- 1 Nisan 2025
- 685
- 898
- 18
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.701
Yoktu benım bildigim canım Muhtemelen ona bakmak için istedi ama çok kansızmışım demir ilacı yazdı D vitamini yazdı Bir de kasılmalarım olduğu için magnezyum yazdı Şeker yüklemesini de bir ay sonra gel yapalım dedianım enfeksiyon var mıydı sende o yüzden mi istedi acaba
Oh canım cok sevındımmmm hosgeldınCanım kızlar
Taburcu olduk eve gectik. Soran merak eden herkese teşekkür ediyorum. Artik evde dinlenerek gecirecegim hamileligimi. Bolca yatip kalkarim artik. Bebegim de tutunup 9ayi bekler
Ama ilk doğduğunda topuk kanını hastane alıyor ikinci topuk kanı için sağlık ocağına gidiyorz diye biliyorum. Bizde normal doğumda 1 gün yatış anne 13 gün bebek 10 gün ücretsiz kontrol 40 bin sezeryan 2 gün yatış aynı günler kontrol 62 bino kadar detaylı sormaya hic fırsatımz olmadı ilk muayne ucretsiz dediler detay sormadik hic bende sorayım
ama topuk kanı saglik ocagında vericez zaten
sezeryan dogum da normal dogumda 1 gun yatış sadece
fiyat ne dediler canim
Medipol bahçelievler aşko sorma yaa k vitamini topuk kanı işitme testleri falan dahil olması lazım yaniCanım güzel haberlerle gel inşallah
Daha dün sordum hastaneye bebeğin ilk tetkikleri 5. Gün kontrolü annenin kontrolü hepsi dahil dediler. Senin hangi hastane bu baya çakalmış
Kuzu ben de yaptırdım standart testler ama idrarda en çok protein kaçağına bakılıyor gebelik zehirlenmesi vb. Var mı diye. Ben de yine eser miktarda protein kaçağı çıktı bakalm ne diyecekKızlar ben ası olduktan sonra hastaneye geldım. Dr kan ve ıdrar ıstedı benden kasılmam ıcın magnezyum falan yazıcakmıs ta bşde demirime bakmak istedi. İdrar ne ıcın verdm onu soramadım bılen var mı?
Hadi geçmiş olsun kuzum çok şükürCanım kızlar
Taburcu olduk eve gectik. Soran merak eden herkese teşekkür ediyorum. Artik evde dinlenerek gecirecegim hamileligimi. Bolca yatip kalkarim artik. Bebegim de tutunup 9ayi bekler
Yaklaşık 4 kilo aldımEki Görüntüle 3629644 Kızlar 21+5 haftalık olduk ama inanılmaz derece de karnım büyüdü kilo olarak da yaklaşık ; kilo aldım normal mi bu kadar büyümesi
Evet canm doğum paketi alınca ancak topuk kanı doğum sonrası muayene falan kapsıyor :/Kızlar yaa hastaneden güncel doğum fiyatını öğrendim de içerisinde topuk kanı falan hiç bişey dahil değil miş sadece doğum ücretiymiş söylenen. Normalde böyle mi oluyor ona göre cazgırlık yapcamyani normal doğum ve 1gün yatış veya sezaryen doğum 2 gün yatış fiyatıymış o kadar.
Ne güzel bir mesaj böyleevimde beni karsilamissin gibi. Çok teşekkür ederim kuzucum insallah teyzesiii. Yata yata büyütecegim oglusumu insallah. Doktorum dinlen olabildiğince dedi. Kisitlamak istemiyorum ama hareket cok istemiyorum dedi
Gelmiş geçmiş olsun cnm artık bol bol burda takılır yattığın yerden vakit geçirirsinCanım kızlar
Allah şifalar versin,mucizelerinden versin de anne babasını korktuğu hiç bir şeye uğratmasın, Allah yardımcıları olsun çok üzüldüm..Kızlar benim morelim zaten iyi değil birde @babylovee böyle yazınca artık panik atak oldum kötü haberler cok geliyor gibi etkilendim..
Hamile kuzinem var ve 10 güne sezeryan olcak ve diğer 6 yaşındaki oğluyla hastanede haftalardır, doğdundan beri kalp rahatsızlığı var oğlunun ve şuan artık ilaclarıda kesmişler doktorlar öylece bekliyorlar, doktorlar doğacak kardeşini görebilceğini sanmıyoruz son günleri demiş..ben birden buralarda olmazsam şaşırmayın diye yazıyorum ailede herkez kötü haber gelcek diye korkuyor..
