra deneyimlerimi yazarım size.
Bebeğim 650 gr 27 cm miş suyu vs iyi dedi doktor çok hareketliydi yandınız dedi
Ben plesentanın rahim ağzına olan yakınlığına tekrar bakmasını istedim çünkü 28 de tekrar bakalım yukarı çıkması lazım demişti erken ama yinede bakarmısınız çok merak ediyorum ağrılı geçti bu süreç acaba daha da aşağıda mı diye düşündüm.
Baktı 44 mm mil yanı uzaklaşmış bu iyi haber ama plesenta tamamen rahim ağzını kapatmış durumda dedi
Bu nedemek diye sorunca normal doğum yapman imkansız hatta doğum başlamadan bizim erken almamız lazım dedi
Normalde 4 aralık görünüyordu ultrasonra benim
18 kasım gibi 37. Haftaların ortasında alırız dedi.
Rahim ağzını kapatma durumu değşen bişey değilmiş uzama kısalma değişiyor ama bu konum değişmşyor malesef dedi
Normal doğuma yatkın bir doktor hem normal olur diye konuşuyordu ama plesenta olayını görünce çok netti direk sezeryan olmak zorundasın fln dedi
Doktoruma güveniyorum o ne derse onu yaparımda beni endişelendiren dikkatli olman lazım kanama istemiyoruz doğumu tetiklicek erken gelicek bişey asla istemiyoruz 37 ye kadar tetiklememen lazım fln demesi ya erken gelire bişey olurmu korkusunu aşırı uyandırdı bende
Toplam 6 kg almışım hep iyi gidiyorsun diyordu şimdi hızlanmış kilo alman çok dikkat et dedi bide şeker temiz çıkar umarım onunlada uğraşmak istemiyorum
Oy maşallah dolsun sütleryaaa öylemi oluyor kızz. benannabelica yüzünden göğüslerime bakamaz oldum demişti ya dokunmak falan erken doğumu tetikliyormuş diye korkudan açıp bakamıyorum benimkiler çok ağrıyor özellikle sabah yataktan kalkarken onları da ayrı kaldırıyorum resmen. 5 dakika daha diyip duruyolar
Memelere dokunmayin nolur nolmazben ilk kez duydum erken doğum riski olduğunu canım adminimdenannabelica ellemiyoruz adminim ceza verme bize
Hahaha bak yaaa bize ellemeyin elletmeyin diyor kendisi ne yapıyorOy maşallah dolsun sütlerya işte dokunmayın doğumu tetikler diye duydum ama düşünürsen ilk 19 hafta emzirdim ben. Doğuma kadar emziren bile var. Çok emin değilim o konuda
benim de ilk bebeğim olcak inşallah kuzu ama sen daha mükemmelliyetçi ve plan programlısın maşallahBenim ilk bebeğim olacağı için biraz paniğim her ihtimale önlem almaya çalışıyorum o yüzden uyumama problemine anne karnında gibi hissetmesi için junoyu aldım aslında
Pat diye konuya girince ilk gördüğüm mesajınız bu oldu. Dr unuz kullanmanız gerektiğini söylüyor mu peki , ya da o kısalmaya bu sebep olmuş olabilir dediler mi ? İlk gebeligimde 33e kadar kullandim coraspin 100lük, 35 e kadar kullanacaktik ama artik durup dururken burnum ve dişlerim kanamaya başlayınca Dr kesti, bunda ecopirin kullanıyorum 81lik. Eğer pıhtılaşmada bir sorun varsa kulanmamak da riskli. İnşallah sağlıcakla zamanında alalım bebişlerimizi kucağımizaKızlar ben ecopirinden emin olamadım ya. Çok ciddi sakıncası var 20. haftadan sonra. Sanırım kullanmayacağım. Bugün çok canımı sıktı bu servikal kısalık olayı. Benim yatıp dinlenmem falan da mümkün değil. Bakalım akışına bıraktım artık
