- 18 Temmuz 2022
- 6.379
- 10.744
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.621
Herhangi bir sıkıntı yoksa zaten rahat ol canım hamilelik hastalık değil diyorlar hep çok doğru. Ben de detaylıdan sonra bi korkmaya başladım. Biraz dikkatli olcam hicbisey çocuklarımın sağlığından önemli değil hayatımdagaliba ben cok rahatım yaaksine hamile değilmişim gibi rahatım hala bu rahatlık nerden geliyor bilmiyorum
tabiki öyleHerhangi bir sıkıntı yoksa zaten rahat ol canım hamilelik hastalık değil diyorlar hep çok doğru. Ben de detaylıdan sonra bi korkmaya başladım. Biraz dikkatli olcam hicbisey çocuklarımın sağlığından önemli değil hayatımda
Bak sürecimiz farklı olabilir sen endişeli olduğun için seni endişeye de düşürmek istemiyorum benim kanamam neredeyse olmadı hiç hafif bir lekelenme vardı ameliyat sonrası 2 gün sürmedi ara ara birşey geliyor çözemediğim akıntı gibi 14 gün olmuştur ameliyatım 2-3 kez geldi o akıntı bazılarında enfeksiyon fazla olunca yeşilde oluyormuş ondan bende biraz enfeksiyon var ona bağlıyorum ben deCanim bana kalk dediler de ben kalkmadim wc icin yardim aldim yatakta hallettim en azindan yatayim biraz daha. Senin kanama lekelenme ne kadar surdu
Canim benim teşekkür ederim. İnsallah hersey yoluna girecek. Sizlerin duasi bana cok iyi geliyorBurdaki bir sürü kişinin duası seninle ve bebeğinle canım, iyi olacaksınız. Sen de moralini iyi tut ki bebişin üzülmesin.
Canım insallahhhhh… bende 37 38 leri göreyim insallahİnşallah 37 leri göreceksiniz canım dualarımız sizinle. Bir arkadaşımında genetik servikal yetmezlik sorunu var dikiş atılmıştı 37+2 yi görebildi bol bol dinlenerek olacak inşallah sen bilgili ve dikkatli birisin zateN
Canım sagol bilgi verdigin icin. Bende henüz kalkmadım yataktan. Kalktığımda insallah bende cok az leke ile geciririm. Herseyin yoluna gireceğine sonsuz güveniyorumBak sürecimiz farklı olabilir sen endişeli olduğun için seni endişeye de düşürmek istemiyorum benim kanamam neredeyse olmadı hiç hafif bir lekelenme vardı ameliyat sonrası 2 gün sürmedi ara ara birşey geliyor çözemediğim akıntı gibi 14 gün olmuştur ameliyatım 2-3 kez geldi o akıntı bazılarında enfeksiyon fazla olunca yeşilde oluyormuş ondan bende biraz enfeksiyon var ona bağlıyorum ben de
Canım benim ne güzel daaCanım çok çok çok geçmiş olsun şimdi okudum bütün mesajlarını, bende de yarın serklajın 5. Günü oluyor, ne mutlu sana ki kontrol sırasında fark edilmiş çünkü hızlı bir şekilde müdahale edilmesi gerekiyor, ben öncesinde on gün hastanede yattım enfeksiyondan kaynaklı sonradan öğrendim ki bebek aşağıya indiği için vücut enfeksiyona karşı savaş üretmiş, o yüzden değerler böyle çıkıyormuş, iyi ki doktorun hızlı şekilde müdahale etmişhiç korkma 20 gündür çok fazla okudum bizim yapmamız gereken şey dinlenmek, stres olmamak beni de biraz zorluyor ama bu da bizim imtihanımız olsun gebeliğin başından beri seninle aşağı yukarı aynı şeyleri yaşadık inşallah hepimiz de haftalari tamamlanınca bebekleri zorla doğururuz benim doktorum sonrasında iki gün daha yatış vermişti ama evde de ayrıca dikkat ediyorum yarın benim de kontrol randevum var inşallah hepimiz çok güzel haberler alırız
Siz teyzelerinin duasi ile daha güçlü olacak paşam inanıyorum ben buna. Saglikla 9 ayinda dogacak. Aminnnnmesajları anca okuyabildm
iyi olmanıza cok sevindim canım sen güclü dayanıklı bir annesin bu surecide kolaylıkla atlatıcagınıza eminim
iyi ki de hemen fark edilmiş de zamanın da mudahale olmuş sen hic stres yapma dua et gerisini zamana bırak hersey cok guzel olucak
