Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
anım enfeksiyon var mıydı sende o yüzden mi istedi acaba
Yoktu benım bildigim canım Muhtemelen ona bakmak için istedi ama çok kansızmışım demir ilacı yazdı D vitamini yazdı Bir de kasılmalarım olduğu için magnezyum yazdı Şeker yüklemesini de bir ay sonra gel yapalım dedi

Canım kızlar
Taburcu olduk eve gectik. Soran merak eden herkese teşekkür ediyorum. Artik evde dinlenerek gecirecegim hamileligimi. Bolca yatip kalkarim artik. Bebegim de tutunup 9ayi bekler
Oh canım cok sevındımmmm hosgeldın artık brbısı bekleme zamanı saglıcakkkkla zamanıbda gelecek annesssii

Ama ilk doğduğunda topuk kanını hastane alıyor ikinci topuk kanı için sağlık ocağına gidiyorz diye biliyorum. Bizde normal doğumda 1 gün yatış anne 13 gün bebek 10 gün ücretsiz kontrol 40 bin sezeryan 2 gün yatış aynı günler kontrol 62 bin
Canım güzel haberlerle gel inşallah

Daha dün sordum hastaneye bebeğin ilk tetkikleri 5. Gün kontrolü annenin kontrolü hepsi dahil dediler. Senin hangi hastane bu baya çakalmış
Medipol bahçelievler aşko sorma yaa k vitamini topuk kanı işitme testleri falan dahil olması lazım yani
Kuzu ben de yaptırdım standart testler ama idrarda en çok protein kaçağına bakılıyor gebelik zehirlenmesi vb. Var mı diye. Ben de yine eser miktarda protein kaçağı çıktı bakalm ne diyecek

Evet canm doğum paketi alınca ancak topuk kanı doğum sonrası muayene falan kapsıyor :/

Evet canım, çok mutlu oldum o hissi bilirim, insan hastaneden çıkınca eve gelmek en büyük ilaç oluyor bak hep öyle düşün çok şükür evime geldim, o sedyeden kalktım eve geldim şükürler olsun de ve çok mutlu ol

Allah şifalar versin,mucizelerinden versin de anne babasını korktuğu hiç bir şeye uğratmasın, Allah yardımcıları olsun çok üzüldüm..

Rutin bakılıyor canm bende baktırdım

Canım kızlar
Taburcu olduk eve gectik. Soran merak eden herkese teşekkür ediyorum. Artik evde dinlenerek gecirecegim hamileligimi. Bolca yatip kalkarim artik. Bebegim de tutunup 9ayi bekler
Geçmiş olsun, inşallah minikkuş artık vakti gelene kadar annesinin karnında keyif yapsın, zamani dolunca gelsin sağlıcakla

Cok gecmıs olsun canım nedenı nedır?

Eki Görüntüle 3629644 Kızlar 21+5 haftalık olduk ama inanılmaz derece de karnım büyüdü kilo olarak da yaklaşık ; kilo aldım normal mi bu kadar büyümesi
Normal canım , 19+6 dayim benimde böyle. İlk kızımda 35de çıkmıştı karnım ve doğuma giderken bundan az fazlaydı ( 40 da doğdu), bunda 2.aydsn itibaren çıktı, Dr her gebelik farklı sorun değil dedi

Canım biz hiç konuşmadık ama yasa gereği yenidoğanda yani ilk 28 günde bebeğe yapılacak her şey özel ya da devlet farketmeksizin ücretsiz olmak zorunda diye biliyorum.

Eklentiler

• 1000029109.webp
    169,5 KB · Görüntüleme: 85
Evet canm doğum paketi alınca ancak topuk kanı doğum sonrası muayene falan kapsıyor :/
Hadi yaa çok saçma amaa
Cok gecmıs olsun canım nedenı nedır?
saol kuzu bilmiyorum ki bu haftasonu sorcam doktora ama benim hamilelikten önce de öyle çıkmıştı kum döküyorsun dediler, sonra hamilelikte iki kere kaçak çıktı sonra düzeldi enfeksiyon geçirmişsin dediler şimdi ne diyecekler bilmiyorum. tansiyon yüksek olursa gebelik zehirlenmesi derim ama tansiyonum hep 10/6 dır o yüzden korkmuyorum
Canım biz hiç konuşmadık ama yasa gereği yenidoğanda yani ilk 28 günde bebeğe yapılacak her şey özel ya da devlet farketmeksizin ücretsiz olmak zorunda diye biliyorum.
ben de öyle biliyorum ama işte özeller minareyi çalıp kılıf hazırlıyorlar işte bir şekilde. tekrar konuşcam bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…