Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ben şaşkınım galiba mucize bişey ya dikkatımı cekiyor ama haklısın bakmamak gerek böyle şeylere grubumuza pozitif enerji yollıyalımm

Her zaman iyi şeyler analım, iyi şeyler olsun canım, lütfen telaşa kapılmayalım, insan kötü enerjiyi çekiyor gerçekten bak, ben ne zama düşünsem düşündüğüm başıma geliyor o yüzden düşünmemeye çalışıyorum Sen de lütfen öyle yap, sağlıklı doğumlar yapacağız hepimiz inşallah

İnanalım, hepimiz buraya güzel mesajlarla döneceğiz, hepimizin yolu farklı maalesef ki, mükafatı da ona göre olacak elbet, çok kutsal bir yolculuk

Yol fâni, gelecek güzellik bâki kalacak ama buna sığınıyorum hep

Güzel ilaç gerçekten bu ilk doğumumda kullanmıştım şimdi magnezyum için devletin verdiği tozu alıyorum ama bence işe pek yaramıyor.şimdilik kas ağrım yok ama sonra bende buna geçerim gibi.

İyi ol canım hep. Bizi de habersiz bırakma. Evinde güzelce yatarsın aç televizyonunu kitabını eline al yat bol bol

Çok güzel yazdın canım

Rabbim hepimize güzel ve zamanında doğumlar nasip etsin

Küçük kiloda doğan bebekler hızlı büyüyormuş kanka bu doğrumu meseles 2.5-2.800 falan doğanlar çok hızlı büyüyor diyorlar 3.5 olanlardan
Bizim grupta 32 haftalık bebisimiz vardı bizim bebeklerin hepsini geçti şimdi 1,5 yaş koca adam oldu

Kızlar günaydın, dün sağlık ocağında kan tahlili vermiştim şimdi sonuçlara baktım wbc yani enfeksiyon 21 görünüyor. Doktoruma yazdım ama düşürmek için doğal kullandığınız şeyler var mı

Canım doktor bana sonrasında antibiyotik vermedi dedi ki zaten vücuda yükledik çok fazla beş gün sonra için randevu verdi ama ayrıca ağızdan antibiyotik almadım ben sadece damar kullandım hastanedeyken
Anladım canim. Bana verdi doktorum. Ben oncesinde veya islemden sonra hiçbir antibiyotik tedavisi almadim cunku. İnsallah sifa olsun.
Bende haftaya kontrole cagirildim

Bol bol su içmek kuzu gerçekten çok etkili oluyor enfeksiyon için

kızlar bu ay sonu Allah nasip ederse kızımın mezarlıgına gidicem
hamileyken mezarlıga gidilmez diye birsey duydunuz mu
yada hamileyken mezarlık ziyaretine gideniniz oldu mu
kaynanam gidilmz diyor sakın gitme diyor
ben bursadaym kızımn mezarlıgı ankarada
ona gore ay sonu gidicem kafam karisti
hamile birisine o yapılmz bu yapılmz denilince sinir oluyorum ama istemsizce kafaya da takıyorum

Canım öncelikle Rabbim sabır versin yakın bir arkadaşımın da çocuğu vefat etmişti, sonra hamile kaldı ve istisnasız her gün okula gelmeden önce mezarlığa gidiyordu. Çok şükür bebeği doğdu ve sağlıklı hatta 2 yaşına girdi. Bence tamamen koca karı uydurması bunlar. Sen kendini iyi hissedeceksen gitmelisin

çok sagol canım
iyi hissederim tabi cok ozledim
mezarlıga gidince icim huzurla dönüyorum o benim görevim gitmeyince eksik hissediyorum
dün oyle soyleyince sinir oldum ya

Canım benim bir hafta önce babaannem vefat etti ve bende defnedildikten sonrası onu ziyaret için gittim mezarlığa çevremdeki kimse de sen hamilesin gidilmez gibi birşey söylemedi bence de bir sakıncası yoktur ne gibi bir zararı olabilir ki sadece üzüntüm bebeğimi etkilemiştir onun dışında bi problem olacağını düşünmüyorum kendini çok fazla üzmemeye çalış

Başınız sagolsun canım Allah rahmet eylesin insallah
gidicem bende karar verdim

Kuzum bana çalıştığım yerde bir arkadaşım söylemişti ilk kez onda duydum ama ben hamileliğimi öğrendiğimde falan hep annemim mezarına gider dertleşirim. şuanlık bişey olmadı çok şükür. Batıl inançtır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…