Rutin bakılıyor canm bende baktırdımYoktu benım bildigim canım Muhtemelen ona bakmak için istedi ama çok kansızmışım demir ilacı yazdı D vitamini yazdı Bir de kasılmalarım olduğu için magnezyum yazdı Şeker yüklemesini de bir ay sonra gel yapalım dedi
Geçmiş olsun, inşallah minikkuş artık vakti gelene kadar annesinin karnında keyif yapsın, zamani dolunca gelsin sağlıcaklaCanım kızlar
Eki Görüntüle 3629644 Kızlar 21+5 haftalık olduk ama inanılmaz derece de karnım büyüdü kilo olarak da yaklaşık ; kilo aldım normal mi bu kadar büyümesi
Cok gecmıs olsun canım nedenı nedır?Ama ilk doğduğunda topuk kanını hastane alıyor ikinci topuk kanı için sağlık ocağına gidiyorz diye biliyorum. Bizde normal doğumda 1 gün yatış anne 13 gün bebek 10 gün ücretsiz kontrol 40 bin sezeryan 2 gün yatış aynı günler kontrol 62 bin
Medipol bahçelievler aşko sorma yaa k vitamini topuk kanı işitme testleri falan dahil olması lazım yani
Kuzu ben de yaptırdım standart testler ama idrarda en çok protein kaçağına bakılıyor gebelik zehirlenmesi vb. Var mı diye. Ben de yine eser miktarda protein kaçağı çıktı bakalm ne diyecek
Canım 24. Haftadayım benımfe bır anda buyuduEki Görüntüle 3629644 Kızlar 21+5 haftalık olduk ama inanılmaz derece de karnım büyüdü kilo olarak da yaklaşık ; kilo aldım normal mi bu kadar büyümesi
Normal canım , 19+6 dayim benimde böyle. İlk kızımda 35de çıkmıştı karnım ve doğuma giderken bundan az fazlaydı ( 40 da doğdu), bunda 2.aydsn itibaren çıktı, Dr her gebelik farklı sorun değil dediEki Görüntüle 3629644 Kızlar 21+5 haftalık olduk ama inanılmaz derece de karnım büyüdü kilo olarak da yaklaşık ; kilo aldım normal mi bu kadar büyümesi
Canım biz hiç konuşmadık ama yasa gereği yenidoğanda yani ilk 28 günde bebeğe yapılacak her şey özel ya da devlet farketmeksizin ücretsiz olmak zorunda diye biliyorum.Kızlar yaa hastaneden güncel doğum fiyatını öğrendim de içerisinde topuk kanı falan hiç bişey dahil değil miş sadece doğum ücretiymiş söylenen. Normalde böyle mi oluyor ona göre cazgırlık yapcamyani normal doğum ve 1gün yatış veya sezaryen doğum 2 gün yatış fiyatıymış o kadar.
20.haftadan sonra ani bir büyüme oldu bende deEki Görüntüle 3629644 Kızlar 21+5 haftalık olduk ama inanılmaz derece de karnım büyüdü kilo olarak da yaklaşık ; kilo aldım normal mi bu kadar büyümesi
Hadi yaa çok saçma amaaEvet canm doğum paketi alınca ancak topuk kanı doğum sonrası muayene falan kapsıyor :/
saol kuzu bilmiyorum ki bu haftasonu sorcam doktora ama benim hamilelikten önce de öyle çıkmıştı kum döküyorsun dediler, sonra hamilelikte iki kere kaçak çıktı sonra düzeldi enfeksiyon geçirmişsin dediler şimdi ne diyecekler bilmiyorum. tansiyon yüksek olursa gebelik zehirlenmesi derim ama tansiyonum hep 10/6 dır o yüzden korkmuyorumCok gecmıs olsun canım nedenı nedır?
ben de öyle biliyorum ama işte özeller minareyi çalıp kılıf hazırlıyorlar işte bir şekilde. tekrar konuşcam bakalmCanım biz hiç konuşmadık ama yasa gereği yenidoğanda yani ilk 28 günde bebeğe yapılacak her şey özel ya da devlet farketmeksizin ücretsiz olmak zorunda diye biliyorum.
maşallah ya göbüşe bak çok tatlı20.haftadan sonra ani bir büyüme oldu bende deBakınız 22.haftadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?