- 1 Aralık 2022
- 2.434
- 3.761
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.681
kızlar bu ay sonu Allah nasip ederse kızımın mezarlıgına gidicem
hamileyken mezarlıga gidilmez diye birsey duydunuz mu
yada hamileyken mezarlık ziyaretine gideniniz oldu mu
kaynanam gidilmz diyor sakın gitme diyor
ben bursadaym kızımn mezarlıgı ankarada
ona gore ay sonu gidicem kafam karisti
hamile birisine o yapılmz bu yapılmz denilince sinir oluyorum ama istemsizce kafaya da takıyorum
oglum 7 yasina giricek ona hamileyken 1 doz vuruldum ondan 1 sene once kizimda 2 doz suan 1 doz yeterli dediler2 doz mu olacaksın canım neye göre bu haftalara çağırıyorlar doktorlar hiç bir konuda anlaşamıyor ya
Allah rahmet eylesin canımKuzum bana çalıştığım yerde bir arkadaşım söylemişti ilk kez onda duydum ama ben hamileliğimi öğrendiğimde falan hep annemim mezarına gider dertleşirim. şuanlık bişey olmadı çok şükür. Batıl inançtır diye düşünüyorum.
bende gidince cok rahatliyorum 5 aydır hic gidemedim dahaCanım ben oğluma hep gidiyorum, neden gidilmesin canın yatıyor orada, hatta bir kere kriz geçirdim özleminden, mide bulantılarım yüzünden gidemedim uzun süre diye, gittim ağladım rahatladım çok şükür kendime geldim, bence çok saçma gidilmemesi, git tabi sana çok iyi gelecektir, ayet yok hakkında gidilmeyecek diye hurafe bence
Nasıl oldun canım iyisindir insallahKuzumm çok teşekkür ederim sorduğun için. Biraz agrili gecti. Ayaga kalkmadim bilerek bu sabah kalktım ilk. İnsan geriliyor haliyle. Taburcu olcaz insallah evimize gidince daha iyi olurum diye düşünüyorum. Ayakta durmak falan hiç istemiyorum. 1 kez kalktım sadece. Doktorum ile bir daha konuşursam daha iyi olacam insallah
evet maalesef bu batıl inançlar çok var ama yapcak bişey yok Allah bebeklerimize sağlık sıhhat versinoglum 7 yasina giricek ona hamileyken 1 doz vuruldum ondan 1 sene once kizimda 2 doz suan 1 doz yeterli dediler
galiba 1 doz diye 24.haftada gel dedi
Allah rahmet eylesin canım
kesinlikle batıl inanc bence de bana daha neler neler demediler ki
saçlarım o kadar uzundu ki kalçalm altina kadardi havalar cok sıcak mide bulantisida olunca kestireym dedim bebegin ömrü kısalır dediler gittim kestirdim
bebegin omru saçamı bagli Allaha emanet o ne dersr o dedim kestirdim cokta rahatladm
bende gidince cok rahatliyorum 5 aydır hic gidemedim daha
onlar melek duaya bile ihtiyaclari yok ama ziyaret etmek rahatlatıyor
ayet zaten yok kesinlikle hurafe hamileyken gidilirse anne rahatsz oluyor diyorlar sacma sapan islet iste
o kadar detaylı sormaya hic fırsatımz olmadı ilk muayne ucretsiz dediler detay sormadik hic bende sorayımKızlar yaa hastaneden güncel doğum fiyatını öğrendim de içerisinde topuk kanı falan hiç bişey dahil değil miş sadece doğum ücretiymiş söylenen. Normalde böyle mi oluyor ona göre cazgırlık yapcamyani normal doğum ve 1gün yatış veya sezaryen doğum 2 gün yatış fiyatıymış o kadar.
