- 25 Şubat 2024
- 1.343
- 1.670
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.321
sanırsam ben de senin gibi düşünüyorumGereksiz patlayan ürün olduğunu düşünüyorum ama bana kizarsiniz diye bunları yazmakta da tereddüt ediyorumBir de oioi diye bişey var böyle bir tuzak olamaz. Ama çoğunuz alacaksınız muhtemelen
hahaha ana yaaaaaKocama elletmem onunki lüks bebeğiminki ihtiyaçtı
Bende şu an almayı düşünmüyorum ama bebeğim doğsun ona şimdiden dr seçtimGereksiz patlayan ürün olduğunu düşünüyorum ama bana kizarsiniz diye bunları yazmakta da tereddüt ediyorumBir de oioi diye bişey var böyle bir tuzak olamaz. Ama çoğunuz alacaksınız muhtemelen
Doktorumun ameliyatı uzun sürmüş, az önce aradılar tam evden çıkarken, cumaya aldım randevuyu canım.Ayy canım benim çok teşekkür ederim aminn inşallah güzel haberlerle gelcez size teyzelerimizz
Sen ne zaman gideceksin canım? Bir sor bakalim ne diyecekler. Bazen farklı doktorlar farklı yorumlar yapabiliyor aynı komu ile alakalı
İnsan ilk gebelikte çok hevesli oluyor ya. Ben de bir sürü alışveriş yaptım Allah'ım neler neler. Oyuncaklari falan topladım hamileykenKuzum niye kızalım. Ben hep arkadaşlarıma şey diyorum, ben çok araştırıyorum, bir sürü kitap okuyorum, hem sınıf öğretmeniyim hem çocuk gelişimi okudum. Ama kendimi 1 anne kadar bilgili hissetmiyorum çünkü tecrübesizim. Hatta geçen saçma sapan ağladım çok cahilim çocuk konusunda ne yapacağım ben diyeo yüzden tecrübe > diğer şeyler. Yorumların kıymetli
Yataş twiny aldım ilkinde, memnundum. Eltim park beşik al , çok kullanışlı oluyor biz 5 yaşına kadar yattık dedi, benim kız 13.ayda bıraktı beşikte yatmayı, teşekkürlerKıslar yatak alanlar yada alacak olanlar, kullanım ve araştırmaların sonucunda beğendiğiniz markaları buraya yazarmısınızel birliğiyle bana yatak alalım bebeğe
“Diyeceklerim bu kadar teşekkürler” der gibi olmuş aşkımYataş twiny aldım ilkinde, memnundum. Eltim park beşik al , çok kullanışlı oluyor biz 5 yaşına kadar yattık dedi, benim kız 13.ayda bıraktı beşikte yatmayı, teşekkürler
Ben doktorum yüzünden de böyle olmuş olabilirim ya aşırı rahat bir adamdıBende şu an almayı düşünmüyorum ama bebeğim doğsun ona şimdiden dr seçtimilk kontrolümüzde soracam ona alayım mı almıyım mı
Ya haber bekliyorduk artık habire giriyorum yazıyor musunuz diye. Neyse cuma gidersin artık canım geç olsun güç olmasınDoktorumun ameliyatı uzun sürmüş, az önce aradılar tam evden çıkarken, cumaya aldım randevuyu canım.
ay inşallah Bizimkide öyledirBen doktorum yüzünden de böyle olmuş olabilirim ya aşırı rahat bir adamdıGaz sancısı var diyorum olabilir geçer diyor. Burnu akıyor diyorum olsun benim de akıyor diyor. İştahsız diyorum. Olur öyle sal çocuğu diyor. Doktorun rahatı çok iyi oluyor ya
İnşallah kuzu valla insan çok zorlanıyor bunaliyor bazen. Doktorda moral bulup gelmek çok önemli. Tıpkı şu anki doktorlarımız gibi çocuk doktorumuz da öyleay inşallah Bizimkide öyledir
Bence öyle, her çocuğun huyu suyu farklı gerçekten“Diyeceklerim bu kadar teşekkürler” der gibi olmuş aşkım
O zaman illa ilerki yaşları şimdiden düşünmeye gerek yokmuş
Kesinlikle oioi çöp, deterjan kokusu çekiyor, ben de tabak ve pipetlerini almıştım ama tabağı kullanmadım. Çelik olup altı yapışkanlı çocuk tabakları da var, şimdi olsa ondan alırımGereksiz patlayan ürün olduğunu düşünüyorum ama bana kizarsiniz diye bunları yazmakta da tereddüt ediyorumBir de oioi diye bişey var böyle bir tuzak olamaz. Ama çoğunuz alacaksınız muhtemelen
Sağol canım benim iyi ki varsınYa haber bekliyorduk artık habire giriyorum yazıyor musunuz diye. Neyse cuma gidersin artık canım geç olsun güç olmasın
O koku feci gerçekten. Ben bardak tabak kaşık önlük komple aldım. Hic birini kullanamadım. Umarım kimse almaz buradaKesinlikle oioi çöp, deterjan kokusu çekiyor, ben de tabak ve pipetlerini almıştım ama tabağı kullanmadım. Çelik olup altı yapışkanlı çocuk tabakları da var, şimdi olsa ondan alırım
Gereksiz patlayan ürün olduğunu düşünüyorum ama bana kizarsiniz diye bunları yazmakta da tereddüt ediyorumBir de oioi diye bişey var böyle bir tuzak olamaz. Ama çoğunuz alacaksınız muhtemelen
Oioi kötüleme timiyizO koku feci gerçekten. Ben bardak tabak kaşık önlük komple aldım. Hic birini kullanamadım. Umarım kimse almaz burada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?