Ablanın ikizleri mi var canım ya maşallahBenim park beşik vb ürünler ablamlardan gelecek sapasağlamlar o yüzden yeni bişey bakmadım sadece yatak odası mobilyası aldım aşağıya ekliyorum hepsini fikir olur belki
Juno için bizim grupta alan herkes pişmandı ama memnun kalan da vardır belki. Bebeğe göre değişir diyorum hep
Gereksiz patlayan ürün olduğunu düşünüyorum ama bana kizarsiniz diye bunları yazmakta da tereddüt ediyorumbenim etrafımda yeni doğum yapan yokta instada falan herkeste gördüm ama yorumlarda da pişman olan bebeğim kafası düzleşen çok kişi vardı emin olamadım acaba, gereksiz patlamış bir ürün mü diye düşündüm. senin etrafındakiler memnun mu gerçekten
Ya şunların güzelliğine bakın maşallah2 hafta öncesine kadar benim de öyleydi bi hevesle yaptım
Canım ben o babynestleri özel yaptırmıştım sene 2018ablamda çok aktif kullandı evi dublex bebekler ikiz her defasında odalarına götürüp yatıramadı hep onları kullandı o dönemde junolar yoktu tabi tamamen tercihe kalmış memnun olan da var olmayan da var hazır elde varken deneyeceğiz bebek arabası da almıyorum şimdilik sonrası için cybex gb pockit düşünüyorum bakalım
Kuzum niye kızalım. Ben hep arkadaşlarıma şey diyorum, ben çok araştırıyorum, bir sürü kitap okuyorum, hem sınıf öğretmeniyim hem çocuk gelişimi okudum. Ama kendimi 1 anne kadar bilgili hissetmiyorum çünkü tecrübesizim. Hatta geçen saçma sapan ağladım çok cahilim çocuk konusunda ne yapacağım ben diyeGereksiz patlayan ürün olduğunu düşünüyorum ama bana kizarsiniz diye bunları yazmakta da tereddüt ediyorumBir de oioi diye bişey var böyle bir tuzak olamaz. Ama çoğunuz alacaksınız muhtemelen
Kanz withme2 almıştım ama hala satılıyor mu bilmiyorum. Zaten 5-6 ay sonra durmadı içinde. Şimdi kendi yatagima bile yatıramiyorum. Yerde yorgana yatıyor bir senedir. Yatak olayı kanayan yaramAşkım yok normal yatak, süngeri değil, bebeği içine koyduğumuz şey
Kocama elletmem onunki lüks bebeğiminki ihtiyaçtıHahaha bak yaaa bize ellemeyin elletmeyin diyor kendisi ne yapıyor
Pıhtılaşma yönünden hiçbir sıkıntım yok. Genetik testinde çıkmadi ilk gebelikte kullanmadım. Bir tane düşüğüm var tekrarlayan dusuklerim de olmadi. Kendi doktorum vermedi zaten detaylıda perinatolog verdi. Kullanan çok var bir sakincasi olacağını sanmıyorum. Chat gptye sordum. Çok aşırı doz kullanımında böyle bir yan etki olabileceğini ama normal kullanımda sorun olmayacağını söylemiş. Ben yine de normal takipli olduğum doktoruma danisacağımPat diye konuya girince ilk gördüğüm mesajınız bu oldu. Dr unuz kullanmanız gerektiğini söylüyor mu peki , ya da o kısalmaya bu sebep olmuş olabilir dediler mi ? İlk gebeligimde 33e kadar kullandim coraspin 100lük, 35 e kadar kullanacaktik ama artik durup dururken burnum ve dişlerim kanamaya başlayınca Dr kesti, bunda ecopirin kullanıyorum 81lik. Eğer pıhtılaşmada bir sorun varsa kulanmamak da riskli. İnşallah sağlıcakla zamanında alalım bebişlerimizi kucağımiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?