Canım güzel haberlerle gel inşallahhaftaya ayrıntılı ultrasona giricem ama doktorum yarın ayrıntılı bakıcak gerginlik bugun basladi bende insallah hayirli haberlerle dönerim
sonra baslarim alisverise insallah
Daha dün sordum hastaneye bebeğin ilk tetkikleri 5. Gün kontrolü annenin kontrolü hepsi dahil dediler. Senin hangi hastane bu baya çakalmışKızlar yaa hastaneden güncel doğum fiyatını öğrendim de içerisinde topuk kanı falan hiç bişey dahil değil miş sadece doğum ücretiymiş söylenen. Normalde böyle mi oluyor ona göre cazgırlık yapcamyani normal doğum ve 1gün yatış veya sezaryen doğum 2 gün yatış fiyatıymış o kadar.
Sımdı kantınde oyalanıyorum sonuclar cıksın seker yuklemesını de sorucam ne zaman yapılacak dıyeKızlar ben ası olduktan sonra hastaneye geldım. Dr kan ve ıdrar ıstedı benden kasılmam ıcın magnezyum falan yazıcakmıs ta bşde demirime bakmak istedi. İdrar ne ıcın verdm onu soramadım bılen var mı?
Canım enfeksiyon var mıydı sende o yüzden mi istedi acabaSımdı kantınde oyalanıyorum sonuclar cıksın seker yuklemesını de sorucam ne zaman yapılacak dıye
Bence batıl inanç canim gidilir diye düşünüyorum ben daha 4 haftalik hamileyken ölü bile görmüştümkızlar bu ay sonu Allah nasip ederse kızımın mezarlıgına gidicem
hamileyken mezarlıga gidilmez diye birsey duydunuz mu
yada hamileyken mezarlık ziyaretine gideniniz oldu mu
kaynanam gidilmz diyor sakın gitme diyor
ben bursadaym kızımn mezarlıgı ankarada
ona gore ay sonu gidicem kafam karisti
hamile birisine o yapılmz bu yapılmz denilince sinir oluyorum ama istemsizce kafaya da takıyorum
Wbc'si yüksek çıkan varsa endişelenmesin doktoruma atmıştım diğer değerlere göre bakıp şöyle yazmış "Sonuçlar iyi canım bir sıkıntı yok idrarda biraz lökosit çıkmış ama antibiyotiklik bir durum değil bol su içmen yeterli bakteri gözükmüyor çünkü"Kızlar günaydın, dün sağlık ocağında kan tahlili vermiştim şimdi sonuçlara baktım wbc yani enfeksiyon 21 görünüyor. Doktoruma yazdım ama düşürmek için doğal kullandığınız şeyler var mı
Çok geçmiş olsun canım tekrar inşallah hiçbir sorun yaşamadan bunu da atlatirizAnladım canim. Bana verdi doktorum. Ben oncesinde veya islemden sonra hiçbir antibiyotik tedavisi almadim cunku. İnsallah sifa olsun.
Bende haftaya kontrole cagirildim
cok sukur canm hayırlısiyla atlatın sureci insallahCanım kızlar
Taburcu olduk eve gectik. Soran merak eden herkese teşekkür ediyorum. Artik evde dinlenerek gecirecegim hamileligimi. Bolca yatip kalkarim artik. Bebegim de tutunup 9ayi bekler
Canım kızlar
Taburcu olduk eve gectik. Soran merak eden herkese teşekkür ediyorum. Artik evde dinlenerek gecirecegim hamileligimi. Bolca yatip kalkarim artik. Bebegim de tutunup 9ayi bekler
Amiiin canim benim aminn. Hersey hep yolunda gider insallah bundan sonrasi daha riskli olsa da elimizden geleni yapmaya devam edecegiz. Sonu guzel bitsin bebegim iyice buyusun saglikla gelsin insallahcok sukur canm hayırlısiyla atlatın sureci insallah
Ne güzel bir mesaj böyleÇok sevindim canım, hiç sorun yok, seni güzel anne ne tatlı olmuş evine gelmişsin, gel hemen sarılalımhoş geldin evine iyi dinlenmeler, yata yata büyüyecek tosun
Canım o rutin kontrol, benimde dr 24.haftada kan idrar testi isteyecem dediKızlar ben ası olduktan sonra hastaneye geldım. Dr kan ve ıdrar ıstedı benden kasılmam ıcın magnezyum falan yazıcakmıs ta bşde demirime bakmak istedi. İdrar ne ıcın verdm onu soramadım bılen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?