- 1 Nisan 2025
- 679
- 888
- 18
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #23.641
Inşallah arkadaşım Kızlar ben şimdi iki aşımı da oldumGünaydın kızlar hayırlı haberler alacağımız bir gün olsun inşallah
Şifa olsun canımmInşallah arkadaşım Kızlar ben şimdi iki aşımı da oldum
Günaydın canım daha çok yeni ağrılı olması çok normal gitgide iyi olacaksın inşallahKuzumm çok teşekkür ederim sorduğun için. Biraz agrili gecti. Ayaga kalkmadim bilerek bu sabah kalktım ilk. İnsan geriliyor haliyle. Taburcu olcaz insallah evimize gidince daha iyi olurum diye düşünüyorum. Ayakta durmak falan hiç istemiyorum. 1 kez kalktım sadece. Doktorum ile bir daha konuşursam daha iyi olacam insallah
Ben dün kızım için dr seçtim demiştim ya, gittiğim hastanede o doktorda, 500 gr doğan bebeği sapa sağlam 120 gün sonra annesinin kucağına verdi.Eki Görüntüle 3629477
Kızlar böyle bir habere denk geldim nekadar erken gelmiş bebeksonra eylül grubuna denk geldim ordada iki tane bebek 3 ay erken gelmiş ama durumları iyi çok şükür
Rabbim şifasını veriyor ben de 500 gramlık bebekmişim küvezde uzun süre kalmışım eve gönderdiklerinde annem mamayı bi dayamış bana tombiş bebeklik fotolarım varBen dün kızım için dr seçtim demiştim ya, gittiğim hastanede o doktorda, 500 gr doğan bebeği sapa sağlam 120 gün sonra annesinin kucağına verdi.Allah büyük
İnşallah canım, sen zaten genelde çok aktif hep koşarak bir hamilelik geçirmiyordun, bundan sonra briaz daha yatacaksın toparlayacaksın inşallahCanım sagol bilgi verdigin icin. Bende henüz kalkmadım yataktan. Kalktığımda insallah bende cok az leke ile geciririm. Herseyin yoluna gireceğine sonsuz güveniyorum
Küçük kiloda doğan bebekler hızlı büyüyormuş kanka bu doğrumuRabbim şifasını veriyor ben de 500 gramlık bebekmişim küvezde uzun süre kalmışım eve gönderdiklerinde annem mamayı bi dayamış bana tombiş bebeklik fotolarım var
Bence bunu yapan anneler bebek zayıf doğunca korkup durmadan emzirip mama veriyorlardırKüçük kiloda doğan bebekler hızlı büyüyormuş kanka bu doğrumumeseles 2.5-2.800 falan doğanlar çok hızlı büyüyor diyorlar 3.5 olanlardan
Günaydın kızlar, ameliyat olanlar süreci zor geçirenlere çok geçmiş olsun umarım sağlıkla bebişleri kucağımıza alcaz,
bu ara benim göbek deliğim ve çevresi ağrı sızı oluyor internetten baktım normalmiş, sosyal medyada hoplayıp zıplayan tatillerde enerjik hamişler görüyorum vallahi inanamıyorum ben işten eve kendimi zor atıyorum neden bana o enerji gelmiyor
Benim bel ve özellikle kuyruk sokumunda ağrılar var ben de sen gibi görmezden geliyorum hayırlısıyla geçecek doğumdan sonra hepsi, kemikler kaslar kendini doğuma hazırlıyormuş bu ağrılar ondanmış, benim de kramplar oluyordu doktor osteocare diye bir magnezyum ilacı yazdı sabah akşam atıyorum şükür bu ilaç sonrası hiç kramp olmadıCanım günaydın, ben de de ağrılar var, belimde çok ağrı oluyor iki gündür ama yokmuş gibi davranıyorum, çünkü geriliyorum kendimi dinleyincesanırım magnezyum zamanım geldi bacağım çekmeye başladı, yakında gideceğim zaten doktoruma inşallah soracağım da
Günaydın kuzum. Haklısın geçecek inşallahh. Hersey daha da yoluna girecek saglikla yavrumu vakti zamani gelince kucagimiza alacagiz buna inanıyorumGünaydın canım daha çok yeni ağrılı olması çok normal gitgide iyi olacaksın inşallah
Öyle kuzum bastan beri genelde yatarak dinlenerek gecirdim burdan sonra da elimden geleni yapcam yine. Minik oglumu bekleyeceğiz büyük bir mutlulukla. Allahım yavrumuzu bize bagislasin sağlıklaİnşallah canım, sen zaten genelde çok aktif hep koşarak bir hamilelik geçirmiyordun, bundan sonra briaz daha yatacaksın toparlayacaksın inşallahne kadar şanslıyız grupça, yanımızdaki insanlarda anlayışlı çok şükür, dağdan bayırdan değiller, bizden daha endişeliler. Bir queen olarak bebeni beklyeceksin artık
Benim bel ve özellikle kuyruk sokumunda ağrılar var ben de sen gibi görmezden geliyorum hayırlısıyla geçecek doğumdan sonra hepsi, kemikler kaslar kendini doğuma hazırlıyormuş bu ağrılar ondanmış, benim de kramplar oluyordu doktor osteocare diye bir magnezyum ilacı yazdı sabah akşam atıyorum şükür bu ilaç sonrası hiç kramp olmadı
Eki Görüntüle 3629551
Ben şaşkınım galiba mucize bişey ya dikkatımı cekiyorKuzum sen bugünlerde biraz taktın bu erken doğum konusunaBöyle çok bebek var 28 haftalik bebeğin yaşama ihtimali tabiki var. Ama çok bahsetmeyelim bence ya. Bugünlerde biraz hassasiz erken doğum konusunda. Bu grupta bizim bebeklerimiz zamanında gelecek inşallah
Rabbimin mucizesi yaBen dün kızım için dr seçtim demiştim ya, gittiğim hastanede o doktorda, 500 gr doğan bebeği sapa sağlam 120 gün sonra annesinin kucağına verdi.Allah büyük
Canım doktor bana sonrasında antibiyotik vermedi dedi ki zaten vücuda yükledik çok fazla beş gün sonra için randevu verdi ama ayrıca ağızdan antibiyotik almadım ben sadece damar kullandım hastanedeyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?