Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Benim park beşik vb ürünler ablamlardan gelecek sapasağlamlar o yüzden yeni bişey bakmadım sadece yatak odası mobilyası aldım aşağıya ekliyorum hepsini fikir olur belki
Bende artık büyük şeyleri aradan çıkarayım diyorum ya, bebek arabasını hallettik , yataklar kaldı, birde 4moms falan

Böyle canım trizomi 13 18 sıkıntılı yani
Canım 82 sağlıklı olma ihtimali 1 sağlıksız olma ihtimali demek bu. Hep diyorum ikili taramada kötü sonuç bile çok kötü değil aslında. Moralini bozma hiç. Bir de bildiğim kadarıyla down ultrasonda belli olmayabiliyor ama 13/18 ağır hastalıklar. Bağırsakta parlama çok hafif birsey. Ben bebeğinin hasta olmasına hiç ihtimal düşünmüyorum. Doktorun o yüzden sana risk yok demiş bence. Ultrasonda sağlıklı göründüğü için

Canım kime sorsam junoyu aşırı öneriyor, ben aldım o yüzden. Bu babynestlerden de bir arkadaşım vermişti onu annelerin evine koyacağım gidince orda yatsın diye
benim etrafımda yeni doğum yapan yokta instada falan herkeste gördüm ama yorumlarda da pişman olan bebeğim kafası düzleşen çok kişi vardı emin olamadım acaba, gereksiz patlamış bir ürün mü diye düşündüm. senin etrafındakiler memnun mu gerçekten

Bebek anne karnında gibi hissediyor dar alan ya o yüzden rahatça uyuyor diyorlar hep. Hatta beşikte yapmayıp junoda yatan bebek var arkadaşım beşiğin içine koydu junoyu artık bu arada chatgpt'ye de olumlu olumsuz yönlerini sorarsanız olumsuz olarak ileride yatakta çökme olduğu söyleniyor ee sanki yıllarca onda mi yatacak, bir de servise zor ulaşıldığı bu kadar

Kıslar yatak alanlar yada alacak olanlar, kullanım ve araştırmaların sonucunda beğendiğiniz markaları buraya yazarmısınız el birliğiyle bana yatak alalım bebeğe
Yatak dediğin beşik içine koyulan yatağı mi soruyorsun kuzum. Yataş twiny almıştım ben

oooowww bayıldım araştırmacı ruhuna saolasın aşko

Uyy hazır bile maşallah o sırada bebemin odasını hala ütü odası gibi kullanan ben
2 hafta öncesine kadar benim de öyleydi bi hevesle yaptım
Canım ben o babynestleri özel yaptırmıştım sene 2018 ablamda çok aktif kullandı evi dublex bebekler ikiz her defasında odalarına götürüp yatıramadı hep onları kullandı o dönemde junolar yoktu tabi tamamen tercihe kalmış memnun olan da var olmayan da var hazır elde varken deneyeceğiz bebek arabası da almıyorum şimdilik sonrası için cybex gb pockit düşünüyorum bakalım

Eklentiler

• IMG_5300.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 61
  • 9fa72d9f-f354-4cc4-b0de-ed7c78034192.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 50
Bu arada lansinoh giyilebilir göğüs pompası 4059'a düşüyor almayı düşünen varsa değerlendirebilir

Eklentiler

• 1000121089.webp
    31 KB · Görüntüleme: 57
Evet inşallah sorunsuz geçer bundan sonrası şeker yüklemesinden geldim şimdi sonuçlar akşam üzeri çıkıcakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…