Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Gereksiz patlayan ürün olduğunu düşünüyorum ama bana kizarsiniz diye bunları yazmakta da tereddüt ediyorum Bir de oioi diye bişey var böyle bir tuzak olamaz. Ama çoğunuz alacaksınız muhtemelen
Bende şu an almayı düşünmüyorum ama bebeğim doğsun ona şimdiden dr seçtim ilk kontrolümüzde soracam ona alayım mı almıyım mı

Doktorumun ameliyatı uzun sürmüş, az önce aradılar tam evden çıkarken, cumaya aldım randevuyu canım.

İnsan ilk gebelikte çok hevesli oluyor ya. Ben de bir sürü alışveriş yaptım Allah'ım neler neler. Oyuncaklari falan topladım hamileyken şimdi sizin de çok güzel bir heyecanınız var harika bişey bebek alışverişi. Şimdi ben tutup o gereksiz bu kullanılmıyor diye baykuşluk yapıyorum gibi geliyor

Kıslar yatak alanlar yada alacak olanlar, kullanım ve araştırmaların sonucunda beğendiğiniz markaları buraya yazarmısınız el birliğiyle bana yatak alalım bebeğe
Yataş twiny aldım ilkinde, memnundum. Eltim park beşik al , çok kullanışlı oluyor biz 5 yaşına kadar yattık dedi, benim kız 13.ayda bıraktı beşikte yatmayı, teşekkürler

Yataş twiny aldım ilkinde, memnundum. Eltim park beşik al , çok kullanışlı oluyor biz 5 yaşına kadar yattık dedi, benim kız 13.ayda bıraktı beşikte yatmayı, teşekkürler
“Diyeceklerim bu kadar teşekkürler” der gibi olmuş aşkım
O zaman illa ilerki yaşları şimdiden düşünmeye gerek yokmuş

Bende şu an almayı düşünmüyorum ama bebeğim doğsun ona şimdiden dr seçtim ilk kontrolümüzde soracam ona alayım mı almıyım mı
Ben doktorum yüzünden de böyle olmuş olabilirim ya aşırı rahat bir adamdı Gaz sancısı var diyorum olabilir geçer diyor. Burnu akıyor diyorum olsun benim de akıyor diyor. İştahsız diyorum. Olur öyle sal çocuğu diyor. Doktorun rahatı çok iyi oluyor ya

ay inşallah Bizimkide öyledir

Gereksiz patlayan ürün olduğunu düşünüyorum ama bana kizarsiniz diye bunları yazmakta da tereddüt ediyorum Bir de oioi diye bişey var böyle bir tuzak olamaz. Ama çoğunuz alacaksınız muhtemelen
Kesinlikle oioi çöp, deterjan kokusu çekiyor, ben de tabak ve pipetlerini almıştım ama tabağı kullanmadım. Çelik olup altı yapışkanlı çocuk tabakları da var, şimdi olsa ondan alırım

Kesinlikle oioi çöp, deterjan kokusu çekiyor, ben de tabak ve pipetlerini almıştım ama tabağı kullanmadım. Çelik olup altı yapışkanlı çocuk tabakları da var, şimdi olsa ondan alırım
O koku feci gerçekten. Ben bardak tabak kaşık önlük komple aldım. Hic birini kullanamadım. Umarım kimse almaz burada

Ben sana hak veriyorum canım, ben de ihtiyaç dahilinde alınması gerektiğini düşünüyorum, minimal yaşamı seviyorum ben eşyalar üzerime yıkılır, az olsun, öz olsun ama kaliteli olsuncuyumdur bu sebeple çok eşyaya düşmeyeceğim, elbise de çok almayacağım çok hediye geliyor zaten

Kızlar selamlaar çok çok şükür her şey yolundaa ve olması gerektiği gibi çıktı oğlum 400 gr olmuş ben çikolata yiyip gitmiştim ilk baktı epey bişeyini gördü sonra bi yarım saat yürü tekrar çikolata ye öyle gel dedi doktor öyle yaptık geri kalanlara da baktı. İnatçı çocuğum yüzünü pek göstermedi baya uğraştı doktor ama nafile artık bir sonrakinde görürüz dedik. Vitaminlere devam edicez artık kilo almaya başlaman gerekiyor dedi eğer bir sonraki kontrolde almamış olursam diyetisyenle görüşeceğim. 1 ay sonra gel şeker yüklemesi için dedi. Aşılar içinde 24. Haftada başlayalım dedi. Doktoru sevdik eşimde bende samimi bir doktor herşeyi anlatıyor güven veriyor. Benim baş ağrılarım oluyordu onu söyledim magnezyum ve parol dışında birşey yapamayız dedi. Yüzünü göremememiz dışında her şey çok güzel geçti yani darısı diğer arkadaşlarımın başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…