- 1 Aralık 2022
- 2.423
- 3.729
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.661
Ben şaşkınım galiba mucize bişey ya dikkatımı cekiyorama haklısın bakmamak gerek böyle şeylere grubumuza pozitif enerji yollıyalımm
Güzel ilaç gerçekten bu ilk doğumumda kullanmıştım şimdi magnezyum için devletin verdiği tozu alıyorum ama bence işe pek yaramıyor.şimdilik kas ağrım yok ama sonra bende buna geçerim gibi.Benim bel ve özellikle kuyruk sokumunda ağrılar var ben de sen gibi görmezden geliyorum hayırlısıyla geçecek doğumdan sonra hepsi, kemikler kaslar kendini doğuma hazırlıyormuş bu ağrılar ondanmış, benim de kramplar oluyordu doktor osteocare diye bir magnezyum ilacı yazdı sabah akşam atıyorum şükür bu ilaç sonrası hiç kramp olmadı
Eki Görüntüle 3629551
İyi ol canım hep. Bizi de habersiz bırakma. Evinde güzelce yatarsın aç televizyonunu kitabını eline al yat bol bolKuzumm çok teşekkür ederim sorduğun için. Biraz agrili gecti. Ayaga kalkmadim bilerek bu sabah kalktım ilk. İnsan geriliyor haliyle. Taburcu olcaz insallah evimize gidince daha iyi olurum diye düşünüyorum. Ayakta durmak falan hiç istemiyorum. 1 kez kalktım sadece. Doktorum ile bir daha konuşursam daha iyi olacam insallah
Çok güzel yazdın canımHer zaman iyi şeyler analım, iyi şeyler olsun canım, lütfen telaşa kapılmayalım, insan kötü enerjiyi çekiyor gerçekten bak, ben ne zama düşünsem düşündüğüm başıma geliyor o yüzden düşünmemeye çalışıyorumSen de lütfen öyle yap, sağlıklı doğumlar yapacağız hepimiz inşallah
İnanalım, hepimiz buraya güzel mesajlarla döneceğiz, hepimizin yolu farklı maalesef ki, mükafatı da ona göre olacak elbet, çok kutsal bir yolculuk
Yol fâni, gelecek güzellik bâki kalacak ama buna sığınıyorum hep
Bizim grupta 32 haftalık bebisimiz vardı bizim bebeklerin hepsini geçti şimdi 1,5 yaş koca adam olduKüçük kiloda doğan bebekler hızlı büyüyormuş kanka bu doğrumumeseles 2.5-2.800 falan doğanlar çok hızlı büyüyor diyorlar 3.5 olanlardan
Anladım canim. Bana verdi doktorum. Ben oncesinde veya islemden sonra hiçbir antibiyotik tedavisi almadim cunku. İnsallah sifa olsun.Canım doktor bana sonrasında antibiyotik vermedi dedi ki zaten vücuda yükledik çok fazla beş gün sonra için randevu verdi ama ayrıca ağızdan antibiyotik almadım ben sadece damar kullandım hastanedeyken
Bol bol su içmek kuzu gerçekten çok etkili oluyor enfeksiyon içinKızlar günaydın, dün sağlık ocağında kan tahlili vermiştim şimdi sonuçlara baktım wbc yani enfeksiyon 21 görünüyor. Doktoruma yazdım ama düşürmek için doğal kullandığınız şeyler var mı
Canimsin cok sagol insallah cok daha iyi olcaz oglum da bende. Dedigin gibi yatcam hep zatenİyi ol canım hep. Bizi de habersiz bırakma. Evinde güzelce yatarsın aç televizyonunu kitabını eline al yat bol bol
Endişe ettim 21'i görünce yaBol bol su içmek kuzu gerçekten çok etkili oluyor enfeksiyon için
Hayırlı uğurlu olsun canım, ben de kısmetse haftaya olcamInşallah arkadaşım Kızlar ben şimdi iki aşımı da oldum
Beni de 24.hafta cagırdılar aşıyaHayırlı uğurlu olsun canım, ben de kısmetse haftaya olcam
Canım öncelikle Rabbim sabır versinkızlar bu ay sonu Allah nasip ederse kızımın mezarlıgına gidicem
hamileyken mezarlıga gidilmez diye birsey duydunuz mu
yada hamileyken mezarlık ziyaretine gideniniz oldu mu
kaynanam gidilmz diyor sakın gitme diyor
ben bursadaym kızımn mezarlıgı ankarada
ona gore ay sonu gidicem kafam karisti
hamile birisine o yapılmz bu yapılmz denilince sinir oluyorum ama istemsizce kafaya da takıyorum
çok sagol canımCanım öncelikle Rabbim sabır versinyakın bir arkadaşımın da çocuğu vefat etmişti, sonra hamile kaldı ve istisnasız her gün okula gelmeden önce mezarlığa gidiyordu. Çok şükür bebeği doğdu ve sağlıklı hatta 2 yaşına girdi. Bence tamamen koca karı uydurması bunlar. Sen kendini iyi hissedeceksen gitmelisin
Canım benim bir hafta önce babaannem vefat etti ve bende defnedildikten sonrası onu ziyaret için gittim mezarlığa çevremdeki kimse de sen hamilesin gidilmez gibi birşey söylemedi bence de bir sakıncası yoktur ne gibi bir zararı olabilir ki sadece üzüntüm bebeğimi etkilemiştir onun dışında bi problem olacağını düşünmüyorum kendini çok fazla üzmemeye çalışkızlar bu ay sonu Allah nasip ederse kızımın mezarlıgına gidicem
hamile birisine o yapılmz bu yapılmz denilince sinir oluyorum ama istemsizce kafaya da takıyorum
Başınız sagolsun canım Allah rahmet eylesin insallahCanım benim bir hafta önce babaannem vefat etti ve bende defnedildikten sonrası onu ziyaret için gittim mezarlığa çevremdeki kimse de sen hamilesin gidilmez gibi birşey söylemedi bence de bir sakıncası yoktur ne gibi bir zararı olabilir ki sadece üzüntüm bebeğimi etkilemiştir onun dışında bi problem olacağını düşünmüyorum kendini çok fazla üzmemeye çalış
2 doz mu olacaksın canım neye göre bu haftalara çağırıyorlar doktorlar hiç bir konuda anlaşamıyor yaBeni de 24.hafta cagırdılar aşıya
Kuzum bana çalıştığım yerde bir arkadaşım söylemişti ilk kez onda duydum ama ben hamileliğimi öğrendiğimde falan hep annemim mezarına gider dertleşirim. şuanlık bişey olmadı çok şükür. Batıl inançtır diye düşünüyorum.kızlar bu ay sonu Allah nasip ederse kızımın mezarlıgına gidicem
Canım doktorum şöyle demişti son 5 yılda tetanoz geçmişin yoksa 2 doz varsa tek doz. 20-24. Hafta 1. Doz 4 hafta sonrası da 2. Doz2 doz mu olacaksın canım neye göre bu haftalara çağırıyorlar doktorlar hiç bir konuda anlaşamıyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?