Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149

Canım ben oğluma hep gidiyorum, neden gidilmesin canın yatıyor orada, hatta bir kere kriz geçirdim özleminden, mide bulantılarım yüzünden gidemedim uzun süre diye, gittim ağladım rahatladım çok şükür kendime geldim, bence çok saçma gidilmemesi, git tabi sana çok iyi gelecektir, ayet yok hakkında gidilmeyecek diye hurafe bence

2 doz mu olacaksın canım neye göre bu haftalara çağırıyorlar doktorlar hiç bir konuda anlaşamıyor ya
oglum 7 yasina giricek ona hamileyken 1 doz vuruldum ondan 1 sene once kizimda 2 doz suan 1 doz yeterli dediler
galiba 1 doz diye 24.haftada gel dedi
Allah rahmet eylesin canım
kesinlikle batıl inanc bence de bana daha neler neler demediler ki
saçlarım o kadar uzundu ki kalçalm altina kadardi havalar cok sıcak mide bulantisida olunca kestireym dedim bebegin ömrü kısalır dediler gittim kestirdim
bebegin omru saçamı bagli Allaha emanet o ne dersr o dedim kestirdim cokta rahatladm
bende gidince cok rahatliyorum 5 aydır hic gidemedim daha
onlar melek duaya bile ihtiyaclari yok ama ziyaret etmek rahatlatıyor
ayet zaten yok kesinlikle hurafe hamileyken gidilirse anne rahatsz oluyor diyorlar sacma sapan islet iste

Nasıl oldun canım iyisindir insallah

evet maalesef bu batıl inançlar çok var ama yapcak bişey yok Allah bebeklerimize sağlık sıhhat versin

Kızlar yaa hastaneden güncel doğum fiyatını öğrendim de içerisinde topuk kanı falan hiç bişey dahil değil miş sadece doğum ücretiymiş söylenen. Normalde böyle mi oluyor ona göre cazgırlık yapcam yani normal doğum ve 1gün yatış veya sezaryen doğum 2 gün yatış fiyatıymış o kadar.

o kadar detaylı sormaya hic fırsatımz olmadı ilk muayne ucretsiz dediler detay sormadik hic bende sorayım
ama topuk kanı saglik ocagında vericez zaten
sezeryan dogum da normal dogumda 1 gun yatış sadece
fiyat ne dediler canim

haftaya ayrıntılı ultrasona giricem ama doktorum yarın ayrıntılı bakıcak gerginlik bugun basladi bende insallah hayirli haberlerle dönerim
sonra baslarim alisverise insallah
Canım güzel haberlerle gel inşallah
Daha dün sordum hastaneye bebeğin ilk tetkikleri 5. Gün kontrolü annenin kontrolü hepsi dahil dediler. Senin hangi hastane bu baya çakalmış

Kızlar ben ası olduktan sonra hastaneye geldım. Dr kan ve ıdrar ıstedı benden kasılmam ıcın magnezyum falan yazıcakmıs ta bşde demirime bakmak istedi. İdrar ne ıcın verdm onu soramadım bılen var mı?

Sımdı kantınde oyalanıyorum sonuclar cıksın seker yuklemesını de sorucam ne zaman yapılacak dıye

Bence batıl inanç canim gidilir diye düşünüyorum ben daha 4 haftalik hamileyken ölü bile görmüştüm

Wbc'si yüksek çıkan varsa endişelenmesin doktoruma atmıştım diğer değerlere göre bakıp şöyle yazmış "Sonuçlar iyi canım bir sıkıntı yok idrarda biraz lökosit çıkmış ama antibiyotiklik bir durum değil bol su içmen yeterli bakteri gözükmüyor çünkü"

Anladım canim. Bana verdi doktorum. Ben oncesinde veya islemden sonra hiçbir antibiyotik tedavisi almadim cunku. İnsallah sifa olsun.
Bende haftaya kontrole cagirildim
Çok geçmiş olsun canım tekrar inşallah hiçbir sorun yaşamadan bunu da atlatiriz bizim bebişler çok mücadeleci maşallah

Canım kızlar
Taburcu olduk eve gectik. Soran merak eden herkese teşekkür ediyorum. Artik evde dinlenerek gecirecegim hamileligimi. Bolca yatip kalkarim artik. Bebegim de tutunup 9ayi bekler

Çok sevindim canım, hiç sorun yok, seni güzel anne ne tatlı olmuş evine gelmişsin, gel hemen sarılalım hoş geldin evine iyi dinlenmeler, yata yata büyüyecek tosun

Çok sevindim canım, hiç sorun yok, seni güzel anne ne tatlı olmuş evine gelmişsin, gel hemen sarılalım hoş geldin evine iyi dinlenmeler, yata yata büyüyecek tosun
Ne güzel bir mesaj böyle evimde beni karsilamissin gibi. Çok teşekkür ederim kuzucum insallah teyzesiii. Yata yata büyütecegim oglusumu insallah. Doktorum dinlen olabildiğince dedi. Kisitlamak istemiyorum ama hareket cok istemiyorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…