Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Günaydın kızlar, ameliyat olanlar süreci zor geçirenlere çok geçmiş olsun umarım sağlıkla bebişleri kucağımıza alcaz,
bu ara benim göbek deliğim ve çevresi ağrı sızı oluyor internetten baktım normalmiş, sosyal medyada hoplayıp zıplayan tatillerde enerjik hamişler görüyorum vallahi inanamıyorum ben işten eve kendimi zor atıyorum neden bana o enerji gelmiyor

Günaydın canım daha çok yeni ağrılı olması çok normal gitgide iyi olacaksın inşallah

Eki Görüntüle 3629477
Kızlar böyle bir habere denk geldim nekadar erken gelmiş bebek sonra eylül grubuna denk geldim ordada iki tane bebek 3 ay erken gelmiş ama durumları iyi çok şükür
Ben dün kızım için dr seçtim demiştim ya, gittiğim hastanede o doktorda, 500 gr doğan bebeği sapa sağlam 120 gün sonra annesinin kucağına verdi. Allah büyük

Ben dün kızım için dr seçtim demiştim ya, gittiğim hastanede o doktorda, 500 gr doğan bebeği sapa sağlam 120 gün sonra annesinin kucağına verdi. Allah büyük
Rabbim şifasını veriyor ben de 500 gramlık bebekmişim küvezde uzun süre kalmışım eve gönderdiklerinde annem mamayı bi dayamış bana tombiş bebeklik fotolarım var

Canım sagol bilgi verdigin icin. Bende henüz kalkmadım yataktan. Kalktığımda insallah bende cok az leke ile geciririm. Herseyin yoluna gireceğine sonsuz güveniyorum
İnşallah canım, sen zaten genelde çok aktif hep koşarak bir hamilelik geçirmiyordun, bundan sonra briaz daha yatacaksın toparlayacaksın inşallah ne kadar şanslıyız grupça, yanımızdaki insanlarda anlayışlı çok şükür, dağdan bayırdan değiller, bizden daha endişeliler. Bir queen olarak bebeni beklyeceksin artık

Rabbim şifasını veriyor ben de 500 gramlık bebekmişim küvezde uzun süre kalmışım eve gönderdiklerinde annem mamayı bi dayamış bana tombiş bebeklik fotolarım var
Küçük kiloda doğan bebekler hızlı büyüyormuş kanka bu doğrumu meseles 2.5-2.800 falan doğanlar çok hızlı büyüyor diyorlar 3.5 olanlardan

Küçük kiloda doğan bebekler hızlı büyüyormuş kanka bu doğrumu meseles 2.5-2.800 falan doğanlar çok hızlı büyüyor diyorlar 3.5 olanlardan
Bence bunu yapan anneler bebek zayıf doğunca korkup durmadan emzirip mama veriyorlardır şişko bebesi olan bence rahat takılıyordur uyusun bebem deyip uyandırmıyordur

Canım günaydın, ben de de ağrılar var, belimde çok ağrı oluyor iki gündür ama yokmuş gibi davranıyorum, çünkü geriliyorum kendimi dinleyince sanırım magnezyum zamanım geldi bacağım çekmeye başladı, yakında gideceğim zaten doktoruma inşallah soracağım da

Benim bel ve özellikle kuyruk sokumunda ağrılar var ben de sen gibi görmezden geliyorum hayırlısıyla geçecek doğumdan sonra hepsi, kemikler kaslar kendini doğuma hazırlıyormuş bu ağrılar ondanmış, benim de kramplar oluyordu doktor osteocare diye bir magnezyum ilacı yazdı sabah akşam atıyorum şükür bu ilaç sonrası hiç kramp olmadı

Öyle kuzum bastan beri genelde yatarak dinlenerek gecirdim burdan sonra da elimden geleni yapcam yine. Minik oglumu bekleyeceğiz büyük bir mutlulukla. Allahım yavrumuzu bize bagislasin sağlıkla

Bu çok harika bir takviye, ben ilk gebeliğimde kullandım, o kadar faydasını gördüm li, aslında içebilirim bunu ama yinede sormadan almayayım, doktoruma belki yazarım, sürekli de yazmak istemiyorum kendimi strese sokmamaya söz verdim çünkü, geçecek tüm bunlar inanıyorum canım

Ben şaşkınım galiba mucize bişey ya dikkatımı cekiyor ama haklısın bakmamak gerek böyle şeylere grubumuza pozitif enerji yollıyalımm

@sevdabaks cebellato kızlar size hangi antibiyotikleri verdi doktorunuz islemden sonra
Canım doktor bana sonrasında antibiyotik vermedi dedi ki zaten vücuda yükledik çok fazla beş gün sonra için randevu verdi ama ayrıca ağızdan antibiyotik almadım ben sadece damar kullandım hastanedeyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…