altta artık hareketleri hissetmez hamileligin tadını çıkararak ilerlersin inşallah
paşa dayanmş son ana kadar da dayanıcak insallah
Yok canım sedyede değil hastane içinde kafeterya da fln takılabiliyorsun saat başı gidip kan veriyosun hastaneden ayrılman yasak ilk içtikten beş on dk sonra başım döndü biraz o kadar başka bişey olmadı sabah açkarnına meyvesuyu içmek gibi düşün. O bekleme süresinde su bile içmek yasak herşey bitince suyunu içip kahvaltını ediyosunKızlar şeker yükleme testi çok kafamı karıştırıyor ancak gebelik başında doktorum ne önerirse yapacağım dediğim için yaptıracağım. Daha önce yaptırmış olanlara bir sorum var o 2-3 saatlik süreçte sedyede mi geçiyor yoksa normal içip saat başı kontrole mi geliyorsun
Ben çok uzun kullanmıştım ama hep orası ıslaktı benim akıntım da oluyor kuruluk yaşamadım bi doktoruna sor canım belki ağızdan al derKızlar Progestan kullananlara bişey sorcam. İlişki yok bizde artık ama fitili koyarken kuruluk ve darlık hissediyorum. İlacı ilk kez uygularken çok kolaydı şimdi sanki orası sert bir doku olmuş gibi. Yani sorma sebebim şu acaba normalde hamileyken bebeği tutmak için sert olması gerekiyordu da bende mi sorun vardı. Konuyu kurcalamadan duramıyorum ya
İnşallah hepimiz kucağımıza alıcaz çok geçmiş olsun hiç merak etme allahtan farkedildiİnsallah canım insallah.. Yavrumuzu sağlıkla kucagimiza bir alalim 9 ayimiz dolunca .. kimsenin ihtiyacı olmasin böyle şeylere
Sagol canim insallah bundan sonrasi hep çok güzel ilerleyecek. Hersey hep yolunda gidecekİnşallah hepimiz kucağımıza alıcaz çok geçmiş olsun hiç merak etme allahtan farkedildibundan sonra prenses gibi yatıcaz artık yattığımız yerden alışverişlere devam edicez hiç merak etme herşey çok güzel olucak
kazasiz belasiz sorunsuz bir sekilde sonuc alirsin insallah cnmYok dudakta veya damakta hiç bir sorun yoktu doktor gebelik şekerinden kaynaklanabilir bu suyun fazlalığı dedi 10 gün sonra şeker yüklemesi yapicaz
Bana damar yolundan 2-3 kez enjektörle verdi ama neydi bilmiyorum şuan kullandığım bir antibiyotik yok
Akıntım çok oluyor canım. Ben tam tarif edemedim size. Sadece fitili uygularken böyle bir sertlik zorlanma olmaya başladı. Ayıptır söylemesi ama daha kaygan yumuşakti ilk fitili uygularken. Gittikçe kapanır gibi oldu sanki. Zaten erken açılma olmasın diye verdi doktorum önlem amaçlı. O yüzden merak ettim size sordum. Benimkinin fitilden önce öyle yumuşak olması problem miydi acaba diyeBen çok uzun kullanmıştım ama hep orası ıslaktı benim akıntım da oluyor kuruluk yaşamadım bi doktoruna sor canım belki ağızdan al der
22. Haftada idrar yolu enfeksiyonu için tekrar verdiğinde doktorum bu bir hafta fitil olarak değil artık ağızdan al demişti
Kuzum sen bugünlerde biraz taktın bu erken doğum konusunaEki Görüntüle 3629477
Kızlar böyle bir habere denk geldim nekadar erken gelmiş bebeksonra eylül grubuna denk geldim ordada iki tane bebek 3 ay erken gelmiş ama durumları iyi çok şükür
Gecen nasıldı kuzucum. Moralin ve sağlığın daha iyidir umarımSagol canim insallah bundan sonrasi hep çok güzel ilerleyecek. Hersey hep yolunda gidecek
Kuzumm çok teşekkür ederim sorduğun için. Biraz agrili gecti. Ayaga kalkmadim bilerek bu sabah kalktım ilk. İnsan geriliyor haliyle. Taburcu olcaz insallah evimize gidince daha iyi olurum diye düşünüyorum. Ayakta durmak falan hiç istemiyorum. 1 kez kalktım sadece. Doktorum ile bir daha konuşursam daha iyi olacam insallahGecen nasıldı kuzucum. Moralin ve sağlığın daha iyidir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?